Olaszország, Radicofani
...Egy juhsajtról van szó, amelyet körülbelül 30/32°C hőmérsékleten készítenek. Ezzel a feldolgozási módszerrel egy fehér, kissé morzsalékos állagú pecorino sajtot kapunk, amelynek íze száraz és finom. A termelés két méretben történik: az egyik körülbelül 1,450 kg súlyú, tál alakú, a másik pedig körülbelül 1,900 kg súlyú, egyenes oldalú. A forgalomba hozatal előtt fekete színű műanyag bevonattal kezelik a kérgét. Az érlelési idő körülbelül 60/70 nap.
Portfólió (48)
Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
...Az Il Tuber Magnatum Pico Extra, a kiváló fehér szarvasgomba, a szektor kiválóságát képviseli. Ezt a szarvasgombát gondosan válogatják a Valtrebbia Tartufi cég micorizált földjeiről, valamint a szakértő szarvasgombászokkal való együttműködés révén, akik egész Olaszországban dolgoznak. A termék tökéletes formával és sima héjjal rendelkezik, színe a krémtől az okker sárgáig terjed. Intenzív aromája, amelyben fokhagyma, sajt és nedves föld jegyei keverednek, ideálissá teszi a gourmet ételekhez. Csak a nagyobb méretű és legjobb tulajdonságokkal rendelkező szarvasgombák kerülnek az Extra kategóriába.
Portfólió (34)
Olaszország, Martina Franca
...A „Formaggio al Peperoncino” egy egyedülálló gasztronómiai élmény, amely a édes és csípős ízek tökéletes egyensúlyát ötvözi. Ez a pecorino sajt puha és élénk állagú, chili pehelykel gazdagítva, amelyek serkentik az ízlelőbimbókat. Rücskös, aranybarna héja alatt egy fehér, sárgás árnyalatú szív rejtőzik, chili bogyókkal tarkítva. Minden falat egy ízbomba, amelynek intenzitása a érlelés során fokozódik, így ellenállhatatlanná teszi a sajt kedvelői számára. Ez nem csupán egy sajt, hanem egy érzéki utazás, amely új ízárnyalatok felfedezésére hív.
Portfólió (29)
Olaszország, Dorgali
...Egy lágy szívű, rövid érlelésű juhsajt. Ez a sajt sima vagy enyhén csíkozott kérgével és fehértől a finom barna árnyalatokig terjedő színével tűnik ki. Pasztőrözött juhtej, oltóanyag és só felhasználásával készült, a Novello Sardo egy édes sajt, amelynek puha és tömör, fehér színű tésztája van. Édes és finom íze tökéletesen illik körtéhez, aranyszőlőhöz, Pane Carasau-hoz és idényzöldségekhez...
Portfólió (10)
Olaszország, Schio
...Ciliegiolo... egy különleges ital Toszkánából. Látványra intenzív, szinte áthatolhatatlan vörös, gyümölcsös, kellemes cseresznye lekvár, érett szeder, enyhén fűszeres, fehér dohány, elsősorban fekete bors jegyeivel. Ízében, lágy, kiegyensúlyozott, harmonikus, elegáns és finom, dicséretes a selymes tannin. Egy igazán szép ital, vad húsokhoz illik, például egy pompás vaddisznó pörkölt polentával és érlelt sajtokkal, valamint egy érlelt toszkán pecorino.
Portfólió (3)
Olaszország, MONTAIONE
... különlegességével. A társaság szárított gombák és szarvasgombák feldolgozásával, kereskedelmével és forgalmazásával foglalkozik. Minden évszakban friss, válogatott, illatos és tökéletes szarvasgombákat kínálunk. A termékpalettánkat szarvasgombás és gombás szószok, ízesített olajok, szarvasgombás pecorino, szarvasgombás tagliatelle, szarvasgombás kenhető csokoládé, kézműves hús szószok, dehidratált fűszerek, szárított gombák és szárított paradicsomok egészítik ki. Termékeink tartósítószerek és színezékek nélkül készülnek, kizárólag olasz alapanyagokból.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play