...Prosciutto di Parma DOP különböző érlelésekben elérhető. Olaszországban született és nevelt nehéz sertés combjából készült, minőségi ételekkel táplálva. Az édesség és a kiválóság miatt ez a nyers sonka ritka ízélményt nyújt. Elérhető csonttal, csontozott Addobbo és csontozott Pressato formátumban.
Olaszország, Orbassano
...A piemontesi agnolotti egy igazi specialitás Piemontból, amely egy XIX. századi regionális receptre vezethető vissza. Ezek a ravioli háromféle friss és sovány hús töltelékkel rendelkeznek (marha, sertés és fehér hús) és idényzöldségekkel (párolt káposzta, cékla vagy spenót az évszaktól függően). A főbb összetevők közé tartozik a főtt sonka, a roast beef, a főtt csirke, a spenót, a sült sertés, a párolt káposzta és a mortadella. Ez az ízek kombinációja egy egyedi és hagyományos kulináris élményt kínál, tökéletes azok számára, akik szeretnék megkóstolni a valódi piemontesi konyhát.
Portfólió (63)
Olaszország, Fidenza
...A fiocchetto a sertés combjának felvágásával készül. A híresebb culatellótól eltérően ez egy soványabb és finomabb ízű felvágott. Ebben a változatban fűszerekkel és aromákkal főzik, hogy eltérő ízt kapjon a hagyományostól.
Portfólió (54)
Olaszország, Carbonara Al Ticino
...Széles termékválasztékhoz készítünk ízeket: szószok, alaplé, levesek, töltött tészták, húsipari termékek, készételek, snackek stb. Különös figyelmet fordítunk a különböző "húsfajták" formulálására, a feldolgozási ízek fejlesztésén keresztül, amelyek magukban foglalják: Pörkölt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Főtt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Hal ízek Sajt ízek Füstölt ízesítők...
Portfólió (8)
Olaszország, Parma
...A fekete sertés sonkája, mélyvörös színével és intenzív ízével, az erdő illatát idézi, és mély édessége a tartási módtól és a szabadban való táplálkozástól származik. A feldolgozás is teljesen kézműves módon történik, tiszteletben tartva emiliai hagyományainkat.
Portfólió (10)
Olaszország, Mesoraca
...A sertés pofa egy olyan húsrész, amelyet sovány izomrostokkal átszőtt, értékes zsírtartalom jellemez, eltérően a háj (háti zsír) és a szalonna (has zsír) összetételétől. A textúrája keményebb a szalonnánál, íze pedig karakteresebb. A húst gondosan, kézzel masszírozzák, és fűszereinkkel ízesítik. Több mint 80 napig érlelik kontrollált hőmérsékletű és páratartalmú környezetben. Finomra vágva...
Portfólió (19)
Olaszország, MILANO
...A Culatello Giordano 100%-ban olasz húsból készül. Laktóz- és gluténmentes termék. Eredet: a húsok olasz születésű, nevelt és vágott sertésekből származnak. Nyersanyag: a sertés hátsó és belső combizmainak (bicepsz femoralis, félmembranosus és félín) felhasználásával készült termék, teljesen megfosztva a bőrtől és részben a zsírrétegtől, teljesen elválasztva a csonttól, és úgy szeletelve, hogy...
Portfólió (177)
Olaszország, Viterbo
...Fejkupola, más néven dobozos fej, amelyet a fej húsából készítenek, és a sertés nemes részeivel egészítenek ki. A "régi disznóvágók" készítik, és ügyesen átörökítették a régi receptet. Enyhén citrommal és narancssal ízesítve, finom uzsonnaként vagy extra szűz olajjal és chilivel fűszerezve második fogásként. Ízletes.
Portfólió (7)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
Portfólió (9)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...A Guanciale egy sonka, amelyet a sertés pofájából készítenek. A húst körülbelül öt napig sózzák. Borsot és chili paprikát adnak hozzá, majd rozmaringgal és zsályával ízesítik, hogy a hús még ízletesebb legyen. Az érlelés 60 és 90 nap között zajlik, optimális klímájú és páratartalmú környezetben. Konyhában számos receptben és szószban használják: például a carbonara, gricia és amatriciana tésztákban, hogy a legismertebbeket említsük.
Portfólió (10)
Olaszország, Villanterio
...állati eredetű fehérjeporok előállítása, amelyeket szarvasmarha, sertés és baromfi eredetű nyersanyagokból készítenek, háziállatok etetésére és műtrágyák előállítására szánva, valamint nyers bőrök gyűjtése és feldolgozása. További információkért kérjük, látogassák meg a vállalat weboldalát.</p><p><br></p>...
Portfólió (4)
Olaszország, Barcellona Pozzo Di Gotto
Állatkereskedelem és friss hús.
Olaszország, Mineo
...A Polli Azzolina baromfi tenyésztéssel és vágással, valamint hús előállítással és feldolgozással foglalkozik. Az EGT pecséttel rendelkezik: IT 1047/M. 2003-ban alakult, ma főként az afrikai piacon van jelen. Friss és fagyasztott hús, csirke, tyúk, borjú és sertés kiskereskedelme és nagykereskedelme. További információkért kérjük, írjon nekünk az e-mail címünkre.
Portfólió (2)
Olaszország, Mirandola
Az UNIMEAT egy olyan vállalat, amely sertés-, marha- és juhhús vágására és feldolgozására szolgáló gépek és teljes berendezések tervezésével és szállításával foglalkozik. A húszéves tapasztalatunk során megszerzett szakmai tudás lehetővé tette számunkra, hogy olyan műszaki ismereteket fejlesszünk ki, amelyekre ma sok vállalatnak szüksége van ahhoz, hogy megoldja az új élelmiszeripari üzem létrehozásával vagy egy meglévő üzem átalakításával kapcsolatos számos problémát, teljes mértékben betartva az iparági higiéniai és egészségügyi előírásokat.
Olaszország, Bussolengo
Friss és fagyasztott sertés- és marhahús kereskedelme.
Olaszország, Bronte
Fehér húsok (baromfi, nyúl) nagykereskedelme; Vörös húsok (sertés, marha, juh) nagykereskedelme; Fagyasztott termékek (burgonya, zöldségek, halak, húsok) nagykereskedelme; Élelmiszeripari termékek nagykereskedelme vendéglátás számára. Cégünk Brontéban található, az Etna lábánál, és termékeket forgalmaz Kelet-Szicília teljes területén.
Olaszország, Avellino
A La Alimentari csoport 1970-ben alakult, és természetes béltermékek értékesítésére specializálódott, megfelelő tanúsítványokkal olasz és külföldi termékekhez. A La Alimentari csoport a sertés, juh és ló bél értékesítésére specializálódott, és magas termékminőséget kínál.
Olaszország, Taurisano
Olaszország, Atena Lucana
...A Physis srl Impresa & Ambiente célja, hogy dinamikusan fejlessze a megújult környezeti etikát, amely elősegíti a zöld technológiák gyors elfogadását, a szennyvízkezelő rendszerek tervezésén és megvalósításán keresztül, amelyek a következőkből származó szennyvizek kezelésére szolgálnak: autómosók, gépjárműjavítók, autóbontók, benzinkutak, sajtkészítők, borászatok, marhahús-, sertés- és...
Olaszország, Campo Calabro
... felvágottak fizikai és organoleptikus jellemzőinek kiválóságát. A hagyományos tenyésztési technikáknak köszönhetően, amelyek a jóságot és az állat kiegyensúlyozott, fenntartható növekedését jutalmazzák, valamint a genetikai és környezeti tényezők kombinációjának köszönhetően, a kalábriai fekete sertés húsa rendkívül tápláló és puha marad. A kalábriai fekete sertés húsa valóban ajánlott a napi étrend...
Olaszország, San Miniato
...A Buggiani Domenico & C. snc cég a marha-, sertés-, juh- és baromfihús nagykereskedelmében működik, kis hentesboltoktól kezdve éttermekig és nagykereskedelmi forgalmazókig.
...1971 óta a Galvano család az ősi húsfeldolgozó mesterségben tevékenykedik, különös figyelmet fordítva a sertés világára. A már történelmi jelentőségű bolt a Raffadaliban található Sant'Antonino utcában indult, Galvano Salvatore alapító jóvoltából. 2010 óta a hentesüzlet új vezetés alatt működik, és a Bellini utca 12A szám alatt nyitott meg, Antonino fiának köszönhetően. A Galvano hentesüzlet...
Olaszország, Cinisi
Több éves tapasztalat az élelmiszeripar területén, megoldások a következő területeken: 1) juh, sertés és szarvasmarha vágás 2) tejtermékek 3) konzervipar (a nyersanyag átvételétől, feldolgozástól, pasztőrözéstől, tárolástól, megőrzéstől, csomagolástól) 4) élelmiszeripar a tengeri gazdálkodás, tenyésztés, rákok, puhatestűek, homárok tisztításában, kis, közepes és nagy üzemek, üvegezők...
Olaszország, Corbetta
Olaszország, Torre De Passeri
Olasz ipari hústermelés - Bárány, Juh, Kecske, Arrosticini, Sertés, Felvágottak - Halal tanúsítás Olaszország...
Olaszország, Campitello-Marcaria
Olaszország, Pomigliano D'arco
... felületekkel, prémiparhoz, ruházathoz, lakásdekorációhoz. 4. Sertés velúr klasszikus és különleges felületekkel ruházathoz. 5. Növényi cserzésű báránybőr és bármilyen más öko-cserzett és öko-felületű báránybőr (fémmentes, fehér cserzés, zirkónium stb.) ruházathoz, táskákhoz, kis bőráruhoz és könyvkötéshez.
Olaszország, Lauregno

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play