Olaszország, Misano Adriatico
...Fedezd fel az olasz sajt igazi ízét a 200g-os Formaggio Vero Cademartori Taleggio DOP-val. Kiválasztott összetevőkből készült, a helyi hagyományokat követve, ez a DOP sajt garantáltan autentikus ízt és egyedi élményt kínál. Hozd el Olaszországot az asztalodra ezzel a finom sajttal.
Portfólió (200)
Olaszország, Sant'ilario D'enza
...A megkülönböztethető, markáns ízével a PDO Pecorino Romano sajt egy régi, autentikus olasz konyhai hagyományt ölel fel. Gondosan válogatjuk ki a legjobb egész sajtkereteket a Lazio, Szardínia és Toszkána egyes részein található tanúsított farmokról. Minden egyes egész sajtot szakértőink értékelnek, hogy garantálják a Pecorino Romano jellegzetes karakterét és minőségét, így ügyfeleink számára olyan választékot kínálunk, amely ünnepli régiónk gasztronómiai örökségét és gazdagságát.
Portfólió (6)
Olaszország, Orbassano
...A napraforgó formájú friss ravioli, gorgonzolával (olasz kék sajt) és dióval töltve, egy kulináris remekmű, amely megtestesíti az olasz konyha eleganciáját és kifinomultságát. A finom tojásos tészta egy krémes és ízletes tölteléket ölel körül, ahol a gorgonzola, merész és aromás jegyeivel, harmonikusan egyesül a ropogós és kerek ízű apróra vágott dióval.
Portfólió (57)
Olaszország, Pasturo
...Ez egy puha, fehér, virágzó héjú kecskesajt. Az állaga puha, sima és krémes; az íze kellemes és finom. 100% olasz tej. Átlagos súly: 0,250 g Minimális érlelés: 7-10 nap...
Portfólió (7)
Olaszország, Martina Franca
...A Dióval készült sajt egy érlelt tehéntej sajt, amelyet kiváló minőségű dióbél díszít. Ennek a sajtnak az illatai különösen finomak, közepesen tartósak és közepesen gazdagok. A tömör és olvadékony tészta bronz színű dióbéllel van gazdagítva, amely egyedülálló ízélményt nyújt. Az ízlelőbimbók számára a sajt édességét növényi és gyümölcsös aromák követik, a dió pedig mindig a középpontban áll. Ez a sajt ideális azok számára, akik kifinomult és megkülönböztető ízre vágynak, tökéletesen alkalmas ételek és aperitifek gazdagítására.
Portfólió (29)
Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
... okker sárgáig terjed. Intenzív aromája, amelyben fokhagyma, sajt és nedves föld jegyei keverednek, ideálissá teszi a gourmet ételekhez. Csak a legnagyobb és legjobb tulajdonságokkal rendelkező szarvasgombák kerülnek az Extra kategóriába. Ez a szarvasgomba tökéletes választás azok számára, akik szeretnék emelni kulináris alkotásaikat egy csipetnyi luxussal és kifinomultsággal, garantálva egy felejthetetlen gasztronómiai élményt.
Portfólió (34)
Olaszország, Noci
Az Ignalat sajtműhely egy közepes méretű, családi vállalkozás, amely 1948 óta működik a piacon, és kizárólag kiváló minőségű, helyi tehéntejből készült tejtermékek előállítására specializálódott. Az Ignalat különböző típusú tejtermékeket gyárt: friss, füstölt, érlelt, valamint különféle tipikus pugliai specialitásokat, mint például mozzarella nodino és treccia, burrata, természetes füstöléssel ké...
Portfólió (10)
Olaszország, Alberobello
...A gép a szálas sajt előállítására készült, amelyet a stracciatella, a burrata töltelékének elkészítéséhez használnak. A gép teljes egészében AISI 304 rozsdamentes acélból készült, néhány része pedig speciális, élelmiszerekkel érintkezésre alkalmas POLIMEREKBŐL. A gép SZABVÁNYOSÍTOTT, és megkülönbözteti magát a piacon lévő hasonlóktól a következők miatt: - magas tapadású, durva szálas sajt...
Portfólió (3)
Olaszország, Parma
...Olasz hagyományos felvágottak és sajtok válogatása. 30 hónapos nyers sonka, hátsó szűzpecsenye, vörösgyökeres szalámi, fekete trüffeles pecorinók, olívás, csípős és tehéntejből készült sajt. Készen állnak, hogy snackként vagy barátokkal való aperitifhez fogyasszuk.
Portfólió (10)
Olaszország, Dorgali
...A Fiore Sardo egy sajt, amely magában foglalja Szardínia esszenciáját és évezredes történelmét. Egyedi szerkezete, amely tömörből szemcsésbe változik, és intenzíven füstölt aromája miatt ez a sajt gazdag és enyhén csípős ízével tűnik ki. Igazi gyöngyszem a sajtok szerelmeseinek, a Fiore Sardo egy darabot hoz a szardíniai hagyományból az asztalra, felejthetetlen érzéki élményt kínálva. 100%-ban olasz tejből készült, allergének nélkül, kivéve a tejet/laktózt, ez a sajt ünnepli földünk tejtermelő örökségét, tökéletesen gazdagítva ételeidet egy csipetnyi karakterrel és autentikussággal.
Portfólió (10)
...A Campania régió belső területein, érintetlen legelőkön, válogatott teheneket tartanak, amelyek ízletes teje adja az alapot a tehén mozzarella készítéséhez. Ez egy friss, fonott sajt, amely nagyon hasonlít a bivaly mozzarella készítési módjára. Megjelenése gyöngyházfehér, belseje puha, és vékony rétegekből álló tésztát rejt. A tehén mozzarella íze lágy, de ugyanakkor jól felismerhető organoleptikus jellemzői miatt. Frissen fogyasztva mellett gyakran használják főzéshez is. Klasszikus példa erre a pizza, ahol fűszerezik, hogy különleges ízt adjon neki.
Portfólió (10)
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Negroamaro – fekete Malvasia – Primitivo Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve kövekkel, tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagéletkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 90/120 q szőlő Szüret: Szeptember Szőlőszüret módszere: Kézi Alkoholtartalom: 11% -12% vol. Szín: Élénk rózsaszín Illat: Karakteres boros Íz: Száraz, nagyon harmonikus Tálalási hőmérséklet (Celsius): 8° 10° C Ajánlott: Aperitif, hal és olasz előételek, tengeri ételek, finom levesek, zöldségek, mozzarella és friss sajt.
Portfólió (8)
Olaszország, Codogno
...A Grana Padano DOP egy kemény, főtt és lassan érlelt sajt. A Pádai síkságon készül, frissen fejett, félzsíros nyers tejből, amely betegségmentes tehenekből származik. Ez egy olasz sajt, amely védett eredetmegjelöléssel (DOP) rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a termelési lánc három alapvető fázisának: az állattenyésztésnek, a tej sajttá alakításának és az érlelésnek kötelezően az eredeti területen...
Portfólió (4)
Olaszország, Codigoro
...Tanfolyamok azok számára, akik sajtkészítővé szeretnének válni, vagy akik szeretnék bővíteni tudásukat az olasz sajttechnológiáról, különösen a nyers tejjel.
Portfólió (5)
Olaszország, Reggio Emilia
... különleges balzsamecettel érdemes kísérni, egy ellenállhatatlan kombináció, amely az olasz hagyományra jellemző! A ropogós Taralli és az ízletes zöld olajbogyók teszik teljessé a Milano ételdobozt. A Milano Ételdoboz tartalmazza: - Durum búza szemcsés spagetti 500g - Cseresznye paradicsom szósz 690g - Extra szűz olívaolaj 250ml - Parmigiano Reggiano vákuumcsomagolt, 24 hónapig érlelt 240g - Taralli 100g - Balzsamecet 5 évig érlelt 250ml - Hagyományos vákuumcsomagolt szalámi 300g.
Portfólió (10)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...A Pecorino Toscano DOP Stagionato egy hagyományos sajt, amelyet pasztőrözött juhtejből készítenek, hozzáadott oltóval és sóval. A Pecorino Toscano DOP Stagionato minimális érlelési ideje 120 nap, és kiválóan alkalmas az olasz hagyományos ételek gazdagítására.
Portfólió (10)
A Selezione Alimentare Italia elkötelezett a made in Italy élelmiszerek és italok kiválóságának keresésében. Mi vagyunk az ideális partner az élelmiszertermékek importőrei és forgalmazói számára, akik a megfelelő ár-érték arányú minőséget keresik. Közel ötven éves tapasztalattal rendelkezünk, és mélyreható ismeretekkel bírunk az olasz élelmiszertermékekről és gyártóikról. Kapcsolatainknak és...
Olaszország, Bergamo
... zöldséget) és a déli Olaszország specialitásait, mint például édességeket és tartósítószereket is hozzáadtunk. Katalógusunk az évszakok és az olasz ünnepek szerint változik. Minden folyamat szakaszát ellenőrizzük: a termeléstől a szállításon át a termékek kiszállításáig. Mindig friss és magas minőségű termékeket biztosítunk, mivel közvetlen és személyes kapcsolatban állunk a tejtermékek és...
Portfólió (56)
Olaszország, Zafferana Etnea
... lehetővé teszi számunkra, hogy Olaszországban és világszerte, például Japánban, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Belgiumban, Svájcban, Németországban és más országokban több ezer értékesítési pontot ellássunk. A Zappalà széles és diverzifikált tejtermék-kínálattal rendelkezik a kiskereskedelem, GDO és HORECA értékesítés számára: MOZZARELLA, RICOTTA, MASCARPONE SAJT (Pecorino, Caciotta...
Olaszország, Viagrande
... és a Vastedda del Belice. 2001-ben a cég a Formidoro márkájú tejtermékek kizárólagos forgalmazójává válik, képviselve a ricotta, juh- és kecskesajtok kiválóságát, amelyeket kizárólag szicíliai állattenyésztésből származó tej felhasználásával, a régi regionális hagyományok szerint készítenek. A cég emellett más olasz régiókból származó tejtermékeket, széles választékú felvágottakat, tartósított ételeket, tésztaszószokat és fűszereket, fagyasztott ételeket, borokat, likőröket, szeszes italokat és egyéb speciális termékeket is kínál a vendéglátóipar számára.
Egyéb termékek
Szicíliai Sajt
Szicíliai Sajt
Portfólió (1)
A 100% Italia International Trade széles választékot kínál az olasz területek legjobb termékeiből ügyfeleinek: D.O.P. bivalymozzarella, bivaly- és tehénsajtok, zöldségek, savanyúságok, D.O.P. extra szűz olívaolaj, Bagnoli trüffel, Gragnano tészta, friss tészta, tengeri termékek, hámozott paradicsom, pékáruk, pizzához való termékek, felvágottak stb. Köszönhetően a jól szervezett logisztikának és a többnyelvű személyzetnek, az ügyfelek széles katalógust érhetnek el, és a termékeket heti egy vagy két alkalommal megkaphatják egész Európában, akárcsak Olaszországban.
Portfólió (9)
Olaszország, Gambasca
A Bernardi Formaggi egy családi vállalkozás, amely magas szintű szakértelemmel és hagyománnyal rendelkezik a tejtermékek terén. Három generáción keresztül foglalkozik a sajtok, felvágottak, friss tészták és az utóbbi években a tengeri termékek nagykereskedelmével. Idővel fokozatosan bővítettük a választékunkat, minőségi termékek és gasztronómiai kiválóságok kiválasztásával az egész olasz...
Olaszország, San Fermo Della Battaglia
... szakosodott fuvarozókkal, lefedi az egész olasz területet, és lehetővé teszi számunkra, hogy pontos és időben történő szállítási szolgáltatást nyújtsunk, amely garantálja a termékek maximális frissességét. Laktózmentes - azok számára, akik a jólétet keresik anélkül, hogy lemondanának az ízről. A Laktózmentes mozzarella megőrzi minőségét és természetes ízét, és könnyen emészthető még azok számára is, akik...
Olaszország, Napoli
Weboldalunk 2004 óta kínálja a dél-olasz, különösen nápolyi és campaniai élelmiszerek online értékesítését. Az a célunk, hogy kis, válogatott termelőktől származó sajtkülönlegességeket, rusztikus és édességeket kínáljunk, ami megkülönböztet minket, és az, hogy a vásárlás minden szempontból kellemes és biztonságos élmény legyen, a mi sajátosságunk. A kulináris hagyományaink nagy pillérei, mint...
Olaszország, San Donà Di Piave
A Dante Italian Food egy olasz húsáru-, sajt- és liszt-nagykereskedés, amely főként Európába exportál. Célunk, hogy éttermeket, pizzériákat, bárokat, szállodákat és nagykereskedőket kiváló minőségű termékekkel lássunk el, amelyeket közvetlenül kis- és középvállalkozásoktól szerzünk be. Teljes körű szolgáltatást szeretnénk nyújtani, és együttműködni ügyfeleinkkel, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb terméket igényeikhez, mint például bio sajtok és gluténmentes húsáruk. Széles választékban kínálunk liszteket, beleértve a bio liszteket is, pizzához, kenyérhez és édességekhez.
Olaszország, Squillace
... exportőrünk külföldön. Legjobb termékünk továbbra is a PECORINO SAJTUNK (friss, félig érlelt és érlelt), de van néhány más neves tipikus olasz termékünk is. Minden sajtunkat magas minőségű és eredeti tejből készítjük.
Olaszország, Cutro
A Casearia crotonese Chiellino a tejet minőségi termékekké alakítja kézműves módszerekkel, figyelmet fordítva a termék gondozására. Célunk a földünk termékeinek értékesítése; ezt helyi farmok összekapcsolásával érjük el, hogy kiemeljük a terület értékeit, tiszteletben tartva az állatokat és a környezetet. Hisszük, hogy minden cselekedet, még a legegyszerűbbek is, nagy értéket képviselhetnek a minőség szempontjából; ezért minden termék tartalmazza szenvedélyünket és a tipikus olasz sajt iránti szeretetünket.
Olaszország, Vaiano-Loc. La Foresta
Hatvan éve a Pieragnoli Nilo Sajtműhely és Húsműhely a prémium gasztronómia területén működik, és az asztalodra olyan eredeti és természetes termékeket hoz, amelyek a toszkán és olasz kézműves hagyomány hosszú történetének gyümölcsei. A vállalat 1949-ben alakult, amikor Nilo Pieragnoli, miután sok évet töltött a Val di Bisenzio dombjain állattenyésztéssel, úgy döntött, hogy valódi termelési...
Olaszország, Codogne'
... szellőztető rendszerekkel, az irodák és az értékesítési bolt. A Roverbassi Tejüzem évente körülbelül 100.000 q.li tejet dolgoz fel, amelyet naponta gyűjtenek be a helyi gazdaságokból, garantálva a fogyasztóknak a 100%-ban olasz sajtokat. A Roverbassi Tejüzem tehát egy dinamikus vállalat, amely figyel a kor fejlődésére, és képes a fogyasztóknak mindenki számára ízletes sajtokat kínálni. Igazi példa a Made in Italy-ra, ahol a kézműves gondoskodás a gyártásban egyesül a fejlett technológiával.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play