...A paradicsomkoncentrátum, más néven paradicsomkivonat, melegített paradicsomléből származik, amelyből egy bizonyos mennyiségű vizet eltávolítanak. A víz eltávolításának mértéke három különböző típusú koncentrátumot határoz meg: egységes koncentrátum, dupla koncentrátum és hármas koncentrátum. A paradicsomkoncentrátumnak sok felhasználási módja van a főzés során, különösen húsok vagy szószok...
Portfólió (6)
Olaszország, MILANO
A Punto Srl egy élelmiszer-elosztásra specializálódott vállalat. Az új boltjában, amely friss felvágottakat, sajtokat és friss kenyeret kínál, a Punto Srl széles választékot kínál friss és fagyasztott élelmiszerekből, valamint egy széles zöldség- és gyümölcskínálatból. A termékek minősége mindig garantált, és a vállalat elkötelezett amellett, hogy kedvező árakat biztosítson a fogyasztók számára pr...
Portfólió (229)
Olaszország, Radicofani
...Csak juhsajtból készül, körülbelül 30/32 °C-on dolgozzák fel, és egy fehér, kissé morzsalékos sajtot eredményez, amelynek íze száraz és finom. A héjra alkalmazott paradicsomkoncentrátum még különlegesebb ízt ad neki. A gyártás két különböző méretben történik: az első körülbelül 1,450 kg súlyú tál formájú; a másik körülbelül 1,900 kg súlyú, egyenes peremű. Az érlelés körülbelül 60/70 napig tart.
Portfólió (48)
Olaszország, Nocera Inferiore
A GeCom Export cég már évek óta foglalkozik élelmiszer értékesítéssel és marketinggel. Készen állunk arra, hogy széles választékot kínáljunk konzerv paradicsom és konzerv zöldség termékekből, saját márkáink alatt, valamint magáncímkék alatt is. A legjobb minőséget kínáljuk a legjobb áron, és elérhető nálunk a SAN MARZANO DOP is! Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk bármilyen információért a termék...
Olaszország, Latina
Cégünk import- és exporttevékenységgel foglalkozik, célunk a 100%-ban olasz eredetű élelmiszerek kiválóságának fejlesztése és népszerűsítése világszerte. _/..Száraz tészta | rövid tészta | hosszú tészta | friss tészta | Élelmiszerek | Hámozott paradicsom, amerikai formátumokban is | paradicsom püré | konzervtermékek | Lazio bor, Terracina moscato | Szicíliai Nero d'Avola bor | Kávé, kakaó | egzot...
Olaszország, Roma
...Hozzávalók: Ketchup (paradicsomkoncentrátum 50%, víz, cukor, bor ecet, só, természetes aromák, sűrítőszerek: xantán és guar gumi), Nyári szarvasgomba 3% (Tuber aestivum Vitt.), só, aroma. Savanyúság: Tejsav E270. Minőségmegőrzési idő: 12 hónap. Felhasználási mód: Ideális húsok, hideg ételek, főtt húsok, saláták ízesítésére. Szenzoros jellemzők: Megjelenés: tömör krém Szín: piros Illat...
Portfólió (9)
Olaszország, Fisciano
A Nova Frutta Srl az egyik legfontosabb olasz élelmiszeripari konzervgyártó vállalat. Fiscianóban található, a cég körülbelül 30.000 négyzetméteres üzemmel rendelkezik, amelyből 15.000 négyzetmétert a hámozott paradicsom, paradicsompüré, paradicsomkoncentrátum, paradicsomszósz és konzerv zöldségek gyártására és csomagolására tartanak fenn. A Nova Frutta Srl megállíthatatlan felemelkedése lehetővé...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play