Olaszország, Parma
...Ez a területünk kiválósága és büszkeségünk: ehhez olasz nehéz sertések combjait használjuk, amelyeket kézzel sózunk (nedves só a bőrön, száraz só a húsos részen). Három hétig a sonkák felszívják a sót egy nedves (80%) és hideg (+1 és +4 fok között) cellában, majd három hónapig pihennek, lassan száradva. Miután megmosták őket, elkezdődik a érlelés. Most a tenger levegője következik, amely, mielőtt...
Portfólió (10)
Olaszország, Viterbo
...Sgambato, oldalsó csont nélkül a érlelés előtt, így elkerülve a túlzott hulladékot. Friss alapanyag, amelyet az cég választása szerint nem tárol fagyasztókamrákban. Érett súly: 6,5 kg. Felhasználható termék a nyírás után: 5,800 kg. Érettség: 6/8 hónap.
Portfólió (7)
Olaszország, Siena
... szárad, majd megmossák, és természetes levegőn lógatják. Most kezdődik a érlelés, amely két szakaszra oszlik: kilenc hónapig jól szellőző helyiségekben, természetes levegőcserével, végül pincében hosszú érlelésre.
Egyéb termékek
Házias antipasto
Házias antipasto
Portfólió (2)
Olaszország, Langhirano
...Gran Riserva Etichetta Nera. A Monica&Grossi csúcsminőségű terméke: egy jelentős darab, legalább 16 hónapos érlelés a pincéinkben, régi fából készült polcokon. Így a sonka érlelődik, létrehozva egy utánozhatatlan harmóniát az illatok és ízek között. Érlelés: 16/18 hónap Átlagos súly: kg. 10 - 11.5 Darabok száma: 2...
Portfólió (3)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...A Guanciale egy sonka, amelyet a sertés pofájából készítenek. A húst körülbelül öt napig sózzák. Borsot és chili paprikát adnak hozzá, majd rozmaringgal és zsályával ízesítik, hogy a hús még ízletesebb legyen. Az érlelés 60 és 90 nap között zajlik, optimális klímájú és páratartalmú környezetben. Konyhában számos receptben és szószban használják: például a carbonara, gricia és amatriciana tésztákban, hogy a legismertebbeket említsük.
Portfólió (10)
...Exkluzívan spanyol cégektől importálunk ibériai termékeket. Főként fehér fajtájú (duroc) és fekete fajtájú (iberico pata negra) érlelt sonkákat kínálunk. Termékeink teljesen természetesek, alacsony sótartalommal rendelkeznek (2,57 g/kg), és nem tartalmaznak dextrózt, színezékeket vagy tartósítószereket. Csak só és magashegyi érlelés, 2000 méter felett.
Olaszország, Montechiarugolo
Érlelés kereskedelem...
Olaszország, Langhirano
Érlelés és kereskedelem - Tipikus Parma sonka - CE Engedély IT743L...
Sonka érlelés Guerzoni delikátesz...
Olaszország, Langhirano
TERMELÉS - SONKA ÉRLELÉS...
Olaszország, Langhirano
Sonka érlelés...
Olaszország, Langhirano
PROSCIUTTI ÉRLELÉS CE ENGEDÉLY IT 316 L...
Olaszország, Felino
PROSCIUTTI ÉRLELÉS...
Olaszország, Marano Sul Panaro
ÉRLELÉS - KERESKEDELEM...
Olaszország, Langhirano
Húsáru Érlelés...
Olaszország, Nonantola
... édesség, illat és érlelés jellemzi a Fiorini márkájú termékeket. A sonka kiválasztása és a további feldolgozása ma is kézműves módszerekkel történik, olyan létesítményekben, amelyek megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak. A hagyományok tisztelete, a feldolgozások, a befejezések és a megbízhatóság precizitása a Fiorini céget a valódi szakmaiság szimbólumává teszi. Termékeink elsősorban a nagykereskedelem, a kiskereskedők és a vendéglátók számára készülnek.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play