Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... szárítás és érlelés. Hozzávalók: Ibériai Bellota sonka, só Súly: 1,400 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincsenek korlátozások. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra a javasolt hőmérséklet 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás és érlelés. Súly: 1,400 kg Hozzávalók: Ibériai Bellota sonka, só...
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...Csont nélküli, 75%-os ibériai sonkánk intenzív és élénk színű, nagy mennyiségű fehér csíkkal rendelkezik. Az ízlelőbimbókban intenzív és tartós aroma érződik, és dióra, valamint mezőre emlékeztető ízeket fedezhetünk fel, amely egy lédús egyensúlyt teremt a sósság mértéke és a gondos érlelés között, együtt egy hosszú és kellemes utóízzel, amely tovább gazdagítja ennek a természet csodájának az élményét. SKU:613002 súly:4.5 – 5 Kg Szállítási súly:6 kg...
Portfólió (55)
Spanyolország, Monroyo (teruel)
...Serrano sonka, legalább 15 hónapos szárítással. Az érlelés során a borospincékben történik, célunk az optimális érési pont elérése, hogy egyenletes vágású, aromás és kiváló ízű, nagyon alacsony sótartalmú terméket kapjunk. Minden termékünket egy integrált gyártási folyamat keretében állítjuk elő, amely során saját magunk készítjük el a takarmányt, neveljük az állatokat, vágjuk le őket, és a...
Portfólió (43)
Spanyolország, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...A makkos ibériai chorizo egy olyan termék, amelyet hagyományosan a legjobb fűszerekkel és válogatott húsokkal készítenek. Összetevői és a kontrollált érlelés ezt a terméket kivételes delikátesszé teszik.
Portfólió (14)
Spanyolország, Guijuelo
...Édes íz, intenzív ízvilág, vonzó aroma, friss és tartós – ezek mind az Alta Gastronomía Makkal Táplált Sonka ízélményének árnyalatai és nüanszai. A zsír infiltrációi lehetővé teszik, hogy minden egyes szelet a szánkban olvadjon el, emlékét pedig megőrizzük, felidézve a több mint negyven hónapos természetes pincében érlelés emlékét. A titok a legjobb nyersanyag kiválasztásában rejlik: csak a...
Portfólió (10)
Spanyolország, Cuarte De Huerva
...Sierra Lindón csontozott Teruel D.O.P. Serrano sonka - A Teruel D.O.P. sonka vörös színű, zsíros átszövéssel rendelkezik, és szeletelve nagyon fényes megjelenést mutat. Jellemzője a kissé sós, ugyanakkor lágy íz. Zsíra kellemes ízű, és olajos állaga egyedülálló aromát áraszt. Bemutatás: Vákuumcsomagolt csontozott sonka. Érlelés: 20 - 24 hónap...
Portfólió (10)
Spanyolország, Murcia
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A termék az elülső végtagból készült, a scapula humeralis szintjénél vágva, a humerus radialisig, kézzel és csonttal, felnőtt sertésektől, amelyek a megfelelő sózás és érlelés folyamatán mentek keresztül. A Brisa ibériai sertések A Brisa ibériai sertések olyan különleges jellemzőkkel bírnak, amelyek jelentősen megkülönböztetik őket a többitől, így a legmagasabb minőségű ibériai termékek jönnek...
Spanyolország, Alcobendas
...Ez a darab egy 50% ibériai fajtájú sertésből származik, amelyet szabadban, kiterjedt vagy intenzív tenyésztésben neveltek, és alapvetően takarmányon tápláltak. Ez a fajta tenyésztés és táplálás javítja a sertés zsírosodását, így egy jellegzetes és exkluzív terméket eredményez, amely a spanyol állattenyésztés és gasztronómia sajátossága. A minimum 24 hónapos érlelés után a végső eredmény optimális, és szakértők és fogyasztók által elismert. Ezzel a Cebo de Campo sonkával egy lágy és kedves ízt élvezhetsz, amely nem hagy majd közömbösen.
Portfólió (10)
Spanyolország, Calamocha
...Hosszúkás, profilozott és lekerekített szélekkel, megőrizve a lábat. Piros színű és vágáskor fényes megjelenésű, részben az izomszövetbe infiltrált zsírral. A Jamón Casa Vieja D.O. de Teruel egy kiváló minőségű termék. Akár két év természetes érlelés a calamochai (Teruel) szárítónkban. Intenzív aroma, finom és enyhén sós íz. 100%-ban Teruelből származó, egészséges és nagy táplálkozási értékkel...
Portfólió (1)
Spanyolország, Córdoba
HÚSÁRUHÁZAK ÉS FELVÁGOTT TERMÉKEK GYÁRTÁSA, SONKA SÓZÁS ÉS ÉRLELÉS, KERESKEDELEM ÉS ELADÁS FOLYAMATOS TERMÉKEK.
Spanyolország, Madrid
A Bellota Ibérica a Grupo Mendoza ibériai termékeinek kizárólagos forgalmazója, amely a ibériai sertések tenyésztésére és sonkák, lapockák és lombozók gyártására specializálódott. Több birtokkal rendelkezik a Huelva-i Sierra különböző településein (ANDALÚZIA), és minden terméke saját tenyésztésű, a saját földjeiken legelnek. A tenyésztés, vágás, formázás, sózás, szárítás és érlelés folyamata hagyományos módon zajlik, ahogyan ezt ezen a vidéken ősidők óta szokás, hagyományos és kizárólag sertésvágóhídakban, szárítókban és a térség hentesüzemeiben.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play