Olaszország, Pasturo
...Ez egy lágy D O P sajt, amelyet kizárólag teljes tehéntej feldolgozásával állítanak elő. Henger alakú, lapos oldalú, egyenes peremű, átlagos súlya körülbelül 12 kg, a gyártási technikák függvényében változó. A száraz sózás után a sajtformákat megfelelő érlelő helyiségekbe helyezik. Ez alatt az időszak alatt, amely két vagy három hónapig is eltarthat, a tésztát többször is átfúrják, hogy...
Portfólió (7)
Olaszország, Misano Adriatico
...Élvezze a MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 mesi gazdag és intenzív ízét. 100%-ban tiszta olasz tehéntej felhasználásával készült, 60 hónapig érlelt, ez az 1 kg-os sajtkerék igazi élvezet az ízlelőbimbói számára. Tökéletes tésztára reszelve vagy önállóan fogyasztva.
Portfólió (200)
Olaszország, Martina Franca
...Az Il Rustico - Canestrato di mucca egy érlelt sajt, amely helyi tehéntej felhasználásával készül, és 45 napig érlelik. Ez a sajt határozott, de nem túl erős ízéről ismert, ami tökéletessé teszi előételekhez vagy étkezések befejezéséhez. A rustico egy kézműves termék, amely hagyományos módszerek szerint és eredeti összetevőkből készül. Kézműves feldolgozása és egyedi íze miatt az olasz sajtkészítési hagyományok kiemelkedő terméke.
Portfólió (29)
...Friss sajt, amelyet fonott tészta burkol körül, és egy krémes tejszín és stracciatella szív található benne. Puha, de rugalmas és ízletes. Kapható 100% bivalytej és 100% tehéntej formájában, az ízlések és igények szerint.
...A Grana Padano DOP egy félzsíros sajt, amelyet Észak-Olaszország széles területén állítanak elő, beleértve Piemontot, Lombardiát, Venetót (kivéve Belluno), Trento megyét és Emilia-Romagna régiót, Bologna (a Reno folyó jobb partján), Ferrara, Forlì-Cesena, Piacenza, Ravenna és Rimini területein. Tehéntej alapú, természetes takarmányon tartott állatok tejéből készült, a Grana Padano DOP...
Portfólió (10)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...Pézsma sajt körtével ízesítve. Súly: 350 g. Vákuumcsomagolt termék. Jellemzők: Szemcsés állagú, nagyon morzsolódó, kifejezett körte íz. Szenzoros jellemzők: Érlelés: körülbelül 60 nap. Formátum: tálcás. Összetevők: Pasztőrözött tehéntej, pasztőrözött juhtej, körte aroma (min 1%), só, oltóanyag, kultúrák. Olívaolajjal kezelt héj. Nem ehető héj. Tárolási mód: Hűvös, száraz helyen tárolandó. Átlagos lejárati idő: 120 nap.
Portfólió (10)
Olaszország, Orsogna
...Abruzzo jellegzetes felvágottjai és sajtjai * Tartufo-szalámi * Édes Aquilano szalámi * Édes Cigolana szalámi * Csípős Cigolana szalámi * Cigolana típusú sertésmáj szalámi * Csípős Bastoncino szalámi * Spianata Aquilana szalámi * Friss Abruzzói kolbászok A mi sajtjaink: * Klasszikus canestrata tehéntej sajt * Hagyma sajt * Diós sajt * Fekete olívás sajt * Zöld olívás sajt * Paprikás sajt * Tartufo-sajt...
Portfólió (9)
Olaszország, Cava De' Tirreni
Napi DOP bivaly mozzarella, tehéntej és töltött változatok gyártása...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play