Szlovákia, Košice
... reszelés fáradalmai nélkül. Kiváló kalcium- és fehérjeforrás, hozzájárulva az egészséges étrendhez. Akár egy gyors ételt, akár egy ínycsiklandó fogást készít, a Milkyland trappista reszelt sajt megbízható és ízletes választás, amely feldobja a főzést.
Portfólió (64)
...A Metton, a zsírszegény túró, alapvetően a cancoillotte, egy tehéntej alapú sajt előállítására szolgál. Az élelmiszeriparban szerzett tapasztalatára támaszkodva a TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES kifejlesztett egy teljesen automatikus metton őrlőt, amely magában foglalja a tervezés, gyártás, finomítás és iparosítás minden fázisát. A központi, teljesen automatikus vezérlőegység által...
Portfólió (104)
Észtország, Tallinn
...A Dana fagyasztott mozzarella sajt tömb formájában pasztörizált tehéntejből készül, és tömbökben kapható a könnyebb szállítás érdekében. A 2,5 kg-os tömbök 4 darabos csomagolásban kaphatók, így 10 kg-os egységeket alkotnak. A termék -18°C-on tárolható, amíg fagyasztott állapotban van. Amikor felenged, azonnali felhasználást javaslunk. Felengedés után ne fagyassza vissza.
Portfólió (80)
Olaszország, Pasturo
...Ez egy lágy D O P sajt, amelyet kizárólag teljes tehéntej feldolgozásával állítanak elő. Henger alakú, lapos oldalú, egyenes peremű, átlagos súlya körülbelül 12 kg, a gyártási technikák függvényében változó. A száraz sózás után a sajtformákat megfelelő érlelő helyiségekbe helyezik. Ez alatt az időszak alatt, amely két vagy három hónapig is eltarthat, a tésztát többször is átfúrják, hogy...
Portfólió (7)
Olaszország, Misano Adriatico
...Élvezze a MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 mesi gazdag és intenzív ízét. 100%-ban tiszta olasz tehéntej felhasználásával készült, 60 hónapig érlelt, ez az 1 kg-os sajtkerék igazi élvezet az ízlelőbimbói számára. Tökéletes tésztára reszelve vagy önállóan fogyasztva.
Portfólió (200)
Lengyelország, Warszawa, Poland
...A Gouda egy holland sárga sajt, amely tehéntej felhasználásával készül. Ez egy érlelt (félig) kemény sajt típus. A termék kapható blokk vagy kocka formájában, fóliába csomagolva, sárga vagy piros színben. A Gouda jellegzetessége a lágy íz, amely az érlelési folyamat hosszával egyre intenzívebbé válik. Az íz lágy, finom és aromás, a pasztőrözés finom utóíze lehet enyhén savanyú vagy fűszeres...
Portfólió (278)
Olaszország, Martina Franca
...Az Il Rustico - Canestrato di mucca egy érlelt sajt, amely helyi tehéntej felhasználásával készül, és 45 napig érlelik. Ez a sajt határozott, de nem túl erős ízéről ismert, ami tökéletessé teszi előételekhez vagy étkezések befejezéséhez. A rustico egy kézműves termék, amely hagyományos módszerek szerint és eredeti összetevőkből készül. Kézműves feldolgozása és egyedi íze miatt az olasz sajtkészítési hagyományok kiemelkedő terméke.
Portfólió (29)
...Friss sajt, amelyet fonott tészta burkol körül, és egy krémes tejszín és stracciatella szív található benne. Puha, de rugalmas és ízletes. Kapható 100% bivalytej és 100% tehéntej formájában, az ízlések és igények szerint.
...Friss Sajt Jellemzők: pasztőrözött tehéntej sajt, puha és eredeti textúrával. Ideális salátákhoz és desszertekhez.
Portfólió (21)
Spanyolország, Ciudad Real
...Az ibériai sajt egy préselt tésztájú sajt, amelyet háromféle tej keverékéből készítenek (tehén, juh és kecske). Ez a legnépszerűbb sajt Spanyolországban, és a 2011. február 28-i 262/2011. sz. királyi rendelet I. mellékletének 4. pontjában meghatározott arányok szerint készül, amelyek jóváhagyják a sajtok és olvasztott sajtok minőségi szabályait. Minden sajt, amelyet "Ibériai" néven forgalmaznak, friss tejből kell készüljön az alábbi arányokban: legfeljebb 50% tehéntej, legalább 15% kecsketej és legalább 15% juhtej.
Portfólió (2)
Spanyolország, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana kézműves félérlelt Mahón-Menorca D.O.P., nyers tehéntej felhasználásával készült, 100%-ban természetes összetevőkből, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül, és a mi Sajtmesterünk és Sajtfeldolgozó Mesterünk által érlelt. Mindig tiszteletben tartva a sajt készítésének folyamatát és a Menorca sziget ősi érlelési gyakorlatát. 2-5 hónapos érleléssel, ez egy kemény tésztájú, sárgás elefántcsont színű sajt, narancssárga/barna héjjal, fejlett tejíz és aromák jellemzik, bizonyos emlékekkel a vajra és a pörkölt diófélékre, közepes szájban tartózkodással.
Portfólió (3)
Törökország, Hatay/antakya
A sajt a hagyományos ízek közé tartozik az asztalainkon. Napi fogyasztása a nap bármely órájában megfelelő ízével és változatosságával elengedhetetlen. Természeténél fogva adalékanyagoktól mentes, magas kalcium, fehérje, D-vitamin és cink tartalommal rendelkezik. Fejlődéshez és napi szükségletekhez szükséges vitaminokban és ásványi anyagokban rendkívül gazdag. Termékeink teljesen adalékanyag-mente...
Portfólió (8)
Egyesült Királyság, Birmingham
...A tejet a sajt (Kashar) folyamat tartályában kelesztési hőmérsékletre melegítik. Amikor a tej túrósá alakul, mielőtt speciális keverőkkel felvágják a tartály belsejében. Kapacitás: 3000, 4000, 5000, 6000, 8000, 10.000 és 11.000 Lt...
Portfólió (9)
Finnország, Turku
...Sajt Összetevők Pasztőrözött Tehéntej, Só, Rennin. NEM EGYÉLHETŐ HÉJ...
Portfólió (177)
Litvánia, Bajorai, Vilniaus R.
...Francia tehéntej sajt, amely a Brie nevét viseli, a Franciaországban előállított régió. Ez egy nyers, félzsíros és enyhén fűszerezett tejtermék, világos színű és jellegzetes fehér penész borítja a felületét.
Portfólió (10)
Franciaország, Paris
... fajtáknak, vagy egyszerűen napi jutalomként minden felnőtt kutya számára. Ideális minden kutya és 4 hónapnál idősebb kölyök számára, minden falat tökéletes egyensúlyt képvisel: sem túl kemény, sem túl puha, ízletes kis falatok formájában, 100%-ban finom! Kutyatípus: 5 kg max A la carte: Sajt Elemzési összetevők: Nyers fehérje 65,0% / Nyers zsír 9,5% Tehéntej: melléktermékek Rágási szint: 1. szint - Kis rágcsáló...
Portfólió (115)
Franciaország, Marseille
... tehéntej, amely a "Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola" területén található gazdaságokból származik (98,26%); •Kiválasztott tejsavbaktériumok (1,5%); •Kiválasztott Penicillium gombák (0,01%); •Szárított tengeri só (0,21%); •Állati eredetű rennet (0,02%)...
Portfólió (9)
Franciaország, Cournon D'auvergne
...karfiol*(55%), burgonya*, cantal* AOP (nyers tehéntej)(15%), só, tejsavbaktériumok és érlelési kultúrák), víz, napraforgóolaj*, hagyma*, só, rizsliszt*, curry* (0,2%), kurkuma*, gyömbér*, koriander*. *Ökológiai gazdálkodásból származó összetevők - Allergén Használati tanácsok Ideális friss kenyérszeletekre kenve, zöldségpálcikák vagy grissini kísérőjeként. Továbbá, a kenyérszeleteket más...
Portfólió (37)
Spanyolország, Totanes
...Az ibériai sajt egy préselt tésztájú sajt, amely háromféle tej keverékéből készül (tehén, juh és kecske). A 2011. február 28-i 262/2011. sz. királyi rendelet I. mellékletének 4. pontjában meghatározott arányok szerint minden sajt, amelyet "Ibériai" néven forgalmaznak, friss tejből kell készüljön a következő arányokban: legfeljebb 50% tehéntej, legalább 15% kecsketej és legalább 15% juhtej. Egész...
Portfólió (6)
...A Grana Padano DOP egy félzsíros sajt, amelyet Észak-Olaszország széles területén állítanak elő, beleértve Piemontot, Lombardiát, Venetót (kivéve Belluno), Trento megyét és Emilia-Romagna régiót, Bologna (a Reno folyó jobb partján), Ferrara, Forlì-Cesena, Piacenza, Ravenna és Rimini területein. Tehéntej alapú, természetes takarmányon tartott állatok tejéből készült, a Grana Padano DOP...
Portfólió (10)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...Pézsma sajt körtével ízesítve. Súly: 350 g. Vákuumcsomagolt termék. Jellemzők: Szemcsés állagú, nagyon morzsolódó, kifejezett körte íz. Szenzoros jellemzők: Érlelés: körülbelül 60 nap. Formátum: tálcás. Összetevők: Pasztőrözött tehéntej, pasztőrözött juhtej, körte aroma (min 1%), só, oltóanyag, kultúrák. Olívaolajjal kezelt héj. Nem ehető héj. Tárolási mód: Hűvös, száraz helyen tárolandó. Átlagos lejárati idő: 120 nap.
Portfólió (10)
Spanyolország, Fresno De La Vega (león)
...Sajt, amelyet León tartomány déli részén készítenek juhtejből, elérhető ÉRETT, ÉRLELT, FÉLÉRLELT és PUHA változatban. 1 kg vagy 3 kg vákuumcsomagolt egységekben kapható. Kínálunk kecskesajtot és juh- és tehéntej keverékét is.
Belgium, Nivelles
... Biogazdaság Campagnard-ja a rusztikus és a kifinomult találkozása, egy tökéletesen sikerült együttélés, amely örömet okoz az ízlelőbimbóinak. A Campagnard egy Plattelandkaas típusú biológiai sajt, amely tehéntej felhasználásával készül. Tökéletesen illik a kenyérrel készült ételekhez, kockákra vágva az aperitifekhez, vagy akár a croque-monsieur-hoz is. Mint a Vielsalmi Biogazdaság összes alkotása, a Campagnard is helyi bio tejből készül, tipikus és erőteljes ízekért. Megkóstolni azt jelenti, hogy el is fogadja!
Olaszország, Orsogna
...Abruzzo jellegzetes felvágottjai és sajtjai * Tartufo-szalámi * Édes Aquilano szalámi * Édes Cigolana szalámi * Csípős Cigolana szalámi * Cigolana típusú sertésmáj szalámi * Csípős Bastoncino szalámi * Spianata Aquilana szalámi * Friss Abruzzói kolbászok A mi sajtjaink: * Klasszikus canestrata tehéntej sajt * Hagyma sajt * Diós sajt * Fekete olívás sajt * Zöld olívás sajt * Paprikás sajt * Tartufo-sajt...
Portfólió (9)
Francia gyártó fehér sajtok, bio túrók, bio joghurtok terén. Tehéntej, kecsketej és juhtej alapú fehér sajtok gyártója. 0%-os túró gyártója piros gyümölcsös szósszal. Kecsketejből készült joghurt gyártója. Kecsketejből készült túró gyártója. Kecsketejből készült fehér sajt gyártója. Juhtej alapú fehér sajtok és juhtej alapú túrók gyártója. Tehéntej alapú sajtok gyártója. Kecsketejből készült...
Franciaország, Montmorot
...-Comté AOC kemény sajtok. A Morbiers az Oltalom alatt álló Eredetmegjelölés AOC. A Morbiers az Oltalom alatt álló Eredetmegjelölés AOC. A francia AOP vagy AOC Comté kemény sajtok. Tehéntej alapú sajtjaink félig kemény és kemény francia sajtok. Kereskedelmi forgalomban és exportáljuk a préselt sajtjainkat, reszelt sajtokat...
Portfólió (18)
Tíz fős csapattal a Gros-Chêne sajtműhely több mint harmincféle különböző sajtot készít bio nyers juh- és tehéntej, valamint nyers kecsketej (bio vagy nem) felhasználásával, amelyeket a környékbeli farmokon gyűjtenek be. Legyen szó kemény, lágy, préselt, virágos, márványozott vagy friss tésztáról, a kézműves termékek minden ízlésnek megfelelnek.
Franciaország, Maison Feyne
CHAVEGRAND : Sajtkészítő. A Chavegrand családi vállalkozás 135 helyi tehéntej-termelőtől és 20 helyi kecsketej-termelőtől gyűjti a tejet. A lágy sajtok, mint a camembert, coulommiers és brie készítésére specializálódtunk. Főként disztribútor márkák számára dolgozunk, évente több mint 8000 tonna sajtot gyártunk. Termelésünket az íz, forma és textúra igényeihez igazítjuk. TERMÉKEK : Camembertek...
1957 óta gyártunk feta sajtot kecske-, juh- és tehéntej felhasználásával. Modern létesítményekben, higiénikus körülmények között, a TSE, a török élelmiszerkódex, az ISO 9001 és a HACCP szabványoknak megfelelően állítjuk elő termékeinket. Üdvözöljük gyárunkban.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play