... hosszú főzésekor. A koncentrátum közvetlenül hozzáadható az elkészítéshez főzés közben, ízlés szerint vízzel hígítva. Használható a paradicsomszósz testességének növelésére, vagy hasonló termékek, például besamel és ketchup helyettesítésére. A koncentrátum nem káros az egészségre, sőt, magas likopin tartalmának köszönhetően antioxidáns tulajdonságokkal bír. Ez egy természetes anyag, a karotinoidok egyike, és sok élelmiszerben megtalálható. Valójában a paradicsom a legnagyobb likopinforrás, és a főzés fokozza jótékony hatásait.
Portfólió (6)
Olaszország, Fratta Todina
...A friss bazsalikom frissessége és a sült koktélparadicsomok aromája életet ad egy egyedülálló terméknek, amely felejthetetlen élményt kínál. Sűrítőanyagok nélkül - gluténmentes. Minden összetevő olasz és természetes.
Portfólió (4)
Olaszország, Roma
...Hozzávalók: Csiperkegomba (agaricus bisporus), napraforgóolaj, nyári szarvasgomba 5% (tuber aestivum vitt.), só, fűszernövények, aroma, természetes aroma. Friss gomba felhasználás 110 g 100 g késztermékhez. Minőségmegőrzési idő: 24 hónap. Felhasználási mód: Ideális kenyérfalatokhoz és első fogások ízesítésére. Allergének: A termék nem tartalmaz allergén anyagokat. Nem tartalmaz glutént vagy tartósítószereket. Tápérték 100 g-ra: Energia Kj 1108 / Kcal 269 Zsír 25,1 g, ebből telített zsírsavak 2,7 g Szénhidrát 2,9 g, ebből cukrok 0 g Rost 7,5 g Fehérje 4,1 g Só 0,5 g...
Portfólió (9)
Olaszország, Trento
... összetevő eredetiségét, és az asztalra tálalja. *leves készítése az utasítások szerint: Oldjon fel 1 Bauer Húsleves Kockát 500 ml vízben, és forralja fel néhány percig, időnként megkeverve. A kocka a főzés során bármilyen ételhez (levesek, főzelékek, szószok, ragu, húsok, halak, rizottók, tojások stb.) hozzáadható, a kívánt mennyiségben.
Portfólió (9)
Olaszország, Imperia
Olaszország, altamura
...a Unibrands a márkáival ma már az egyik legfontosabb szereplő a tipikus és péksütemények élelmiszeriparában. Rendkívül erős szakértelemmel rendelkezik a tipikus kenyerek, focaccia, panfocaccia, pizzák, taralli, kekszek, tészták, hűtőn kívüli készételek, tartósítószerek és szószok gyártásában, amelyeket kizárólag Dél-Olaszország területén készítenek, még mindig a régi szabályok szerint: egyedi, kiváló minőségű alapanyagok, lassú természetes kelesztés és kézműves feldolgozás. A termelés és a termékeink forgalmazásának gondos figyelme a legjobb beszállítók közé emel minket.
Portfólió (3)
Olaszország, Orentano Castelfranco Di Sotto
... nagymamáink is tették, tiszteletben tartva a toszkán konyha valódi és tiszta hagyományait, hús, zöldségek (zeller, hagyma és sárgarépa), extra szűz olívaolaj, só, bors és természetes fűszerek felhasználásával, tehát glutamátok, ízfokozók, tartósítószerek vagy színezékek nélkül. Biztosan a mi szószaink nem lesznek olcsók, mivel a vállalat nem szolgálja ki a nagykereskedelmet, hanem csak gasztronómiákat, éttermeket, hentesboltokat és bármilyen más, minőségi termékekkel foglalkozó tevékenységet. Vállalatunk nyitva áll bárki előtt, aki szeretné meglátogatni, mielőtt megvásárolná termékeinket.
Portfólió (1)
... minőségű extra szűz olívaolajat állítunk elő. Ezen kívül olajunkat ízletes fűszerezett öntetek készítésére is használjuk, amelyekhez kizárólag olasz és természetes eredetű hozzávalókat alkalmazunk, követve a hagyományos toszkán recepteket. Termékválasztékunk az ízesített balzsamecet öntetek gyártásával és kézműves tészták, szószok és krémek forgalmazásával bővült. Ügyfeleinknek nemcsak kiváló minőségű termékeket kínálunk, hanem lehetőséget biztosítunk egyedi csomagolás és címkék igénylésére is.
Olaszország, La Spezia
Élelmiszer-szószok gyártására specializálódott vállalat vagyunk, különösen a DOP pestóra, és az 1960-as évek óta jelen vagyunk a piacon. A szenvedély és a hagyomány a vállalati filozófiánk. Friss szószokat készítünk természetes összetevőkből, különböző formátumokban, egyadagos és kilogrammos kiszerelésben egyaránt. IFS tanúsítvánnyal rendelkezünk, és beszállítói vagyunk a Coop Nord Ovest, Coop...
Olaszország, Termoli
... kukorica) és az olasz gyümölcsök extra lekvárjai terén. Referenciáink között megtalálható egy ízletes, kizárólag kézműves almapálinkák és "újragondolt" előételek, kész szószok és pástétomok/krémek széles választéka is.
Olaszország, Foligno
...cicerchia, roveja, farro, bab és árpa termesztése. Ezek a növények jellemzően jól fejlődnek szegény talajon, és mivel nagyon ellenállóak a hideggel szemben, jó termést adnak ott, ahol más kultúrák megbuknak. Ezért ezek olyan termékek, amelyek történelmileg nem igényelnek modern vegyi kezeléseket. Az aktivitás később kiterjedt a fekete, fehér és bianchetto szarvasgombák keresésére a Colfiorito fennsíkján és a környező területeken, kiváló eredményekkel, amelyek lehetővé tették a prémium szarvasgombás szószok előállítását.
Olaszország, Santena
Természetes élelmiszerek tartósítószerek nélkül...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play