...A legtöbb „zöldséges tea” zöldségekből és fűszerekből áll. Ezt az ötletet továbbfejlesztettük, és saját keverékeinket teával gazdagítottuk. Élvezze vegán, kalóriamentes és kizárólag bio minőségben készült zöldséges teáinkat! Jelenleg 3 különböző íz található a portfóliónkban. Egy enyhén csípős rooibos-paprika keverék, egy sárgarépa-spenót keverék mate teával fűszerezve, és egy egészséges, ízletesen fűszeres paradicsomkeverék. És mindez ízfokozók nélkül!
Portfólió (13)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... nyerte el a "Legjobb bio olaj Extremadurában" díjat (többek között 2014-ben és 2019-ben), a legjobb spanyol bio olaj díjat 2005-ben, valamint számos nemzetközi elismerést. Az olívabogyókat kézzel szedik le a legoptimálisabb érési időpontban, bio termesztésű olajfákon, műtrágya, szintetikus anyagok, gyomirtók és peszticidek használata nélkül. Intenzív gyümölcsös íz zöld olívabogyóból, zöld alma, zöld fű, banán, mandula, zöld fa, édes, lágy, enyhén keserű és kissé csípős. Sensoros profil U.E: intenzív gyümölcsös.
Portfólió (198)
Olaszország, Dorgali
...Egy sajt, amely ötvözi a pasztőrözött juhtej gazdagságát a borsos íz merészségével. Legalább 120 napos érleléssel ez a félkemény sajt széles és alacsony formákban készül, körülbelül 16 kg súlyban, gazdag és mérsékelten csípős ízélményt kínálva. Tökéletes befejezése egy étkezésnek, vagy ételeid gazdagítására fűszerként, a Pecorino Pepato kiváló választás, hogy új színt vigyél receptjeidbe. Csípős...
Portfólió (10)
Franciaország, Lille
... Cannatonic virágok szép sárgászöld színűek. Az íz kifejezett, földes és fás, és citrusos, enyhe csípős érzetet hagy a nyelven. A terápiás hatás gyors és rövid ideig tart, ami tökéletes a napi fogyasztásra anélkül, hogy megzavarná a ritmusát. A fajta hatása hihetetlenül rövid, egy órával a használat után éri el a csúcsát. Íz: földes és fás Típus: CBD virágok Terpének: nincs CBD: 14% THC: -0.2% Termesztés: Üvegház...
Portfólió (44)
Olaszország, Nave
... Peroni sör a klasszikus példája a könnyű lagernek, amelynek íze könnyen fogyasztható, alacsony alkoholtartalma (4,7% vol.) miatt is. Kód: 05225 Kategória: Világos sörök Ország: Olaszország Szín: aranysárga, borostyán árnyalatokkal és finom, tartós habbal. Illat: A gabona és a pörkölt maláta aromája egy határozott komlóval van egyensúlyban. Íz: tartós, még a lecsengésben is.
Portfólió (46)
Olaszország, Carovigno
...BLEND EVO (EXTRAVIRGIN OLÍVAOLAJ MULTIKULTIVÁR) 100% OLASZ A justpugliafactory BRUSCHETTA KÉSZLET MIX egy szórakoztató ötlet, hogy megkóstoljuk kiváló olajainkat, gazdagítva a klasszikus "kenyér és olaj" élményt a pirított kenyér változatával, amit "BRUSCHETTA"-nak hívunk. A mi általunk kiválasztott olajok között ebben az íz KITS-ben megtalálod az EVO Fokhagymás, Citromos és Csípős Dióolajat...
Portfólió (8)
Spanyolország, Cuarte De Huerva
...A La Chinata extra szűz olívaolaj négy alapvető jellemzője alapján különbözik: *Intenzív sárga szín némi zöld árnyalattal. *Édes és lágy íz, anélkül, hogy a dél-spanyol olajokra jellemző csípős és keserű íz lenne. Ezért ennek az olajnak az íze igazán kellemes, és kóstoláskor valódi élvezetet nyújt. *Érett gyümölcs aromája. *Nagyon magas zsírsavtartalom, ami miatt ezek az olajok a...
Portfólió (10)
Olaszország, Arquà Petrarca
...Magasan válogatott, hidegen sajtolt extra szűz olívaolaj, intenzív zöld színnel és aranyos reflexekkel. Határozott és tartós íz, kellemes harmónia gyümölcsös és fűszeres jegyekkel, finom egyensúly az édes és csípős utóíz között. Finom ízű ételekhez, szárazföldi vagy tengeri nyers ételekhez illik.
Portfólió (3)
Franciaország, Laval
...BOISSON SOFT QUI STIMULE LE DÉSIR ET LA LIBIDO A JANE Aphrodisiac egy ízesített szénsavas víz, amelyet az érzékek felébresztésére és a szenvedély fokozására terveztek. Hatóanyagok: 375 mg Maca és 95 mg Damiana, amelyek afrodiziákus tulajdonságaikról ismertek. Íz: Szenvedély, Csípős & Vanília.
Portfólió (8)
...Padlizsánkrém feta sajttal 200g. Megjelenés bézs szín Íz/Aroma jellemző a sült padlizsánra és friss fokhagymára, gazdag feta sajt ízben, enyhén csípős. Textúra krémes...
Portfólió (37)
Németország, Hamburg
...Kategória: Hús fűszerkeverékek Íz és aroma: fűszeres-csípős Ez a csípős keverék húsok bedörzsölésére vagy pácolására használható. Remekül alkalmas ketchup fűszerezésére, chili con carne-hoz és csípős pörkölthöz. Összetevők: őrölt chili, darált chili, fokhagymagranulátum, koriander, ínycsiklandó paprika Allergiásoknak szóló figyelmeztetés: Nyomokban tartalmazhat héjas gyümölcsöket, földimogyorót, szezámmagot, mustárt és zellert. Tartalom: 27 g fehér fémdobozban...
Portfólió (24)
Olaszország, Castelfidardo
...Extra szűz olívaolaj, amelynek gazdag és körülölelő illatjegyei vannak, mint a articsóka, zöld paradicsom és mezővirágok. Intenzív, tartós és tiszta íz, csípős érzésekkel és kiegyensúlyozott keserűségérzéssel. Ajánlott olyan jelentős szerkezetű ételekhez, mint a vörös húsok, hüvelyes levesek vagy a klasszikus pugliai grillezett polip. Mi vagyunk az egyik kevés olasz termelő, aki ezt a monovarietális olajat készíti.
Portfólió (4)
ufs.country_names.RU, Moscow
... töltelékekhez pitékhez és palacsintákhoz, stb. Felhasználás Indiai és ázsiai konyha ételeihez, péksüteményekhez és édességekhez, fűszeres levesekhez, desszertekhez, forralt borhoz, kávéhoz és teához. Íz Fűszeres, csípős. Tápérték 100 g-ra vonatkoztatva. Fehérjék (g / 100g)… 11 Zsírok (g / 100g)… 6,5 Szénhidrátok (g / 100g)… 40 Energiaérték (kcal / 100g)… 260...
Portfólió (178)
Lengyelország, Wrocław
...Az akácméz világos szalmás színű és krémes állagú. Ne hagyja, hogy az alacsony intenzitású illata megtévessze, nagyon édes. A multiflorális méz enyhe, sötét méz, viaszra emlékeztető aromával. Lengyelország-szerte méhészetekben készül. Színe és íze a méhek által látogatott virágfajtától függően változik. A hajdina méz sötét, intenzív barna színű. Az édes méz ízét egy enyhén csípős, fűszeres íz kíséri. Készlet: Néprajz...
Portfólió (179)
Franciaország, Gennevilliers
... hagyományos kézműves termék, amelyet kizárólag a Seneafood számára készítettek. Hozzávalók: Madd (Zaban, saba senegalansis) 50%, cukor 45%, víz 4%, só 1% Domináns íz: Enyhén savanykás Textúra: magokat tartalmaz Fogyasztási javaslat: Fűszerezze ízlés szerint (sós, csípős vagy édes)...
Portfólió (9)
Hollandia, Renkum
...A Madagaszkárról származó vad bors, a Voatsiperifery, elengedhetetlen az élelmiszeriparban az íz fokozásához. Íze fűszeres, de nem csípős, és egyedi aromája miatt nagyon különleges termék. Számos célra felhasználható, valóban használják fűszerezéshez és szószokhoz, az étterem üzletágban, lekvár készítésénél, valamint az élelmiszer-feldolgozás minden területén. Az organikus Voatsiperifery-t...
Portfólió (8)
Franciaország, Guenange
...Sötétbarna, szinte fekete külsővel és világosabb belsővel rendelkezik, rendkívül hajlékony és ragacsos textúrája a gyanta fogyasztói körében népszerű. A szájban a gyantára jellemző csípős és borsos íz megjelenik, majd fás utóízt hagy maga után. Tökéletesen megfelel a hasis kedvelőinek, akik erős aromát keresnek a kóstolás során. A magas HHC-tartalom (30%) révén a gyanta tökéletesen ellazítja az...
Portfólió (98)
Spanyolország, Muro De Alcoy
...amelyek során csak dekantálás, centrifugálás és szűrés történt Kivonási módszer: Hideg sajtolás Savtartalom: ≤ 0,8% Peroxid index: ≤ 20 Előnyök: Magas E-vitamin, polifenol és olajsav tartalom. Ez teszi a világ egyik legegészségesebb AOVE-jává. Íz: Intenzív zöld, enyhén keserű és csípős, tartós a szájban, friss és gyümölcsös utóízzel, articsóka, dió és keserű mandula ízjegyekkel. Aroma: Zöld gyümölcsös, paradicsom, friss fű, articsóka, zöld banán és zöld körte.
Portfólió (8)
Törökország, Kayseri
...MARINÁLT ANCSOVIK: Napraforgóolaj, ecet, csípős paprika szósz és só keverékével ízesítve. Az egyik legklasszikusabb, de legkedveltebb tengeri íz, az ancsovik pácolt formában kerül bemutatásra, egyedi ízét hozva az asztalokra.
Portfólió (5)
Németország, Stiefenhofen
...Allgäu sörsajt; félkemény sajt legalább 40% zsírral a szárazanyagban; darab a tömbből (tömbméret kb. 0,5 kg); íz: csípős, sós Zsírtartalom: 40% Íz: csípős, sós...
Portfólió (9)
Franciaország, Paris
...Három különböző extra szűz olívaolaj profil emelkedik ki: a Prestige, amely intenzív aromáival és ízeivel rendelkezik, a Gourmet, amelynek aromái kicsit kevésbé intenzívek, és kis keserű és csípős árnyalatokkal bír, végül a Tradicional, amely érett aromájáról és a keserűség és csípősség hiányáról ismert. Válassza az O’zeite extra szűz olívaolajat kiváló minősége és hagyományos portugál íze miatt” Henrique Sá Pessoa Az O’zeite 2 “Arany csillagot” kapott a 2015-ös Superior Taste Award-on, amelyet az ITQI (Nemzetközi Íz és Minőség Intézet) szervezett.
Portfólió (6)
Németország, Greven
...FAGYASZTOTT ZÖLDSÉG FRISS ÍZ MINDEN HARAPÁSBAN, ÉV MINDEN NAPJÁN KÉSZENLÉTBEN Fűszeres, erőteljes, friss, enyhén édes vagy inkább csípős? A zöldségek sokfélesége lenyűgöző, és függetlenül attól, hogy mi érdekli Önt: Portfóliónkban biztosan megtalálja a megfelelő hozzávalót termékéhez, legyen szó levesekről és szószokról, mártogatósokról és öntetekről, vagy akár önálló, egészséges snackről. A...
Portfólió (5)
Románia, Giurgiu County
... Extra Szűz Ízesített Olajokat, amelyek íz kivonásához fejlett ultrahangos technológiát alkalmazunk—rozmaring és bazsalikom, fokhagyma és csípős paprika. Ez a módszer biztosítja a kiváló olajminőséget azáltal, hogy a bioaktív összetevőket molekuláris szinten szabadítja fel. Hamarosan bemutatjuk az Extra Szűz Napraforgó Olajat citrommal és trüffellel, folytatva innovációs hagyományunkat.
Portfólió (17)
Spanyolország, Jumilla-Murcia
A Casa Pareja olaj a gondos termesztés és az olajbogyóink feldolgozásának eredménye, hideg sajtolással, frissen betakarított olajbogyókból, saját olajmalmunkban, az olajfák között. Extra szűz olívaolajunk sűrű, bársonyos, nagyon aromás, enyhén csípős ízű, és van benne egy kis fűszeres íz is. A Casa Pareja egy családi vállalkozás, amely ökológiai és biodinamikus mezőgazdasággal foglalkozik, 350...
... minden ételét a legvadabb fűszerünkkel. A Madagaszkári fahéj híres a kiváló minőségéről! Ez egy határozottan prémium termék, amely nagy ízfinomsággal rendelkezik, hogy finoman ízesítse ételeit és desszertjeit. A sokféle létező változat közül a Madagaszkári vanília messze a legkiválóbb! Különleges íz- és illatjegyeivel a Madagaszkár sziget egyedi terroirját tükrözi. A Madagaszkári szegfűszeg, az...
Portfólió (1)
Spanyolország, Serón
...Jelenleg úgy döntöttünk, hogy egy lépéssel továbbmegyünk a kiválóság elérése érdekében. Ehhez egy olyan hagyományos termékhez, mint a sobrasada, hozzáadtunk egy kincset a hegyünkből: a mézet. A Mézes Sobrasada, legyen az édes vagy csípős, kifinomult íze senkit sem hagy közömbösen. Hasonlóképpen, két új terméket is bevezettünk: Narancsos Kolbász és Mazsolás Kolbász Pedro Jiménez borral. Két nagyon különleges íz, amelyek újdonságnak számítanak a palettán. Kétségtelen, hogy ezek a három ínycsiklandó termék kiemelkednek a piacon a hagyomány és az innováció ötvözésével; vagyis az exkluzivitásukkal.
Olaszország, Capaccio Paestum
A Palma Mezőgazdasági Vállalat fűszernövények termesztésére specializálódott, és a Cilento Nemzeti Park kapujában található. A fűszernövények szenvedélyt jelentenek, de nemcsak a termelők számára: az oregánó, a zsálya, a menta, a babér... minden fűszernövénynek különböző jellemzői vannak: az íz lehet édes, kesernyés, csípős vagy lágy. Minden esetben az asztalon egy fűszernövény megváltoztathatja...
Németország, Dillingen
... legtermészetesebb fokhagymaporral, fokhagymagranulátummal és sok mással is rendelkezünk. Szárított hagyma- és fokhagymatermékink nagyon, nagyon erős aromával és ízzel bírnak. Németországi és európai ügyfeleink megerősítik, hogy a hagyományos piaci fűszerekhez képest kisebb mennyiség elegendő az intenzívebb íz miatt. Fűszereink megvásárlásával ügyfeleink támogatják a gazdálkodókat egy gazdagabb életminőség elérésében. Üdvözlettel, Himalaya Csapat...
Olaszország, Montesano Sulla Marcellana
... történetre is, amely a termékeket a területükhöz köti: szárított vagy töltött paradicsomok, grillezett padlizsánok, tökkrémek, articsókák, brokkoli, töltött olívák, töltött paprikák és csípős paprikák csak néhány a Cilento helyi termékei közül, amelyeket olajban eltett boccacciákká alakítottak.
Spanyolország, Calatorao-Zaragoza
... szempontjából, hanem kémiai összetételének figyelembevételével is, hogy egy magas minőségű terméket érjünk el. E munkánk gyümölcse az Albares és Premium termékcsaládunk. A hagyományos arbequina olajbogyó fajtából származnak, és fűszeres, paradicsomos és almás aromájuk jellemzi őket. Ízükben az egyensúly és a textúra kiemelkedő, a végén pedig egy enyhe csípős ízjegy zárja le, amely az arbequina fajtára jellemző.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play