Spanyolország, Ciudad Real
...Az ibériai sajt egy préselt tésztájú sajt, amelyet háromféle tej keverékéből készítenek (tehén, juh és kecske). Ez a legnépszerűbb sajt Spanyolországban, és a 2011. február 28-i 262/2011. sz. királyi rendelet I. mellékletének 4. pontjában meghatározott arányok szerint készül, amelyek jóváhagyják a sajtok és olvasztott sajtok minőségi szabályait. Minden sajt, amelyet "Ibériai" néven forgalmaznak, friss tejből kell készüljön az alábbi arányokban: legfeljebb 50% tehéntej, legalább 15% kecsketej és legalább 15% juhtej.
Portfólió (2)
...A Mozzarella di Bufala Campana DOP egy friss, húzott sajt, amelyet kizárólag a származási régió bivalytejből készítenek. A bivalytej összetétele eltér a sajtgyártásra használt egyéb állatfajok tejétől. Valójában, a tehén- és kecsketejhez képest, gazdagabb fehérjékben, zsírokban és különösen kalciumban. Típusok és Formátumok Darab: 25 g-tól 2 kg-ig SHELF-LIFE 12 NAP / SHELF-LIFE 18 NAP / SHELF-LIFE 21 NAP Kódok: 1702-től 17-ig...
Portfólió (10)
Franciaország, Sète
...A recepthez használt mozzarella a BOJANO területéről származik, ahol a legnevesebb tejüzemek találhatók, amelyek a legkedveltebb mozzarellák előállításáról ismertek az olaszok és a szakértők körében. BOJANO valóban híres a kiváló minőségű sajtok előállításáról, különösen a FIOR DI LATTE (tejvirág) mozzarellájáról, amely friss, pasztőrözött tehéntej sajtból készül, és kizárólag kézzel, a Molise...
Portfólió (42)
Franciaország, Esquiule
...A Balaka sajtműhely az Ossau Iraty farm sajtkészítés specialistája. Friss sajtokat vásárolunk, majd 4-8 hónapig érleljük őket a Baszkföldi pincénkben. Ezeket a sajtokat kizárólag a Baszkföld és a Béarn hegyeinek pásztorai készítik. Kézi és kézműves érlelés. Ez a sajt AOP minősítéssel rendelkezik. Származási helyi ellenőrzés.
Portfólió (8)
Spanyolország, Granollers
...Pasztőrözött friss sajt, krémes és homogén állaggal, ideális kenésre. Ez egy sajt, amely széleskörű alkalmazási lehetőségekkel rendelkezik, hidegen és melegen egyaránt.
Portfólió (8)
Spanyolország, Madrid
...Az Arla Apetina® egy fehér sajt, amelyet a hagyományos görög recept szerint készítenek. Sóoldatban csomagolják, hogy a sajt mindig friss maradjon, és már kockákra vágva, 1 kg-os különleges formátumban kapható a vendéglátóipar számára. Fedezd fel a végtelen lehetőségeket, amelyeket ez a sajt kínál, és lepd meg mindenkit a legkülönlegesebb receptjeidben: előételek, zöldsaláták, tésztasaláták, pizzák, omlettek, öntetek, péksütemények vagy más meleg ételek ízesítőjeként.
Portfólió (9)
Franciaország, Saint-Denis-De-Villenette
...Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek egészséges és friss fehér sajtokat kínálunk, akár natúr, akár gyümölcsös ízekkel, természetes aromákkal.
Portfólió (5)
...Hozzávalók: Méz, fehér trüffel (Tuber borchii Vitt. - Olaszország) 2,5%, fehér trüffel (Tuber magnatum Pico - Olaszország) 1%, aroma. Ideális friss/közepesen érlelt sajtokhoz és lardóhoz, vagy édességek készítéséhez.
Portfólió (10)
Spanyolország, Totanes
...Az ibériai sajt egy préselt tésztájú sajt, amely háromféle tej keverékéből készül (tehén, juh és kecske). A 2011. február 28-i 262/2011. sz. királyi rendelet I. mellékletének 4. pontjában meghatározott arányok szerint minden sajt, amelyet "Ibériai" néven forgalmaznak, friss tejből kell készüljön a következő arányokban: legfeljebb 50% tehéntej, legalább 15% kecsketej és legalább 15% juhtej. Egész...
Portfólió (6)
Olaszország, Reggio Emilia
...Ez a legfiatalabb Parmigiano Reggiano, nemrég töltötte be a 12 hónapot. Ez a minimális érlelési idő, amely lehetővé teszi a Konzorcium számára, hogy D.O.P. megnevezést adjon neki. A tészta még puha és sima, különösen alkalmas azok számára, akik a tej lágyabb és édesebb ízeit szeretnék élvezni. A szakértők „friss” vagy „főzéshez való” néven emlegetik, mert még nem rendelkezik a fejlettebb érlelésre jellemző szemcsés állaggal.
Portfólió (3)
Franciaország, Mandelieu
...A balzsamecet krém a séfek és a gasztronómák kedvenc terméke. Egyedi, selymes állaga és egyszerre savanyú és édes íze különleges és pótolhatatlan ízt ad. A François Roméo balzsamecet krém felülmúlhatatlan a grillezett húsok, zöldségek, előételek és sajtok ízesítésére. Különösen különleges ott, ahol a legkevésbé számítunk rá: desszertekhez, mint a panna cotta, friss gyümölcsökhöz, nem feledkezve meg a fagyikról sem. Nettó súly: 0,250 KG Űrtartalom: 25 CL...
Portfólió (45)
Spanyolország, Almeria
...Sajátos személyiséggel bír, friss és édes egyben, és nagyon könnyen iható. Termelés: Év fiatalja, szőlőhéj, cseresznye, málna és passiógyümölcs kivonatokkal áztatva. Éghajlat: Extrém kontinentális éghajlat, hosszú és hideg telekkel, meleg nyarakkal, nagy hőmérséklet-különbséggel nappal és éjszaka, és nagyon rövid átmeneti évszakokkal.
Portfólió (2)
Franciaország, Ostwald
... ideális arány 1/3 ezen "jó" esszenciális zsírsavakból, amelyeket a testünk nem tud előállítani. Felhasználási tanácsok: ne melegítse! Használja nyersen hideg és meleg ételekhez (öntetek, pesto, saláták, halak, kenyérfélék, friss sajtok, zöldségek, rizs, tészta, makik ...) Bio kozmetikai anyagként is használható. Tartósítás: fénytől és hőtől védve, hűvös helyen (hűtőszekrényben vagy >15 fokon...
Portfólió (12)
Franciaország, Auxerre
...{"Accord metvin":"szárnyas, vad, kacsa vagy sajtok, mint a Brie, Edam vagy Emmental.","Appellation":"Saint-Émilion Grand Cru","Dégustation":"Kóstolás\nRubinpiros, intenzív lila szín, fényes és élénk. Az illat tiszta és intenzív, friss gyümölcsös és finoman fás jegyekkel. Az íz határozott, szép egyensúlyban és kellemes térfogatban fejlődik, a tanninok simák, agresszió nélkül. A lecsengés hosszan...
Portfólió (190)
Olaszország, Parma
...A Rock22 egy automatikus, változó súlyú adagoló gép, amely sorban történő munkavégzésre lett tervezve. Professzionális megoldás a kemény sajtok "rock" vágásának elvégzésére. A sajt automatikusan, tökéletesen azonos módon van vágva, mint a kézzel végzett "friss" vágás: (a termék felülete durva marad, és megőrzi a frissen vágott sajt minden organoleptikus és esztétikai tulajdonságát). Simító...
Portfólió (47)
Franciaország, Neuve Maison
... környezetbarát lenne, mint a polipropilén. Csomagjaink előnye, hogy készen állnak a használatra, mivel nem igényelnek összeszerelést. A bevont lapos karton különösen hasznos a következők számára: Romlandó termékek szállítása túlcsoportosítás nélkül Friss és nedves romlandó termékek szállítása - hús, tengeri termékek, sajtok Ipari termelés, ahol a por minőségi problémát okoz.
Portfólió (3)
Olaszország, Orsogna
...Abruzzo jellegzetes felvágottjai és sajtjai * Tartufo-szalámi * Édes Aquilano szalámi * Édes Cigolana szalámi * Csípős Cigolana szalámi * Cigolana típusú sertésmáj szalámi * Csípős Bastoncino szalámi * Spianata Aquilana szalámi * Friss Abruzzói kolbászok A mi sajtjaink: * Klasszikus canestrata tehéntej sajt * Hagyma sajt * Diós sajt * Fekete olívás sajt * Zöld olívás sajt * Paprikás sajt * Tartufo-sajt...
Portfólió (9)
Svájc, Nidau
... élelmiszerek, mint zöldségek, gyümölcsök, felvágottak, sajtok, tejtermékek vagy főtt ételek maradékainak tárolására. Az ajaa! doboz kiválóan alkalmas uzsonnás dobozként az iskolában vagy a munkahelyen. A fedél könnyen nyitható és zárható, és a kiváló minőségű természetes anyagnak köszönhetően a doboz nagyon elegánsnak tűnik. A mellékelt gumiszalaggal biztonságosan szállíthatja a dobozt. Az ajaa! doboz káros anyagoktól mentes, élelmiszerbarát, légmentesen zárható, mosogatógépben mosható, ideális fagyasztásra.
Portfólió (25)
Franciaország, Ham
...A teljes ánizsmagokat az anethum graveolens L. növényből gyűjtik. Az ánizs egy nagyon kedvelt fűszer a konyhában, jellegzetes ánizsos ízével. Az ánizsmagok különösen ízletesek grillezett vagy füstölt halak, friss sajtok, saláták, zöldségek, húsok, papírtasakban készült ételek, szószok, sütemények, lekvárok és kompótok kísérőjeként. Az ánizsos ízük egyedi dimenziót ad ezeknek az ételeknek, és...
Portfólió (127)
Franciaország, Saint Cannat
... megőrizzük a finom aromák frissességét.\n\nDÉGUSTATION\nNagyon világos és fényes rózsaszínű szín, enyhe lazac rózsaszín árnyalatokkal. Az illatban finom, friss fehér gyümölcsök, dinnye és őszibarack aromái jelennek meg, narancsvirág jegyekkel. Az íz friss, kerek és finom. Ez a rosé önállóan vagy friss mozzarella és paradicsom salátával, lazac sashimivel, grillezett borjúborda vagy lágy friss sajtok kíséretében fogyasztható. Tálalási hőmérséklet: 10-12°C."}...
Portfólió (46)
Olaszország, Barberino Di Mugello
Az Agrifood Toscana egy dinamikus vállalat, amely a toszkán mezőgazdasági élelmiszeriparban tevékenykedik, beleértve az Agriqualità márkájú termékeket az Amiata és a Val di Paglia térségében. Ezek a termékek egy 2005 óta kialakult termelési lánc eredményei, és a Toszkána régió általi tanúsítási engedéllyel indultak. Különösen a tanúsított termékek közvetlen értékesítésre kerültek az "i Toscani", "...
Portfólió (7)
Olaszország, Codogno
... kell zajlania; tehát csak olasz tej és hagyomány. Egy körülbelül 32-34 kg súlyú sajtformához 500 liter tej szükséges, amely 1-2 órán belül érkezik a sajtkészítőhöz a fejést követően, és 12-18 órán át pihen, miközben a zsírt részben elengedi, a formát eltávolítják, hogy a félzsíros tej kiváló, hosszú érlelésű sajtot adjon, megőrizve a friss tej ízét.
Portfólió (4)
... termelést, csökkenti a csomagolás zsugorodását az értékesítési folyamat során, és a termék legjobb állapotát mutatja be. A vákuum bőrcsomagolás a legújabb csomagolási megoldás a hideg baktériumtermékekhez, ideális hús, baromfi, tenger gyümölcsei és sajtok csomagolására, amelyek fenntarthatóak, költséghatékonyak, és garantálják a termék legfrissebb állapotát. Csak nyomja meg a start gombot, majd a...
Belgium, Dolembreux
...Az alábbi lista nem kimerítő. Célja, hogy irányt adjon a választásához. Ha más kívánságai vannak, ne habozzon megosztani velünk. Minden ételünket friss alapanyagokból készítjük, amelyek az évszaktól függően változnak. – aperitif ajánlat – Meleg előételek – Hideg előételek – Levesek – Köretek – Ételek – Sajtok – Desszertek – Hideg vagy meleg büfé ajánlat – Vacsora koktél ajánlat – Grillezések...
Portfólió (2)
Franciaország, Brue Auriac
... belépés egyszerre friss és kerek, gyümölcsös és finoman vaníliás jegyekkel, amelyek édes és telt érzést adnak, és hozzájárulnak a kellemes utóíz meghosszabbításához. Étel-ital párosítás: Halak, kagylók, rákfélék, sajtok Szerviz: 8-10°C Tartósítás: Most fogyasztható, vagy 3-5 éven belül Különlegesség: A Héritage de Saint Victor név a marseille-i Saint Victor apátság szerzeteseire utal.
Portfólió (7)
Spanyolország, Lanjarón (granada)
...enyhe savanyú és sós jegyekkel. Alacsony viszkozitású, kissé magas nedvességtartalommal bír. Fontos figyelembe venni, hogy bár az avokádó egy amerikai kultúrnövény, a granadai trópusi partvidéken nagy kiterjedésű ültetvények találhatók. Ez a fajta méz nagyon jól illik a sózott tőkehal, a sült majd főtt bárány fűszeres pürével, a sült sertés vagy a fagylaltok és sajtok, különösen a nem túl erős kecskesajtok, mint a friss, lágy vagy akár félig érlelt sajtok ételeihez.
Portfólió (6)
...Fóliavágó friss tartós fóliához egyes sajtok vagy friss sajt csomagolásához. FÓLIAVÁGÓ FRISS TARTÓS FÓLIÁHOZ | 450 MM X 300 M Fóliavágó friss tartós fóliához egyes sajtok vagy friss sajt csomagolásához. 450 mm széles légáteresztő fólia 300 folyóméteren. A fólia vastagsága körülbelül 7,5-9,5 µ. Típus: Csomagolások Mennyiség: 1 db Cikkszám: 6395 Szélesség: 450 mm Mennyiség: 1 darab...
Portfólió (9)
Spanyolország, Olba (teruel)
A Gusto Mediterráneo a friss fekete szarvasgomba (Tuber Melanosporum) forgalmazásával foglalkozunk, amely Franciaországban a Perigord szarvasgombaként ismert. Ezen kívül brisura szarvasgombát (szarvasgomba üvegekben vízben és sóban, termékek, például sajtok, húsok vagy szószok ízesítésére) és dehidratált szarvasgombát kínálunk, amelyet snackek, olaj vagy szószok ízesítésére használhatunk. A brisura és a dehidratált szarvasgomba egyaránt az ipari szektornak szól, és két fajtát kínálunk: téli fekete szarvasgomba (Tuber Melanosporum) és nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum).
Portfólió (25)
Olaszország, Sant'ilario D'enza
... mellett bio Parmigiano Reggiano-t, „Termék a hegyből” tanúsítvánnyal rendelkező sajtot és végül „Csak Olasz Piemonti Tehén” sajtot is termelünk. Sajtválasztékunk széles és változatos: a legkedveltebb DOP-ok között megtalálható a Grana Padano és a Pecorino Romano, valamint friss sajtokat, mint a mozzarella di bufala és burrata, valamint vegetáriánusok számára is alkalmas érlelt sajtokat, mint...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play