Olaszország, Barberino Di Mugello
Az Agrifood Toscana egy dinamikus vállalat, amely a toszkán mezőgazdasági élelmiszeriparban tevékenykedik, beleértve az Agriqualità márkájú termékeket az Amiata és a Val di Paglia térségében. Ezek a termékek egy 2005 óta kialakult termelési lánc eredményei, és a Toszkána régió általi tanúsítási engedéllyel indultak. Különösen a tanúsított termékek közvetlen értékesítésre kerültek az "i Toscani", "...
Portfólió (7)
Olaszország, Reggio Emilia
...Ez a legfiatalabb Parmigiano Reggiano, nemrég töltötte be a 12 hónapot. Ez a minimális érlelési idő, amely lehetővé teszi a Konzorcium számára, hogy D.O.P. megnevezést adjon neki. A tészta még puha és sima, különösen alkalmas azok számára, akik a tej lágyabb és édesebb ízeit szeretnék élvezni. A szakértők „friss” vagy „főzéshez való” néven emlegetik, mert még nem rendelkezik a fejlettebb érlelésre jellemző szemcsés állaggal.
Portfólió (3)
Olaszország, Orsogna
...Abruzzo jellegzetes felvágottjai és sajtjai * Tartufo-szalámi * Édes Aquilano szalámi * Édes Cigolana szalámi * Csípős Cigolana szalámi * Cigolana típusú sertésmáj szalámi * Csípős Bastoncino szalámi * Spianata Aquilana szalámi * Friss Abruzzói kolbászok A mi sajtjaink: * Klasszikus canestrata tehéntej sajt * Hagyma sajt * Diós sajt * Fekete olívás sajt * Zöld olívás sajt * Paprikás sajt * Tartufo-sajt...
Portfólió (9)
Olaszország, Codogno
... kell zajlania; tehát csak olasz tej és hagyomány. Egy körülbelül 32-34 kg súlyú sajtformához 500 liter tej szükséges, amely 1-2 órán belül érkezik a sajtkészítőhöz a fejést követően, és 12-18 órán át pihen, miközben a zsírt részben elengedi, a formát eltávolítják, hogy a félzsíros tej kiváló, hosszú érlelésű sajtot adjon, megőrizve a friss tej ízét.
Portfólió (4)
Franciaország, Mandelieu
...A balzsamecet krém a séfek és a gasztronómák kedvenc terméke. Egyedi, selymes állaga és egyszerre savanyú és édes íze különleges és pótolhatatlan ízt ad. A François Roméo balzsamecet krém felülmúlhatatlan a grillezett húsok, zöldségek, előételek és sajtok ízesítésére. Különösen különleges ott, ahol a legkevésbé számítunk rá: desszertekhez, mint a panna cotta, friss gyümölcsökhöz, nem feledkezve meg a fagyikról sem. Nettó súly: 0,250 KG Űrtartalom: 25 CL...
Portfólió (45)
Spanyolország, Almeria
...Sajátos személyiséggel bír, friss és édes egyben, és nagyon könnyen iható. Termelés: Év fiatalja, szőlőhéj, cseresznye, málna és passiógyümölcs kivonatokkal áztatva. Éghajlat: Extrém kontinentális éghajlat, hosszú és hideg telekkel, meleg nyarakkal, nagy hőmérséklet-különbséggel nappal és éjszaka, és nagyon rövid átmeneti évszakokkal.
Portfólió (2)
Spanyolország, Altea, Alicante
... jegyekkel rendelkező sör remekül párosítható intenzívebb ízekkel, mint például a grillezett ételek, érlelt sajtok, szárított gyümölcsök, gombák... ÖSSZETEVŐK: Víz, árpa maláta, komló és élesztő. ALLERGÉNEK: Árpa TÖRTÉNET: Ezt a mediterrán Märzent alapvető italnak tartjuk. Ideális bevezetés a kézműves sör világába. Ennek a sörnek a főszereplői a pörkölt jegyek, miközben megőrzi a friss és nagyon könnyen fogyasztható sör esszenciáját. Ráadásul a mi Märzenünk gluténmentes, hogy mindenki élvezhesse ezt a csodálatos italt!
Portfólió (9)
Lengyelország, Brześć Kujawski
...Termoformálható fólia PA/PE vagy PA/PP alsó A termoformálható fólia PA/PE vagy PA/PP alsó mélyhúzó csomagológépekhez készült, vákuumos csomagolásra. Friss hús, baromfi, felvágottak, sajtok és túrók, friss, valamint fagyasztott és füstölt halak, tengeri herkentyűk, készételek, élelmiszeripari félkész termékek, gyümölcsök és zöldségek, pékáruk csomagolására szolgál. Felső fólia PA/PE vagy PP/PA...
Portfólió (33)
Franciaország, Ostwald
... ideális arány 1/3 ezen "jó" esszenciális zsírsavakból, amelyeket a testünk nem tud előállítani. Felhasználási tanácsok: ne melegítse! Használja nyersen hideg és meleg ételekhez (öntetek, pesto, saláták, halak, kenyérfélék, friss sajtok, zöldségek, rizs, tészta, makik ...) Bio kozmetikai anyagként is használható. Tartósítás: fénytől és hőtől védve, hűvös helyen (hűtőszekrényben vagy >15 fokon...
Portfólió (12)
Franciaország, Auxerre
...{"Accord metvin":"szárnyas, vad, kacsa vagy sajtok, mint a Brie, Edam vagy Emmental.","Appellation":"Saint-Émilion Grand Cru","Dégustation":"Kóstolás\nRubinpiros, intenzív lila szín, fényes és élénk. Az illat tiszta és intenzív, friss gyümölcsös és finoman fás jegyekkel. Az íz határozott, szép egyensúlyban és kellemes térfogatban fejlődik, a tanninok simák, agresszió nélkül. A lecsengés hosszan...
Portfólió (190)
Olaszország, Parma
...A Rock22 egy automatikus, változó súlyú adagoló gép, amely sorban történő munkavégzésre lett tervezve. Professzionális megoldás a kemény sajtok "rock" vágásának elvégzésére. A sajt automatikusan, tökéletesen azonos módon van vágva, mint a kézzel végzett "friss" vágás: (a termék felülete durva marad, és megőrzi a frissen vágott sajt minden organoleptikus és esztétikai tulajdonságát). Simító...
Portfólió (47)
Franciaország, Neuve Maison
... környezetbarát lenne, mint a polipropilén. Csomagjaink előnye, hogy készen állnak a használatra, mivel nem igényelnek összeszerelést. A bevont lapos karton különösen hasznos a következők számára: Romlandó termékek szállítása túlcsoportosítás nélkül Friss és nedves romlandó termékek szállítása - hús, tengeri termékek, sajtok Ipari termelés, ahol a por minőségi problémát okoz.
Portfólió (3)
Svájc, Nidau
... élelmiszerek, mint zöldségek, gyümölcsök, felvágottak, sajtok, tejtermékek vagy főtt ételek maradékainak tárolására. Az ajaa! doboz kiválóan alkalmas uzsonnás dobozként az iskolában vagy a munkahelyen. A fedél könnyen nyitható és zárható, és a kiváló minőségű természetes anyagnak köszönhetően a doboz nagyon elegánsnak tűnik. A mellékelt gumiszalaggal biztonságosan szállíthatja a dobozt. Az ajaa! doboz káros anyagoktól mentes, élelmiszerbarát, légmentesen zárható, mosogatógépben mosható, ideális fagyasztásra.
Portfólió (25)
Franciaország, Ham
...A teljes ánizsmagokat az anethum graveolens L. növényből gyűjtik. Az ánizs egy nagyon kedvelt fűszer a konyhában, jellegzetes ánizsos ízével. Az ánizsmagok különösen ízletesek grillezett vagy füstölt halak, friss sajtok, saláták, zöldségek, húsok, papírtasakban készült ételek, szószok, sütemények, lekvárok és kompótok kísérőjeként. Az ánizsos ízük egyedi dimenziót ad ezeknek az ételeknek, és...
Portfólió (127)
Franciaország, Saint Cannat
... megőrizzük a finom aromák frissességét.\n\nDÉGUSTATION\nNagyon világos és fényes rózsaszínű szín, enyhe lazac rózsaszín árnyalatokkal. Az illatban finom, friss fehér gyümölcsök, dinnye és őszibarack aromái jelennek meg, narancsvirág jegyekkel. Az íz friss, kerek és finom. Ez a rosé önállóan vagy friss mozzarella és paradicsom salátával, lazac sashimivel, grillezett borjúborda vagy lágy friss sajtok kíséretében fogyasztható. Tálalási hőmérséklet: 10-12°C."}...
Portfólió (46)
Franciaország, Sète
...A recepthez használt mozzarella a BOJANO területéről származik, ahol a legnevesebb tejüzemek találhatók, amelyek a legkedveltebb mozzarellák előállításáról ismertek az olaszok és a szakértők körében. BOJANO valóban híres a kiváló minőségű sajtok előállításáról, különösen a FIOR DI LATTE (tejvirág) mozzarellájáról, amely friss, pasztőrözött tehéntej sajtból készül, és kizárólag kézzel, a Molise...
Portfólió (42)
... termelést, csökkenti a csomagolás zsugorodását az értékesítési folyamat során, és a termék legjobb állapotát mutatja be. A vákuum bőrcsomagolás a legújabb csomagolási megoldás a hideg baktériumtermékekhez, ideális hús, baromfi, tenger gyümölcsei és sajtok csomagolására, amelyek fenntarthatóak, költséghatékonyak, és garantálják a termék legfrissebb állapotát. Csak nyomja meg a start gombot, majd a...
Belgium, Dolembreux
...Az alábbi lista nem kimerítő. Célja, hogy irányt adjon a választásához. Ha más kívánságai vannak, ne habozzon megosztani velünk. Minden ételünket friss alapanyagokból készítjük, amelyek az évszaktól függően változnak. – aperitif ajánlat – Meleg előételek – Hideg előételek – Levesek – Köretek – Ételek – Sajtok – Desszertek – Hideg vagy meleg büfé ajánlat – Vacsora koktél ajánlat – Grillezések...
Portfólió (2)
Franciaország, Brue Auriac
... belépés egyszerre friss és kerek, gyümölcsös és finoman vaníliás jegyekkel, amelyek édes és telt érzést adnak, és hozzájárulnak a kellemes utóíz meghosszabbításához. Étel-ital párosítás: Halak, kagylók, rákfélék, sajtok Szerviz: 8-10°C Tartósítás: Most fogyasztható, vagy 3-5 éven belül Különlegesség: A Héritage de Saint Victor név a marseille-i Saint Victor apátság szerzeteseire utal.
Portfólió (7)
Spanyolország, Lanjarón (granada)
...enyhe savanyú és sós jegyekkel. Alacsony viszkozitású, kissé magas nedvességtartalommal bír. Fontos figyelembe venni, hogy bár az avokádó egy amerikai kultúrnövény, a granadai trópusi partvidéken nagy kiterjedésű ültetvények találhatók. Ez a fajta méz nagyon jól illik a sózott tőkehal, a sült majd főtt bárány fűszeres pürével, a sült sertés vagy a fagylaltok és sajtok, különösen a nem túl erős kecskesajtok, mint a friss, lágy vagy akár félig érlelt sajtok ételeihez.
Portfólió (6)
...Fóliavágó friss tartós fóliához egyes sajtok vagy friss sajt csomagolásához. FÓLIAVÁGÓ FRISS TARTÓS FÓLIÁHOZ | 450 MM X 300 M Fóliavágó friss tartós fóliához egyes sajtok vagy friss sajt csomagolásához. 450 mm széles légáteresztő fólia 300 folyóméteren. A fólia vastagsága körülbelül 7,5-9,5 µ. Típus: Csomagolások Mennyiség: 1 db Cikkszám: 6395 Szélesség: 450 mm Mennyiség: 1 darab...
Portfólió (9)
Olaszország, Albanella
Az Olaszország iránti szeretet és a nagy kulináris hagyomány iránti elkötelezettség gazdag és gondos válogatásban nyilvánul meg hazánk gasztronómiai specialitásaiból. A legjobb sajtok, a leghíresebb felvágottak, olajok, borok és édes-savanyú ecetek, a tészta, száraz vagy friss, a mediterrán étrend királynője, egészen a Mozzarella di Bufala Campana-ig, amely finom ízével el fog varázsolni...
Olaszország, Fidenza
...A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto di Parma", "bresaola" és még sok más.
Portfólió (54)
Olaszország, Sant'ilario D'enza
... kereskedelmi és közétkeztetési igények, a catering, a sajtnagykereskedések, valamint általában a friss élelmiszer-disztribútorok igényeinek kielégítésére lettek kifejlesztve. Főbb európai élelmiszeripari vállalatok és a legnagyobb nagykereskedelmi láncok, privát márkás termékek beszállítói vagyunk. Ellenőrizzük a Parmigiano Reggiano teljes ellátási láncát a tejgyűjtéstől kezdve a két hegyi sajtműhelyünkben...
Franciaország, Marseille
... - Tejtermékek (sajtok, joghurtok, tejek, tejszín...), - Húsáruk és szalámik, - Péksütemények és édesipari termékek, - Halal termékek, - Élelmiszerbolt, - Tengeri termékek, - Fagyasztott termékek. Különböző élelmiszertermékek széles választékát tudjuk Önnek kínálni. A SOMEXPORT az exportpartnere. Valóban, segítünk Önnek felfedezni a világ minden tájáról a legjobb termékeket, amelyek...
Belgium, Liege
...) Bor, Whisky és Alkohol 6) Tej és tejtermékek. 7) Sajtok (fagyasztott vagy friss) 8) Gyümölcsök és zöldségek. Lépjen velünk kapcsolatba, gyors, hatékony és versenyképes választ adunk Önnek, testreszabott megoldással. Minimum egy raklapot kezelünk SKU-nként, és 20 és 40 lábas konténereket tudunk összevonni. Az AET az alábbi márkákat tudja biztosítani: P & G, Unilever, Ferrero, nemzetközi sör- és...
Portfólió (227)
Franciaország, Le Busseau
...A Fromagerie Cap'ré, amely a DEUX-SEVRES megyében található, egy családi vállalkozás, amely egyaránt mezőgazdasági termelő és gyártó. Körülbelül 1 600 kecskével 60 tonna kecsketejből készült sajtot tudunk előállítani és értékesíteni. Mi vagyunk a gazdasági sajtok gyártói, amelyeket a farmunk kecskéinek tejéből készítünk. Képesek vagyunk friss sajtot (túró) készíteni nyers, hőkezelt vagy...
Spanyolország, Olba (teruel)
A Gusto Mediterráneo a friss fekete szarvasgomba (Tuber Melanosporum) forgalmazásával foglalkozunk, amely Franciaországban a Perigord szarvasgombaként ismert. Ezen kívül brisura szarvasgombát (szarvasgomba üvegekben vízben és sóban, termékek, például sajtok, húsok vagy szószok ízesítésére) és dehidratált szarvasgombát kínálunk, amelyet snackek, olaj vagy szószok ízesítésére használhatunk. A brisura és a dehidratált szarvasgomba egyaránt az ipari szektornak szól, és két fajtát kínálunk: téli fekete szarvasgomba (Tuber Melanosporum) és nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum).
Portfólió (25)
Olaszország, Montelibretti
... kecske termékek fogyasztását. A vállalat sajtkészítője CE jelöléssel rendelkezik (IT F8W1G CE). A vállalat friss sajtok, például első só, stracchino és robiola, érlelt sajtok és ricotta előállítására specializálódott. Fehér és gyümölcsös joghurtot, valamint pasztőrözött tejet is készítenek. Kereskedelmi ajánlatunk a Orazio sajt köré összpontosít, amely egy félig érlelt sajt, amely asztali fogyasztásra alkalmas, és néhány hét érlelés után kerül forgalomba. A száraz sózás és a természetes helyiségben történő érlelés egyedivé teszi érzékszervi tulajdonságait.
Franciaország, Annecy Cedex 9
... megfelelő termékeket: kenhető sajtok, szeletelhető sajtok, előre szeletelt sajtok, sajt szeletek. Nagykereskedelmi láncokat látunk el friss és bio tejtermékekkel, amelyek teljes nyomon követhetőséggel rendelkeznek: CABÉCOU bio, CAMEMBERT bio, PERAIL bio, Mozzarella bio. Logisztikai platformunk fagyasztott termékeket is biztosít a Sweet Tropic termékcsaládból: napérlelte trópusi gyümölcsök, amelyeket a betakarítást követő órákban fagyasztanak le, így megőrizve ízüket és textúrájukat.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre