Németország, Düsseldorf
...funkcionális összetevők, ízek, fehérjék, friss termékek, hal és hús, és még sok más. Az élelmiszer-összetevők beszállítói és termelői a világ minden tájáról érkeznek. Így a beszerzési folyamat 2 hónapról 2 percre csökken. Ezenkívül a felesleges nyersanyagok piactere lehetőséget kínál a túlkészletek és maradék anyagok értékesítésére, hogy minimalizáljuk az élelmiszer-pazarlást az értéklánc elején, és csökkentsük a hulladékkezelési költségeket.
Portfólió (3)
Portugália, S. Mamede De Recesinhos-Penafiel
...pataniscas és quiche-ek. Választhat a malac, csirke, farinheira, hús, szója, zöldségek, spenót, gomba, garnélarák, tonhal, tőkehal, vegyes és egyéb ízek közül, amelyek elérhetők weboldalunkon. Látogasson el hozzánk, és kényeztesse magát termékeinkkel.
Portfólió (4)
Németország, Düsseldorf
... vízben – kész! Készíts a Mienudlákból leveseket, salátákat, rakott ételeket vagy serpenyős fogásokat. Tudatosan étkezel? Akkor próbálj ki egy vegán ételt a Misses Mie-vel, a teljes kiőrlésű Mienudlánkkal. Te inkább az édes ízek kedvelője vagy?
Olaszország, Torino
... fontosságú a magas minőségű termék előállításához. A PAMA termékkínálata a legjobban a nyersanyagok minőségére figyelő gyártók gondos kiválasztásából származik, és olyan neves és reprezentatív márkákból áll, mint a Parma sonka és a Parmigiano Reggiano, valamint a mindennapi asztalokra szánt, széles körben fogyasztott termékekig, egészen a regionális, niche termékekig, amelyek az ősi és elfeledett ízek újbóli felfedezésére irányuló folyamatos kutatás eredményei. A PAMA a legteljesebb választékot kínálja a felvágottak és sajtok között, amely képes kielégíteni a legigényesebb ínycsiklandókat is.
Franciaország, Plaisance
... a sertéskarcák hétfőn, kedden és csütörtökön érkeznek Plaisance-ba. Ezeket feldolgozzák, és a különböző darabokat a gyártásra osztják ki. A recepteket illetően, a kolbásztól a sült húsig, a sonkáig, egy ötvenéves tapasztalaton alapuló tudás áll a háttérben, amely a ízek állandóságának keresésére épül az év során.
Franciaország, Lacaune
...1926-tól egy "Milhau" elkezdte a sertések tenyésztését és a felvágottak feldolgozását a Lacaune-hegység szívében, magaslati területen: megszületett egy új Lacaune-i felvágott. Később, 1967-ben, Yves Milhau átveszi nagyapja mesterségét, és műhelyeit a felvágottak fővárosában, Lacauneban, a helyi ízek szívében alakítja ki. Ma a 4. generáció folytatja a hagyományt, autentikus termékeket gyártva. A...
Ausztria, Klagenfurt
... nyerspácolt termékek feldolgozására szolgálnak. Különböző fafajták és füstölőkemencék segítségével kíméletes folyamatok során különböző ízek és érlelési szakaszok generálhatók. A hús, hal és sajt hűtőberendezéseivel az élelmiszerek továbbá feldolgozásra kerülnek és hosszú távon eltarthatóvá válnak. Mint intenzív hűtőberendezések, füstölőberendezések és konti berendezések gyártója Ausztria déli részén...
Németország, Wiesbaden
Termékportfóliónk az ízek terén sokszínű. Itt projektalapú együttműködésre törekszünk az ügyfelekkel. Így egyedi megoldásokat tudunk kínálni, és specifikusan reagálni tudunk ügyfeleink igényeire. Nálunk kiváló minőségű és csak válogatott kivonatok vagy oleoresinok találhatók a hús- és kolbásztermékek területén. Ezeknek a termékeknek az előnyei közé tartozik többek között a csökkentett...
Portfólió (3)
Spanyolország, Sevilla
... készítésű szószaik - a széles választék kiemelkedő - ínycsiklandóak. Az autentikus, vékony tésztájú pizzák sem hiányoznak, amelyeket fatüzelésű kemencében sütnek. Fekete rizs aiolival és mustáros ibériai hús alternatívák a helyi ízek kedvelőinek. A Bocafina étterem kulináris ajánlata házi készítésű desszertekkel és figyelemre méltó hazai borválasztékkal egészül ki. Napi menüvel rendelkezik, és remek hely a nap indításához is, gazdag reggelikkel. Le fogod hagyni?
Hollandia, Steenwijk
De Weerd Fűszerek. Különbözni ízben. Ez az alapelv, amellyel a De Weerd Fűszerek Kft. keverékeket fejleszt és gyárt. Szakértők vagyunk az ízek terén, alapanyagokat biztosítunk és új ízeket innoválunk. Erősségünk abban rejlik, hogy képesek vagyunk megvalósítani azt az ízt, amit partnereink elképzelnek. Eredetileg a De Weerd Fűszerek erős pozícióval rendelkezik a húsiparban. Magas minőségű hús- és...
Franciaország, Montreuil Bellay
Önök örömére Roger BODET, mesterszakács, bemutatja tehetségét és tudását egy széles választékú szárazkolbász révén. A természetes bélbe töltött kolbászokat egy érlelő helyiségbe helyezik, ahol fokozatosan elérik az ízek és a jó szárazkolbászra jellemző felületi virágok fejlődéséhez ideális hőmérsékletet. Ez az a szakasz, amikor a legjobban kényeztetik őket, mivel ezután szigorúan időzített lépcsőkben kell lehűlniük. Ezután következik az érlelés a szárítóban, ahol a hőmérsékletet és a páratartalmat szoros felügyelet alatt tartják több héten keresztül.
Olaszország, Francavilla Fontana
A Brindisi-i Tredicina Agriturismo a tiszta és autentikus ízek szinonimája. A vendéglő által kínált menü teljes mértékben a pugliai hagyományos receptek szerint készült ételekből áll, olyan alapanyagokból, amelyeket a gazdaság területén termeltek, tenyésztettek vagy állítottak elő. Az olaj, bor, zöldségek, gyümölcsök, kenyér, felvágottak, hús, gyümölcs és lekvár azok a jellegzetességek, amelyek egy olyan agriturismót jellemeznek, amelyet története, értékei, finomságai és a benne rejlő jólét miatt nagyra értékelnek.
Románia, Bucharest
...Széles választékot exportálunk, mint például: Konzerv hús: Konzerv májpástétom konzervdobozban – sertés/ baromfi/ marha/ vadhús – kenhető paszta / szeletelhető, hozzáadásokkal vagy anélkül; Zöldségpástétomok - standard vagy hozzáadásokkal; Konzerv hús saját levében - sertés/ marha/ pulyka és felvágott típus.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play