Olaszország, Cesano Boscone
A Zini 1956 óta friss tésztát és fagyasztott szószokat gyárt a legmodernebb IQF technológiával. A friss tészta választékában töltött tészta receptek, tojásos tészta, sütőben készíthető tészták, polenta és gnocchi található, amely a cég büszkesége, évi több mint 6 millió kilogramm termeléssel. A Zini fagyasztott szószokból is kínál egy sorozatot, amelyek a hagyományos olasz receptek főbb ízeiben érhetők el.
A La Crème de la Crème-nél a legjobb szolgáltatást és minőséget szeretnénk nyújtani. Magas minőségű spanyol és francia péksütemények, kézműves torták, finom péksütemények (vajjal készült croissant-ok, leveles tészta, napolitánák), prémium cukrászati termékek, csokoládék, tészták, kézműves fagyik... A legjobb termékek a piacon, jó ár-érték arányban. A kávé és tea szerelmeseinek prémium kávékat és...
Ausztria, Lebring
A Stangl tészta a legjobb durum búzából, pasztőrözött szárított tojásból és vízből készül, frissen, naponta. A Stangl tészták folyamatos ellenőrzése biztosítja a kiváló minőséget minden alkalommal.
Portfólió (8)
Olaszország, Onara Di Tombolo
A Bertollo impianti s.r.l. széleskörű, korszerű és testreszabott berendezéseket kínál az élelmiszeripar számára Olaszországban és külföldön, mint például: Hosszú, rövid tészta, lasagne, különleges tészták; Granulált levesek; Nátrium-bikarbonát; Szénsavas italporok. A gazdag tapasztalatokra építve a cég speciális szaktudást kínál a piacon, hogy tervezzen és valósítson meg olyan berendezéseket...
Péksütemények - Előfőzött félkész termékek Fagyasztott termékek kelesztéshez Kelesztett és leveles tészták Sfogliatelle - Morzsolt tészta - Sült...
Spanyolország, Malaga
Friss, kézműves tészták készítése 100%-ban andalúz eredetű alapanyagokból, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül, töltött tészták, spagetti, gnocchi, cannelloni, lasagna, pizzák alapjai, empanada tészta, egyedi tészták, kreatív tészták, ökologikus tészták, teljes kiőrlésű tészták, tönkölybúza tészták, vegetáriánus tészták, vegán tészták......... Szállítás az egész ország területén. Termékeink teljes mértékben andalúz alapanyagokból készülnek, biztosítva ezzel a minőséget és frissességet.
...amely 24 és 36 óra között változhat. A regionális típusok: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI A bronzformázott tészták: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Ezenkívül már elérhetők a regionális formátumok, amelyeket "SENATORE CAPPELLI" durumlisztből készítettek.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play