Franciaország, Montfort Sur Meu
...Édes tészták és nem édes tészták.
Portfólió (58)
Franciaország, Dijon
...Ezek a tészták 100%-ban kézművesek! Valóban, minden hozzávaló friss. A tojások szabadon tartott tyúkoktól származnak, a liszt pedig közvetlenül a kolostor malmából érkezik. A kézműves tészták elkészítéséhez az alsace-i kolostor szerzetesei naponta 800 és 1000 tojást törnek fel, kézzel!
Portfólió (10)
Franciaország, Villeneuve Sur Lot
Az AQUITAINE BIOLOGIE több mint 20 éve specializálódott biológiai fagyasztott termékek forgalmazására a szakemberek számára. Az AQUIBIO márkánk ma már elismert és népszerű a bioboltok, a közétkeztetés és az átalakítók körében. Az AQUABON márkánk minden igényt kielégít a vadon élő halak és rákfélék terén, de nem biológiai minőségben. Az AQUITAINE BIOLOGIE több mint 400 biológiai fagyasztott termék ...
Portfólió (184)
Olaszország, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne durum búzából: Ez egy tészta, amely kizárólag a Volterra dombjain termesztett durum búza szemcséjéből készült, a szövetkezet gazdálkodói által. A feldolgozás kézműves módszerekkel történik, bronzformázással és alacsony hőmérsékleten történő szárítással. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani friss, kézzel készült tészták.
Portfólió (7)
Franciaország, Chevilly-Larue
... gyors ebédhez a munkahelyen vagy egy megnyugtató vacsorához otthon. Autentikus íze minden falatnál egyre nagyobb vágyat ébreszt. Élvezze a különböző ízletes ízeket, mint például a klasszikus japán, japán teriyaki csirke, japán wasabi marha, japán curry, koreai barbecue és Pad Thai csirke. Minden doboz 22 csomag ramen tésztát tartalmaz, és csomagolásunk különböző nyelveken elérhető: angol, francia, olasz, spanyol, német, holland és horvát.
Portfólió (2)
Franciaország, Creissels
...Kis mennyiségű gyártásra készült formák, csöves öntőgép, öntőszalag vagy éppen csepegtető szalag – termékeink a lágy tészták technológiájához vannak igazítva. Formátumukat pontosan a projektek és ügyfeleink termelési kapacitásai alapján határozzuk meg.
Portfólió (45)
Belgium, Herstal
... forog a tészta és a tartály közötti súrlódás miatt. ROBUSTSÁG Fáradhatatlan berendezés folyamatos használatra. BIZTONSÁG Biztonsági intézkedések kerültek beépítésre, hogy egy nagy teljesítményű és teljesen biztonságos gépet kapjunk. HASZNÁLATI KÉNYELEM Könnyű használat és a vezérlőpanelek egyszerűsége. POLIVALENCIA A tészták kíméletes kezelése nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználható tésztatípusok tekintetében.
Portfólió (10)
... gépeknél a vékony hús vastagságú tészták szállítása és hűtése meglehetősen kockázatos és nehéz. A tészta hűtési kapacitásának növeléséhez a szállítószalagok számát kell növelni, általában 5 rétegben gyártjuk ezeket a Batch-off gépeket, de 7 és 9 rétegben is tudunk gyártani. Az utóbbi időszakban a legnagyobb kereslet a PA6.6 (Poliamid 6,6) szalaggal ellátott 5 rétegű Batch-off gépek iránt mutatkozott...
Portfólió (7)
Törökország, Esenyurt
...PE bevonatú Bristol kartonból készült, ofszetnyomott, kerek aljú doboz. Biztosítja a forró termékek higiénikus csomagolását és szállítását, különösen wrapek, tészták, tészta és sült krumpli esetében.
Portfólió (10)
Franciaország, Sault
...A kis tönkölybúza szemcséi puhák. Rizs módjára készíthető el, és kedvezően kísér salátákat, zöldségeket vagy húsokat. Nagyon alacsony gluténtartalmáról ismert. A kis tönkölybúza lisztje kenyerek, sütemények vagy tészták készítéséhez használható.
Azonos termékek
Gabona
Gabona
Egyéb termékek
Liszt
Liszt
Franciaország, Malataverne
... tartósítószer szorbinsav. Tartalmazhat: dióféléket és szóját. A tortellini gyűrű alakú tészták, amelyek hasonlítanak a raviolira, és Bologna és Modena közötti területről származnak. A "tortellini" szó a tortellino többes száma, amely az olasz "kis pite" szóból származik.
Portfólió (188)
Németország, München
... papírzacskókat használunk, nyomtatott termékképekkel. Cikkszám: 7420 Energiaérték: 1632.85 kJ / 390 kcal Zsír: 9 g amelyből telített zsírsavak: 7 g Szénhidrát: 61 g amelyből cukor: 1.6 g Fehérje: 11.8 g Rost: 7.8 g Só: 0 g Súly: 250 g Allergének: Gluténmentes, tojás nélkül Vegán: Vegetáriánus és vegán étrendhez is alkalmas Főzési idő: kb. 8-10 perc Származási ország: Bosznia és Hercegovina amelyből egyszeresen telítetlen zsírsavak: 0.9 g Márka: Dr. Ana Collection Gyártó: AnaVita-Naturkost GmbH...
Portfólió (28)
...Paradicsomos-mozzarellás tészta, keleti stílusú gyöngyöscouscous, görög tésztasaláta, egzotikus tésztasaláta, déli fekete quinoa. Ezek a Maïski tésztasaláták a gabonák, tészták, zöldségek és ízesítők ízletes kombinálásával tűnnek ki. Ezek a tálalható és büfé saláták tökéletesen felszolgálhatók a saját kreativitása szerint. Ideális köret BBQ-hoz!
Portfólió (33)
Franciaország, Le Touquet-Paris-Plage
...Közvetlen beszállító nagy márkák termékeiből a nagykereskedelem számára, a Chutyptm a legjobb piaci áron kínálja a BARILLA BAVETTE-t. Fedezze fel teljes választékunkat a www.Chutyptm.com oldalon! BARILLA BAVETTE nagykereskedelmi vásárlás és PGC import. EAN:8076809512268 UGS:BARILLA-BAVETTE Kategóriák:Élelmiszerek, barilla, sós élelmiszerek, tészták Címkék:Barilla, sós élelmiszerek, Tészták...
Portfólió (402)
Luxemburg, Luxembourg
...Termék tartalma: EAN kód: 3038350013101 Cikk kód: 203604 Átlagos eltarthatósági idő: 730 nap Származási ország: FRANCIAORSZÁG Csomagolás: 12 UVC Raklapos csomagolás: 792 UVC (azaz 66 csomag) Kategóriák: Tészta | Tészták, Rizs, Pürék és Keményítők Márka: PANZANI Kulcsszavak: panzani...
Portfólió (7)
Franciaország, Paris
...Durum búzadara, Tojás 30%, Piros répa por, Barolo DOCG bor 2%. Nyomokban kagylót tartalmazhat. Körülbelül 3/4 fő részére. 6/7 perc főzés körülbelül nagy mennyiségű sós forrásban lévő vízben. Leöntés és fűszerezés. Javasoljuk, hogy trüffel (fehér vagy fekete), húsos, zöldséges szószt használjon. Egy vörösbor (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) vagy egy fehérbor (Roero Arneis, Gavi di Gavi) a megfelelő területről tökéletes párosítást alkot.
Portfólió (133)
Franciaország, Moustoir-Ac
... optimalizálását. Az előszárítási fázis javítja a szárítási fázis időtartamát, nemcsak a fészek formájának meghatározására szolgál, hanem felgyorsítja a szárítási fázis időtartamát is. Különböző méretű vágó hengerek állnak rendelkezésre a fodros tagliatellek, változó és/vagy váltakozó vágású tészták készítéséhez. A maximális automatizálás a ROBO XD/XI modellek tálcás automatikus leemelő és rakodó segítségével érhető el.
Portfólió (190)
Franciaország, Grigny
..."Les Classiche" Canuti tészták szigorúan válogatott alapanyagokból készülnek, színezék és tartósítószer hozzáadása nélkül. Mint minden Canuti tojásos tészta, ezek is a klasszikus módszer szerint, lassú húzással, bronzformákban készülnek. A különböző töltelékek zöldségekből, húsból, halból, sajtokból, gombákból és szarvasgombából állnak. Ezek a "Classiche" tészták mind kiváló minőségűek: finomak és keresettek. CSOMAGOLÁS: 3 x 1 kg = 3 kg...
Portfólió (93)
... gyümölcsei és hal, szárított gyümölcsök, zöldségek (blansírozott, szárított vagy savanyított), készételek, sajt (nem minden sajt csomagolható vákuum alatt), tészta, tészták, teljesen szárított gabonák, kukoricaszemek, földimogyoró stb. Modell: WEP-430A Max film szélesség: 400mm Max film átmérő: 300mm Tartály mélység: ≤120mm Feszültség: 3.5-6KW Teljesítmény testreszabás: 380V(220V)50/60H, 3p Csomagolási sebesség: 1~3 kör/perc Teljes méret: 1050X720X940mm Nettó súly: 245kg Légkompresszor: 0.6-0.8(Mpa) Csomagolási típus: MAP...
Franciaország, Saint Lambert De La Potherie
... gyors, ez a pizza nyújtó használati ideje nem haladja meg a 35 másodpercet. Ez a pizza nyújtó, más néven automatikus formázó vagy pizza formázó, érintésérzékelővel van felszerelve. Az aktiválása egyszerűen a keze áthaladásával történik. Egyszerű és a pizza szakemberek számára készült, ez a pizza nyújtó biztosítja, hogy a tészta tökéletesen ki legyen nyújtva. Mostantól könnyedén készíthet 26/40 cm méretű pizza tésztákat. A tészták súlya: 210 - 700 g Pizza átmérő: 26/40 cm Henger mérete: 420 mm Tápellátás: 230V - 1 fázis - 50Hz Teljesítmény: 370 W Méretek (mm-ben): H 550 x Sz 365 x M 750 Súly: 37 kg...
Portfólió (188)
Lettország, Zvejniekciems
...Töltött tészták sertéshússal, csirkehússal, bárányhússal és marhahússal. Kiskereskedelemhez, HORECA szektorhoz és AZ ÖN MAGÁN JELENLÉTÉHEZ.
Portfólió (4)
ufs.country_names.RU, Alekseevka
...Azoknál a termékeknél, ahol a technológiai folyamatban és a végtermék minőségének kialakításában a felhasznált zsíros nyersanyagok kulcsszerepet játszanak (vajas kekszek, krém félkész termékek, leveles tészták), érdemes speciális margarint választani - olyan termékeket, amelyek rendkívül specializált fogyasztói tulajdonságokkal rendelkeznek, és javítják a késztermék minőségi jellemzőit. Ebbe a csoportba tartoznak a leveles tésztához, vajas tésztához és krémekhez készült margarint. A vajas tésztából készült termékek és muffinek előállításához az MT Ecopay margarint ideális választás.
Portfólió (16)
Németország, Linsengericht
...Bernardi, a vezető olasz gyártó, amikor a tökéletes pizzához, kenyérhez és egyéb tésztákhoz szükséges merülőkaros dagasztókról van szó. Dagasztó A Bernardi olasz cég merülőkaros dagasztói szabadalmaztatott tésztadagasztó gépek, amelyek éttermek és ambiciózus hobbi szakácsok számára készültek. A Bernardi sikeresen utánozta az emberi dagasztó mozdulatokat, így a tészta a gépben eléri az optimális állagot. Különböző frekvenciák és wattbeállítások révén nehéz tészták is dagaszthatók.
Portfólió (7)
Franciaország, Talant
... mikro-perforált inox gyűrű textúrája szintén jobb tapadást biztosít a tészta szélein, így elkerülheti a tészta összeesését sütés közben. A sós és édes piték optimális megjelenésének eléréséhez javasoljuk, hogy a mikro-perforált inox gyűrűt mikro-perforált szilikon sütőlap (D61P vagy D62P referencia) használatával kombinálja, amely biztosítja a piték aljának és oldalának egyenletes és tökéletes sütését. Referencia: DIPR72 Raktáron: 84 termék Méretek: Ø7cm - Ht.2cm...
Portfólió (192)
Bulgária, Plovdiv
...FAGYASZTOTT TÉSZTA JAVÍTÓ - MINDEN TÍPUSÚ KENYÉR ZSEMLEK, KERESZTEK, BAGETTEK, ZSEMLEK, PIZZA, SZENDVICSLAPOK SZÁMÁRA, EXTREME TÉSZTA FOLYAMATOKHOZ, PL. FAGYASZTOTT TÉSZTÁK A fagyasztott tészta jó rugalmasságú tésztát eredményez, amely könnyen kezelhető, és fokozza a nyújthatóságát a formázás során. A javító megakadályozza a víz kioldódását a tészta darabok felületén, miközben azok kiolvadnak. A...
Egyesült Királyság, London
...Nátrium-acid-pirofoszfát ◆Na2H2P2O7 ◆Technikai / Élelmiszeripari minőség ◆Por ◆CAS szám 7758-16-9 Az élelmiszeriparban savasság-szabályozó, emulgeáló, komplexképző és térfogatnövelő anyagként használják. Kelesztő anyagként használják, péksüteményekhez, a fermentációs sebesség szabályozására; Tészták esetében lerövidíti a késztermék újrahidratálási idejét, és megakadályozza, hogy a tészta ragadós...
Olaszország, Catania
...A Mulino Denti által gyártott lisztek kiválasztása. Lisztek különböző tulajdonságokkal különböző igényekhez. Linzer tészta, péksütemények és reggeli, nagy kelt tészták. Liszt nápolyi pizzához.
Portfólió (8)
Törökország, Gaziantep
A Texfo egy hatékony szervezet, amely folyamatosan megújul és innovációra nyitott hozzáállást képvisel, célja a bizalom kiépítése a kétoldalú kapcsolatokban és az egészséges üzleti folytonosság biztosítása a célcsoportja igényeinek megfelelően.
Olaszország, Fidenza
1986 óta az ITALPAST vezető szerepet játszik a gépek, automatikus rendszerek és teljes vonalak tervezésében és gyártásában, amelyek kiváló minőségű tészták előállítására szolgálnak, mind a kézműves, mind az ipari szektor számára. Száraz tészta, friss tészta, gluténmentes tészta, töltött tészta és előfőzött tészta készételekhez. Száraz tészta gyártására szolgáló rendszerek és teljes vonalak 30...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play