Lengyelország, Warszawa, Poland
...A tojáspor gyártási folyamata friss tojásokkal kezdődik, amelyeket különböző fejlett gépeken átfuttatnak. A héjak eltávolítása után a keveréket szűrik és körülbelül 4 fokos hőmérsékleten tárolják tárolótartályokban, majd a tojásokat pasztőrözik és vékony rétegben porlasztva szárítják. A végtermék szárított és porított formában jelenik meg. Ezt a terméket gyakran „porított tojás”, „tojáspor” vagy „tojáspor por” néven is emlegetik. Tartalmaz körülbelül 30-37% fehérjetartalmat. A színe világos sárgától sötét sárgáig terjed. A Foodcom által kínált termék GMO-mentes.
Portfólió (278)
A Procasa Elow egy vezető vállalat az ovoproduktumok feldolgozásában és kereskedelmében, több mint 55 éves tapasztalattal az élelmiszeriparban. Küldetésük, hogy a legmagasabb minőségű tojásból készült termékeket kínáljanak, mindig a fenntarthatóságra és az élelmiszerbiztonságra összpontosítva. A cég kiemelkedik innovációs képességeivel, a legmodernebb berendezések, például tojásfeltörők és automat...
Portfólió (15)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play