Lengyelország, Warszawa, Poland
...A Gouda egy holland sárga sajt, amely tehéntej felhasználásával készül. Ez egy érlelt (félig) kemény sajt típus. A termék kapható blokk vagy kocka formájában, fóliába csomagolva, sárga vagy piros színben. A Gouda jellegzetessége a lágy íz, amely az érlelési folyamat hosszával egyre intenzívebbé válik. Az íz lágy, finom és aromás, a pasztőrözés finom utóíze lehet enyhén savanyú vagy fűszeres...
Portfólió (278)
Magyarország, Celldömölk
...KÉMIAI Zsír Minimum 45% Maximum 48% Nedvesség Minimum 42% Maximum 45% Átlagos Só 0,7-1,2% MIKROBIOLÓGIAI Koliform <100 org/g E.coli <10 org/g Koaguláz pozitív staphylococcus <100 org/g Listeria ND 25 g-ban Salmonella ND 25 g-ban Típus: Kemény sajt Sajt Típus: Mozzarella Feldolgozási Típus: Sterilizált Eredet: Szarvasmarha Csomagolás: Táska, Ömlesztett, Tasak Forma: Tégla Szín: Világos Sárga Zsírtartalom (%): 45-48 Súly (kg): 25...
Portfólió (48)
Olaszország, Bergamo
A Bello Fresco a nápolyi kulináris hagyomány iránti szenvedélyből született, és a friss termékeink minősége cégünk szívverése. Az 1990-es években kezdtük meg tevékenységünket, hagyományos tejtermékeket hozva a déli Olaszországból az északi régiókba, folyamatosan bővítve ügyfélkörünket. A tejtermékek, amelyek még ma is erősségünket jelentik, mellett idővel mezőgazdasági termékeket (gyümölcsöt és zö...
Portfólió (56)
Olaszország, Giuliano
Több mint negyven éve a Di Rosa a cukrászipar egyik meghatározó szereplője, széles választékot kínálva olyan termékekből, amelyek az olasz kézművességet ötvözik a minőség iránti szenvedéllyel. Több mint 200, a világpiacra kész termékkel a Di Rosa nem csupán egy márka, hanem a kiválóság és az autentikusság garanciája. Cégünk nemcsak magas minőségű termékek forgalmazásával foglalkozik, hanem egyedi...
Portfólió (129)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...Nyers juhtejből készült sajt. Íze telt és tartós, vajszerű, olajos beütéssel. Érzékszervi jellemzők Íze telt és tartós, vajszerű, olajos beütéssel, tökéletes sózással, belseje kompakt, kis szabálytalan lyukakkal, szalma színű és rövid, de nem morzsolódó tésztával. Eredet: Zamora Tej típusa: Teljes és nyers juhtej Elkészítési mód: Enzimatikus alvadás Rennet: Fiatal állat rennetje Család típusa: Érett, préselt tészta, nem főzött, penészes/mosott héj Érlelés: Három és öt hónap között.
Portfólió (43)
Ausztria, Königsdorf
...{"MICROBIOLOGICAL":{"Koaguláz +ve staphylococcus":"<100 org/g","Salmonella":"ND 25 g-ban","Listeria":"ND 25 g-ban","E.coli":"<10 org/g","Koliform":"<100 org/g"},"Adalékanyagok":"Só","Sajt típusa":"Mozzarella","Csomagolás":"Táska, Tömeg, Tasak","Zsírtartalom (%)":"45-48","Feldolgozási típus":"Sterilizált","Eredet":"Szarvasmarha","Szín":"Világos sárga","Forma":"Tömb","Tömeg (kg)":"25","Minőségmegőrzési idő":"24 hónap","Típus":"Kemény sajt","CHEMICAL":{"Zsír":{"Minimum":"45%","Maximum":"48%"},"Átlagos sótartalom":"0.71.2%","Nedvesség":{"Minimum":"42%","Maximum":"45%"}}}...
Olaszország, Parma
...A Rock22 egy automatikus, változó súlyú adagoló gép, amely sorban történő munkavégzésre lett tervezve. Professzionális megoldás a kemény sajtok "rock" vágásának elvégzésére. A sajt automatikusan, tökéletesen azonos módon van vágva, mint a kézzel végzett "friss" vágás: (a termék felülete durva marad, és megőrzi a frissen vágott sajt minden organoleptikus és esztétikai tulajdonságát). Simító...
Portfólió (47)
Franciaország, LANGEAIS
...A formák mindenféle gyártási típushoz alkalmasak. A blokkformák vagy egyedi formák a tervezett tartóikkal lehetővé teszik a termelés gyors és biztonságos feldolgozását. Ø 65.5/50 MM - TÍPUS STE-MAURE-DE-TOURAINE Ø 62/66 MM - TÍPUS CHABICHOU Ø 54 MM - TÍPUS HOLZSCHEIT Ø 59/65 MM - TÍPUS « CROTTIN »...
Portfólió (68)
Portugália, Vale De Cambra
...Vajas sajt, érlelt, puha fehér pasztával és puha sárgás héjjal. Kifejezett, de lágy íze és aromája van. Eladási formátumok: 75g-tól 1,5Kg-ig (Standard: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Hengerded forma (tányér típus)...
Portfólió (4)
Franciaország, Lille
... legmarkánsabb és legélesebb aromájú fajta. Elég csak kinyitni egy csomagot, amely egy virágot tartalmaz, hogy rájöjjünk, nem egy hétköznapi fajtával állunk szemben. Ez a fajta valóban tiszteleg a francia kultúra előtt, különleges sajt- és fűszeraromáival. Ezen kívül, ezek mögött az aromák mögött természetesen a CBD relaxáló hatásai rejtőznek. Típus: CBD Virág Fajta: Cheese Termesztés: Szabadtéri...
Portfólió (44)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
... citrusos és barackos gyümölcsaromákkal indít, míg az oxidatív jegyek a közepén és a végén megjelennek dió, mogyoró és curry ízekkel. Az összhatás nagyon jól kiegyensúlyozott, ízletes, és ideális társ lesz érlelt comté sajt, fehér húsok és tejszínes halak, vagy akár egzotikus ételek mellé! Tartalom: 75cl Típus: Fehérbor Szőlőfajták: 75% Chardonnay, 25% Savagnin AOC: Arbois Tartósítás: Fogyasztásra kész, 2033-ig tárolható Szervírozási hőmérséklet: 11-13°C...
Portfólió (321)
Franciaország, Thiais
...Ez a közepes méretű, sokoldalú vízforraló pasztörizálásra, sajt- és joghurtgyártásra, valamint mindenféle tejkezelésre használható. Gyümölcslevek pasztörizálására, borjútej melegítésére, méz folyósítására, méhviasz előállítására stb. is alkalmas. Jellemzők Max. kapacitás: 45 liter Min. kapacitás: 25 liter Max. hőmérséklet: 90 °C Fűtési típus: elektromos...
Portfólió (82)
Németország, Wildau
... elérhető dokumentumok: I.Q (Telepítési minősítés), O.Q (Működési minősítés), P.Q (Teljesítmény minősítés). Tervezési típus: Kompakt kialakítás Kapacitási tartomány: 1-3 formázó fej Termékskála: Hús, labneh, sajt, csirke, hal...
Portfólió (57)
...Két rétegű sajtpapír sajt csomagolásához. SAJTPAPÍR | KÉK- FEHÉR KOCKÁS MINTA | 12,5 KG Két rétegű papír sajt csomagolásához. Típus: Sajtpapír Méret: 1/8 ív (250 x 375 mm), 1/4 ív (375 x 500 mm) Mennyiség: 12,5 kg Cikkszám: 6243 Méret: 250 x 375 mm Mennyiség: 12,5 kg Méretezés: 1/8 ív (250 x 375 mm)...
Portfólió (9)
... hideg friss hús, főtt hústermékek, sajt, szója termékek, vízi termékek, baromfi hús stb. gyors és hatékony csomagolására. Jellemzői közé tartozik az élelmiszer minőségének, frissességének és formájának megőrzése. Modell: WEZ-320MP Felső fólia szélessége: 295 mm Alsó fólia szélessége: 322 mm Tartály mélysége: ≤100 mm Feszültség: 13~18KW Teljesítmény testreszabás: 380V(220V)50/60H, 3p Csomagolási sebesség: 4~5 kör/min Teljes méret: 5380*965*1880 mm Nettó súly: 1820 kg Formázási módszer: hőformázott csomagolás Csomagolási típus: MAP Módosított Légköri Csomagológép...
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Negroamaro – fekete Malvasia – Primitivo Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve kövekkel, tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagéletkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 90/120 q szőlő Szüret: Szeptember Szőlőszüret módszere: Kézi Alkoholtartalom: 11% -12% vol. Szín: Élénk rózsaszín Illat: Karakteres boros Íz: Száraz, nagyon harmonikus Tálalási hőmérséklet (Celsius): 8° 10° C Ajánlott: Aperitif, hal és olasz előételek, tengeri ételek, finom levesek, zöldségek, mozzarella és friss sajt.
Portfólió (8)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play