Spanyolország, Canet De Mar
...Rozsdamentes acél tartályokban, kontrollált hőmérsékleten erjesztve. Vörös szőlőből készült, Zinca d'Anfora Tinto, vagy fehér szőlőből, Zinca d'Anfora Blanco. Kézi szüretelés után későn szüretelik, és a vörösbor esetében 28 fokon, míg a fehérbor esetében 22 fokon erjesztik. Miután az alkoholos és malolaktikus erjedés befejeződött, a bort kézzel készített agyagedényekbe töltik, ahol érlelődik, így nagyobb struktúrát kap, és aromái fejlődhetnek fa hozzáadása nélkül.
Portfólió (9)
Spanyolország, Sevilla
...GODELLO FICHA TÉCNICA: Denominación de origen: DOP Valdeorras Composición: 100% Godello Vinificación: A szőlő 60%-a hideg áztatásnak van kitéve a préselés előtt. A alkoholos erjedés befejezése után. Grado alcohólico: 13o NOTAS DE CATA: Vista: Halvány sárga szín aranysárga árnyalatokkal. Olor: Finom virágos illat, érett gyümölcsök parfümös érintésével. Boca: Robusztus, testes és kiegyensúlyozott savassággal.
Portfólió (9)
Spanyolország, Murcia
...A legjobb Tempranillo szőlőkből készült, amelyeket a legöregebb szőlőültetvényeinkről válogattunk, kis dobozokba kézzel szüretelve és a válogató asztalon osztályozva. Malolaktikus erjedés és további érlelés 24 hónapon át új francia tölgyfahordókban. Végül a bor legalább 12 hónapig a palackban marad, mielőtt értékesítésre kerül. Palack: 0,75L Magnum palack: 1,75L...
Portfólió (178)
Spanyolország, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...A hagyományos készítési módszer a mi régiónkban. Az egész fürtöket egy tartályba helyezik, ahol természetes erjedés zajlik szén-dioxid gáz atmoszférájában. Az eredmény egy aromás, gyümölcsös ízvilágú bor, amely lila színű.
Portfólió (1)
Spanyolország, Madrid
...EREDETI MEGJELÖLÉS: CIGALES A szüret október elején zajlott, amely során enyhe zúzást és kíméletes leválasztást alkalmaztak. Ellenőrzött hőmérsékleten erjedt. Ezt követően malolaktikus erjedés történt. Végül tisztították, stabilizálták és palackozták.
Spanyolország, Sant Cugat Del Vallès
...Gyors részletek Típus: Zöld kávébab Fajta: Egyéb Feldolgozási mód: napfényen szárítás Érettség: nagyon jó erjedés Fokozat: 1 és 2 Tanúsítvány: SGS, Nemzeti Kakaó és Kávé Tanács (NCCB) Súly (kg): 71 Származási hely: Spanyolország Márka: hagyományos kakaó és kávé...
Portfólió (1)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play