Franciaország, Pineuilh
... vinifikáció Hosszú erjesztés 3 hétig Malolaktikus erjedés tartályokban Francia tölgyfahordókban érlelve 12 hónapig SZŐLŐFÉLESÉGEK 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot LEÍRÁS A tiszta gránátvörös színű Château Lalande vörösbor kellemes piros gyümölcsök és kakaó illatát tárja elénk, pörkölt fa jegyekkel. Az ízvilág sima és kerek támadással nyílik, amely gyümölcsös jegyekbe fejlődik, finoman lágyított tanninokkal. Egy nagyszerű bor Saint-Julien-ből.
Portfólió (96)
Franciaország, Saint-Bris-Le-Vineux
... szőlő tökéletes érettségben történő szüretelése. A legjobb fürtök szelektív válogatása fotometrikus elemzés segítségével a szüret megérkezésekor. Erjesztés 15 napig. Pneumatikus préselés a lé minőségének megőrzése érdekében. Malolaktikus erjedés hordókban. Érlelés hordókban (új hordók és 5 éves hordók) 12 hónapig. Palackozás optimális időpontban, majd a bor pihentetése a forgalmazás előtt. Kóstolási jegyzetek Ez a cseresznye színű bor összetett illatot árul el. Szervírozási hőmérséklet: 16 - 18°C...
Portfólió (60)
Franciaország, Saint Emilion
...CEPAGE : 85% Merlot; 10% Cabernet Sauvignon; 5% Cabernet Franc CULTURE ÉT ÉLEVAGE : Racionális termesztés, kézi levélhúzás, zöld szüret. Vinifikálás hőszabályozott beton tartályokban. Malolaktikus erjedés tölgyfahordóban. Érlelés új hordókban. LABEL HVE 3 2018 : J SUCKLING : 92-93/100 «Érett gyümölcsök szíve, mindig friss és lineáris. Közepesen testes, szilárd és selymes tanninokkal. 2016 : WINE...
Portfólió (34)
Franciaország, Paris
...Sárga színű, rézvörös árnyalatú cidre. Az édes, édeskeserű és savanykás almák keveréke tökéletes egyensúlyt ad ennek a cidre-nek, amely a normandiai terroirra jellemző. Erjedés helyi élesztőkkel Habképzés ősi módszerrel Biogazdálkodásból származik - Demeter tanúsítvánnyal rendelkező birtok Hozzáadott kén nélkül Méretek: 5,5 cm x 23 cm Nettó súly: 330 Térfogat: 330 mL...
Portfólió (200)
Franciaország, Calvi
...Cépage: Sciaccarellu és Niellucciu (40/60) 15 éves 25 hl/hektár Betakarítás: kézi (10 000 palack) Borászat: kén nélkül. Részben lefejtett szüret, hőszabályozott rozsdamentes acél tartály Tartályba helyezés és erjesztés. Erjedés 24-28°C-on. Napi borászat és levegőztetés. Áztatás 4-5 hétig a fajták szerint az idei évjáratban. Leszedés és préselés. Érlelés: 6 hónap finom seprőn. Palackozás 2023...
Portfólió (5)
Franciaország, Le Mans
...A dinamizált víz főbb előnyei magánszemélyek, szakemberek és közintézmények számára: - Finomabb és frissebb ízű ételek, a kenyér hosszabb eltarthatósága, felgyorsult erjedés. - A vízkő- és rozsda lerakódások eltávolítása a kazánokban és a csövekben. - A meleg víz előállítása hatékonyabb és gazdaságosabb. - A vízkörforgásos fűtési rendszerek jobb hatásfoka és csökkentett energiafogyasztás a víz...
Portfólió (7)
Franciaország, Auxerre
Fedezze fel a vörös, fehér, rozé és pezsgő boraink válogatását! Célunk, hogy megkönnyítsük a francia borászok és a hazai, valamint nemzetközi vásárlók közötti együttműködést. A 2018-ban alapított DIXVINS az Ön B2B boltja, amely online értékesítést kínál francia borok és szeszes italok számára éttermek, borboltok és nagykereskedők részére világszerte. Rendszeresen kínálunk alkalmi és tematikus akci...
Portfólió (190)
Franciaország, Moustoir-Ac
A Bretagne-ben található AXION BAKERY CORPORATION a pékségek, cukrászdák, vendéglátók, éttermek és ipari egységek számára készült professzionális berendezések és kellékek értékesítésére specializálódott. 30 éve foglalkozik az AXION BAKERY CORPORATION pékségi és cukrászati berendezések, valamint éttermek számára készült nagy konyhai felszerelések értékesítésével. Emellett pékségek kialakításához i...
Portfólió (190)
Franciaország, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Összetétel: Merlot - Cabernet Sauvignon Érlelési potenciál: Körülbelül 15 év Borászat: Szőlőszüret, levél nélküli. Erjedés beton tartályokban. Két és három hét közötti áztatás, kontrollált kivonással, hogy finom és elegáns tannin szerkezetet kapjunk. A malolaktikus erjedés végén hordóba töltés. Érlelés hordókban 12 hónapig.
Portfólió (53)
Franciaország, La Cadière-D'azur
...Biológiai kultúra. Kézi szüret, rekeszekben. Teljes fürtválogatás, erjedés hőszabályozott rozsdamentes acél tartályban. Érlelés hőszabályozott rozsdamentes acél tartályban, enyhe szűrés, hagyományos parafadugó, seprőn érlelés. KOSTOLÁS SZEM: Erős sárga szín. ORR: Aromás, élénk, fehér virágok illata, gazdag citrusaromák. SZÁJ: Harmonikus, gazdag, telt, fehér virágok jegyei, jó intenzitás, jó tartósság. Szőlőfajták: Clairette (60%) / Ugni blanc (40%) pH = 3.38 Alkohol: 13% Tartalom: 75 cl...
Portfólió (8)
Franciaország, Bordeaux
... napos áztatás, malolaktikus erjedés tartályokban. Érlelés: 60% hordókban, 25% rozsdamentes acél tartályokban, és 15% amphorákban Kóstolás: Szép intenzitású gránátvörös szín, fekete ribizli és ibolya jegyekkel, mentolos illatokkal kiegészítve, szép aromás komplexitás. Édes, sok kerekességgel és cukrossággal, finom, bársonyos és elegáns tanninokkal, piros és fekete gyümölcsök aromáival, kellemes frissességgel.
Portfólió (43)
Franciaország, Saint-Vérand
...A szőlőt kézzel szüretelik. Ehhez a Cuvée-hez csak a legjobb évjáratok első préselését használjuk. A bort csak az első alkoholos erjedés során érleljük. Körülbelül 3 hónapig, ezt követi a palackozás a második erjedéssel, hogy finom buborékokat hozzunk létre. A bort ezután lécen érleljük legalább 1 évig, az optimális minőség érdekében. Étel és bor párosítás: A Blanc de Blancs ideális...
Portfólió (18)
Franciaország, Lys Haut Layon
...Terroir: Agyagos, kavicsos talaj sziklákon Helyzet: Haut layon A szőlőt kézi szürettel, többszöri válogatással szüretelik. Borászat Az alkoholos erjedés hordókban történik, a érlelés 18 hónapig hordókban zajlik. Maradék cukor: 210 g/liter Fok: 12.5 Kóstolás 10 és 12°C között Illat: Sárga Illat: Birsek jegyei Íz: Készített gyümölcsök, birsek gazdag lecsengéssel Érlelési potenciál: 20 év Egyensúly...
Portfólió (43)
Franciaország, Roubia
...Biológiai kultúra. Kézi és gépi szüret. Teljes fürtleválasztás, Erjedés hőszabályozott rozsdamentes acél tartályban, Helyi élesztők használata. Érlelés hőszabályozott rozsdamentes acél tartályban, Technikai parafadugó. Agyagos-mészkő talajok. Szem Erőteljes ibolya szín, ibolya reflexekkel. Illat Enyhe fekete ribizli aromák, enyhe friss gyümölcs aromák, finom málna aromák. Étel-ital párosítás Grillezett vörös húsok, grillezett fehér húsok Szervírozási hőmérséklet: 16° - 17° Szín: Vörös Szőlőfajta: Cinsault, Syrah Alkoholtartalom: 12,5% Űrtartalom: 75 cl (Palack)...
Portfólió (28)
Franciaország, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2018 CEPAGE : Chenin. TERROIR : Gravier d'Anjou. VINIFICATION ET ELEVAGE : A szőlőszemek kíméletes préselése 3 válogatás során, amelyeken aszalt és botritiszes szőlő található. Erjedés tölgyfahordóban, majd 12 hónapos érlelés finom seprőn, hogy komplex aromás struktúrát nyerjünk. APPELLATION : AOP Coteaux de l'Aubance. NOTES DE DEGUSTATION : Csillogó, arany szín. Harmonikus...
Portfólió (12)
Franciaország, Saint Cannat
...TERROIR ÉS BIRTOK Agyag és mészkő keveréke. Hoztamány 36 hl hektáronként SZŐLŐFÉLESÉGEK Mourvèdre 25% Grenache 30% Cinsault 45% BORÁSZAT Hagyományosan megművelt talaj (mind mechanikusan, mind kézzel) indokolt talajkezelés. Kézi szüret. A fürtöket kézzel válogatják a szőlőültetvényen. Lombtalanítva és zúzva. Közvetlen préselés vagy bőr hideg áztatás (12°). Erjedés hőmérséklet-szabályozottan...
Portfólió (46)
Franciaország, Cormontreuil
...Bemutató: A permanens aphrométer folyamatosan ellenőrzi a nyomás alakulását a második erjedés során. A palack nyakára rögzítjük, amikor a bort kiöntjük, anélkül, hogy lezárnánk. Az aphrométer tehát a palack nyakán marad a habképződés teljes időtartama alatt. Alkalmazható aphrométer: - Jéroboam. - Különleges palackok kérésre. Rozsdamentes manométer: (0/10) Bar. Előnyök: - Megbízható és robusztus mechanizmus. - Rozsdamentes manométer. - Franciaországban, saját gyártásban készült. - Testreszabható aphrométer. Megjegyzés: Ne üssük, ne ejtsük le. Termékadatlap letöltése...
Portfólió (19)
Franciaország, Brue Auriac
...Szín: Piros Évjárat: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Szőlőfajták: Syrah 90%, Grenache 10% Alkoholtartalom: 14.0% vol. BORÁSZAT: Mértékletes szőlőtermesztés Hideg előerjedés, Erjedés 20-25°C-on, Két hétig tartó áztatás, finom seprőn érlelés KOSTOLÁSI MEGJEGYZÉS Az illat intenzív fekete gyümölcsöket, fekete ribizlit és szeder aromákat, enyhén vaníliás jegyekkel fejez ki. Ezután fűszeres és...
Portfólió (7)
Franciaország, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICATIÓN : Részleges malolaktikus erjedés. Öregedés a pincében 5 évig. ASSEMBLAGE : 15 % rezervbor perpetuális solérából. DOSAGE : 10 g/l DÉGUSTATION : Ez a tiszta Pinot Noir cuvée fehér virágok és citrusfélék aromáit ötvözi. A szájban kerek és lágy támadás, amely gyümölcsös, lekváros és vaníliás ízeket hordoz, a végén fás jegyeket mutat. Ez a pezsgő aperitifként és az étkezés során egyaránt élvezhető.
Portfólió (9)
... nyert levet, amelyet mustnak neveznek, ülepítés után a pincébe viszik, és hordókba töltik, ahol az alkoholos erjedés zajlik. A vörösborok esetében a szőlőt részben lecsumázzák (a cél a szőlőszemek és a kocsányok elválasztása); ezt követően egy héten vagy annál tovább, a szüret évjáratától függően, erjesztik a tartályban (lehetőleg fából). Ez a fázis lehetővé teszi a tanninok és a szőlő héjában található szín kivonását. Amikor a tartályok hőmérséklete körülbelül 16-18 °C-ra emelkedik, az élesztők aktivitása megkezdődik, és megindul az alkoholos erjedés.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play