Franciaország, Pineuilh
... vinifikáció Hosszú erjesztés 3 hétig Malolaktikus erjedés tartályokban Francia tölgyfahordókban érlelve 12 hónapig SZŐLŐFÉLESÉGEK 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot LEÍRÁS A tiszta gránátvörös színű Château Lalande vörösbor kellemes piros gyümölcsök és kakaó illatát tárja elénk, pörkölt fa jegyekkel. Az ízvilág sima és kerek támadással nyílik, amely gyümölcsös jegyekbe fejlődik, finoman lágyított tanninokkal. Egy nagyszerű bor Saint-Julien-ből.
Portfólió (96)
Franciaország, Saint-Bris-Le-Vineux
... szőlő tökéletes érettségben történő szüretelése. A legjobb fürtök szelektív válogatása fotometrikus elemzés segítségével a szüret megérkezésekor. Erjesztés 15 napig. Pneumatikus préselés a lé minőségének megőrzése érdekében. Malolaktikus erjedés hordókban. Érlelés hordókban (új hordók és 5 éves hordók) 12 hónapig. Palackozás optimális időpontban, majd a bor pihentetése a forgalmazás előtt. Kóstolási jegyzetek Ez a cseresznye színű bor összetett illatot árul el. Szervírozási hőmérséklet: 16 - 18°C...
Portfólió (60)
...{"Forma / Shape":"Reniforme abolada / Abolált reniform","Texture / Texture":"Kemény","Color":"Jellemző Fekete","Baked appearance":"Nem szabad keménynek vagy túlkészítettnek lennie a megállapított 2 órás főzési idő alatt. 90 perc.","Appearance":"Száraz mag","Smell / Odor":"Jellemző a száraz gabonára. és tiszta. Szagoktól mentes a nedvesség, erjedés, avasodás, penész, rothadás vagy bármilyen más idegen szag.","Flavor/Flavor":"A termék jellemzője."}...
Portfólió (18)
Ukrajna, Chornomorsk
...Magas minőségű ló dock gyökér, gyógynövény nagykereskedelemhez A ló sóska leveleiből készült ételek nagyon népszerűek. Nem friss leveleket használnak, hanem szárítottakat - a szárítás során erjedés következik be, és kellemes ízt nyernek, a jellegzetes keserűség eltűnik. A gyökerekből és rizómákból sárga festéket nyernek; a levelek és szárak zöld festéket adnak. A rizóma bőr cserzésére is...
Portfólió (46)
Olaszország, Guardiagrele
...Természetes búzaélesztő, amely garantálja a természetes erjedés térfogatát és aromáját. Ideális hőstressz körülmények között is. Formátum: 20 kg Adagolás: 3 - 5 %...
Portfólió (91)
Németország, Schwalbach
...A fermentálás után a Fischers Kombucha pasztörizálatlan és természetesen zavaros állapotban kerül palackozásra. Ennek köszönhetően az élesztők és a tejsavbaktériumok életben maradnak és aktívak, így a palackban természetes szén-dioxid keletkezik. A természetesen zavaros palackozás és a következő palackos erjedés során lebegő fermentkultúrák keletkeznek, amelyek a palack alján is leülepednek. Ezek fogyaszthatók.
Portfólió (7)
Franciaország, Saint Emilion
...CEPAGE : 85% Merlot; 10% Cabernet Sauvignon; 5% Cabernet Franc CULTURE ÉT ÉLEVAGE : Racionális termesztés, kézi levélhúzás, zöld szüret. Vinifikálás hőszabályozott beton tartályokban. Malolaktikus erjedés tölgyfahordóban. Érlelés új hordókban. LABEL HVE 3 2018 : J SUCKLING : 92-93/100 «Érett gyümölcsök szíve, mindig friss és lineáris. Közepesen testes, szilárd és selymes tanninokkal. 2016 : WINE...
Portfólió (34)
Franciaország, Paris
...Sárga színű, rézvörös árnyalatú cidre. Az édes, édeskeserű és savanykás almák keveréke tökéletes egyensúlyt ad ennek a cidre-nek, amely a normandiai terroirra jellemző. Erjedés helyi élesztőkkel Habképzés ősi módszerrel Biogazdálkodásból származik - Demeter tanúsítvánnyal rendelkező birtok Hozzáadott kén nélkül Méretek: 5,5 cm x 23 cm Nettó súly: 330 Térfogat: 330 mL...
Portfólió (200)
Franciaország, Calvi
...Cépage: Sciaccarellu és Niellucciu (40/60) 15 éves 25 hl/hektár Betakarítás: kézi (10 000 palack) Borászat: kén nélkül. Részben lefejtett szüret, hőszabályozott rozsdamentes acél tartály Tartályba helyezés és erjesztés. Erjedés 24-28°C-on. Napi borászat és levegőztetés. Áztatás 4-5 hétig a fajták szerint az idei évjáratban. Leszedés és préselés. Érlelés: 6 hónap finom seprőn. Palackozás 2023...
Portfólió (5)
Németország, Bad Bentheim
... keletkezik, amelyet élesztővel kevernek össze, hogy megkezdődjön az alkoholos erjedés folyamata. A cukrok alkohollá alakulnak. Ugyanakkor az ecetsavbaktériumok biztosítják, hogy a keletkezett alkohol ecetté alakuljon. Az elkészült almaecetben így már nincs alkohol. Az almaecet egészséges tulajdonságai és alkalmazásai Az almaecetet különféleképpen lehet használni, mind belsőleg, mind külsőleg. Finom kiegészítője a salátának vagy zöldségnek, és jótékony hatással van a testre is. Az almaecet segíthet megőrizni a bőr rugalmasságát és puhaságát…...
Portfólió (549)
...alaninnal és glicinnel. CÉLOK A szabad aminosav-nitrogén tartalom növelése magas nyers köles szint mellett történő főzéskor. Megfelelő szabad aminosav-nitrogén szint elérése a normális erjedés biztosítása érdekében, amikor 100%-ban nyers kölest használnak. A nyers köles használatának számos előnye van, mint például a penész növekedésének hiánya, a csíráztatási veszteségek elkerülése, a normális...
Portfólió (49)
Németország, Mainz
...Ízletes kültéri virág • Tanúsítvány <0,2% THC-val • Olcsó bestseller jó árrésekkel Termék tartalmaz: 1 g SKU: 100063 Súly: 1 g Méretek: 0,00 × 0,00 × 0,00 cm Elérhető: Európai Unió Erjedés: 2 hét Műtrágya: nincs Virágzási fázis: 8 hét Eredet: Svájc THC-tartalom: <0,2% Vágás: száraz Növesztési módszer: kültéri Vágás: száraz...
Portfólió (34)
Tunézia, Tunis
...A Bio Fügeecet egy tiszta ecet, jellegzetes gyümölcsös ízzel. Kizárólag biogazdálkodásból származó gyümölcsökből készül. - Alkoholos erjedés - Ecetsav erjedés - Szabályozás - Tárolási hely - Palackozás Kategóriák: Élelmiszeripar, Természetes ecet Szín: világosbarna Savasság (ecetsav fok): 5% (+ 0,5%) Illat: fügeecet Savasság: pH alacsony: 2,8 Megjelenés: tiszta Maradék alkohol: < 0,5%...
Portfólió (130)
Franciaország, Le Mans
...A dinamizált víz főbb előnyei magánszemélyek, szakemberek és közintézmények számára: - Finomabb és frissebb ízű ételek, a kenyér hosszabb eltarthatósága, felgyorsult erjedés. - A vízkő- és rozsda lerakódások eltávolítása a kazánokban és a csövekben. - A meleg víz előállítása hatékonyabb és gazdaságosabb. - A vízkörforgásos fűtési rendszerek jobb hatásfoka és csökkentett energiafogyasztás a víz...
Portfólió (7)
Olaszország, Nave
A Fusari több mint 60 éve nagykereskedelmi forgalmazója boroknak, likőröknek és italoknak, több ezer helyszínnek Brescia, Cremona, Mantova, Verona és Trento tartományokban. Ügyfeleink mondják: pontosak vagyunk, precízek, és egyedülálló választékot kínálunk, több mint 7000 olasz és nemzetközi terméket, gondosan válogatva. Soha nem állunk meg a kutatásban. Ezért sok, a város legtrendibb helyein kíná...
Portfólió (46)
Franciaország, Auxerre
Fedezze fel a vörös, fehér, rozé és pezsgő boraink válogatását! Célunk, hogy megkönnyítsük a francia borászok és a hazai, valamint nemzetközi vásárlók közötti együttműködést. A 2018-ban alapított DIXVINS az Ön B2B boltja, amely online értékesítést kínál francia borok és szeszes italok számára éttermek, borboltok és nagykereskedők részére világszerte. Rendszeresen kínálunk alkalmi és tematikus akci...
Portfólió (190)
Franciaország, Moustoir-Ac
A Bretagne-ben található AXION BAKERY CORPORATION a pékségek, cukrászdák, vendéglátók, éttermek és ipari egységek számára készült professzionális berendezések és kellékek értékesítésére specializálódott. 30 éve foglalkozik az AXION BAKERY CORPORATION pékségi és cukrászati berendezések, valamint éttermek számára készült nagy konyhai felszerelések értékesítésével. Emellett pékségek kialakításához i...
Portfólió (190)
Irán, Tehran
... vérnyomás csökkentésében. Ezeknek az egészséges italoknak a előállításához a legmagasabb minőségű datolyákat szerezzük be. Az erjedés során képződő probiotikumok természetes tartósítószerként működnek, biztosítva az ital tartósságát anélkül, hogy hozzáadott cukrokra vagy mesterséges tartósítószerekre lenne szükség. Ezért a Dátumitalunk minden korosztály és fizikai állapot számára alkalmas. Mivel a...
Portfólió (10)
Franciaország, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Összetétel: Merlot - Cabernet Sauvignon Érlelési potenciál: Körülbelül 15 év Borászat: Szőlőszüret, levél nélküli. Erjedés beton tartályokban. Két és három hét közötti áztatás, kontrollált kivonással, hogy finom és elegáns tannin szerkezetet kapjunk. A malolaktikus erjedés végén hordóba töltés. Érlelés hordókban 12 hónapig.
Portfólió (53)
Franciaország, La Cadière-D'azur
...Biológiai kultúra. Kézi szüret, rekeszekben. Teljes fürtválogatás, erjedés hőszabályozott rozsdamentes acél tartályban. Érlelés hőszabályozott rozsdamentes acél tartályban, enyhe szűrés, hagyományos parafadugó, seprőn érlelés. KOSTOLÁS SZEM: Erős sárga szín. ORR: Aromás, élénk, fehér virágok illata, gazdag citrusaromák. SZÁJ: Harmonikus, gazdag, telt, fehér virágok jegyei, jó intenzitás, jó tartósság. Szőlőfajták: Clairette (60%) / Ugni blanc (40%) pH = 3.38 Alkohol: 13% Tartalom: 75 cl...
Portfólió (8)
Németország, Buchdorf
Plattenwärmetauscher-Szerviz és Pótlóalkatrészek: WCR Deutschland Mint a világpiac vezetőjének német leányvállalata, különböző iparágak számára kínálunk Plattenwärmetauscher tömítéseket szinte minden piacon elérhető berendezéshez, valamint számos pótlóalkatrészt a Plattenwärmeüberträgerhez. Ezen kívül saját gyártású, magas minőségű tanúsított lemezeket is kínálunk. Kiemelt figyelmet fordítunk a P...
Portfólió (17)
Szlovénia, Ljubljana
...A borász: Korenika & Moškon. Régió: Isztria, Szlovénia. Alk.: 14,5 % vol. Édesség: Száraz. Évjárat: 2013. Térfogat: 750 ml. Szőlőfajta: Malvasia. Borászat: 25 nap héjon (maceráció), préselés nélkül. Erjedés: inox (rozsdamentes acél), helyi élesztők. Malolaktikus erjedés helyi baktériumokkal. Érlelés: 12 hónap sejteken tölgyfahordókban, összesen 54 hónap hordóban. Szűretlen. Érlelési potenciál...
Portfólió (10)
Franciaország, Bordeaux
... napos áztatás, malolaktikus erjedés tartályokban. Érlelés: 60% hordókban, 25% rozsdamentes acél tartályokban, és 15% amphorákban Kóstolás: Szép intenzitású gránátvörös szín, fekete ribizli és ibolya jegyekkel, mentolos illatokkal kiegészítve, szép aromás komplexitás. Édes, sok kerekességgel és cukrossággal, finom, bársonyos és elegáns tanninokkal, piros és fekete gyümölcsök aromáival, kellemes frissességgel.
Portfólió (43)
Finnország, Turku
...Régió Olaszország – Marche Borászat Fattoria Mancini Fajta 100% Albanella Megnevezés Colli Pesaresi DOC Roncaglia Alkoholtartalom 12,5% Borászat A szőlőt egész fürtben préselték 9°C-on; a mustot a szőlő súlyának 55%-áig nyerték ki. A mustot 24 órán át hidegen ülepítették. Az erjedés hőmérséklet-szabályozott tartályokban zajlott, maximum 18°C-os hőmérsékleten. Malolaktikus erjedést nem végeztek. Érlelés Négy hónap tartályban seprőn; mikroszűrés palackozás előtt. Űrtartalom: 75cl...
Portfólió (177)
Spanyolország, Canet De Mar
...Rozsdamentes acél tartályokban, kontrollált hőmérsékleten erjesztve. Vörös szőlőből készült, Zinca d'Anfora Tinto, vagy fehér szőlőből, Zinca d'Anfora Blanco. Kézi szüretelés után későn szüretelik, és a vörösbor esetében 28 fokon, míg a fehérbor esetében 22 fokon erjesztik. Miután az alkoholos és malolaktikus erjedés befejeződött, a bort kézzel készített agyagedényekbe töltik, ahol érlelődik, így nagyobb struktúrát kap, és aromái fejlődhetnek fa hozzáadása nélkül.
Portfólió (9)
Franciaország, Saint-Vérand
...A szőlőt kézzel szüretelik. Ehhez a Cuvée-hez csak a legjobb évjáratok első préselését használjuk. A bort csak az első alkoholos erjedés során érleljük. Körülbelül 3 hónapig, ezt követi a palackozás a második erjedéssel, hogy finom buborékokat hozzunk létre. A bort ezután lécen érleljük legalább 1 évig, az optimális minőség érdekében. Étel és bor párosítás: A Blanc de Blancs ideális...
Portfólió (18)
Spanyolország, Sevilla
...GODELLO FICHA TÉCNICA: Denominación de origen: DOP Valdeorras Composición: 100% Godello Vinificación: A szőlő 60%-a hideg áztatásnak van kitéve a préselés előtt. A alkoholos erjedés befejezése után. Grado alcohólico: 13o NOTAS DE CATA: Vista: Halvány sárga szín aranysárga árnyalatokkal. Olor: Finom virágos illat, érett gyümölcsök parfümös érintésével. Boca: Robusztus, testes és kiegyensúlyozott savassággal.
Portfólió (9)
Franciaország, Lys Haut Layon
...Terroir: Agyagos, kavicsos talaj sziklákon Helyzet: Haut layon A szőlőt kézi szürettel, többszöri válogatással szüretelik. Borászat Az alkoholos erjedés hordókban történik, a érlelés 18 hónapig hordókban zajlik. Maradék cukor: 210 g/liter Fok: 12.5 Kóstolás 10 és 12°C között Illat: Sárga Illat: Birsek jegyei Íz: Készített gyümölcsök, birsek gazdag lecsengéssel Érlelési potenciál: 20 év Egyensúly...
Portfólió (43)
Törökország, Manisa/salihli
A természetes almaecet az élet elixírje. Nem csupán egy ecet, amit salátákba vagy levesekbe lehet dobni. Nagyon fontos és jótékony barátságos baktériumokat (probiotikumokat) tartalmaz az emésztőrendszer számára. A jótékonyak arányának a károsakkal szemben 80%-kal magasabbnak kell lennie. A természetes almaecet, amely egyaránt antiszeptikus (káros baktériumölő) és jótékony baktériumok forrása, mind...
Portfólió (1)
Olaszország, Codognè
...A rendszer egy membránt telepít, amely elválasztja az alkoholos folyadékot egy extraháló anyagtól (általában víz). A diffúzió és a természetes ozmózis együttes hatása miatt az etanol molekulák a kivonó folyadékba vándorolnak, eltávolítva az alkohol tartalmát. Alkalmas: Alkohol eltávolítása borból, sörből vagy más hidroalkoholos oldatokból; Megakadt erjedés újraindítása; "Kiegyensúlyozatlan" folyadékok helyesbítése. Gáz is állítható.
Portfólió (8)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play