Olaszország, Guardiagrele
...Természetes búzaélesztő, amely garantálja a természetes erjedés térfogatát és aromáját. Ideális hőstressz körülmények között is. Formátum: 20 kg Adagolás: 3 - 5 %...
Portfólió (91)
Olaszország, Nave
A Fusari több mint 60 éve nagykereskedelmi forgalmazója boroknak, likőröknek és italoknak, több ezer helyszínnek Brescia, Cremona, Mantova, Verona és Trento tartományokban. Ügyfeleink mondják: pontosak vagyunk, precízek, és egyedülálló választékot kínálunk, több mint 7000 olasz és nemzetközi terméket, gondosan válogatva. Soha nem állunk meg a kutatásban. Ezért sok, a város legtrendibb helyein kíná...
Portfólió (46)
Olaszország, Codognè
...A rendszer egy membránt telepít, amely elválasztja az alkoholos folyadékot egy extraháló anyagtól (általában víz). A diffúzió és a természetes ozmózis együttes hatása miatt az etanol molekulák a kivonó folyadékba vándorolnak, eltávolítva az alkohol tartalmát. Alkalmas: Alkohol eltávolítása borból, sörből vagy más hidroalkoholos oldatokból; Megakadt erjedés újraindítása; "Kiegyensúlyozatlan" folyadékok helyesbítése. Gáz is állítható.
Portfólió (8)
Olaszország, Milano
A NeroSano egy egyedülálló olasz termék. A fekete fokhagyma egyszerűen friss fokhagyma (Allium sativum L.), amelyet csak a hőmérséklet, a levegő páratartalma és a légnyomás kontrollált változtatásával fermentálnak egy meghatározott időn keresztül. A folyamat során a gerezdek fehérből sötét színűvé válnak, édes ízt kapnak, és állaguk rágósból zselésre változik. A fehér fokhagymából fekete fokhagymá...
Portfólió (7)
Olaszország, Dorgali
...Kiváló minőségű bor, amely gondos válogatással készült Cannonau szőlőből, nagyrészt 40 évnél idősebb, szőlőbokor formájában termesztett szőlőből. A héjon való lassú erjedés után, amely körülbelül 20 napig tartott kis acéltartályokban, 24 hónapig francia tölgyhordókban érlelődik. Ezt követi legalább 8 hónapos palackos érlelés. Csodálatos gránátvörös szín. Illatában impozáns. Gazdag érett piros...
Portfólió (5)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...Alò egy értékes bor, amely napfényen szárított Aleatico szőlőből készült. A természetes erjedés után a bort kis fahordókban érlelik. Ennek a késői szüretelésű édesbornak a termelése évente 500 palackra korlátozódik. Gazdag bor, nagyon széles aromaprofilel, a szilva gyümölcsösségétől a rózsa virágosságáig, egészen a fahéj fűszerességéig, rubinvörös színben tűnik fel. Lédús és telt ízének...
Portfólió (10)
...Szín: intenzív rubinvörös. Illatok: széles és tartós, érezhető cseresznye és vanília jegyekkel. Íz: testes, kerek, lágy és kiegyensúlyozott tanninokkal. Szerviz hőmérséklet: 16-18°C. Párosítások: kiváló vörös húsok, vad és érlelt sajtok kísérőjeként. Borászat: a szőlőszemek lefejtése után a must 6-7 napig héjon ázik 24-26°C-on. A malolaktikus erjedés befejezése után egy része barrique hordókban, a másik része acélban érlelődik. Érlelési potenciál: 2 év és több a szürettől függően.
Portfólió (4)
Olaszország, Toscanella Di Dozza
... használják) -bio szőlőszármazékok. A boripar számára a két fő termék a vörös/fehér szőlőlé koncentrátum, amelyet a bor színének korrigálására használnak, és az RMC (rektifikált koncentrált must), amelyet a mustok és az új borok gazdagítására használnak erjedés közben, de édesítésre és mind a csendes, mind a pezsgő minőségű borok kidolgozására is alkalmazzák. Étel-, ital- és akár boripar számára is...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play