Spanyolország, Montcada i Reixac-Barcelona
...Gran Baden Baden Gran Frankfurt Gran Krakauer Bécsi kolbász Frankfurti szalonnával Frankfurti szendvics Bratwurst Gran Bratwurst Thüringer Frankfurti nagyker Kis frankfurti Frankfurti különleges Krakauer Bockwurst Bécsi kolbászok Füstölt kolbászok Sült fasírtok Mini sült fasírtok Hamburger hús Grobe Mettwurst Moorish nyársak Pikantwurst Frankfurt Bratwurst Frankfurt Super Max Tirol BBQ Sonka Mortadella Szalonna Prágai sonka Mallorcai Kassler Koktél kolbászok...
Portfólió (28)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... fűszerezve, só, fokhagyma és oregánó. Súly: 0,400 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincs korlátozás. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC Elkészítési folyamat: Áztatás, fűszerezés, töltés, szárítás és érlelés. Hozzávalók: Iberico Bellota sertés hús, D.O. de la Vera fűszerpaprika, természetes fűszerekkel fűszerezve, só Súly: 0,400 kg...
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A mi Bellota Ibérico sonkánk intenzív bordó színű, gyöngyházfényű zsíros erekkel, sima és krémes tapintású, intenzív és tartós ízű, kellemes és erőteljes aromájú. A természetes szárítás lassú folyamata és a paprika, valamint a család által három generáción át használt természetes fűszerekből készült pác páratlan ízélményt kölcsönöz a Bellota Ibérico sonkánknak.
Portfólió (55)
Spanyolország, Murcia
Spanyolország, Granollers
A Martin Barnils S.L. egy spanyol vállalat, amelynek székhelye Granollersben (Barcelona) található, és természetes bélfélék előállításával és forgalmazásával foglalkozik, amelyeket kolbászok készítéséhez használnak. 1920-ban alapították, a vállalat széleskörű tapasztalattal rendelkezik az iparágban, és nemzeti és nemzetközi szinten is referenciaként állt be. A Martin Barnils S.L. széles...
Portfólió (6)
Spanyolország, Cuéllar, Segovia
Családi vállalkozás vagyunk, amely ibériai sertések tenyésztésével és kézműves kolbászok készítésével foglalkozik Cuéllarban, Segoviában. Fenyők és tölgyek között születnek és nevelkednek az állatok a saját birtokunkon, ahol alaposan figyelemmel kísérjük táplálkozásukat, valamint egészségügyi és környezeti körülményeiket. Mindig is készítettük a saját disznóvágásunkat, amikor megérkezett a tél...
Spanyolország, Ripollet (Barcelona)
Az Antonijoan L.C. egy spanyol húsipari termelő, amely 1976 óta működik. Fő termékeink: - Szalonna, - Kolbászok, - Főtt sonka, - Chorizo Rosario, - Pâték. A HORECA (Szálloda, Étterem és Catering) kereskedelmi szektorára specializálódtunk. Székhelyünk Ripolletben található (7 km-re Barcelonától) egy 3000 m2-es gyárban, amely a legmodernebb ipari berendezésekkel és gyártási módszerekkel...
Spanyolország, Pobladura de Pelayo García
A Ferjunál a hagyományos kézművességünk adja a hátteret, amely a legősibb technikák ismeretén alapul a kolbászok és sózott termékek előállításakor. A nyersanyag kétségtelenül a legfontosabb része a magas minőségű termékek előállításának, ezért különös figyelmet fordítunk a legjobb húsok, fűszerek és összetevők kiválasztására, és természetesen a sózásra és a természetes érlelésre, mindezt a...
Spanyolország, Bescano
Katalán húsipari gyártó és forgalmazó: 110 g-os fuet választék darabokkal, parasztkolbászok, kis kolbászok, 150 g-os fuet választék; sonkadarabok, csonttal vagy anélkül készült vidéki sonka, csonttal vagy anélkül készült serrano sonka, vákuumcsomagolt lomo. Nagyon jó ár-érték arány. Egy csapat, amely figyel Önre!
Spanyolország, Geras de Gordon
Több mint 60 éve és három generáción át az Entrepeñas S.L. hagyományos módon készít spanyol hús- és kolbásztermékeket. Tevékenységünket Geras De Gordónban, León tartomány északnyugati részén, 1200 méter magasságban végezzük, ahol a nedves éghajlat ideális körülményeket biztosít a minőségi kolbászok érleléséhez. Termékeink minőségét csak rendkívül alacsony áraink múlják felül.
Spanyolország, Piedrahita-Ávila
Kolbász- és sonkagyár. Sonkák, csontozott és szeletelt. Vállak, hátsók, kolbászok és ibériai sertéshús.
Spanyolország, Caldes De Montbui
Hagyományos módon készítünk természetes sertés-, bárány- és marhahús-bélből a legjobb minőségű és származású nyers, főtt és érlelt kolbászok előállításához.
Spanyolország, Zaragoza
Az Embutidos Bernal tevékenysége két fő blokkra összpontosít. Egyrészt van egy Húsfeldolgozó Termünk friss Sertés, Bárány és Marha-Hússal. A Ternasco és a Marhahús szelet a legkiemelkedőbb termékeink. Másrészt van egy Húsüzemünk. Itt a specialitásunk a német stílusú kolbászok (főtt és füstölt) és a csülök. Ezen kívül más termékeket is kínálunk, mint például a Bacon (héj nélkül, hártya nélkül és...
Spanyolország, Arévalo-Ávila
Családi vállalkozás vagyunk, amely harmonikus egyensúlyt teremtett elődeink tapasztalata és a legmodernebb technológiák között, ennek eredményeként pedig egy nagy származású terméket hoztunk létre, amely nemesíti munkánkat és arra ösztönöz, hogy napról napra fejlődjünk. Hagyományos termékek, amelyek gazdagítják az ízlelőbimbókat, mindig is létező termékek, sonkák, szűzpecsenyék, kolbászok, amelyeket rendkívüli gondossággal készítünk, a legújabb generációs szárítókban érleljük, hogy Önnek kivételes minőségű és felejthetetlen ízű terméket juttathassunk el.
Spanyolország, Irun
...Természetes hideg hús termékek, színezékek és tartósítószerek nélkül. Valójában olyan hideg hús termékek, amelyek tiszteletben tartják a León hegyvidéki ősi hagyományokat. (Spanyolország) www.menudochorizo.com...
Spanyolország, Logroño
... "Chicken Bai": Fagyasztott csirkeláb, amelyet a Logroñóban található gyárunkban dolgozunk fel. "El Cuadril": Marhahús, darált hús és hamburgerek, amelyek HALAL tanúsítvánnyal rendelkezhetnek. Felvágottak és készételek / saját márkáink: "Iberian Summun": Spanyol felvágottak, Serrano és Iberico sonka, kolbászok és pácolt termékek. "Cua’C...
Spanyolország, Sevilla
... határokat, és minden országban keresett. Az olívaolaj a mediterrán étrend alapvető és jellegzetes összetevője. Andalúziából származik, főként kulináris felhasználásra, és nagyon jótékony hatással van az egészségre. Továbbá más termékekkel is rendelkezünk, mint például: - Bor - fehér, vörös vagy rozé - Chacina - Az ibériai chacinák tartósított, pácolt vagy kolbászként elkészített húsok. A legismertebbek közé tartozik a chorizo, a salchichón, a caña de lomo és más kolbászok, mint a butifarra, a morcón vagy a töltött hús. - Sajtok - Cabrales, Payoyo, Boffard vagy manchego.
Spanyolország, Córdoba
...CSALÁD VAGYUNK. Már a harmadik generáció… és jön a következő. Nagyapánk azért dolgozott, hogy egy nagy családot formáljon (és tényleg nagyok vagyunk, közel 80-an), megtanította nekünk a módszereket és az irányelveket, és továbbra is úgy dolgozunk, mint az első napon, a kezünkkel, napról napra készítjük és gondozzuk az online megvásárolható termékeket, vagyis a felvágottainkat (kolbászok, véres hurkák, szalámi…), a prémium termékeinket és a jó sonkáinkat, amelyeket úgy kezelünk, mint az ékszereket.
Spanyolország, Las Rozas-Madrid
...Argentinai élelmiszerimportőrök a legmagasabb minőségben 1995 óta. FAGYASZTOTT TERMÉKEK: Obleák/empanada tészták, ravioli, kenyér, prepizza, hamburgerek, milanói szeletek és szója kolbászok, marhahús hamburgerek, tipikus argentin croissantok, criolla empanadák, hús stb. SZÁRAZ TERMÉKEK: Alfajores, kekszek, dulce de leche, birsalma lekvár, batáta, pan dulce, pudingok, mézes mogyorós turrón...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play