Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...A legjobb darabokat választjuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. Az állomány az állat vállából, hasából vagy sonkájából származik, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, és minden kiválasztott hús egy ügyes keverékbe kerül. Így biztosítjuk a lágy textúrát és az aromás ízek gazdagságát minden receptünknél. A természetes bélbe töltés kézzel történik.
Portfólió (2)
Franciaország, LA ROCHETTE
...Nagy tisztelettel gyártjuk a régi hagyományú kolbászokat és száraz kolbászokat: természetes bél, friss hús, színezékek nélkül, gluténmentes és hozzáadott nitrit nélkül.
Portfólió (1)
Franciaország, Lyon
Franciaország, Pleucadeuc
...• Sózott és édes gélésített szószok IQF kockákban 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 vagy 12x12x12 mm • Vajak és fűszerek IQF kockákban 8x8x8 mm JELLEMZŐK • Készre előkészített • Lehetőség a hidegkezeléshez való ellenállás és a meleg textúra testreszabására ALKALMAZÁSOK • Kolbászok, darált hús, nuggetek… • Feltétek pizzára CSOMAGOLÁS • 10-15 kg-os zsák • 10 kg-os karton TÁROLÁS • 12-18 hónap -18°C-on NÉHÁNY RECEPTPÉLDA • Fokhagyma / petrezselyem • Ketchup • Paradicsom • Mexikói • Curry • Mustár • BBQ • Sajt...
Portfólió (9)
Franciaország, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natúr vagy fűszeres 55 vagy 90g, merguez marha-juh 55 vagy 90g, hús, töltelék, grillezhető chorizo, stb. A kreatív kolbászválaszték a muscadet, a curé nantais és burgonya, grillezett zöldségek, grillezett hagymák, Espelette bors, Chistorra, baszk stílusú... kolbászokat és chipolatasokat is kínál. Elérhető az önkiszolgáló részlegen, védőatmoszférában, fix súlyban vagy a hagyományos részlegen, a kolbászok kizárólag természetes bélbe vannak töltve. Van egy "Porc Bio du centre" választék is 55g chipolatasban és 125g kolbászban.
Franciaország, Castelnaudary
...Francia eredetű haricots lingots, kacsazsírban sült hús (minősége miatt csak kacsacombot használunk), francia eredetű kolbász és sertéshús, bőr, paradicsom, só, bors, fűszerek. Kén-dioxid nyomokban. SZAKÁCS TANÁCSA: Helyezze a cassoulet-t egy földedénybe, úgy, hogy a kolbászok láthatóak maradjanak. Én ½ pohár vizet is hozzáadok. A sütőben aranybarnára sütöm, miközben lemegyek a pincémbe, hogy...
Portfólió (37)
Franciaország, Mouvaux
...Poussoir Handtmann VF620 Teljesítmény: 8 kW Méretek: 2120 x 1580 x 2250 mm Súly: 1600 kg Vákuum 50 Hz 11,5 A 400/3 V FŐBB JELLEMZŐK: Töltési kapacitás: 6000 kg/h Töltési nyomás: 40 bar Töltőgép kapacitása: 90/240 liter Adagoló kapacitás: 700 adag/perc Tökéletes KKV-k és ipari létesítmények számára: A VF 620 vákuumos töltő a legszéleskörűbben alkalmazható ipari töltő a 600-as generációban. A hús...
Portfólió (3)
Franciaország, La Fouillade
...A Ferme de la Rousse biokoppa nyakból készül. A hús ízletes és omlós. Nyersen, vékony szeletekben előételként fogyasztható, grillezve pedig tökéletesen illik egy raclette-hez vagy brunch-hoz.
Portfólió (11)
Franciaország, Auros
...Laktóz- és gluténmentes száraz kolbász. Természetes bél, hamvas virágzattal. Hagyományos, kézműves készítés, házi. Ugyanaz a hús, mint a Pireneusi kolbásznál, de még ízletesebb aromákkal, köszönhetően a szűkebb bélnek. Boldoggá teszi a vacsorás előételeket.
Portfólió (31)
Franciaország, Carpentras
1985 óta a kézműves, egyedi kolbászok gyártására specializálódtunk, legyenek azok kicsi vagy nagy kaliberűek. Büszkék vagyunk arra, hogy 100%-ban helyi és francia minőségű termékeket kínálunk, amelyek világszerte elismertek és 2018-ban, valamint 2023-ban díjakat nyertek. A Mont Ventoux lábánál, Carpentrasban található üzemünkben a hagyományt és a kiválóságot ötvözzük, hogy a legjobb kolbászokat...
Portfólió (16)
Franciaország, Saint-Jean-Le-Vieux
... pástétom, baszk pástétom Espelette borssal, vidéki pástétom, rillettek, hűre, baszk véreshurka, konfitált kolbászok és Ibaïona konfitált sertés) és vadból (nyúlpástétom, vaddisznó pástétom és galambpörkölt). Végül a Mayté húsüzem kötelező baszk receptjeit is elkészíti, mint az axoa, a piperade és a baszk pacal, valamint olyan ételeket, mint a cassoulet vagy a burgundi marhahús.
Franciaország, Aurillac Cedex
... szárítása és érlelése 7 hónapig tart. A kolbászok és a szárazkolbászok a régi hagyományok szerint készülnek, ugyanazzal a tudással. A Maison a modern technikákat ötvözi a régi mesterséggel, hogy kivételes termékeket állítson elő.
Franciaország, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER Lorp sentaraille-ban a tudásának gazdagságából merít, és számos éve következetesen, a "Terroir" hagyományainak legteljesebb tiszteletben tartásával készít minőségi húskészítményeket. A vállalat a prémium termékekre összpontosít, mint például: a száraz sonkák, a kolbászok, a friss húskészítmények stb....
Franciaország, Amancy
Maison Alpin La Salaison családi Maison Alpin több mint 30 éve gyárt és forgalmaz helyi savoyai termékeket Amancyban, Haute-Savoie-ban. Online értékesítés: kézműves, hagyományos füstölt felvágottak, száraz kolbászok, virslik, diots, száraz sonkák és prémium minőségű sertéshús. A Maison Alpin-nál azt szeretnénk, hogy egy falatban felfedezhesse a savoyai lélek igazi ízét. Semmi több, semmi kevesebb...
Franciaország, Les Aldudes
A PIERRE OTEIZA cég regionális élelmiszereket gyárt. Kínálatunkban sonkák, hasaaljak, kacsamellek, kolbászok, chorizók, garbure-k, krémlevesek, libamáj, rillette, pástétomok, konfitált ételek, cassoulet, sajtok és borok találhatók. Termékeinket Franciaországban és külföldön forgalmazzuk.
Franciaország, La Jaille Yvon
... kategóriájában a legjobb íz - Figyelemre méltó textúra - Kevesebb mint 10 természetes és funkcionális összetevő - Nincs adalékanyag és tartósítószer - Francia Michelin-csillagos séfek által ajánlott Termékeink: - Különböző grammázású burgerek - Tömeges darált hús - Húsgombócok - Merguez, chorizette, - Kolbászok, fűszeres, antillai colombo, burgundi, indiai curry, baszk.. - Készítmény, Két textúrában...
Portfólió (5)
Franciaország, MONTREUIL BELLAY
Andouillettes gyártó nagykereskedések, HORECA, vendéglátás, nagykereskedők, beszerzési központok számára. A La Saumuroise andouillettes, Bonbergel andouillettes és Champenoises andouillettes 100%-ban sertéshúsból készülnek. Helyi kolbászok 100% sertéshúsból vákuumcsomagolva. La Saumuroise kolbászok 100% sertéshúsból vákuumcsomagolva. Hagyományos fehér kolbász gyártó, extra sovány kolbász vákuumcsomagolva. Andouillettes Saumur Champigny vákuumcsomagolva. Húsipari termékek gyártója nagykereskedések, HORECA számára...
Franciaország, Quimperle
Fedezze fel a Bigard termékeit, receptjeit és táplálkozási tanácsait, Franciaország húsiparának vezetőjét. Fedezze fel a Bigard termékeit: darált hús, kolbászok, carpaccio, töltött zöldségek, merguez... A BIGARD vágóhídjai válogatott állatokból származó csülköt és vákuumcsomagolt húsokat kínálnak. Kereskedelmi szolgáltatásunk személyre szabott figyelmet és minőségi szolgáltatást nyújt, bármilyen...
Franciaország, Avignon Cedex 9
... való formázását. A Palgacol eljárásunkkal lehetőséget biztosítunk arra, hogy hideg átalakítással készítsünk nemes és eredeti termékeket, nyers vagy főtt állapotban, eddig alig vagy egyáltalán nem használt alapanyagokból, a vendéglátók és feldolgozó műhelyek számára. A késztermék mindig egyenletes megjelenésű, és az eredeti termékekhez, hús- vagy halizomhoz hasonlítható. A sütési hozam közel áll a nyers izomhoz, és tökéletesen megtartja az állagát a szeletelés és a sütés során.
Franciaország, Chantrans
A FORMPLAST az élelmiszeripari csomagolások gyártására specializálódott, különösen a sajt, hús, hal, darált termékek és kolbászok tálcáinak gyártására.
Franciaország, Hoerdt
...füstölés, sütés, hűtés, légmentes keverők, vákuumos keverő- és habverők, injektorok, szeletelők, sózás, füstölés, adagolás, hús- és halkeverékek, sütők, gőzölők, füstölők, főzők, emulgeálók levesekhez, szószokhoz, majonézhez, mustárhoz, akasztó rendszerek és hámozók, kolbászok adagoló- és vágórendszerei, formázók, panírozók, főző- és fritőz gépek, fagyasztók, anyagmozgató berendezések, mosogatók, mosóalagút.
Franciaország, Servas
... nyersanyagaink szigorú kiválasztásán, a termékek nyomon követhetőségén és ipari tudásunkon. Termékeink közvetlenül a Bresse vidéki receptjeiből inspirálódtak, és gondosan válogatott összetevőkből készülnek. Sonkákat, fekete és fehér véres hurkákat, valamint számos húsipari terméket gyártunk, mint például a fejhús sajt, a Bressan civier, a lyoni főzni való kolbászok vagy éppen az andouillettes.
Franciaország, Trie Sur Baise
A CHARCUTERIE ADER 1926-ban alakult Trie sur Baïse-ben, a Magas-Pireneusokban, és négy generáció óta működik. A CHARCUTERIE ADER a házi készítésű, tiszta sertéshúsból készült kolbászok gyártására specializálódott. A Ader ház, amely természetesen megyei hírnévvel bír, de országos elismertséggel is rendelkezik, hiszen a szakértők nem haboznak egy kis kitérőt tenni, hogy megkóstolják az általa...
Franciaország, Barbentane
Hét generáció óta kézműves húsipari termékeket gyártunk. Húsipari termékeinket hetente kézműves módon készítjük, hogy garantáljuk termékeink frissességét. Tartósítószerek és színezékek nélkül, ezek a termékek a régiónk ízeit kínálják. Száraz húsipari termékek: bika kolbász, tekert hasaalja.....stb. Főtt húsipari termékek: fejhús, andouillettes, caillettes, stb. Grilléink: andouillettes, kolbászok (chili, bárány mentával, bazsalikom stb.)...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play