Svédország, Linghem
...Prémium grillezett kolbászunkat gondosan dolgozzuk fel, hogy kiváló ízt és minőséget nyújtson. Minden darab puha és ízletes, biztosítva egy kellemes kulináris élményt. Akár klasszikus kolbászos ételt készít, akár új recepteket fedez fel, kolbászunk tökéletes alapot ad a különféle kulináris alkotásokhoz. A minőségre és ízre összpontosítva olyan kolbászt kínálunk, amely kiemelkedik a kiváló textúrájával és gazdag ízével. Kolbász választékunkat úgy alakítottuk ki, hogy kivételes ízt és minőséget nyújtson.
Portugália, Santarém
... tökéletes grillezéshez, pörköltekhez való hozzáadásra, vagy önállóan fogyasztva. Gazdag ízei és magas minőségű összetevői sokoldalú kiegészítést jelentenek bármely étkezéshez, autentikus és kielégítő portugál ízt nyújtva. Tapasztalja meg a portugál kolbászok hagyományát és minőségét a Monte Safira hússzalámijával.
Portfólió (14)
Spanyolország, Montcada i Reixac-Barcelona
...Gran Baden Baden Gran Frankfurt Gran Krakauer Bécsi kolbász Frankfurti szalonnával Frankfurti szendvics Bratwurst Gran Bratwurst Thüringer Frankfurti nagyker Kis frankfurti Frankfurti különleges Krakauer Bockwurst Bécsi kolbászok Füstölt kolbászok Sült fasírtok Mini sült fasírtok Hamburger hús Grobe Mettwurst Moorish nyársak Pikantwurst Frankfurt Bratwurst Frankfurt Super Max Tirol BBQ Sonka Mortadella Szalonna Prágai sonka Mallorcai Kassler Koktél kolbászok...
Portfólió (28)
Románia, Botosani
A Doly-Com Distributie SRL egy román húsfeldolgozó vezető vállalat, amely Botosaniban található, Romániában. Az egyik legnagyobb vágóhíd szarvasmarhák, juhok számára, valamint egy csontozó üzem sertés, marha és bárány/hús számára. A cég éves vágási kapacitása 60,000 állat, heti termelési kapacitása pedig 2,672 tonna, amely 7,477.65 négyzetmétert fed le. Minőségi tanúsítványaink alapján Románia és ...
Portfólió (23)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... fűszerezve, só, fokhagyma és oregánó. Súly: 0,400 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincs korlátozás. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC Elkészítési folyamat: Áztatás, fűszerezés, töltés, szárítás és érlelés. Hozzávalók: Iberico Bellota sertés hús, D.O. de la Vera fűszerpaprika, természetes fűszerekkel fűszerezve, só Súly: 0,400 kg...
Portfólió (43)
Németország, Berlin
...Mi gesaltált Halal juh- és sertésbél szállítók vagyunk, amelyek magas minőségükről ismertek. Termékeink ideálisak a kolbászkészítéshez és világszerte exportálják őket. Garantáljuk a magas minőséget és frissességet, valamint versenyképes árakat. Bízzon a nemzetközi kereskedelemben szerzett tapasztalatunkban, hogy megtalálja a legjobb kolbásztermékeket az Ön igényeihez.
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A mi Bellota Ibérico sonkánk intenzív bordó színű, gyöngyházfényű zsíros erekkel, sima és krémes tapintású, intenzív és tartós ízű, kellemes és erőteljes aromájú. A természetes szárítás lassú folyamata és a paprika, valamint a család által három generáción át használt természetes fűszerekből készült pác páratlan ízélményt kölcsönöz a Bellota Ibérico sonkánknak.
Portfólió (55)
... változatban érhető el: TFR 300 és TFR 400, 300 mm és 400 mm átmérőjű kimeneti nyílással. A TFR daráló törő, 350 mm átmérőjű törőcsigával felszerelve, a Velati gépekre mindig jellemző precizitás és vágási minőség mellett, folyamatos termelékenységet biztosít akár 12 tonna/óra; magas termelékenysége és rugalmassága miatt általában ipari üzemekben használják főtt szalámik, friss kolbászok, állateledel, zöldségfeldolgozás és biogáz termelés céljából.
Portfólió (8)
Lengyelország, Lublin
...A Textured Pea Protein VG Titans P65-M egy száraz, extrudált termék, amely újrahidratálható növényi alapú termékek, például hamburgerek, kolbászok, felvágottak, töltelékek készítéséhez, valamint hús- és baromfiproduktumokhoz adalékként használható. Minimum 65% borsófehérjét tartalmaz, közepes darabokban kapható, és 1:3 vízfelvételi arány jellemzi, a javasolt hidratálási idő 30 perc. 8 kg-os PE zsákban csomagolva, ez a termék tökéletes növényi alapú hamburgerek, kolbászok, fasírtok, csirke, Bolognai szósz és darált hús készítéséhez.
Portfólió (20)
Olaszország, Casoria
...Nagykereskedelem és kiskereskedelem kampániai bivalyhús és felvágottak. A termékek között: T-bone steak 500 g, firenzei vágás, szeletek, entrecôte, filé, kolbászok, darált hús, hamburgerek, roast beef hálóban, tekercs hálóban, bresaola.
Portfólió (7)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...A legjobb darabokat választjuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. Az állomány az állat vállából, hasából vagy sonkájából származik, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, és minden kiválasztott hús egy ügyes keverékbe kerül. Így biztosítjuk a lágy textúrát és az aromás ízek gazdagságát minden receptünknél. A természetes bélbe töltés kézzel történik.
Portfólió (2)
...Marinafit Pácolások húsra és halra, valamint teljes keverékek az Ön szószaihoz, leveséhez és tésztáihoz.
Portfólió (19)
Olaszország, Viterbo
...A legjobb friss poharakból készült, Nazzareno nagypapa régi fűszerezésével ízesítve, amelyről a nevét kapta. Autentikus és felejthetetlen íz. Átlagos súly: 1,500 kg. Fél sv formában is elérhető, kedves reklámcsatlakozóval, amely alkalmas az ünnepi csomagolásaitokhoz.
Portfólió (7)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
...Súly: 0,4 kg Összetevők: Sertéshús, Só, Dextróz, Természetes aromák, Fűszerek, Antioxidánsok, E301, Tartósítószerek, E250 Tápérték és energiatartalom 100 g termékre vonatkoztatva Energiaérték 432 kcal 1793 kJ Zsír 36 g, ebből telített zsírok 12 g Szénhidrát 1,4 g, ebből cukrok 1,3 g Fehérje 27 g, élelmi rost 0,02 g, só 7,9...
Portfólió (9)
Spanyolország, Murcia
Franciaország, LA ROCHETTE
...Nagy tisztelettel gyártjuk a régi hagyományú kolbászokat és száraz kolbászokat: természetes bél, friss hús, színezékek nélkül, gluténmentes és hozzáadott nitrit nélkül.
Portfólió (1)
ufs.country_names.RU, Moscow
... szalvétával. Tálcáink hermetikus (zárt) zárással rendelkeznek, így a folyadék nem tud kifolyni. A tálcában lévő nedvességelnyelő szalvéta biztosítja, hogy a csomagolt termék - a hús vagy a darált hús - friss és száraz maradjon. Alacsonyabb thermoformáló szalagokat is készítünk széles hőmérsékleti tartományban - ezeket halcsomagolásra (friss, sózott, füstölt), füstölt húsok és félkész termékek (kolbászok, ínycsiklandóságok, fagyasztott alapanyagok fasírtokhoz, töltött káposztához, palacsintákhoz és egyéb ételekhez) használják. Nálunk a legjobb csomagolási megoldásokat találja termékeihez!
Portfólió (20)
Németország, Hattersheim Am Main
...Időmegtakarító mindenes – minden műanyag, rostos, kollagén és természetes bélhez A félautomata dupla klipszelők segítségével minden termék – egyes adagok vagy láncok, hosszú kolbászok, félgyűrűk vagy gyűrűk – hatékonyan előállíthatóak. Ezek a gépek 50 mm átmérőjű rostos, kollagén vagy természetes bélzárására, valamint 115 mm átmérőjű műanyag bélzárására alkalmasak. Technikai módosítások fenntartva.
Portfólió (24)
Franciaország, Lyon
Olaszország, Parma
...A felinói, a sok olasz szalámi közül, a legédesebb, kevés sóval, borsszemekkel készül, és a parmai sonka völgyében érlelődik. Csak olasz nehézsertésből, a „trito di banco”-ból (zsírszegény hús, idegek nélkül, egy vékony zsírréteggel), először közepes szemcseméretűre darálva, majd a fűszerezéssel (só, bors, egy kis fehérbor) összegyúrva, pihentetve, a hagyomány szerint „culare” bélbe töltve, ami mindig puha marad. Két-három hónap után itt van a keresztben vágott szelet, teljes, kerek aromával, a boldogság különleges ízével.
Portfólió (10)
Bulgária, Rakovski
A kis, de mennyei Bulgáriában, amely Európa délkeleti részén található, a magas hegyek és a sík mezők között, egy gazdag történelemmel rendelkező városban, amely azt meséli el nekünk, hogy a kemény munka nem mítosz, hanem valóság - évtizedek óta családom tiszta kukoricával etetett kacsákat nevel, hogy természetes és egészséges környezetet biztosítson. A családom iránti kötelesség és szeretet kény...
Portfólió (10)
Franciaország, Pleucadeuc
...• Sózott és édes gélésített szószok IQF kockákban 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 vagy 12x12x12 mm • Vajak és fűszerek IQF kockákban 8x8x8 mm JELLEMZŐK • Készre előkészített • Lehetőség a hidegkezeléshez való ellenállás és a meleg textúra testreszabására ALKALMAZÁSOK • Kolbászok, darált hús, nuggetek… • Feltétek pizzára CSOMAGOLÁS • 10-15 kg-os zsák • 10 kg-os karton TÁROLÁS • 12-18 hónap -18°C-on NÉHÁNY RECEPTPÉLDA • Fokhagyma / petrezselyem • Ketchup • Paradicsom • Mexikói • Curry • Mustár • BBQ • Sajt...
Portfólió (9)
Franciaország, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natúr vagy fűszeres 55 vagy 90g, merguez marha-juh 55 vagy 90g, hús, töltelék, grillezhető chorizo, stb. A kreatív kolbászválaszték a muscadet, a curé nantais és burgonya, grillezett zöldségek, grillezett hagymák, Espelette bors, Chistorra, baszk stílusú... kolbászokat és chipolatasokat is kínál. Elérhető az önkiszolgáló részlegen, védőatmoszférában, fix súlyban vagy a hagyományos részlegen, a kolbászok kizárólag természetes bélbe vannak töltve. Van egy "Porc Bio du centre" választék is 55g chipolatasban és 125g kolbászban.
Németország, Horb
...Bárány-, marha-, borjú-, pulyka- és csirkehús értékesítése, valamint saját vágásból származó hús- és kolbásztermékek gyártása.
Azonos termékek
Hentesbolt Eladás
Hentesbolt Eladás
Portfólió (1)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...A Guanciale egy sonka, amelyet a sertés pofájából készítenek. A húst körülbelül öt napig sózzák. Borsot és chili paprikát adnak hozzá, majd rozmaringgal és zsályával ízesítik, hogy a hús még ízletesebb legyen. Az érlelés 60 és 90 nap között zajlik, optimális klímájú és páratartalmú környezetben. Konyhában számos receptben és szószban használják: például a carbonara, gricia és amatriciana tésztákban, hogy a legismertebbeket említsük.
Portfólió (10)
Franciaország, Castelnaudary
...Francia eredetű haricots lingots, kacsazsírban sült hús (minősége miatt csak kacsacombot használunk), francia eredetű kolbász és sertéshús, bőr, paradicsom, só, bors, fűszerek. Kén-dioxid nyomokban. SZAKÁCS TANÁCSA: Helyezze a cassoulet-t egy földedénybe, úgy, hogy a kolbászok láthatóak maradjanak. Én ½ pohár vizet is hozzáadok. A sütőben aranybarnára sütöm, miközben lemegyek a pincémbe, hogy...
Portfólió (37)
...A gép először vákuumoz, majd keveri a gázokat és megtölti a gázkeveréket, végül lezárja. Így magas vákuumfokot biztosít. A gázkeverék aránya az eltérő élelmiszerekhez igazítható. A módosított gázzal csomagolt termékek hosszabb eltarthatóságot biztosítanak, miközben megőrzik az eredeti ízt, friss színt és jó tápanyagtartalmat. Alkalmazás: Mindenféle hús, friss hús, érlelt hús, kolbászok, tenger...
Franciaország, Mouvaux
...Poussoir Handtmann VF620 Teljesítmény: 8 kW Méretek: 2120 x 1580 x 2250 mm Súly: 1600 kg Vákuum 50 Hz 11,5 A 400/3 V FŐBB JELLEMZŐK: Töltési kapacitás: 6000 kg/h Töltési nyomás: 40 bar Töltőgép kapacitása: 90/240 liter Adagoló kapacitás: 700 adag/perc Tökéletes KKV-k és ipari létesítmények számára: A VF 620 vákuumos töltő a legszéleskörűbben alkalmazható ipari töltő a 600-as generációban. A hús...
Portfólió (3)
Franciaország, La Fouillade
...A Ferme de la Rousse biokoppa nyakból készül. A hús ízletes és omlós. Nyersen, vékony szeletekben előételként fogyasztható, grillezve pedig tökéletesen illik egy raclette-hez vagy brunch-hoz.
Portfólió (11)
... nyersanyagokból készül. Vásárlóink számára különféle termékeket kínálunk, amelyek mind a szokásos, mind a ritkább és exkluzív húsfajtákból készülnek, mint például a szarvas- és borjúhús. Fontos megemlíteni, hogy termékeink egy másik szempontból is exkluzívak – természetes fűszereket és adalékanyagokat tartalmaznak. Nem használunk semmilyen megengedhetetlen adalékanyagot, és arra törekszünk, hogy termékeinket...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play