... változatban érhető el: TFR 300 és TFR 400, 300 mm és 400 mm átmérőjű kimeneti nyílással. A TFR daráló törő, 350 mm átmérőjű törőcsigával felszerelve, a Velati gépekre mindig jellemző precizitás és vágási minőség mellett, folyamatos termelékenységet biztosít akár 12 tonna/óra; magas termelékenysége és rugalmassága miatt általában ipari üzemekben használják főtt szalámik, friss kolbászok, állateledel, zöldségfeldolgozás és biogáz termelés céljából.
Portfólió (8)
Olaszország, Casoria
...Nagykereskedelem és kiskereskedelem kampániai bivalyhús és felvágottak. A termékek között: T-bone steak 500 g, firenzei vágás, szeletek, entrecôte, filé, kolbászok, darált hús, hamburgerek, roast beef hálóban, tekercs hálóban, bresaola.
Portfólió (7)
Olaszország, Viterbo
...A legjobb friss poharakból készült, Nazzareno nagypapa régi fűszerezésével ízesítve, amelyről a nevét kapta. Autentikus és felejthetetlen íz. Átlagos súly: 1,500 kg. Fél sv formában is elérhető, kedves reklámcsatlakozóval, amely alkalmas az ünnepi csomagolásaitokhoz.
Portfólió (7)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
...Súly: 0,4 kg Összetevők: Sertéshús, Só, Dextróz, Természetes aromák, Fűszerek, Antioxidánsok, E301, Tartósítószerek, E250 Tápérték és energiatartalom 100 g termékre vonatkoztatva Energiaérték 432 kcal 1793 kJ Zsír 36 g, ebből telített zsírok 12 g Szénhidrát 1,4 g, ebből cukrok 1,3 g Fehérje 27 g, élelmi rost 0,02 g, só 7,9...
Portfólió (9)
Olaszország, Parma
...A felinói, a sok olasz szalámi közül, a legédesebb, kevés sóval, borsszemekkel készül, és a parmai sonka völgyében érlelődik. Csak olasz nehézsertésből, a „trito di banco”-ból (zsírszegény hús, idegek nélkül, egy vékony zsírréteggel), először közepes szemcseméretűre darálva, majd a fűszerezéssel (só, bors, egy kis fehérbor) összegyúrva, pihentetve, a hagyomány szerint „culare” bélbe töltve, ami mindig puha marad. Két-három hónap után itt van a keresztben vágott szelet, teljes, kerek aromával, a boldogság különleges ízével.
Portfólió (10)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...A Guanciale egy sonka, amelyet a sertés pofájából készítenek. A húst körülbelül öt napig sózzák. Borsot és chili paprikát adnak hozzá, majd rozmaringgal és zsályával ízesítik, hogy a hús még ízletesebb legyen. Az érlelés 60 és 90 nap között zajlik, optimális klímájú és páratartalmú környezetben. Konyhában számos receptben és szószban használják: például a carbonara, gricia és amatriciana tésztákban, hogy a legismertebbeket említsük.
Portfólió (10)
Olaszország, Villafranca Piemonte
... felvágottak ízét varázsolhassuk az asztalra. A cég a sertéshús vágásával, feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozik, mindig friss és eredeti választékot biztosítva. A termékek között szerepel: friss és fagyasztott sertéshús, kolbászok, sonkák, szalámi, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta és cotechino.
Olaszország, Cremona
... felvágottainkba. Fáradhatatlanul. Az Antica Valle-ban a kolbászok és felvágottak olyan kiválóságok, amelyeket meg kell őrizni. Kicsi ínycsiklandó remekművek, amelyek életben tartják a régi készítési, feldolgozási és érlelési fázisokat. Az Antica Valle egy olyan föld, amely megőrzi a hagyomány időtlen alapelveit. Itt a terület kiemelkedő előnyben részesül, mert az alapanyagokat meleg feldolgozásnak vetik...
Olaszország, Vaiano-Loc. La Foresta
...egyedi és megkülönböztethető ízű, gondosan válogatott gasztronómiai termékekkel, teljes mértékben tiszteletben tartva az eredeti paraszti hagyományokat és azokat, akik szenvedéllyel és elkötelezettséggel végzik munkájukat. Sonkák, kolbászok, virslik, capocollo, finocchiona, pancetta, juh- és tehéntejből készült sajtok csak néhány a vállalat által előállított számos élelmiszer különlegesség közül...
Olaszország, Ginestreto-Pesaro
A vásárlóknak számos ínycsiklandó finomságot kínálunk, mint például lonza, lonzini, kolbászok, szalámik és sonkák, amelyek különböző ízjegyekkel rendelkeznek. Ezek az értékes különlegességek válogatott sertéshúsból készülnek, és mesterségesen fűszerezik tapasztalt kézműveseink. Minden felvágott esetében garantált a minimális érlelési idő, és az ideális klíma, amelyben az érlelés befejeződik...
Olaszország, Viterbo
FRISS ÉS FAGYASZTOTT HÚSOK FELDOLGOZÁSA ÉS KERESKEDELEM 
SAJÁT TERMELÉSŰ SONKÁK, COPPA, BACON ÉS KOLBÁSZOK (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Olaszország, Dobbiaco
Tiroli szalonna - Kolbászok - Főtt sonkák - Friss húsok...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play