Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...100 g. Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincs korlátozás. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás, érlelés pincében. Összetevők: Bellota Ibériai sonka, só és tartósítószerek. Nettó súly: 100 g.
Portfólió (43)
Spanyolország, Badajoz
...Iberiai Bellota sonka, kézzel szeletelve egy akkreditált mesterszakács által, és vákuumcsomagolva, hogy megőrizze minden aromáját és ízét. Körülbelüli súly: 100 g.
Portfólió (9)
...Vákuumcsomagolt 80 g-os csomagok kézzel szeletelt, makkot etetett ibériai sonkával. Készítünk ibériai sonka, váll és felvágott szeleteket.
Portfólió (7)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
... a Sus Scrofa Mediterraneus mediterrán alfajára vezethető vissza, amelyek a híres spanyol dehesákban őshonosak, főként Salamancában találhatók. A sózás folyamata Az Ibériai Brisa esetében minden darabot tengeri sóval borítanak be, hogy elősegítsék a dehidratációt és a tartósítást, így hozzájárulva a gyógyított termékek jellegzetes színének és aromáinak fejlődéséhez. A sózókamrában egy napot...
Spanyolország, Aracena
...100% Ibérico Bellota Sonka, mesterek által szeletelve, praktikus 80g csomagolásban bemutatva.
Portfólió (3)
Spanyolország, Murcia
...A hátsó félsertés izomtömegéhez tartozó húsból készült, csonttal, lábbal és patával rendelkező, gabonával és természetes forrásokkal táplált ibériai sertésből készült szárított húsáru, amely alkalmas emberi fogyasztásra. Súly: 0,100 g...
Portfólió (178)
Spanyolország, Guijuelo
...A Cebo de Campo címkével ellátott darabok szabadon nevelt ibériai sertésekből származnak. Táplálkozásuk természetes takarmányok és a réteken elérhető erőforrások kombinációjából állt. Illatuk és édes ízük minden egyes darabot igazi ínycsiklandó különlegességgé tesz a gasztronómák számára.
Portfólió (10)
Spanyolország, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Mi vagyunk az ibériai sonka, bellota felvágottak és szeletelt termékek forgalmazói és nagykereskedői. Bellota felvágottak - Szeletelt termékek - Iberiai bellota lapocka - Iberiai váll.
Portfólió (14)
Spanyolország, Aracena
... Aroche Természetvédelmi Park levegőjén, legalább 24-36 hónapig. Az a gondoskodás és figyelem, amit a JABUGO sonkánkra fordítunk, lehetővé teszi, hogy a megfelelő érlelési ponton kínálhassuk Önöknek. Emellett rendelkezésre áll ibériai cebo sonka, Bellota ibériai lapocka, ibériai szűzpecsenye, extra morcón, ibériai chorizo, ibériai salchichón és szeletelt ibériai felvágottak. Kérjük, keressen minket ezen a csatornán, és azonnal segítünk Önnek.
Spanyolország, Piedrahita-Ávila
Kolbász- és sonkagyár. Sonkák, csontozott és szeletelt. Vállak, hátsók, kolbászok és ibériai sertéshús.
Spanyolország, Encinasola
Tehenészetet folytatunk, és Huelva-i sonkák és felvágottak termelői vagyunk, széles választékkal rendelkezünk sonkákból, lapockákból, chorizóból, morconból, prémium minőségű kolbászokból, lombozott húsból és szeletelt termékekből... mindezek a tiszta fajtájú ibériai sertésből készülnek, hagyományaink szerint, különös figyelmet fordítva a legmagasabb minőség elérésére. Látogasson el boltunkba, ha Encinasolában jár, vagy vásároljon online boltunkban, ha úgy tetszik.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play