Olaszország, MILANO
...A panettone egy hagyományos olasz karácsonyi édesség, amely Milánóból származik. Magas, kupola alakú formájáról ismert, édes kelt tésztából készül, amelyet kandírozott gyümölcsökkel, mazsolával és narancshéjjal gazdagítanak. Elkészítése több napot vesz igénybe a feldolgozás és a természetes kelesztés miatt, ami puha állagot és jellegzetes ízt kölcsönöz az édességnek. A panettone gyakran a karácsonyi időszakhoz kapcsolódik, és Olaszországban, valamint nemzetközi szinten is a hagyomány és az olasz kézművesség szimbólumaként értékelik. csomagok 12 db, 1 raklap = 10 csomag, lejárat 30/04/25...
Portfólió (26)
Olaszország, Marmirolo
...Alacsony finomítású '1' típusú búzaliszt keveréke, rizsdara, pörkölt szójaliszt, amely magas vízfelvételi képességgel rendelkezik (a keverék több mint 80% vizet képes felszívni). Természetes kelesztés savanyú tésztával. Ideális római stílusú pizza készítéséhez, amely légies, ropogós és könnyű, finom ízével tökéletesen kiemeli a feltéteket és az ízeket. 10 KG...
Portfólió (56)
Franciaország, Montelimar
...), Tojásfehérje, Természetes vanília kivonat. Gyártási módszer: A mézet és a glükóz szirupot egy üstben főzik, majd hozzáadják a tojásfehérjét, ezt követi a főtt cukor. Ezután gesztenye pépet, vaníliát, pisztáciát és mandulát adnak hozzá. Allergének: Mandula, Tojás, Pisztácia, lehetséges nyomok fára való diófélékből. Minden nougatunk garantáltan GLUTÉNMENTES. Tárolási ajánlások: Tartsa zárva és nedvességtől távol 18 és 22 °C között (64 és 72 °F). Minőségmegőrzési idő: 12 hónap...
Portfólió (154)
...Félkész, kézzel nyújtott, kövön sütött pékáru, extra szűz olívaolajjal készült, természetes élesztővel. Extra szűz olívaolajjal töltve. 24 órás kelesztés. Nem tartalmaz laktózt. Nem tartalmaz pálmaolajat. Irregularis téglalap alakú.
Portfólió (9)
Olaszország, altamura
...a Unibrands a márkáival ma már az egyik legfontosabb szereplő a tipikus és péksütemények élelmiszeriparában. Rendkívül erős szakértelemmel rendelkezik a tipikus kenyerek, focaccia, panfocaccia, pizzák, taralli, kekszek, tészták, hűtőn kívüli készételek, tartósítószerek és szószok gyártásában, amelyeket kizárólag Dél-Olaszország területén készítenek, még mindig a régi szabályok szerint: egyedi, kiváló minőségű alapanyagok, lassú természetes kelesztés és kézműves feldolgozás. A termelés és a termékeink forgalmazásának gondos figyelme a legjobb beszállítók közé emel minket.
Portfólió (3)
Németország, Vaterstetten
... használ, amelyek kelesztési ideje néhány óra. Általánosságban azonban egy ilyen rövid kelesztési idő nem kívánatos, mivel a jellegzetes ízanyagok és aromák csak hosszú kelesztés után alakulnak ki. A Grimminger természetes kovásznak legalább 20 hosszú órára van szüksége a tésztakelesztéshez. Környezet A legmodernebb hővisszanyerő rendszerek a sütőkből származó hőenergiát használják fel, hogy az...
Olaszország, Albano Laziale
... legjobb hagyomány szerint, természetes kelesztésű fehér pizzát és a Castelli Romanikra jellemző édességeket sütünk. A "Pizza Michelangelo" a valódi termékek minőségéről és a szolgáltatásról ismert. Nálunk megkóstolhatja a Castelli Romanikra jellemző hagyományos termékeket, mint például a híres Genzano kenyeret, amely természetes összetevőkből és kémiai kelesztés nélkül készül. Boltunkban gazdag választékot talál kenyérből, pizzából, házi édességekből és gasztronómiai termékekből, házi és hagyományos édességekből.
Olaszország, Velletri
Napi szinten, néhány órán belül szállítunk Olaszország-szerte házi készítésű világos vagy sötét kenyereket, amelyeket fával fűtött kemencében sütünk, és amelyek formája lehet cipó vagy vekni. Ez a kenyér a Római Kastélyokban készül, és a természetes élesztő, a félfinom búzaliszt és a fával fűtött sütés jellemzi. A kelesztés anyakovászos élesztővel és egy kevés sörélesztővel történik. Az...
Olaszország, Visciano
... egyesülésének köszönhetően; a kézi feldolgozás, amelyet legalább négy órás kelesztés és fatüzelésű kemencében történő sütés követ, egyedülálló és eredeti kenyeret eredményez. Minden energiánkat és figyelmünket az egészséges, kiegyensúlyozott és intelligens táplálkozás táplálkozási igényeinek szenteljük. Termékeink ízletes és vonzó módon fedezik fel a régi ízeket. A kenyér mellett megkóstolhatja a Keksz Kenyeret, a Freselle-t és különböző ízű Tarallini-t, köztük a híres nápolyi „Sugna e Pepe” tarallit, valamint sok más minőségi édes süteményt.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play