Lengyelország, Warszawa, Poland
...A citromsav természetesen megtalálható a citrusfélékben, de előállítható mesterségesen is. Az ipari citromsav főként fermentációval vagy kémiai reakcióval készül. Az utóbbi módszert a világtermelés körülbelül 90%-ában alkalmazzák, és enzimek és mikrobiális törzsek, leggyakrabban Aspergillus niger segítségével történik a fermentáció. A citromsav képes segíteni az emulziók stabilizálásában, és megakadályozza a zsírok elválását. A végtermék por vagy granulátum formájában érhető el anhidrus citromsavként.
Portfólió (278)
...A vízmentes citromsav hasonló tulajdonságokkal bír, mint a citromsav-monohidrát. A különbség a kristályosítási eljárásban rejlik. Míg a monohidrát citromsav hideg vízben kristályosodik, a vízmentes formák 78 Celsius-fokon kristályosodnak vízben. A folyamat során elveszíti az összes vizet a kristályokban.
Portfólió (185)
Törökország, Adana
...USP24/BP98/E330 Citromsav Por, Anhidrus Citromsav, Monohidrát Citromsav A citromsav főként ízesítő anyagként, tartósítószerként és állagmegőrzőként használatos az élelmiszer- és italiparban. A citromsav antioxidánsként, lágyítóként és mosószerként is alkalmazható a vegyiparban, kozmetikai és mosószeriparban. Élelmiszer-adalékként az anhidrus citromsav alapvető élelmiszer-összetevő a táplálékunkban. Mint Törökország vezető élelmiszer-adalékanyag és élelmiszer-összetevő beszállítója, magas minőségű anhidrus citromsavat tudunk biztosítani Önnek.
Portfólió (9)
Egyesült Királyság, Ascot
...A Greenline Group az EU vezető citromsav beszállítója, amely a terméket 25, 200, 220, 1000 literes és 25 kg-os zsákokban, valamint nagyobb kiszerelésben kínálja. Citromsav forgalmazóként az Egyesült Királyságot, Írországot és Európát is lefedjük. A citromsavat természetes savanyúságként használják italokban, ételekben és takarmányokban, valamint a következő területeken: - mosó- és...
Portfólió (8)
Ausztria, Fürnitz
... hideg vízben kristályosodik, a vízmentes formák 78 Celsius-fokon kristályosodnak vízben. A folyamat során elveszíti az összes vizet a kristályokban. A vízmentes citromsav az egyik erős ehető sav. E tulajdonsága miatt gyakori élelmiszer-adalékanyag az íz fokozására. Élelmiszerek tartósítására is használják, különösen édességek és üdítők esetében. Ezen kívül különböző fémekkel reagál, hogy citrát sókat képezzen, amelyeket ásványi anyagokban, például vasban, nátriumban és magnéziumban szegény emberek étrend-kiegészítőjeként használnak. CAS szám: 77-92-9 HS kód: 291814...
Portfólió (127)
Törökország, Adana
...A Tezkim Citromsav Anhidrid a leggyakrabban használt szerves sav és pH-szabályozó anyag élelmiszeripari, italipari, gyógyszeripari és műszaki alkalmazásokban. A citromsav egy színtelen, kristályos por, erős savanyú ízzel. Szabadon oldódik vízben és etanolban (%96). Kémiailag stabil, ha szobahőmérsékleten tárolják.
Portfólió (5)
Olaszország, Nave
...Hozzávalók Víz (amennyit szükséges), cukor (8,9%), hozzáadott szén-dioxid, hozzáadott anhidrus citromsav (0,4%), természetes aromák, kinintartalmú klorid aroma (0,0082%). Megjegyzések A legigényesebb koktélkedvelők számára a Schweppes bemutatja a Prémium Mixer Tonik vonalát, amely a Super Ho.Re.ca csatornának készült. Ezek a tonikok tartós szénsavval, tökéletesen adagolt cukorral, természetes...
Portfólió (46)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play