Lengyelország, Warszawa, Poland
... kívánt adalékanyagokat vagy mesterséges cukrokat. Emellett jó forrása a likopinnak, amely egy erős antioxidáns, és a főtt paradicsomban található. A paradicsompüré eltarthatósági ideje körülbelül 18-24 hónap, és 10°C és 24°C között kell tárolni. A Foodcom S.A. paradicsompürét aseptikus zsákokban, 230 kg-os acélhordókban kínál. Sűrű állaga és ízletes íze miatt a paradicsompürét széles körben használják pizzériákban, éttermekben és vendéglátó cégeknél, mint alapanyagot különböző paradicsomos ételek, például pizza és tészta szószaihoz.
Portfólió (278)
Franciaország, Avignon
...A 2830° brix koncentrált paradicsomot biológiai termesztésű, szabadföldön termesztett és betakarított paradicsomból készítik. A betakarítás után a biológiai gazdálkodásból származó paradicsomokat megmossák, pépesítik, felmelegítik és szitálják, lehetővé téve a magok és a héj eltávolítását. A paradicsomlevet koncentrálják, hogy 2830° brix koncentrált pürét kapjanak. A pürét sterilizálják és aseptikus tasakokba csomagolják, 210 kg-os kúp alakú hordókban védve. Biológiai gazdálkodásból származó paradicsom: 100% Összes energia: 105 Kcal 442 kJ Élelmi rost: 3,7 g Fehérjék: 4,9 g Só: 0,01 g...
Portfólió (105)
Törökország, Istanbul
...Paradicsompüré 36-38% Brix Szín 2.1-2.2 Aseptikus zsákokban, 250 kg hordókban EXW Bulgária vagy CIF Európa...
Portfólió (1)
Bulgária, Plovdiv
A Parallax 999 Kft. 1995 óta van jelen a bolgár piacon, változatos termékeket kínálva. Közvetlen importtal, exporttal és nagykereskedelmi kereskedelemmel foglalkozunk a Távol-Keletről, Kelet- és Nyugat-Európából, Észak- és Dél-Amerikából származó áruk esetében. Közvetlenül dolgozunk együtt az összes jelentős hajózási társasággal a konténerek szállítására. Ügyfeleink főként a magas minőségű terméke...
Portfólió (5)
Olaszország, Palagonia
...Jellemzők: Kockázott paradicsomhús, friss paradicsomból nyert enyhe lében elmerülve, magas állagú és szép piros színű, amely garantálja az egészséges terméket, amelyet a megfelelő érettségi fokon szüreteltek. Ideális alapként szószokhoz, levesekhez, pörköltekhez, valamint bruschetták és pirítósok díszítésére. Csomagolás: Aseptikus zsák alumínium-plasztik párosításban Csomagolás: Bag in box 10 kg (2 zsák 5 kg dobozonként)...
Portfólió (55)
Franciaország, Orly Aérogare Cedex
... termékek (csirkemell) és szilárd anyagokat és finom részecskéket tartalmazó folyékony termékek (kockázott paradicsom) átvitelére. Emellett megoldásokat kínálunk viszkózus és nehezen szivattyúzható termékek (például paradicsompüré) kiürítésére különböző típusú tartályokból, mint például hordók és zsákok, aseptikus zsebekkel vagy anélkül.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play