Olaszország, Giuliano
...Pan di spagna, pasztörizált tojáskeverék, kristálycukor, "0" liszt, amerikai liszt, víz, 22/24% keserű kakaó, aromák. FARCITURA: Friss tejszín, por állagú mascarpone (33%), pasztörizált tojássárgája, cukor. BAGNA: Víz, cukor, 70° kávé aroma, fagyasztva szárított kávé. Tartósítás -18°-on. Termék, amelyet fel kell olvasztani.
Portfólió (129)
Belgium, Wingene
... trágyák nem álltak rendelkezésre. 2015-ben ezt hivatalosan is bio tanúsítvánnyal jutalmazták Európára, az Egyesült Államokra és Japánra! A Kokoa Kamili erjesztő központ áramellátása napenergiából származik. Eredet: Tanzánia Régió: Kilombero-völgy Fajta: Trinitario és Neo-nemzeti Ízek: Piros gyümölcs, virágos (ibolya), diós SKU: 5430002193199 TISZTA CSOKI: 100% kakaóbab Energia: 550 Kcal, 2300 kJ Összes zsír: 52 g amelyből telített zsír: 31 g Szénhidrát: 5 g amelyből cukor: 0 g Fehérje: 15 g Só: 0 g...
Portfólió (49)
Ukrajna, Novomoskovsk
...GRANOLA Cseresznye&Csokoládé cseresznye, chia mag, cukormentes étcsokoládé, 300 g - GRANOLA Cseresznye&Csokoládé cukormentes 300 g Hozzávalók: Gluténmentes teljes kiőrlésű zabpehely, természetes méz, magas oleinsavtartalmú napraforgóolaj, mazsola, levegőn szárított amaránt, szárított cseresznye, chia mag, cukormentes étcsokoládé (maltit édesítőszer, reszelt kakaó, alacsony zsírtartalmú...
Portfólió (44)
Franciaország, Montelimar
...Ez a Montélimar-i nougat tojás a kosarában a tökéletes kiegészítő a húsvéti ünnepléshez egy kis édességgel. A nougat tojás kiváló minőségű összetevőkből készül, mint például méz, mandula és cukor, hogy felejthetetlen ízélményt nyújtson. Édes, puha és a szájban olvad, hogy elbűvölje az ízlelőbimbóit. Referencia:052101 SÚLY (KG-ban):0.13 Csomagolás:12 ÁFA:20.0%...
Portfólió (154)
Németország, Frankfurt Am Main
...Ez a termék finomított kakaóbab, kakaóvaj és cukor keverékéből készült. 50%, 70% vagy 80% kakaó. A 70%-os keserű csokoládé antioxidánsokat és teobromint tartalmaz, amelyek serkentik a vérkeringésünket. TERMÉKALKALMAZÁSOK Fő felhasználási területe a cukrászat (különösen a sütik), pékség, fagylalt, csokoládéitalok és különböző ételek bevonása.
Portfólió (31)
Németország, Nürnberg
... összetevőkből készülnek, mint például kakaóbab, cukor, tej és különféle ízesítők. A Mars csokoládétermékeket minden korosztály kedveli, és különböző méretekben és csomagolási lehetőségekben elérhetők. A márka világszerte elismert a következetes minőségéről és ízletes ízéről, így a csokoládé-rajongók körében népszerű választás.
Portfólió (186)
Magyarország, Szigetmonostor
...• Gluténmentes • Nincs hozzáadott cukor • Eritritollal és sztíviával • Nincs hozzáadott tej • Paleo • Vegán • Szója nélkül...
Portfólió (27)
Franciaország, Warmeriville
...Hozzávalók listája: Cukor, pálmaolaj, _MOGYORÓ_ 13%, _ZSIROS_ tejpor 8,7%, sovány kakaó 7,4%, emulgeálószerek: lecitin [_SZÓJA_] vanillin. Allergének: Tej, Diófélék, Szója Tárolási feltételek: Száraz, hűvös helyen tárolandó. Ne tárolja hűtőszekrényben. Tápérték 100g-ra: Energiaérték (kcal) 539 kcal / 100g Sejt 0,11g / 100g Zsírok 30,9g / 100g cukrok 56,3g / 100g Energiaérték (kJ) 2252 kJ/100g...
Portfólió (127)
Lengyelország, Warszawa, Poland
...A Nutella® egy népszerű, ízesített mogyoró-kakaókrém, amelyet széles körben használnak szendvicsekben, süteményekben és egyéb édes ételekben. Finom édes és diós ízéről ismert, és nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy tartósítószert. Összetevői közé tartozik a pálmaolaj, a cukor, a mogyoró, a zsírszegény kakaópor, a zsírszegény tejpor, a tejsavópor, az emulgeáló lecitin (szója) és a vanillin...
Portfólió (278)
Franciaország, Biguglia
...Zuccaru Szilvás Kakaós Tálcák Recept 8 főre ● 60 g mandula szeletelve ● 120 g U Zuccaru Szilvás Kakaós Cukor O Mà! ● 40 g liszt ● 4 tojásfehérje ● 60 g vaj ● 1 csipet só Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Egy tálban keverjük össze a Szilvás Kakaós Cukrot O Mà!, a lisztet, a szeletelt mandulát és a sót. Adjuk hozzá a tojásfehérjéket, majd a megolvasztott vajat. Tegyük a hűtőbe egy órára...
Portfólió (68)
Románia, Bucuresti
Franciaország, Saint Orens De Gameville
...Hozzávalók: tejcsokoládé bevonó (cukor, kakaóvaj, tejpor, kakaóbab, emulgeáló szójalecitin, vanília), mogyoró, mandula, kandírozott narancshéj (narancs, cukor, glükózszirup), cukor. Tartalmazhat nyomokban dióféléket, tojást, gabonát, tejet és szezámmagot. Nettó tömeg: kb. 190g. A tömeg változhat a felhasznált mogyorók és mandulák méretétől függően. Tárolási feltételek: fénytől védett, száraz helyen, szobahőmérsékleten (18°-20°C).
Portfólió (85)
Olaszország, Guarene
...FLG SOROZAT KÉSZLETADÓ RENDSZER POROKHOZ Függőleges csigás térfogatmérő adagolás nem csúszó porokhoz, mint például liszt, kakaó, cukor, őrölt fűszerek, kávé, finomra őrölt vegyszerek, előkevert építőanyag, fagylalt vagy sorbet stb. Kapacitás: 100-5000 ml - Masszív rozsdamentes acél alapvető áttekintéssel - Termékbetöltő tölcsér rozsdamentes acél AISI304-ből, ellenőrző nyílással - Indítás elektromos pedállal - Elektromos panel PLC-vel Példa modell: FLG-2000A Teljesítmény: 1200 W Csomagolási kapacitás: 200-2000 ml Kapacitás: 6-8 zsák/perc...
Portfólió (379)
Franciaország, Brignais
...14% fehérje, teljes kiőrlésű zab, vegán, -30% cukor a piacon elérhető csokoládés kekszek átlagához képest. Növényi fehérjeforrás és rostforrás Fekete csokoládé (kakaó: minimum 57%). Élvezze reggelire; a csomagolás belsejében található frissességi tasakok lehetővé teszik, hogy a kekszeket bárhová magával vigye. Hozzávalók Búzaliszt*, zabpehely* 18,90%, olívaolaj napraforgó*, fekete csokoládé...
Portfólió (26)
Olaszország, Bagnolo In Piano
...A Plast Emilia a semleges, fehér és színes polipropilén hengeres adagolók gyártására specializálódott, kifejezetten só, ízesítők, dehidratált reszelt sajt, cukor, kakaó, granulátumok és általános élelmiszerporok csomagolásához. Az edények különböző kapacitásokban kaphatók, 50cc-től 750cc-ig, és különböző átmérőkkel, 35mm-től 82mm-ig, széles magasságválasztékban is elkészíthetők. Minden adagolóhoz...
Portfólió (5)
Ukrajna, Pervomaysky
...Sült keverék (90,4%) (zabpehely, kukoricagolyók (kukoricadara és liszt, cukor), természetes méz, finomított dezodorált napraforgóolaj, árpa maláta kivonat, himalájai só, E-vitamin), étcsokoládé cseppek (3,5%) (cukor, reszelt kakaó, kakaóvaj, kakaópor, emulgeáló szójalecitin, vanília kivonat), mandulaforgács (3,5%), pörkölt mogyorómag (2,5%).
Portfólió (123)
Bulgária, Veliko Tarnovo
...Hunkar Maraslim 500 gr Kakaós Fagylalt Tartalom: A termék friss tehéntej, természetes kakaópor és természetes cukor felhasználásával készült. Nem tartalmaz adalékanyagokat. Súly: 500 gramm Íz: Intenzív kakaó ízével kiemelkedik. Krémes állagát a természetes kakaópor gazdagítja, így egyensúlyozott élvezetet nyújt édes és keserű ízek jegyeivel. Felhasználási tippek: A Hunkar Maraslim 500 gr Kakaós...
Portfólió (24)
...Termékinformáció Válasszon finom tejcsokoládéba mártott és a legfinomabb kakaóporral megszórt mandulákat. Élvezze ezt a finomságot, miközben lassan elolvad a szájában. Először érezze a kakaó savanykás ízét, majd a krémes csokoládé édességét, végül harapjon bele abba a jól ismert ropogós, diós mandulába – egy ízletes ízélmény. Hozzávalók 68% tejcsokoládé (cukor, teljes tejpor, kakaópaszta...
Portfólió (47)
Franciaország, Saint Martin Belle Roche
...250g-os csokoládé- és tejkrémes üveg És mi van benne? Növényi zsírok (napraforgó, kakaóvaj), kakaópor (cukor, kakaó) (26%), cukor, részben zsírtalanított tejpor (14%), emulgeáló: napraforgó-lecitin, aroma: vanillin. Allergének a nagyító alatt Tej. Nyomokban mogyorót tartalmazhat. Jól tárolni nem nehéz Száraz, hűvös helyen tárolandó, hőtől védve. Minden használat után jól zárja le az üveget. Üveg és kupak: háztartási hulladékként kidobandó.
Portfólió (23)
Németország, Ratzeburg
...Kínálatunkban számos népszerű íz található, például csokoládé vagy vanília, de különleges trendízek is, mint például Crème Brûlée vagy Irish Coffee. A megfelelő topping a cappuccinójához Minden instant termékünkre érvényes: a fő összetevők öt-tíz százalék espresso, tej topping vagy kávéfehérítő formájában, cukor és – ha kívánja – kakaó vagy ízek. Az automata használata mellett az instant cappuccino kézi elkészítése is lehetséges. Ehhez gyakran használják a habosítót...
Portfólió (12)
Bulgária, Sofia
... szüksége, hogy kellemes ízt nyerjen: A karoblisztet leggyakrabban sütemények készítésénél használják a kakaó helyettesítésére. Könnyen helyettesítheti a receptben a kakaó mennyiségét. Magas cukortartalma miatt bizonyos péksüteményekben a cukor helyettesítőjeként is használható. Továbbá felhasználható Csomagolás: 250g, 500g és nagykereskedelmi...
Portfólió (154)
Spanyolország, Orkoien-Navarra
...Hozzávalók BÚZA liszt*, Hidrogénezett növényi olajok és zsírok* (napraforgó*, kakaó*), Cukor*, Csokoládé bevonat* (kakaó*, cukor, kakaóvaj*, természetes vanília kivonat*), SZÓJA liszt*, Árpa maláta kivonat*, ZAB korpa* és Élesztőanyag (ammónium-bikarbonát). Tönkölybúza Hozzávalók TÖNKÖLYBÚZA liszt*, Cukor*, Hidrogénezett növényi olajok és zsírok* (napraforgó*, kakaó*), Csokoládé bevonat* (kakaó...
Portfólió (37)
Franciaország, Objat
...Hozzávalók: francia eredetű liszt, 38%-os tejcsokoládé (kakaó, cukor, kakaóvaj, emulgeáló: repce-lecitin) 12,09% fehérje (liszt, cukor, növényi zsiradék, repceolaj, antioxidáns: zsírszegény tejpor, koncentrált vaj, vanília aroma, só, emulgeáló: repce-lecitin, árpa maláta kivonat, színezék: paprika kivonat), barna cukor, porcukor, vaj, tojás, sütőpor. Tápérték 100g-ra: Energia 1912Kj, 456Kcal, zsírok 22g, ebből telített zsírsavak 14g, szénhidrátok 59g, ebből cukor 36g, fehérjék 5,6g, só 0,07g.
Portfólió (109)
Németország, Hamburg
...A Norevo gumi- és bevonóanyagait a cukor- és csokoládébevonatú középpontok előkezelésére, fehérítésére vagy időmegtakarító bevonására használják.
Portfólió (38)
Franciaország, Furiani
AZ ALINE CHOCOLATIERE újraértelmezi a bastiai stílusú csokoládé édességek klasszikusait. Ez egész Korzika a csokoládé finomságaiban: egy finom házasság a Szépség Szigetének kincsei és a jó csokoládé között, méz, citrusfélék, mogyorók, a maquis kincsei és az ikonikus Canistrelli révén, amelyek visszarepítenek a gyermekkori emlékekbe, és meglepő, új ízélményeket ígérnek. Több évvel ezelőtt a Giamme...
Portfólió (97)
Svédország, Åkersberga
Olaszország, Cordenons
Történet: A Bio Mondo, egy 2012-ben alapított friuli vállalat, amely Daniela Favero egészségügyi okokból a cukor helyettesítésének szükségéből született, kezdetben kalóriamentes édesítéssel és Stevia levelek kereskedelmével foglalkozott; később, miután megfelelő tapasztalatot szerzett a piacon, úgy döntött, hogy belép a lekvárok, kenhető krémek, csokoládék, cukorkák világába, egészen a fogkrémekig...
Portfólió (10)
Spanyolország, Villajoyosa
Franciaország, Tilloy Lez Cambrai
... adalékanyag nélkül. Ezek a csokoládék kézműves módon készülnek. Összetevők: Étcsokoládé 73% kakaó: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma. Tejcsokoládé 33% kakaó: cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma. Fehér csokoládé 31% kakaó: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma.
Portfólió (9)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play