...A Nutella® egy népszerű, ízesített mogyoró-kakaókrém, amelyet széles körben használnak szendvicsekben, süteményekben és egyéb édes ételekben. Finom édes és diós ízéről ismert, és nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy tartósítószert. Összetevői közé tartozik a pálmaolaj, a cukor, a mogyoró, a zsírszegény kakaópor, a zsírszegény tejpor, a tejsavópor, az emulgeáló lecitin (szója) és a vanillin...
...Összetevők: glükóz-fruktóz szirup, csokoládé 25% (cukor, kakaó tömeg, kakaóvaj, növényi zsír (pálma), tejzsír, emulgeálószerek: lecitin (szója) és E 476; aroma), cukor, víz, növényi zsír (pálmazsír, részben hidrogénezett pálmazsír, emulgeálószer: E471), zsírszegény tejpor, zselésítő anyag: agar, magas hab albumin (tojásfehérje, stabilizátor: E 1505), tartósítószer: kálium-szorbát, savszabályozó: citromsav, aroma: etil-vanillin, só, színezék: karotinoidok. Szezámmagot tartalmazhat. A kakaóvaj mellett a csokoládé növényi zsírokat is tartalmaz. Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban: 40,5%...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.