Olaszország, Misano Adriatico
...Ízletes falatok friss Parmigiano Reggiano-val, DOP-val készült. 5 db 20g-os érlelt sajt szelet egy ízletes ízélményért. Egészséges, gazdag kalciumban, fehérjében és ízben. Tökéletes gyors snacknek vagy egészséges kiegészítőnek az étkezésedhez.
Portfólió (200)
Olaszország, Radicofani
...Javasoljuk, hogy ne hagyja figyelmen kívül ezt a terméket. A sajt tésztája, bár érlelt, mégis krémes az ízében, a benne lévő borsszemek olyan izgalmas utóízt adnak, hogy végtelenül fogyasztható. A forma egyenes, kör alakú, körülbelül 2,00 kg súlyú. Elérhető vákuumcsomagolásban is (egész forma 2,00 kg) (fél forma 1,00 kg); (negyed forma 0,500 kg)...
Portfólió (48)
Olaszország, Martina Franca
...Az Il Rustico - Canestrato di mucca egy érlelt sajt, amely helyi tehéntej felhasználásával készül, és 45 napig érlelik. Ez a sajt határozott, de nem túl erős ízéről ismert, ami tökéletessé teszi előételekhez vagy étkezések befejezéséhez. A rustico egy kézműves termék, amely hagyományos módszerek szerint és eredeti összetevőkből készül. Kézműves feldolgozása és egyedi íze miatt az olasz sajtkészítési hagyományok kiemelkedő terméke.
Portfólió (29)
Olaszország, Pasturo
...Gorgonzola DOP sajt, amely még lágyabb é krémesebb, és könnyen kenhető. Az érlelt részek egyenletesen oszlanak el az egész tésztában, és az íz egy tejhez közelebb álló árnyalatot kap. Az összes íz egy vonzó édességet árul el, anélkül, hogy tolakodó lenne, és a kiemelkedő krémessége tökéletessé teszi mindenféle konyhai felhasználásra. Súly: 6Kg Minimális érlelési idő: 90 nap...
Portfólió (7)
Olaszország, Noci
...A provolone stagionato egy érlelt, fonott tésztájú sajt, amelyet kizárólag tehéntejből készítenek, hagyományosan kézzel dolgoznak fel és formáznak, és körülbelül 9-12 hónapig érlelik. Sárga színű, nagyon krémes állagú, kívülről kemény, íze pedig nagyon intenzív és kissé csípős, remekül fogyasztható forgácsokban is, vagy egy kiváló bor kíséretében.
Portfólió (10)
Olaszország, Parma
... osztását, testreszabható méretben. - Horizontális leválasztók, amelyek a formák vízszintes vágását végzik. - Automatikus tisztítók, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket az érlelt sajtok héjáról a vágás és csomagolás előtt. - Automatikus reszelők, amelyek homogén és azonnal felhasználható készterméket állítanak elő. - Lapító gépek, amelyek pontosan vágják le a formák felső és alsó lemezét a csomagoláshoz.
Portfólió (47)
Olaszország, Codogno
...A Grana Padano DOP egy kemény, főtt és lassan érlelt sajt. A Pádai síkságon készül, frissen fejett, félzsíros nyers tejből, amely betegségmentes tehenekből származik. Ez egy olasz sajt, amely védett eredetmegjelöléssel (DOP) rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a termelési lánc három alapvető fázisának: az állattenyésztésnek, a tej sajttá alakításának és az érlelésnek kötelezően az eredeti területen...
Portfólió (4)
Olaszország, Reggio Emilia
... különleges balzsamecettel érdemes kísérni, egy ellenállhatatlan kombináció, amely az olasz hagyományra jellemző! A ropogós Taralli és az ízletes zöld olajbogyók teszik teljessé a Milano ételdobozt. A Milano Ételdoboz tartalmazza: - Durum búza szemcsés spagetti 500g - Cseresznye paradicsom szósz 690g - Extra szűz olívaolaj 250ml - Parmigiano Reggiano vákuumcsomagolt, 24 hónapig érlelt 240g - Taralli 100g - Balzsamecet 5 évig érlelt 250ml - Hagyományos vákuumcsomagolt szalámi 300g.
Portfólió (10)
Olaszország, Monteu Roero
... aristokratikus ételeket kísér, mint a fondü, vadételek és néhány érlelt sajt. Tálalási hőmérséklet: körülbelül 18°C. Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 értékelés 86 Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Spain 2017 ezüstérem...
Portfólió (10)
Olaszország, Parma
...Kiváló termék, érlelt és a Greci Parma által világszerte forgalmazott.
Portfólió (4)
Olaszország, Sant'ilario D'enza
... mellett bio Parmigiano Reggiano-t, „Termék a hegyből” tanúsítvánnyal rendelkező sajtot és végül „Csak Olasz Piemonti Tehén” sajtot is termelünk. Sajtválasztékunk széles és változatos: a legkedveltebb DOP-ok között megtalálható a Grana Padano és a Pecorino Romano, valamint friss sajtokat, mint a mozzarella di bufala és burrata, valamint vegetáriánusok számára is alkalmas érlelt sajtokat, mint...
Olaszország, Aidone
... gazdagodik, mint például a töltött caciotte, az érlelt sajtok vagy egyszerűen a mozzarella, amelyek a tisztaságukkal, ízükben és higiéniai biztonságukkal tűnnek ki. A vállalat több mint egy évszázada létezik. A legmagasabb szintű hagyomány jegyében a legjobb tejet választja ki Enna megyéből és Szicíliából, „kihasználva” az éghajlatot a „történelmi” sajtkészítmények természetes érlelésére, amelyek széles körben elterjedtek a nemzeti és európai piacon. A LEGJOBB SZICÍLIAI SAJTOT TERMELJÜK.
Olaszország, Montelibretti
... kecske termékek fogyasztását. A vállalat sajtkészítője CE jelöléssel rendelkezik (IT F8W1G CE). A vállalat friss sajtok, például első só, stracchino és robiola, érlelt sajtok és ricotta előállítására specializálódott. Fehér és gyümölcsös joghurtot, valamint pasztőrözött tejet is készítenek. Kereskedelmi ajánlatunk a Orazio sajt köré összpontosít, amely egy félig érlelt sajt, amely asztali fogyasztásra alkalmas, és néhány hét érlelés után kerül forgalomba. A száraz sózás és a természetes helyiségben történő érlelés egyedivé teszi érzékszervi tulajdonságait.
Olaszország, Squillace
... exportőrünk külföldön. Legjobb termékünk továbbra is a PECORINO SAJTUNK (friss, félig érlelt és érlelt), de van néhány más neves tipikus olasz termékünk is. Minden sajtunkat magas minőségű és eredeti tejből készítjük.
Olaszország, Paina Di Giussano
...amelyet mindig megtalál a boltunkban: Gorgonzola d.o.p. kanalas és szeletelt formában, több mint 30 különböző Gorgonzola alapú kék sajt; prémium minőségű felvágottak, friss sajtok a Valsassinából (LC), érlelt tehén- és kecskesajtok, méz, lekvárok, borok, tojás, friss tészta, joghurt, liszt, tea, gyógyteák, sütemények és még sok más. Belépni boltunkba nemcsak öröm, hanem egy lehetőség is arra, hogy megértsük a mi általunk kínált kézműves termékek és a piacon általában elérhető termékek közötti különbséget.
Olaszország, San Salvatore Telesino Bn
Az Iaquilat Sajtműhely az utóbbi években a tejtermékek előállítására specializálódott, különösen a híres érlelt sajtok készítésére, mint például a Grottone Beneventano, amely a tufás barlangok jellegzetes ízével bír, és a Mono-razza, amely kizárólag olasz Pezzata rossa fajtából készült sajt. Minden termékünket természetes alapanyagokból készítjük, tiszteletben tartva a kézműves hagyományokat. A sajtjainkat mindig lehet kóstolni a vállalatnál.
Olaszország, Martina Franca
Cégünk több mint 50 éve van a piacon, kézműves feldolgozást végzünk, és olasz minőségű alapanyagokat használunk. Országos és nemzetközi szinten is díjaztak minket, a primitivo (vörösbor) érlelt caciocavallo sajtunkkal és a vadánizsos kecskesajtunkkal.
Olaszország, Guglionesi
Tejtermelő üzemünk friss és érlelt juh- és tehéntejből készült sajtokat állít elő, friss tejet használva saját gazdaságunkból.
Friss és érlelt sajtok, friss és érlelt caciotte, kecskesajtok gyártása. Közvetlen értékesítés a nyilvánosságnak.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play