Olaszország, Radicofani
...Javasoljuk, hogy ne hagyja figyelmen kívül ezt a terméket. A sajt tésztája, bár érlelt, mégis krémes az ízében, a benne lévő borsszemek olyan izgalmas utóízt adnak, hogy végtelenül fogyasztható. A forma egyenes, kör alakú, körülbelül 2,00 kg súlyú. Elérhető vákuumcsomagolásban is (egész forma 2,00 kg) (fél forma 1,00 kg); (negyed forma 0,500 kg)...
Portfólió (48)
Olaszország, Misano Adriatico
...Ízletes falatok friss Parmigiano Reggiano-val, DOP-val készült. 5 db 20g-os érlelt sajt szelet egy ízletes ízélményért. Egészséges, gazdag kalciumban, fehérjében és ízben. Tökéletes gyors snacknek vagy egészséges kiegészítőnek az étkezésedhez.
Portfólió (200)
Belgium, Celles
Rochefort-i sajtok és vajak gyártója. Cégünk "extra" minőségű tejtermékeket csomagol. Ezeket a legszigorúbb higiéniai követelmények betartásával csomagoljuk! A legjobb regionális, nemzeti és európai vajakat választjuk ki, és több mint 200 csomagolásban és 14 különböző formátumban biztosítjuk a csomagolást. A vajgyár, amely a vaj csomagolására specializálódott, Houyet településen található, míg a s...
Portfólió (47)
Lengyelország, Warszawa, Poland
...A Gouda egy holland sárga sajt, amely tehéntej felhasználásával készül. Ez egy érlelt (félig) kemény sajt típus. A termék kapható blokk vagy kocka formájában, fóliába csomagolva, sárga vagy piros színben. A Gouda jellegzetessége a lágy íz, amely az érlelési folyamat hosszával egyre intenzívebbé válik. Az íz lágy, finom és aromás, a pasztőrözés finom utóíze lehet enyhén savanyú vagy fűszeres...
Portfólió (278)
...A sajt szerelmeseinek ez a gourmet sajt 6 hónapig érlelődik, ez idő alatt intenzívebb és tartósabb ízt nyer. Súly: 0,5 kg Súly: 0,8 kg Súly: 1,2 kg...
Portfólió (21)
A VEGA MANCHA a QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS és QUESERIA LAFUENTE által készített tejtermékek nemzetközi védjegye. Hagyományos juhsajtkészítő farmunk egy kis pásztorfaluban található, nem messze Albacetétől, a La Mancha régióban. Sajtjainkat ősi eljárásokkal készítjük, amelyek különleges ízt és minőséget adnak ennek a 100%-ban helyi juhtejből készült sajtnak, mind nyers, mind...
Portfólió (10)
Spanyolország, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana kézműves félérlelt Mahón-Menorca D.O.P., nyers tehéntej felhasználásával készült, 100%-ban természetes összetevőkből, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül, és a mi Sajtmesterünk és Sajtfeldolgozó Mesterünk által érlelt. Mindig tiszteletben tartva a sajt készítésének folyamatát és a Menorca sziget ősi érlelési gyakorlatát. 2-5 hónapos érleléssel, ez egy kemény tésztájú, sárgás elefántcsont színű sajt, narancssárga/barna héjjal, fejlett tejíz és aromák jellemzik, bizonyos emlékekkel a vajra és a pörkölt diófélékre, közepes szájban tartózkodással.
Portfólió (3)
Franciaország, Esquiule
...A Balaka sajtműhely az Ossau Iraty farm sajtkészítés specialistája. Friss sajtokat vásárolunk, majd 4-8 hónapig érleljük őket a Baszkföldi pincénkben. Ezeket a sajtokat kizárólag a Baszkföld és a Béarn hegyeinek pásztorai készítik. Kézi és kézműves érlelés. Ez a sajt AOP minősítéssel rendelkezik. Származási helyi ellenőrzés.
Portfólió (8)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... sótartalmú, savas háttérrel és csípős savanyú árnyalatokkal, amelyek mély érlelésre utalnak. **Eredet:** Palencia **Tej típusa:** Teljes és nyers churra juhtej **Elkészítési mód:** Enzimatikus alvadás **Rennet:** Állati rennet fiatal bárányból **Család típusa:** Nyomott, nem főtt érlelt sajt, penészes/mosott héjjal **Érlelés:** Tizenkét és tizenöt hónap között. **ES:** 70.22 **MG/ES:** 55% **pH:** 5.3 **CINa:** 2%...
Portfólió (43)
Olaszország, Pasturo
...Gorgonzola DOP sajt, amely még lágyabb é krémesebb, és könnyen kenhető. Az érlelt részek egyenletesen oszlanak el az egész tésztában, és az íz egy tejhez közelebb álló árnyalatot kap. Az összes íz egy vonzó édességet árul el, anélkül, hogy tolakodó lenne, és a kiemelkedő krémessége tökéletessé teszi mindenféle konyhai felhasználásra. Súly: 6Kg Minimális érlelési idő: 90 nap...
Portfólió (7)
Törökország, Istanbul
Cégünk neve Mersoy, amely Isztambulban és Elazigban található. Saját sajt, lekvár, halva és török édesség gyártó vagyunk széles választékkal. A központi irodánk és néhány termékgyárunk Isztambulban található, valamint van egy külön sajtgyárunk Elazigban. A központi iroda a Mega Centerben helyezkedik el, amely az élelmiszer- és italipar ipari területe. Két márkánk van: Mersoy és Oruc Dede. A Mersoy...
Portfólió (1)
Olaszország, Noci
...A provolone stagionato egy érlelt, fonott tésztájú sajt, amelyet kizárólag tehéntejből készítenek, hagyományosan kézzel dolgoznak fel és formáznak, és körülbelül 9-12 hónapig érlelik. Sárga színű, nagyon krémes állagú, kívülről kemény, íze pedig nagyon intenzív és kissé csípős, remekül fogyasztható forgácsokban is, vagy egy kiváló bor kíséretében.
Portfólió (10)
...Ez a sajt tárolására, érlelésére és szállítására szolgáló tartály kifejezetten a fóliával érlelt sajtok alkalmazására lett tervezve. Ez a rendszer egy teljesen új megközelítést képvisel a fóliával érlelt sajtok kezelésében.
Portfólió (5)
Spanyolország, Fresno De La Vega (león)
...Sajt, amelyet León tartomány déli részén készítenek juhtejből, elérhető ÉRETT, ÉRLELT, FÉLÉRLELT és PUHA változatban. 1 kg vagy 3 kg vákuumcsomagolt egységekben kapható. Kínálunk kecskesajtot és juh- és tehéntej keverékét is.
Franciaország, LANGEAIS
A sajttechnológiára alkalmazott műanyagipar szakértőjeként a Servi Doryl világszerte tervez, gyárt és forgalmaz sajtformákat, formablokkokat, koaguláló edényeket, csepegtető tálcákat és számos egyéb terméket, amelyek mindenféle lágy és préselt sajt előállításához szükségesek. 1972 óta a Servi Doryl egyedi perforálási, szöveti, formázási és hegesztési technikákat fejleszt ki magas teljesítményű és...
Portfólió (68)
Olaszország, Parma
... osztását, testreszabható méretben. - Horizontális leválasztók, amelyek a formák vízszintes vágását végzik. - Automatikus tisztítók, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket az érlelt sajtok héjáról a vágás és csomagolás előtt. - Automatikus reszelők, amelyek homogén és azonnal felhasználható készterméket állítanak elő. - Lapító gépek, amelyek pontosan vágják le a formák felső és alsó lemezét a csomagoláshoz.
Portfólió (47)
Németország, Stiefenhofen
..."Allgäuer Traditionskäse"; kemény sajt nyers tejből, legalább 50 % zsírtartalommal; hagyományosan kézműves módon készült; legalább 5 hónapig érlelt; Íz: finoman fűszeres, aromás, enyhén diós Zsírtartalom: 50 % Íz: finoman fűszeres, aromás, enyhén diós...
Portfólió (9)
Törökország, Istanbul
...Sírden élesztővel készült és legalább 180 napig érlelt Ariste Alvó Szépség - Miért Alvó Szépség? Az Ariste alvás közben egyre szebb sajtjai sajátos nevet kaptak. Annak érdekében, hogy a legszebb szeletek a tányérjainkon helyet kapjanak, javasoljuk, hogy a hűtőből való kivétel után néhány percig várjon, majd sajtkéssel szeletelje fel. A sajt ízének és állagának jobb megőrzése érdekében egy...
Portfólió (5)
Görögország, Eleftherio
...A Feta (görög Φέτα, féta, "szelet") egy sós, fehér sajt, amelyet Görögországban készítenek juhsajtból vagy juh- és kecsketej keverékéből. Ez egy morzsolódó, érlelt sajt, amelyet általában tömbökben állítanak elő, és enyhén szemcsés textúrával rendelkezik.
Portfólió (2)
Belgium, Nivelles
... hagyomány íze és a finom ízek Az Ardenner boldogan ötvözi a hagyomány ízét és a legfinomabb ízeket. 5-10 hétig érlelik fiatal változatát, 3-6 hónapig félérleltet, és 6 hónapnál tovább érlelt változata is van, amely ugyanolyan finom kenyéren, mint kockákra vágva aperitifként. A fiatal Ardenner is készül: bazsalikommal gyömbérrel és zöld borssal … A fenséges ízekért! Az Ardenner termékcsalád...
Spanyolország, Legasa
...Kézi készítésű sajt nyers juhtejéből. A Bertiz őshonos penészeiből készült természetes héj védi a sajtot, és megkülönböztető krémességet kölcsönöz neki. Nemzetközi díjak: 2023 Mondial du Fromage Tours - Aranyérem 2023 Superior Taste Awards - 2 csillag 2023 Frankfurt International Trophy - Nagy aranyérem 2022-2023 World Cheese Awards - Aranyérem 2022 Cincho Cheese Awards - Aranyérem...
Portfólió (3)
Litvánia, Bajorai, Vilniaus R.
...A 10/12 hónapig érlelt Grana Padano aranyszínű és sima héjjal rendelkezik, sárga, tömör, szinte lyuk nélküli pasztával. Az illata illatos, és amikor megkóstolják, a tészta tömörsége egy finom és édes ízt szabadít fel, amely a tejre jellemző. Ez a termék PDO (DOP) tanúsítvánnyal rendelkezik.
Portfólió (10)
Olaszország, Reggio Emilia
... különleges balzsamecettel érdemes kísérni, egy ellenállhatatlan kombináció, amely az olasz hagyományra jellemző! A ropogós Taralli és az ízletes zöld olajbogyók teszik teljessé a Milano ételdobozt. A Milano Ételdoboz tartalmazza: - Durum búza szemcsés spagetti 500g - Cseresznye paradicsom szósz 690g - Extra szűz olívaolaj 250ml - Parmigiano Reggiano vákuumcsomagolt, 24 hónapig érlelt 240g - Taralli 100g - Balzsamecet 5 évig érlelt 250ml - Hagyományos vákuumcsomagolt szalámi 300g.
Portfólió (10)
Németország, Hamburg
... illatában és a napfényben érlelt paradicsomok édes ízében, ügyesen kombinálva a fokhagyma földes jegyeivel és a Grana Padano sajt lágy csípősségével. A selymes textúra könnyedén körülöleli a tésztát, bruschettát és számos más kulináris kreációt, és minden falatban lebilincselő ízszerűséget ad.
Portfólió (180)
Spanyolország, Totanes
... évben készül. A félérlelt és az érlelt sajt között az érlelési idő különbözteti meg őket. Az előbbi érlelési ideje egy-három hónap, préselt tésztájú, tömör, de nem zárt, kis üregekkel az egész szeletben, és szalma sárga színű, elefántcsont háttérrel, a háromféle tej keverékének köszönhetően. Az érlelt sajt érlelési ideje három-hat hónap. Minden sajtunk adalékanyagok nélkül készül, és mentes a lizoszimból, natamicinből és szorbátokból. Gluténmentes.
Portfólió (10)
Franciaország, Montmorot
...Rijvac quadri: 8-10 hónapig érlelt Comté. Rijvac rouge: Extra Comté válogatás: ezt a Comté-t kifejezetten az ügyfél speciális igényeinek kielégítésére választották ki, érlelése 6-8 hónapig tart. Rijvac vert: Extra Comté, legalább 4 hónap érleléssel.
Portfólió (18)
Olaszország, Codogno
...A Grana Padano DOP egy kemény, főtt és lassan érlelt sajt. A Pádai síkságon készül, frissen fejett, félzsíros nyers tejből, amely betegségmentes tehenekből származik. Ez egy olasz sajt, amely védett eredetmegjelöléssel (DOP) rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a termelési lánc három alapvető fázisának: az állattenyésztésnek, a tej sajttá alakításának és az érlelésnek kötelezően az eredeti területen...
Portfólió (4)
Olaszország, Parma
...Kiváló termék, érlelt és a Greci Parma által világszerte forgalmazott.
Portfólió (4)
Németország, Obermoschel
... körülbelül 2 hét. A hasonló módon érlelt sajtot 24 órán át tölgyfán füstölik, így kapja meg különleges aromáját. Egy viaszréteg borítja, hogy megőrizze aromáját és ízét. Hűtve a sajt körülbelül 4 hétig eltartható. Ajánljuk a légáteresztő tárolást a hűtőszekrényben, kérjük, ne fóliába csomagolja, hanem a legjobban egy pamutkendőbe. Szezonális ajánlat húsvét és karácsony előtt, kérjük, előrendelést adjon le.
Portfólió (10)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play