Szlovákia, Košice
Üdvözöljük a MILKYLAND-nél, a élelmiszer-elosztási ipar kiemelkedő vezetőjénél, amely egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a nagykereskedelem, import/export és hatékony logisztikai menedzsment terén. Fő szakterületünk a tejtermékek, különösen a különféle sajtok és növényi zsírokkal dúsított alternatívák. Büszkén kínálunk prémium sajtokat, mint a Mozzarella, Edam és Trappist, amelyek mindegyike...
Portfólió (64)
Olaszország, Misano Adriatico
...Ízletes falatok friss Parmigiano Reggiano-val, DOP-val készült. 5 db 20g-os érlelt sajt szelet egy ízletes ízélményért. Egészséges, gazdag kalciumban, fehérjében és ízben. Tökéletes gyors snacknek vagy egészséges kiegészítőnek az étkezésedhez.
Portfólió (200)
Olaszország, Radicofani
...Javasoljuk, hogy ne hagyja figyelmen kívül ezt a terméket. A sajt tésztája, bár érlelt, mégis krémes az ízében, a benne lévő borsszemek olyan izgalmas utóízt adnak, hogy végtelenül fogyasztható. A forma egyenes, kör alakú, körülbelül 2,00 kg súlyú. Elérhető vákuumcsomagolásban is (egész forma 2,00 kg) (fél forma 1,00 kg); (negyed forma 0,500 kg)...
Portfólió (48)
Lengyelország, Warszawa, Poland
...A Gouda egy holland sárga sajt, amely tehéntej felhasználásával készül. Ez egy érlelt (félig) kemény sajt típus. A termék kapható blokk vagy kocka formájában, fóliába csomagolva, sárga vagy piros színben. A Gouda jellegzetessége a lágy íz, amely az érlelési folyamat hosszával egyre intenzívebbé válik. Az íz lágy, finom és aromás, a pasztőrözés finom utóíze lehet enyhén savanyú vagy fűszeres...
Portfólió (278)
Olaszország, Martina Franca
...Az Il Rustico - Canestrato di mucca egy érlelt sajt, amely helyi tehéntej felhasználásával készül, és 45 napig érlelik. Ez a sajt határozott, de nem túl erős ízéről ismert, ami tökéletessé teszi előételekhez vagy étkezések befejezéséhez. A rustico egy kézműves termék, amely hagyományos módszerek szerint és eredeti összetevőkből készül. Kézműves feldolgozása és egyedi íze miatt az olasz sajtkészítési hagyományok kiemelkedő terméke.
Portfólió (29)
Németország, Heidelberg
A Diafood GmbH egy vezető vállalat a növényi nyersanyagok feldolgozásában, amely a kiváló minőségű szárított zöldségekre, aromás növényekre és bio-termékekre specializálódott. Több mint 35 éves tapasztalattal a Diafood a minőség és fenntarthatóság révén kiváló hírnevet szerzett. A vállalat kizárólag olyan tanúsított beszállítókkal dolgozik, akik szigorú bio-minőségi előírásoknak felelnek meg. Kül...
Portfólió (74)
Portugália, Santarém
A Monte Safira egy prémium gyártó és exportőr, amely magas színvonalú portugál termékekre specializálódott, különösen nyers olívaolajra és hagyományos húsárukra. Portugáliában található, a Monte Safira elkötelezett az autentikus termékek előállítása iránt, időtlen módszereket alkalmazva, hogy kielégítse azokat a fogyasztókat, akik a hazájuk ízeit keresik. A cég termékkínálata magában foglalja az e...
Portfólió (14)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... sótartalmú, savas háttérrel és csípős savanyú árnyalatokkal, amelyek mély érlelésre utalnak. **Eredet:** Palencia **Tej típusa:** Teljes és nyers churra juhtej **Elkészítési mód:** Enzimatikus alvadás **Rennet:** Állati rennet fiatal bárányból **Család típusa:** Nyomott, nem főtt érlelt sajt, penészes/mosott héjjal **Érlelés:** Tizenkét és tizenöt hónap között. **ES:** 70.22 **MG/ES:** 55% **pH:** 5.3 **CINa:** 2%...
Portfólió (43)
...A sajt szerelmeseinek ez a gourmet sajt 6 hónapig érlelődik, ez idő alatt intenzívebb és tartósabb ízt nyer. Súly: 0,5 kg Súly: 0,8 kg Súly: 1,2 kg...
Portfólió (21)
Spanyolország, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana kézműves félérlelt Mahón-Menorca D.O.P., nyers tehéntej felhasználásával készült, 100%-ban természetes összetevőkből, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül, és a mi Sajtmesterünk és Sajtfeldolgozó Mesterünk által érlelt. Mindig tiszteletben tartva a sajt készítésének folyamatát és a Menorca sziget ősi érlelési gyakorlatát. 2-5 hónapos érleléssel, ez egy kemény tésztájú, sárgás elefántcsont színű sajt, narancssárga/barna héjjal, fejlett tejíz és aromák jellemzik, bizonyos emlékekkel a vajra és a pörkölt diófélékre, közepes szájban tartózkodással.
Portfólió (3)
Olaszország, Pasturo
...Gorgonzola DOP sajt, amely még lágyabb é krémesebb, és könnyen kenhető. Az érlelt részek egyenletesen oszlanak el az egész tésztában, és az íz egy tejhez közelebb álló árnyalatot kap. Az összes íz egy vonzó édességet árul el, anélkül, hogy tolakodó lenne, és a kiemelkedő krémessége tökéletessé teszi mindenféle konyhai felhasználásra. Súly: 6Kg Minimális érlelési idő: 90 nap...
Portfólió (7)
Belgium, Celles
Rochefort-i sajtok és vajak gyártója. Cégünk "extra" minőségű tejtermékeket csomagol. Ezeket a legszigorúbb higiéniai követelmények betartásával csomagoljuk! A legjobb regionális, nemzeti és európai vajakat választjuk ki, és több mint 200 csomagolásban és 14 különböző formátumban biztosítjuk a csomagolást. A vajgyár, amely a vaj csomagolására specializálódott, Houyet településen található, míg a s...
Portfólió (47)
Olaszország, Noci
...A provolone stagionato egy érlelt, fonott tésztájú sajt, amelyet kizárólag tehéntejből készítenek, hagyományosan kézzel dolgoznak fel és formáznak, és körülbelül 9-12 hónapig érlelik. Sárga színű, nagyon krémes állagú, kívülről kemény, íze pedig nagyon intenzív és kissé csípős, remekül fogyasztható forgácsokban is, vagy egy kiváló bor kíséretében.
Portfólió (10)
...Ez a sajt tárolására, érlelésére és szállítására szolgáló tartály kifejezetten a fóliával érlelt sajtok alkalmazására lett tervezve. Ez a rendszer egy teljesen új megközelítést képvisel a fóliával érlelt sajtok kezelésében.
Portfólió (5)
A VEGA MANCHA a QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS és QUESERIA LAFUENTE által készített tejtermékek nemzetközi védjegye. Hagyományos juhsajtkészítő farmunk egy kis pásztorfaluban található, nem messze Albacetétől, a La Mancha régióban. Sajtjainkat ősi eljárásokkal készítjük, amelyek különleges ízt és minőséget adnak ennek a 100%-ban helyi juhtejből készült sajtnak, mind nyers, mind...
Portfólió (10)
Franciaország, Esquiule
...A Balaka sajtműhely az Ossau Iraty farm sajtkészítés specialistája. Friss sajtokat vásárolunk, majd 4-8 hónapig érleljük őket a Baszkföldi pincénkben. Ezeket a sajtokat kizárólag a Baszkföld és a Béarn hegyeinek pásztorai készítik. Kézi és kézműves érlelés. Ez a sajt AOP minősítéssel rendelkezik. Származási helyi ellenőrzés.
Portfólió (8)
Spanyolország, Fresno De La Vega (león)
...Sajt, amelyet León tartomány déli részén készítenek juhtejből, elérhető ÉRETT, ÉRLELT, FÉLÉRLELT és PUHA változatban. 1 kg vagy 3 kg vákuumcsomagolt egységekben kapható. Kínálunk kecskesajtot és juh- és tehéntej keverékét is.
Olaszország, Parma
... osztását, testreszabható méretben. - Horizontális leválasztók, amelyek a formák vízszintes vágását végzik. - Automatikus tisztítók, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket az érlelt sajtok héjáról a vágás és csomagolás előtt. - Automatikus reszelők, amelyek homogén és azonnal felhasználható készterméket állítanak elő. - Lapító gépek, amelyek pontosan vágják le a formák felső és alsó lemezét a csomagoláshoz.
Portfólió (47)
Törökország, Istanbul
Cégünk neve Mersoy, amely Isztambulban és Elazigban található. Saját sajt, lekvár, halva és török édesség gyártó vagyunk széles választékkal. A központi irodánk és néhány termékgyárunk Isztambulban található, valamint van egy külön sajtgyárunk Elazigban. A központi iroda a Mega Centerben helyezkedik el, amely az élelmiszer- és italipar ipari területe. Két márkánk van: Mersoy és Oruc Dede. A Mersoy...
Portfólió (1)
Spanyolország, Legasa
...Kézi készítésű sajt nyers juhtejéből. A Bertiz őshonos penészeiből készült természetes héj védi a sajtot, és megkülönböztető krémességet kölcsönöz neki. Nemzetközi díjak: 2023 Mondial du Fromage Tours - Aranyérem 2023 Superior Taste Awards - 2 csillag 2023 Frankfurt International Trophy - Nagy aranyérem 2022-2023 World Cheese Awards - Aranyérem 2022 Cincho Cheese Awards - Aranyérem...
Portfólió (3)
Németország, Stiefenhofen
..."Allgäuer Traditionskäse"; kemény sajt nyers tejből, legalább 50 % zsírtartalommal; hagyományosan kézműves módon készült; legalább 5 hónapig érlelt; Íz: finoman fűszeres, aromás, enyhén diós Zsírtartalom: 50 % Íz: finoman fűszeres, aromás, enyhén diós...
Portfólió (9)
Törökország, Istanbul
...Sírden élesztővel készült és legalább 180 napig érlelt Ariste Alvó Szépség - Miért Alvó Szépség? Az Ariste alvás közben egyre szebb sajtjai sajátos nevet kaptak. Annak érdekében, hogy a legszebb szeletek a tányérjainkon helyet kapjanak, javasoljuk, hogy a hűtőből való kivétel után néhány percig várjon, majd sajtkéssel szeletelje fel. A sajt ízének és állagának jobb megőrzése érdekében egy...
Portfólió (5)
Görögország, Eleftherio
...A Feta (görög Φέτα, féta, "szelet") egy sós, fehér sajt, amelyet Görögországban készítenek juhsajtból vagy juh- és kecsketej keverékéből. Ez egy morzsolódó, érlelt sajt, amelyet általában tömbökben állítanak elő, és enyhén szemcsés textúrával rendelkezik.
Portfólió (2)
Belgium, Nivelles
... hagyomány íze és a finom ízek Az Ardenner boldogan ötvözi a hagyomány ízét és a legfinomabb ízeket. 5-10 hétig érlelik fiatal változatát, 3-6 hónapig félérleltet, és 6 hónapnál tovább érlelt változata is van, amely ugyanolyan finom kenyéren, mint kockákra vágva aperitifként. A fiatal Ardenner is készül: bazsalikommal gyömbérrel és zöld borssal … A fenséges ízekért! Az Ardenner termékcsalád...
Németország, Hamburg
... illatában és a napfényben érlelt paradicsomok édes ízében, ügyesen kombinálva a fokhagyma földes jegyeivel és a Grana Padano sajt lágy csípősségével. A selymes textúra könnyedén körülöleli a tésztát, bruschettát és számos más kulináris kreációt, és minden falatban lebilincselő ízszerűséget ad.
Portfólió (180)
Franciaország, Marseille
...A Grana Padano egy félig zsíros sajt, amely oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel (AOP) rendelkezik. Közel 1000 éve hozták létre a Chiaravalle-i ciszterci apátság szerzetesei, akik érlelt sajtot használtak a tejfelesleg megőrzésére. A Grana Padano részben tejszíntelenített tehéntejből származik a Padano régióból, amely Észak-Olaszországban található. A tejelő tehenek és a takarmány, amelyet...
Portfólió (9)
Franciaország, LANGEAIS
A sajttechnológiára alkalmazott műanyagipar szakértőjeként a Servi Doryl világszerte tervez, gyárt és forgalmaz sajtformákat, formablokkokat, koaguláló edényeket, csepegtető tálcákat és számos egyéb terméket, amelyek mindenféle lágy és préselt sajt előállításához szükségesek. 1972 óta a Servi Doryl egyedi perforálási, szöveti, formázási és hegesztési technikákat fejleszt ki magas teljesítményű és...
Portfólió (68)
Spanyolország, Totanes
... évben készül. A félérlelt és az érlelt sajt között az érlelési idő különbözteti meg őket. Az előbbi érlelési ideje egy-három hónap, préselt tésztájú, tömör, de nem zárt, kis üregekkel az egész szeletben, és szalma sárga színű, elefántcsont háttérrel, a háromféle tej keverékének köszönhetően. Az érlelt sajt érlelési ideje három-hat hónap. Minden sajtunk adalékanyagok nélkül készül, és mentes a lizoszimból, natamicinből és szorbátokból. Gluténmentes.
Portfólió (6)
Olaszország, Codogno
...A Grana Padano DOP egy kemény, főtt és lassan érlelt sajt. A Pádai síkságon készül, frissen fejett, félzsíros nyers tejből, amely betegségmentes tehenekből származik. Ez egy olasz sajt, amely védett eredetmegjelöléssel (DOP) rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a termelési lánc három alapvető fázisának: az állattenyésztésnek, a tej sajttá alakításának és az érlelésnek kötelezően az eredeti területen...
Portfólió (4)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play