Olaszország, Misano Adriatico
...Ez a SAN MICHELE APPIANO Pinot bianco Alto Adige egy magas minőségű fehérbor. Friss és gyümölcsös ízprofilja van, citrusfélék és fehér őszibarack jegyekkel. 100%-ban Alto Adige területéről származó Pinot bianco szőlőből készült, ez a bor ideális halételek és friss sajtok kísérőjeként. Kiválóan élvezhető önállóan is aperitifként.
Portfólió (200)
Olaszország, Radicofani
...Egy juhsajtról van szó, amelyet körülbelül 30/32°C hőmérsékleten készítenek. Ezzel a feldolgozási módszerrel egy fehér, kissé morzsalékos állagú pecorino sajtot kapunk, amelynek íze száraz és finom. A termelés két méretben történik: az egyik körülbelül 1,450 kg súlyú, tál alakú, a másik pedig körülbelül 1,900 kg súlyú, egyenes oldalú. A forgalomba hozatal előtt fekete színű műanyag bevonattal kezelik a kérgét. Az érlelési idő körülbelül 60/70 nap.
Portfólió (48)
Olaszország, Sizzano
...SZŐLŐFÉLE Greco Novarese 100% PÁROSÍTÁS Kék és érlelt sajtok Krémes desszertek Péksütemények SZÍN Borostyán AROMA Sáfrány és kamillavirágok Mazsola, mogyoró és kandírozott gyümölcsök ÉRLELÉS Fában 2019 óta HŐMÉRSÉKLET: 8-12 °C...
Portfólió (13)
Olaszország, Fidenza
...Sajt, amely a úgynevezett "penészes" sajtok közé tartozik - mint például a francia Brie. Puha állagú, fehér, puha, ehető héjjal rendelkezik.
Portfólió (54)
...Hozzávalók: Méz, fehér trüffel (Tuber borchii Vitt. - Olaszország) 2,5%, fehér trüffel (Tuber magnatum Pico - Olaszország) 1%, aroma. Ideális friss/közepesen érlelt sajtokhoz és lardóhoz, vagy édességek készítéséhez.
Portfólió (10)
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Fehér Malvasia – Trebbiano – fehér Pinot Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagos életkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 120/150 q szőlőből Szüretelés: Szeptember Szőlőszüretelési módszer: Kézi Alkoholtartalom: 11% - 12% vol. Szín: Szalmasárga a aranyig Illat: Nagyon kellemes gyümölcsös Íz: Száraz és hűvös Tálalási hőmérséklet (celsius): 8° -10° C Ajánlott: Aperitif, előételek, levesek és finom száraz, főtt vörös hús, fehér hús, hal, kagyló, fűszeres sajtok.
Portfólió (8)
Olaszország, Dorgali
...Az Iriai juhsajt megkülönböztetője a sima, fekete héja, amely a sajtok világában az egyediség igazi szimbóluma. Belül a fehér, tömör tészta intenzív illatot és ízt rejt, amely fiatalon kellemesen édes, érésével pedig kellemesen csípős lesz. Ez az ízátmenet a bárányalomban használt oltónak köszönhető, amely a sajtnak markáns és eredeti ízt ad. Tömör szerkezete és világos sárgás színe a fejlettebb...
Portfólió (10)
...A caciocavallo egy nyers tejből készült bivaly sajt a Cilento régióból, gömb alakú, 9-12 cm átmérőjű és 12-20 cm magas. Ez a forma a rennet kézi feldolgozásának eredménye. A héja nagyon vékony, sima és fehér színű. A tészta félkemény, rugalmas és elefántcsont színű. Típusok és Formátumok Fehér és Füstölt. Darab súlya: körülbelül 1 kg vákuumcsomagolásban Kód: CACIOFERR TARTÓSÍTÁSI IDŐ: 60 NAP...
Portfólió (10)
...SCAMORZA ÉS CACIOCAVALLO TEHÉNTŐL ÉS VÍZIBIVALYTÓL, FEHÉR ÉS FÜSTÖLT...
Portfólió (9)
...Cacetti füstölt fehér scamorza tiszta tehéntejből AGRESSZÍV ÁR...
Portfólió (10)
Olaszország, Montelibretti
... kecske termékek fogyasztását. A vállalat sajtkészítője CE jelöléssel rendelkezik (IT F8W1G CE). A vállalat friss sajtok, például első só, stracchino és robiola, érlelt sajtok és ricotta előállítására specializálódott. Fehér és gyümölcsös joghurtot, valamint pasztőrözött tejet is készítenek. Kereskedelmi ajánlatunk a Orazio sajt köré összpontosít, amely egy félig érlelt sajt, amely asztali fogyasztásra alkalmas, és néhány hét érlelés után kerül forgalomba. A száraz sózás és a természetes helyiségben történő érlelés egyedivé teszi érzékszervi tulajdonságait.
Olaszország, Rio Saliceto
... valósítottunk meg rendszereket. A vegyiparban: klímaberendezések fehér sókhoz és hűtési rendszerek műanyag fröccsöntési folyamatokhoz. Minden termék robusztus 304-es rozsdamentes acél szerkezettel készül, és alkalmas kültéri telepítésre.
Olaszország, Roverbella
... terméket ajánl. Arlecchino pirítósok és gras pistà, felvágottak vagy sajtok tálai édes-savanyú vagy mustáros kísérettel, sárgadinnye culatellóval, gazdag gyümölcssaláták, kézműves fagylalt és még sok más. Roverbellában, a vállalat boltjában megvásárolhatja a vállalat termékeit, mint például a helyi gyümölcsöket és zöldségeket, édes-savanyú készítményeket, lekvárokat, mustárokat, tojásokat és Merlot és Lambrusco borokat. A helyi termelői piacokon is megtalál minket, amelyeket a Mantovano Agriturisztikai Szövetség szervez (Porto Mantovano, Marmirolo, Cittadella, Vhò di Piadena és Legnago).
Olaszország, Cerreto Guidi
... Leonardo da Vinci született. Ezek a földek szőlőültetvényekkel és olajfaligetekkel vannak beültetve, ahonnan kiváló minőségű DOC borok és olívaolaj készül. A Toscana Vini e Sapori célja a helyi jellegzetes termékek kereskedelme - Chianti DOC borok, vörös és fehér borok, olívaolaj, régi ízek - szószok, lekvárok, a terület jellegzetes süteményei, méz, felvágottak és sajtok. Ennek érdekében a Toscana Vini e Sapori bevonta a helyi kis- és középvállalkozásokat, hogy niche termékeket terjesszenek, amelyek régi hagyományokkal készülnek, és kiváló minőségű, eredeti termékeket kínálnak megfizethető áron.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play