Olaszország, Misano Adriatico
...Ez a SAN MICHELE APPIANO Pinot bianco Alto Adige egy magas minőségű fehérbor. Friss és gyümölcsös ízprofilja van, citrusfélék és fehér őszibarack jegyekkel. 100%-ban Alto Adige területéről származó Pinot bianco szőlőből készült, ez a bor ideális halételek és friss sajtok kísérőjeként. Kiválóan élvezhető önállóan is aperitifként.
Portfólió (200)
Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
..." Kulinaris Alkalmazásai A "Tartufo Nero Uncinato" rendkívül sokoldalú, és számos kulináris elkészítésre alkalmas: - **Első Ételek**: Ideális tészták, rizottók és gnocchik gazdagítására. - **Húsok és Hal**: Tökéletes a grillezett húsok, pörköltek és halételek ízének kiemelésére. - **Fűszerek**: Kiváló olajok, vajak és trüffel szószok készítésére. - **Előételek és Sajtok**: Csodálatosan illik...
Portfólió (34)
Olaszország, Radicofani
...Egy juhsajtról van szó, amelyet körülbelül 30/32°C hőmérsékleten készítenek. Ezzel a feldolgozási módszerrel egy fehér, kissé morzsalékos állagú pecorino sajtot kapunk, amelynek íze száraz és finom. A termelés két méretben történik: az egyik körülbelül 1,450 kg súlyú, tál alakú, a másik pedig körülbelül 1,900 kg súlyú, egyenes oldalú. A forgalomba hozatal előtt fekete színű műanyag bevonattal kezelik a kérgét. Az érlelési idő körülbelül 60/70 nap.
Portfólió (48)
Olaszország, Sizzano
...SZŐLŐFÉLE Greco Novarese 100% PÁROSÍTÁS Kék és érlelt sajtok Krémes desszertek Péksütemények SZÍN Borostyán AROMA Sáfrány és kamillavirágok Mazsola, mogyoró és kandírozott gyümölcsök ÉRLELÉS Fában 2019 óta HŐMÉRSÉKLET: 8-12 °C...
Portfólió (13)
Franciaország, Paris
...amelyek a Jura egyes boraira emlékeztetnek. Egy borostyános és erjesztett jegyekkel rendelkező recept, amely a borászati hagyományok ihlette. Ideális sajtok vagy kényelmes ételek kísérőjeként! Térfogat: 75cl...
Portfólió (200)
Franciaország, Bordeaux
...felvágottak, vörös hús, vad, főtt sajtok. Tenger gyümölcsei, szószos hal, szárnyas saláta, fehér hús, pite. Alkohol: 14,5% vol. Szőlőfajták: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Termelő: Marque AG Vins Formátumok és csomagolások: Üveg (75cl) - 6-os karton - 2020...
Portfólió (93)
Lengyelország, Warszawa, Poland
... mellett 12-24 hónapig eltartható. 25 kg-os zsákokban vagy Big Bag-ekben kapható. A natív búzaliszt keményítőt széles körű élelmiszeripari termékekben használják, beleértve a cukrászsüteményeket, desszerteket, péksüteményeket, snackeket és készételeket, valamint a pudingokat, száraz leveseket és szószkeverékeket. Használják tészták és panírozási keverékek, sajtok, tengeri ételek, alkoholos italok, valamint a papíripar területén is.
Portfólió (278)
Spanyolország, Villarrubia (cordoba)
... alkalmas, nagy síkosságú és ellenálló. Helyettesíti a klórtartalmú termékeket. Az APET RESILIENT háttérrel együtt a legfenntarthatóbb csomagolást jelenti. Ezeknek az anyagoknak az alkalmazásai között megtalálhatók a felvágottak, sajtok, készételek, szószok és folyadékok.
Portfólió (18)
Olaszország, Fidenza
...Sajt, amely a úgynevezett "penészes" sajtok közé tartozik - mint például a francia Brie. Puha állagú, fehér, puha, ehető héjjal rendelkezik.
Portfólió (54)
Olaszország, Martina Franca
...A „Formaggio al Peperoncino” egy egyedülálló gasztronómiai élmény, amely a édes és csípős ízek tökéletes egyensúlyát ötvözi. Ez a pecorino sajt puha és élénk állagú, chili pehelykel gazdagítva, amelyek serkentik az ízlelőbimbókat. Rücskös, aranybarna héja alatt egy fehér, sárgás árnyalatú szív rejtőzik, chili bogyókkal tarkítva. Minden falat egy ízbomba, amelynek intenzitása a érlelés során fokozódik, így ellenállhatatlanná teszi a sajt kedvelői számára. Ez nem csupán egy sajt, hanem egy érzéki utazás, amely új ízárnyalatok felfedezésére hív.
Portfólió (29)
Franciaország, Fayl-Billot
...Tökéletes a sajtok bemutatásához. Fehér vagy két tónusú fonott tálca. 4 méret elérhető: Méret 1: H 30 cm - Sz 20 cm - M 3 cm Méret 2: H 35 cm - Sz 25 cm - M 3 cm Méret 3: H 40 cm - Sz 27 cm - M 3 cm Méret 4: H 45 cm - Sz 31 cm - M 3 cm Francia gyártás...
Portfólió (984)
Franciaország, Saint-Denis-De-Villenette
...Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek egészséges és friss fehér sajtokat kínálunk, akár natúr, akár gyümölcsös ízekkel, természetes aromákkal.
Portfólió (5)
...Hozzávalók: Méz, fehér trüffel (Tuber borchii Vitt. - Olaszország) 2,5%, fehér trüffel (Tuber magnatum Pico - Olaszország) 1%, aroma. Ideális friss/közepesen érlelt sajtokhoz és lardóhoz, vagy édességek készítéséhez.
Portfólió (10)
Olaszország, Dorgali
...Az Iriai juhsajt megkülönböztetője a sima, fekete héja, amely a sajtok világában az egyediség igazi szimbóluma. Belül a fehér, tömör tészta intenzív illatot és ízt rejt, amely fiatalon kellemesen édes, érésével pedig kellemesen csípős lesz. Ez az ízátmenet a bárányalomban használt oltónak köszönhető, amely a sajtnak markáns és eredeti ízt ad. Tömör szerkezete és világos sárgás színe a fejlettebb...
Portfólió (10)
Franciaország, Brue Auriac
... belépés egyszerre friss és kerek, gyümölcsös és finoman vaníliás jegyekkel, amelyek édes és telt érzést adnak, és hozzájárulnak a kellemes utóíz meghosszabbításához. Étel-ital párosítás: Halak, kagylók, rákfélék, sajtok Szerviz: 8-10°C Tartósítás: Most fogyasztható, vagy 3-5 éven belül Különlegesség: A Héritage de Saint Victor név a marseille-i Saint Victor apátság szerzeteseire utal.
Portfólió (7)
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Fehér Malvasia – Trebbiano – fehér Pinot Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagos életkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 120/150 q szőlőből Szüretelés: Szeptember Szőlőszüretelési módszer: Kézi Alkoholtartalom: 11% - 12% vol. Szín: Szalmasárga a aranyig Illat: Nagyon kellemes gyümölcsös Íz: Száraz és hűvös Tálalási hőmérséklet (celsius): 8° -10° C Ajánlott: Aperitif, előételek, levesek és finom száraz, főtt vörös hús, fehér hús, hal, kagyló, fűszeres sajtok.
Portfólió (8)
Franciaország, Marseille
... pozitív 10-100 u.f.c/g","ANALYSE BACTERIOLOGIQUE (données moyennes)":"BAKTÉRIOLÓGIAI ANALÍZIS (átlagos adatok)","Couleur":"Szín Fehér","Salmonella spp":"Salmonella spp Hiányzik 25 g-ban","OGM":"GENETIKAILAG MÓDOSÍTOTT ORGANIZMUSOK","Matière grasse sur sec":"Szárazanyag zsírtartalom Min 52%","Sel":"Só 0.6g"}...
Portfólió (9)
Franciaország, Cournon D'auvergne
...Spenót*(55%), burgonya*, Salers* **AOP (nyers tehéntej* **, só, tejsavbaktériumok és érleléshez szükséges baktériumok)(15%), víz, napraforgóolaj*, só, rizsliszt*, fokhagyma*, fehér bors*. *Ökológiai gazdálkodásból származó összetevők - Allergén Használati tanácsok Ideális rozskenyér vagy hagyományos bagett szeletek megkenésére. A kenyeret más összetevőkkel is feldobhatja, mint például magvak...
Portfólió (37)
Spanyolország, Madrid
...Az Arla Apetina® egy fehér sajt, amelyet a hagyományos görög recept szerint készítenek. Sóoldatban csomagolják, hogy a sajt mindig friss maradjon, és már kockákra vágva, 1 kg-os különleges formátumban kapható a vendéglátóipar számára. Fedezd fel a végtelen lehetőségeket, amelyeket ez a sajt kínál, és lepd meg mindenkit a legkülönlegesebb receptjeidben: előételek, zöldsaláták, tésztasaláták, pizzák, omlettek, öntetek, péksütemények vagy más meleg ételek ízesítőjeként.
Portfólió (9)
Spanyolország, Almeria
...AZ ALMA AZUL STILL (buborékmentes) 100% Chardonnay szőlőből készült, 11% alkoholtartalommal rendelkezik, és 75 cl-es palackokban kapható. Tökéletesen illik a Mediterrán Diéta legtöbb receptjéhez, mint például tapas, sajtok, halak, tenger gyümölcsei, fehér húsok, tészta, paella… Szőlőfajta: 100% Chardonnay Kóstolási jegyzet: Elegáns kék szín, édes ananász, málna és passiógyümölcs aromákkal...
Portfólió (2)
Franciaország, Malataverne
...DÉGUSTÁCIÓ Szem: Aranyzöld szín, ragyogó, sárgászöld reflexek. Or: Aromás, kifejező, enyhe bodzaillat, enyhe fehér virágok illata, finom grapefruit aromák, gazdag körte illatok, angol cukorka aromák. Száj: Gyümölcsös, gazdag, lágy, enyhén ásványos, erőteljes test, jó intenzitás, jó lecsengés. SZOLGÁLTATÁS Szerviz hőmérséklet: 11° és 14° között. ÉTEL ÉS BOR PÁROSÍTÁSOK: Aperitif célokra, Osztrigák, Grillezett halak, Kemény sajtok.
Portfólió (188)
Franciaország, Saint-Etienne
...Fehér, sima, enyhe nyílásokkal és penészesedéssel rendelkező sajt. Puha textúrával és meleg állapotban krémes megjelenéssel rendelkezik, amely bőséget és ízletességet ad számos alkalmazásnak. Karakteres íze lehetővé teszi, hogy számos meleg és hideg recepthez, szószokhoz, pizzákhoz, salátákhoz, rizottókhoz társítsuk.
Portfólió (187)
Franciaország, Roubia
....\n\nDÉGUSTATION\nVilágos aranysárga szín, ezüstös reflexekkel. Kellemes illat virágokkal és fehér gyümölcsökkel, mentolos jegyekkel. Éles ízélmény a szájban. Fejlődés citromos és frissítő ásványi jegyekkel a végén.\n\nACCORDS METS-VINS\nVajban sült Saint-Jacques kagylók. Kemény sajtok, mint a Comté.\nRitka bor. Ideális fogyasztási hőmérséklet 10 és 12°C között.\n\nTartalom (L): 0,75\nBruttó tömeg (kg): 1,5\nAlkoholtartalom (%): 13"}...
Portfólió (28)
...A caciocavallo egy nyers tejből készült bivaly sajt a Cilento régióból, gömb alakú, 9-12 cm átmérőjű és 12-20 cm magas. Ez a forma a rennet kézi feldolgozásának eredménye. A héja nagyon vékony, sima és fehér színű. A tészta félkemény, rugalmas és elefántcsont színű. Típusok és Formátumok Fehér és Füstölt. Darab súlya: körülbelül 1 kg vákuumcsomagolásban Kód: CACIOFERR TARTÓSÍTÁSI IDŐ: 60 NAP...
Portfólió (10)
Franciaország, Fayl-Billot
...Ideális sütemények vagy sajtok bemutatására. Anyag: Természetes fehér hámozott vessző Külső méretek: D.35cm - H.3cm Származás: Franciaország...
Portfólió (190)
Franciaország, Lys Haut Layon
...Terroir: Agyagos, kavicsos talaj csillámpalán Helyzet: Haut layon Borászat Az alkoholos erjedés és az érlelés hordókban történik egy évig. Kóstolás 10 és 12 °C között Szem: Sárga Illat: Gyümölcsös, lekváros, sárgabarack Íz: Sárga gyümölcsök aromái és kandírozott gyümölcsök jegyei Érlelési potenciál: 5 év Egyensúly: Száraz Étel-ital párosítás: Szószos halak, Szent Jakab kagyló, fehér húsok és főtt sajtok. Amerikai stílusú angolna, tejszínes homár és fehér szószos csirke. Metszés: Dupla Guyot Magasság: 100-120 m...
Portfólió (43)
ufs.country_names.RU, Moscow
... kiegészíti a zöldséges ételeket. Használat: Szószok, levesek, hús- és halételek, vadhús ételek, tenger gyümölcsei, sajtok Íz: Illatos-éles, finoman fűszeres. Tápérték 100 g-ra vonatkoztatva: Fehérjék (g / 100g)… 10 Zsírok (g / 100g)… 2,0 Szénhidrátok (g / 100g)… 42 Energiaérték (kcal / 100g)… 230...
Portfólió (178)
Franciaország, LANGEAIS
... literig - Elliptikus: 80-tól 600 literig - Hengeres: 80-tól 670 literig - Egyéb méretek és formák egyedi igények szerint GYÁRTÁS:- Különleges kazán - Injektálás - Hőformázás ANYAGOK:- Polietilén - Polipropilén - Rozsdamentes acél - Fehér vagy színes KEZELÉS:- Mechanizált tartályok szállítószalagon - Álló mosdók kocsin vagy kerekeken...
Portfólió (68)
Spanyolország, Totanes
... készül. Az érlelés minimum 30 napig tart, a héja természetes és paprikaszínű. A sajt belseje fehér, egyenletesen elosztott lyukakkal. A krémesség, a lágy textúra és az íz a Campos de Toledo kecskesajtunk fő jellemzői. Minden sajtunk adalékanyagok nélkül készül, és mentes a lizoszimból, natamicinből és szorbátokból. Gluténmentes.
Portfólió (6)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play