Olaszország, MILANO
... karácsonyi időszakhoz kapcsolódik, és Olaszországban, valamint nemzetközi szinten is a hagyomány és az olasz kézművesség szimbólumaként értékelik. csomagok 12 db, 1 raklap = 10 csomag, lejárat 30/04/25 Minimális rendelés: 30 raklap.
Portfólió (233)
Olaszország, Massa Fermana
... egy gondos kézműves munka eredménye, amely biztosítja a magasabb minőséget és vonzó dizájnt. A Cappellificio Norma kiemelkedik a hagyomány és az innováció ötvözésének képességével, olyan gyapjú kiegészítőket létrehozva, amelyek nemcsak a hidegtől védenek, hanem a személyiséget és a stílust is kifejezik. A minőség és a kézművesség iránti elkötelezettség ezek a kiegészítők tartós befektetéssé...
Portfólió (16)
Olaszország, Pergola
...A DON DIEGO az a kemence, amelyet Maestro Luciano Sorbillo választott, testreszabott és ajánlott, aki Campania kiválósága Olaszországban és világszerte. Ez a kemence a nápolyi pizza kiválóságának tiszteletére készült. A kemence, Luciano Sorbillo exkluzív aláírásával, hangsúlyozza a hagyomány és az innováció kombinációját, ünnepelve Campania kulturális és kulináris örökségét. Belső sütőkamra méretei: 90Lx110D - fával fűtött. Kék boltozat, rozsdamentes acél elülső rész, fehér kocsi rozsdamentes acél felületekkel.
Portfólió (154)
Olaszország, Imperia
...A mediterrán hagyomány klasszikus szósza, ízletes és friss. Egy eredeti olasz szósz, amely paradicsomra, ízletes magozott Taggiasca olívákra, sárgarépára, zellerre, kapribogyóra, hagymára és bazsalikomra épül. Az olasz karakter minden eleme egyesül egy olyan kombinációban, amely a mediterrán hagyományok legvágyakozóbb aspektusait tükrözi. Termékcímke A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a...
Portfólió (44)
Olaszország, Misano Adriatico
...Élvezd az olasz hagyomány valódi ízét a GRAN RISERVA LEONARDI Gorgonzola DOP édes sajttal. A 1,5 kg-os súlyával ez a csomag bőséges mennyiségű ízletes sajtot kínál különféle ételekhez. Próbáld ki az édes Gorgonzola DOP-ot tésztában, vagy add hozzá a következő sajttáladhoz.
Portfólió (200)
Olaszország, Giuliano
...A hagyomány szerint készült Pandoro minden jellemzőjét magán hordozza ennek a karácsonyi édességnek. A puha, aranyszínű tészta, a tojásoknak köszönhetően, vaníliával ízesítve, csillag alakú, porcukorral megszórva mindenkit meggyőz, még a legigényesebbeket is. Kód: BOPD01 Súly: 750 g...
Portfólió (129)
Olaszország, Castel Volturno
...Egy dekafinizált kávé, amely nem veszít a tipikus testességéből és intenzitásából? Próbáld ki, ha nem hiszed. A hagyomány íze, legfeljebb 0,1 % kávéval. A koffein a még zöld és nem pörkölt babból kerül ki, káros oldószerek használata nélkül. Minden lágy és selymes íz a kávéból, koffein nélkül. Karamell, tejcsokoládé és aszalt gyümölcs jegyekkel.
Portfólió (68)
Olaszország, Sant'ilario D'enza
...A Grana Padano egyedi, sokoldalú íze az olasz kulináris hagyomány szimbóluma. Gondosan válogatjuk ki a legjobb egész sajtkerékeket ebből a finom sajtból, garantálva a magas minőségű terméket tanúsított gazdaságokból. Szakértőink aprólékosan értékelik minden egyes egész sajtot, hogy biztosítsák a Grana Padano jellegzetes ízét és hitelességét, így ügyfeleink számára olyan választékot kínálunk, amely ünnepli gazdag tejtermelő örökségünket.
Portfólió (6)
Olaszország, Orbassano
...Ezek a friss tésztából készült zöld raviolák, ricottával és spenóttal töltve, az olasz kulináris hagyomány időtlen klasszikusai, amelyek tökéletesen egyensúlyoznak az egyszerűség és a kifinomultság között. A tészta lapja zöld színű, mert spenóttal keverték, és selymes állagáról ismert, amely ideálisan zárja magába a finom és gazdag tölteléket.
Portfólió (57)
Olaszország, Andalo Valtellino
...Porcelán bögre – ahol a hagyomány találkozik a cappuccinóval...
Portfólió (44)
Olaszország, Urbania
...Az olasz kézműves hagyomány a szövetek mosásában és kezelésében világszerte jól ismert. Ezért fektetünk be a legjobb olasz mosodákkal való kapcsolataink megszilárdításába, hogy a legjobb mosásokat, a legjobb késztermékeket biztosíthassuk, és büszkén mondhassuk, hogy termékeink "Olaszországban készültek". A mosás, a gyanta bevonat, a jégmosás és a karcolás olyan technikák, amelyeket hagyományos érintéssel és exkluzív megoldások kutatásával fejlesztettek ki.
Portfólió (5)
Olaszország, Campo San Martino
1980 óta az Afinox olasz és nemzetközi szinten szakértő a vendéglátóipari berendezések tervezésében és gyártásában, amelyek magas technológiai értékkel bírnak. A piaci trendek és fejlődések figyelembevételével a cég egyre gazdagabb berendezéskínálatot alakított ki, az évek során pedig a szakemberek és a szektor szereplőinek fő referenciapontjává vált. Hűtőszekrények, hőmérséklet-csökkentők, cook a...
Portfólió (90)
...A ricottás és spenótos lasagna, minden konyha alapdarabja, a klasszikus és könnyed ízek kedvelőinek kedvence. A legjobb tojásos tésztából készül, ahogy a hagyomány megkívánja, és a ricotta és a spenót frissességének köszönhetően elbűvöl, miközben minden hozzávaló frissessége meglep.
Portfólió (45)
Olaszország, Radicofani
...Mindannyiunk vágya kétségtelenül az, hogy egészséges és tápláló étrendet kövessünk. Valójában nem véletlen, hogy természetünkből fakadóan mindig ott van a szándék, hogy felfedezzük, újra megtaláljuk és fogyasszunk olyan eredeti ételeket, mint amilyenek régen léteztek. Mivel cégünk a hagyomány jegyében működik, nem vonhatjuk meg a sajtkedvelőktől a Pecorino Val d’Orcia érlelt sajtot, amely...
Portfólió (48)
Olaszország, Salerno
...Kizárólag a legjobb szardíniákat használjuk, amelyeket kiváló extra szűz olívaolajjal egészítünk ki, a legautentikusabb módja annak, hogy teljes mértékben élvezzük a hagyomány ízét.
Portfólió (8)
Olaszország, Riesi
... közönségesen mandulának neveznek. Ez utóbbi fás és pórusos, belsejében egy vagy két fehér színű magot tartalmaz – olajban gazdagok és édes vagy kesernyés ízűek, vékony barna hártyával borítva. A Agri Cereal Mandorle által termelt mandulák kiváló minőségűek, köszönhetően a cég komolyságának és szakértelmének, amely évek óta működik az ország területén. A szicíliai hagyomány minősége.
Portfólió (6)
Olaszország, Castellamare
...A hagyományos paradicsompüré, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül, kézműves módon készül, gondosan termesztett és válogatott paradicsomokkal, hogy megőrizze az olasz kultúra és hagyomány illatait és ízeit érintetlenül.
Portfólió (26)
Olaszország, Roma
...A mi western csizmáink, amelyek olasz bőrrel készültek és hímzéssel díszítettek, a hagyomány és a kortárs stílus tökéletes keverékét képviselik. Kézműves módon, kiváló minőségű bőrből készültek, részletes hímzésekkel gazdagítva, ezek a csizmák a western stílus eleganciáját tükrözik egy kis eredetiséggel. Ideálisak azok számára, akik merész és trendi megjelenést keresnek, western csizmáinkat a...
Portfólió (19)
Olaszország, Martina Franca
...A Burrata Pugliese egy friss és krémes sajt, amely az olasz sajtkészítési hagyomány tipikus képviselője. Magas minőségű tejből készül, a burrata puha és vajszerű szívéről ismert, amelyet egy vékony mozzarella réteg ölel körül. Ez a sajt tökéletes önállóan fogyasztva, vagy friss paradicsommal és egy csepp olívaolajjal kísérve, így kiemelve finom és egyedi ízét. A burrata remek választás azok számára, akik autentikus és kifinomult kulináris élményre vágynak.
Portfólió (29)
Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
... Lépjen Kapcsolatba Velünk Egy Testreszabott Ajánlatért Ha a legjobb fehér trüffelt d’Alba keresi, a Valtrebbia Tartufi a megfelelő választás. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy testreszabott ajánlatot kapjon, és fedezze fel, hogyan segíthetünk Önnek egy exkluzív és rendkívül magas minőségű termék bevezetésében az üzletébe. Valtrebbia Tartufi: az Ön forrása a kiválóságért a fehér trüffel d’Alba terén, ahol a hagyomány, a minőség és az innováció találkozik.
Portfólió (34)
Olaszország, Pontecagnano Faiano
A Caffè Giordano gyökerei a nagyszülőkig nyúlnak vissza, akik "iparos" kereskedők voltak, és a kereskedett élelmiszerek között a fűszerek és különösen a nyers kávé volt a szenvedélyük. A vállalat egy kis valóságként indult, amely folyamatosan szigorú termékválasztást végzett, és mindig különös gondot fordított a feldolgozás minden fázisára, alkalmazkodva a folyamatosan innovatív technológiákhoz és...
Portfólió (14)
Olaszország, Langhirano
...Ez a természet és az ember mesterműve. Ebből a földből származik, a tiszta hagyomány tiszteletéből, a kézművesség bölcsességéből, amely minden sonkát az olasz ízek mesterművévé tesz. Csak olasz sertéscombok, friss hús, soha nem fagyasztott, feldolgozott, gondozott és érlelt olyan gondossággal, amely ennek a földnek, hagyományának, levegőjének és éghajlatának kizárólagos öröksége. Közepes méret: kg. 9.5-11 Darabok száma: 2...
Portfólió (3)
Olaszország, Dorgali
... és fűszeres íze kiemeli az első fogások ízét, és csodálatosan illik a carasau kenyérhez vagy a házi kenyérhez, egy érzéki utazást kínálva a hagyományos és elfeledett ízek között. Legyen szó szeletekről, forgácsokról vagy kockákról, ez a sajt a hagyomány és az innováció tökéletes egyensúlyát képviseli, karaktert adva minden asztalhoz.
Portfólió (10)
Olaszország, Milano
...Az igazi olasz hagyomány egy jégdesztillációs folyamatban, amely lehetővé teszi a tiszta eredetű hideg kávé elkészítését. Frissen pörkölt keverékeinket megőröljük, majd a desztillációs folyamatba helyezzük, ahol jéghideg vizet csepegtetünk a darált kávéra 18 órán keresztül, így teljes mértékben felszabadítva az aromákat anélkül, hogy felmelegítenénk őket. A mi „LUWAK KÁVÉ” ízei erősek, intenzívek...
Portfólió (8)
Olaszország, Paterno'
...Csak a legjobb helyi napérlelte paradicsomok, ahogy a hagyomány megkívánja, ügyesen fűszerezve kapribogyóval, fokhagymával és helyi fűszerekkel. Csak és kizárólag extra szűz olívaolajban tartósítva. A Conserve Conti saját kézműves termelésének büszkesége, a tipikus szicíliai termékek közé tartozik.
Portfólió (9)
Olaszország, Villafranca
...Scialatielli 081 A szenvedély és a hagyomány a nagy sikerünk összetevői, amelyek életre keltik Campania igazi specialitásait, egy olyan régiót, amely híres gasztronómiai kultúrájáról és a friss, kézműves tészta élvezetének öröméről, amelyet a régi hagyományok szerint készítenek. A Scialatielli neve a nápolyi nyelv két szavából származik: "scialare" (élvezni) és "tiella" (serpenyő). Ez a...
Portfólió (4)
Olaszország, Roma
...Az olasz kézművesség szimbóluma, a Margherita valódi ételek ikonja. Finom, édes és selymes paradicsompüré találkozik a húzós campaniai fior di latte-val, hogy egyszerű, de ízletes ízeket hozzon létre, ahogy az igazi olasz hagyomány megkívánja.
Egyéb termékek
Capricciosa pizza
Capricciosa pizza
Portfólió (2)
Olaszország, Palagianello
Több éves tapasztalatunk van az import-export és a bróker szolgáltatások terén számos vállalat számára, így képesek vagyunk forrást biztosítani és tanácsot adni, valamint szinte minden élelmiszerterméket kezelni a konkrét üzleti vagy magánszemély/ágazat igényeihez. Ennek következtében a Soledòr úgy döntött, hogy a beszerezhető termékek széles választékát csak néhányra szűkíti, amelyek mindig kézmű...
Portfólió (9)
Olaszország, Controguerra
...Az ESCA SRL egy olyan vállalat, amely több mint 40 éve a fagyasztott haltermékek gyártására specializálódott, és ma Olaszország vezetője a „Ready” fagyasztott hal alapú szószok gyártásában, amelyek ideálisak ízletes tészta- vagy rizsételek elkészítéséhez a hagyomány és az olasz ízlés szerint. A nyersanyagok gondos kiválasztása, a minőség és a szósz egyszerű jósága ezeket a termékeket...
Portfólió (4)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play