Olaszország, Vittoria
... megőrzi a cseresznyeparadicsom organoleptikus tulajdonságait, anélkül, hogy további cukrokra lenne szükség, köszönhetően ennek a különleges cseresznyeparadicsomnak a már eleve magas brix fokának. Ráadásul, amint felmelegítjük, a szósz készen áll arra, hogy a tésztára öntsük. A "Il Moro" szósz bevezetésével termékeink közé nemcsak a szicíliai kulináris hagyomány szimbólumát kínáljuk, hanem biztosítjuk az összetevők származását és a cseresznyeparadicsom nyomon követhetőségét is, amelyeket tanúsított mezőgazdasági üvegházakban termesztenek és folyamatosan ellenőriznek. Csomagolás: 300 g...
Portfólió (8)
... legjobb batiknak számít. A szépsége mellett a batikot szerencse kívánására vagy különleges alkalmakra, például esküvőkre is tervezhetik. Sőt, egyes batik minták kizárólag a nemesi családok számára fenntartottak. Ez a hagyomány a kulturális büszkeségünk, és napjainkban kedvelt dizájn, amelyet mindennap viselnek munkahelyi és ünnepi öltözködéshez. Érdekli a további információ? Bármilyen kérdése van, írjon nekünk egy e-mailt.
Portfólió (10)
Olaszország, Floridia
...A lenyűgöző olasz dizájn kreativitása és érzelmi hatása ötvöződik a régi hagyomány mesterségével, létrehozva egy új, meleg és jelentős színárnyalatokból álló sorozatot, amely a luxust és eleganciát tükrözi: az ArchiMetal monokomponens fémek sorozata. A szín állandósága, elegancia és fényesség csak néhány olyan jellemző, amelyek miatt ez a sorozat kötelező minden olyan márka számára, amely a csúcsra törekszik.
Portfólió (9)
Olaszország, Cortazzone
...Mogyorós torta, amelyet kizárólag részben dehidratált mogyorólisztből készítenek, búzaliszt felhasználása nélkül. A piemonti hagyomány tipikus édessége, elegáns ajándékcsomagolásban. Puha, nem száraz állagú, intenzív mogyoró ízű, tartósítószerek nélkül. Szavatossági idő: 12 hét.
Portfólió (7)
Olaszország, San Giustino
...A Leografic textilnyomás művészete a hagyomány, tehetség és innováció eredménye. Több mint 50 éves tapasztalatunk a minőségben és ízlésben tükröződik, amely vezetővé tett minket a textilnyomás terén, legyen az szitanyomás vagy digitális. Bármilyen szövetet kezelünk és személyre szabunk, a természetes szálaktól a szintetikusokig, monokróm és policromatikus kivitelben, a legfejlettebb technikák...
Portfólió (7)
Olaszország, Noci
...A burrata, a tipikus pugliai sajtkészítési hagyomány büszkesége, egy kézzel készített mozzarella burkolatból áll, amelyet sajtkészítőink készítenek, és belül puha, kézzel tépett mozzarella darabokkal és tejszínnel töltik meg, így egy ízletes, édes és finom falatot alkotva. Ez a termék friss fogyasztásra is alkalmas, extra szűz olívaolajjal ízesítve, vagy salátával, koktélparadicsommal, kenyérrel, illetve olyan finom ételekkel, mint például a füstölt lazac, vagy pizzák és ínycsiklandó első fogások töltésére is használható. Kiválóan illik egy jó pohár borhoz is.
Portfólió (10)
Olaszország, Campello Sul Clitunno
...Kiváló minőségű olívaolaj, amelyet közvetlenül az olívabogyóból, kizárólag mechanikai eljárásokkal nyernek. Az Európai Unióban gyűjtött és feldolgozott olívabogyóból készült. "A mediterrán hagyomány étele, minden konyhai felhasználásra alkalmas, tiszteletben tartva az ételek egyensúlyát." Palackformátumok 1L / 750 ml / 500 ml / 250 ml / 5 L kanna...
Portfólió (9)
...Toszkán hagyomány az asztalon. Fűszeres pici csiperkegombával és fekete szarvasgombával. Hozzávalók: durumbúza szemcse, csiperkegomba (Agaricus Bisporus), nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt) 1%, aroma. Ideális friss szarvasgombával, fekete szarvasgombás King of Truffles vajjal és/vagy fekete szarvasgombás gyöngyökkel párosítva.
Portfólió (10)
Olaszország, Parma
...A felinói, a sok olasz szalámi közül, a legédesebb, kevés sóval, borsszemekkel készül, és a parmai sonka völgyében érlelődik. Csak olasz nehézsertésből, a „trito di banco”-ból (zsírszegény hús, idegek nélkül, egy vékony zsírréteggel), először közepes szemcseméretűre darálva, majd a fűszerezéssel (só, bors, egy kis fehérbor) összegyúrva, pihentetve, a hagyomány szerint „culare” bélbe töltve, ami mindig puha marad. Két-három hónap után itt van a keresztben vágott szelet, teljes, kerek aromával, a boldogság különleges ízével.
Portfólió (10)
...Cigaretták és Gyógynövényes Dohány Nikotin és Dohány Nélkül, Organikus Keverékek. Minden nikotin és dohány nélkül, természetes gyógynövény alternatíva a hagyomány szerint, mint a lóhere, pitypang, bodza és más gyógynövények, amelyeket az ősi amerikai indiánok használtak. Technikai termék, amelyet a környezet illatosítására lehet használni.
Portfólió (5)
Olaszország, Belpasso
...Sicíliai Cannoli készítésére szolgáló gofri Ropogós és ízletes cső alakú gofrik. Készítményekhez: tölthető túrós töltelékkel, fehér krémmel vagy csokoládékrémmel, ahogy a hagyomány megkívánja. Elérhető mind a pékségek, mind a kiskereskedelmi forgalom számára. Különböző méretekben kapható, csokoládé bevonattal vagy anélkül.
Portfólió (9)
Olaszország, Matera
...A pizza után, amely az olasz kulináris hagyomány második legfontosabb étele, a sült panzarotto Dél-Olaszország tipikus étele. Sült pizza tésztából készül, valódi mozzarella és paradicsom töltelékkel. Minden hozzávaló kizárólag olasz. A Panzarotto kapható "előfőzött" változatban és "nyers" változatban is, 35 gr-tól kezdődően.
Portfólió (4)
...Ezek is hasonlóak a klasszikus Piadinákhoz, de tojással, tejjel és különböző egyéb hozzávalókkal gazdagítva. Nagyszüleink tanításait követve a felhasznált teljes kiőrlésű liszt mennyisége lehetővé teszi, hogy egy nagyon finom, de egyben ízletes terméket kapjunk. Kézzel, a családi hagyomány szerint hajtogatva.
Portfólió (10)
Olaszország, Trento
...Egy jó leveskocka, ízesítők és vegyi adalékanyagok nélkül, hidrogénezett zsírok nélkül, olasz extra szűz olívaolajjal, hozzáadott monoszódium-glutamát nélkül, csak jódos sóval. Egy jó leveskocka, amely sárgarépából, paradicsomból, zellerből, hagymából és petrezselyemből készült, értékes növényi kivonatokkal egyesítve. Ez a Bauer hagyomány, minden összetevő finom feldolgozása és harmonikus keverése. Az eredmény egy lágy és természetes íz, amely a kiválasztott zöldségek valódiságából származik. A Bauer az asztalra hozza a természet igazi ízét.
Portfólió (9)
Olaszország, Codogno
... kell zajlania; tehát csak olasz tej és hagyomány. Egy körülbelül 32-34 kg súlyú sajtformához 500 liter tej szükséges, amely 1-2 órán belül érkezik a sajtkészítőhöz a fejést követően, és 12-18 órán át pihen, miközben a zsírt részben elengedi, a formát eltávolítják, hogy a félzsíros tej kiváló, hosszú érlelésű sajtot adjon, megőrizve a friss tej ízét.
Portfólió (4)
Olaszország, Porzano Di Leno
...A GBM könnyű állványai az olasz hagyomány gyümölcsei, ellenállóságuknak és gazdaságosságuknak köszönhetően minden alkalmazásra alkalmasak az állványozás területén. Az állványok merülőfestett piros színűek (kérésre horganyzásra is van lehetőség), és a belső csőben 100 mm-ként elhelyezett lyukaknak köszönhetően a 8 elérhető modell 50 és 500 cm közötti kiterjesztésekhez használható.
Portfólió (8)
Olaszország, Bronte
...A Retrò vonal a csomagolás gondos kidolgozásáról ismert: selymes papír, amelyet egy selyemszalag rögzít, és amelyen a "Kézműves Panettone", "Made in Sicily", "Pisztáciás Hagyomány" feliratok találhatók. Különösen alkalmas ajándékcsomagokhoz.
Portfólió (56)
...A név a Capone-ból származik, amely a szicíliai konyhákban akkoriban könnyen megtalálható volt bősége miatt. A capone-t paradicsommal és padlizsánnal tálalták. A múlt század elején az étel a népi kulináris hagyomány részévé vált, és a capone-t más zöldségekkel helyettesítették. A gondosan válogatott zöldségeket külön-külön sütik ki, majd egy különleges paradicsomszósszal főzik meg. Hozzávalók: 37% kockára vágott sült padlizsán, paradicsomszósz, napraforgóolaj, extra szűz olívaolaj, hagyma, zeller, olajbogyó, kapribogyó, cukor, természetes aromák, ecet.
...A hámozott paradicsom a hagyomány és a paradicsom iránti szenvedély szülötte... szabályos, hosszúkás formájú, napérlelte, és a megfelelő időben betakarított, hogy finoman gőzölve, hámozva és üvegekbe töltve megőrizzük a helyi ízeket, illatokat és zamatokat. Olasz kiválóságok, Puglia kiválóságai. Nettó súly: 520 g.
Portfólió (10)
Olaszország, Montalto Uffugo
...Olasz napraforgózott paradicsom. Az egyik legízletesebb termék, amelyet a kalábriai és pugliai mezőgazdasági hagyomány hagyott ránk. Természetesen napon szárítják, és különféle receptekben felhasználhatók. Ideális csomagolás 4 fő részére.
Portfólió (19)
Olaszország, Firenze
... visszatérést képviselik a lábbeli iparban. Ez a hagyomány, minőség és kényelem közötti összhang teszi a kézzel készült olasz cipőket értékes befektetéssé mindazok számára, akik értékelik a kézműves termékek szépségét és tartósságát.
Portfólió (1)
Olaszország, Salzano (ve)
... használhatók, többek között az építőiparban, az ablakkereteknél, a bútoroknál, a járműgyártásban, a hűtésben és a világítástechnikában. Az interdiszciplinaritás, a testreszabás, a korszerű anyagok, az innováció és a hagyomány, valamint a termékoptimalizálás csak néhány olyan tulajdonság, amely mindig megkülönböztet minket. A termékeink és szolgáltatásaink: •Technológiák és folyamatok...
Portfólió (15)
Olaszország, Tricarico
... ellenőrzésén és kezelésén keresztül. Ezekben a hagyomány és innováció egyesül, és minden gyártási fázisban tükröződik, a nyersanyagok gondos kiválasztásán és minden részlet ápolásán keresztül. A Pascale kanapék teljes mértékben Made in Italy termékek, amelyeket kizárólag a vállalati műhelyekben készítenek, modern berendezések segítségével, ahol a kézműves gondosság és a technikai innováció egyesül.
Portfólió (36)
Olaszország, Torino
... előnyt nyújtsa a bőrnek, a kézműves hagyomány és a technológiai innováció ügyes kombinációjának köszönhetően. A Biokosmo választása azt jelenti, hogy egy autentikus szépséget választunk, amely tiszteletben tartja a természetet és a bőrt. Kozmetikáinkat azok számára készítjük, akik hatékony, de egyben környezetbarát termékeket keresnek, különös figyelmet fordítva a környezeti fenntarthatóságra és...
Portfólió (31)
Olaszország, Moio Della Civitella
... feldolgozási módszerek • Fenntartható mezőgazdasági gyakorlatok és öko-barát csomagolás • Mediterrán hagyomány További információkért termékeinkről vagy rendelés leadásához kérjük, látogasson el weboldalunkra, vagy írjon nekünk közvetlen üzenetet.
Portfólió (16)
Olaszország, Marmirolo
... állít elő pékségek, pizzériák, cukrászatok, ipar és vendéglátás számára, amelyek képesek kielégíteni a piaci igényeket. Az innováció iránti mély elkötelezettség mindig is jellemezte a vállalat munkáját, amely a hagyomány és a helyi kultúra összekapcsolására törekszik. A Molino Magri számos tanúsítványt szerzett és folyamatosan bővíti azokat, megerősítve elkötelezettségét a minőség és a biztonság...
Portfólió (56)
Olaszország, Bergamo
A Bello Fresco a nápolyi kulináris hagyomány iránti szenvedélyből született, és a friss termékeink minősége cégünk szívverése. Az 1990-es években kezdtük meg tevékenységünket, hagyományos tejtermékeket hozva a déli Olaszországból az északi régiókba, folyamatosan bővítve ügyfélkörünket. A tejtermékek, amelyek még ma is erősségünket jelentik, mellett idővel mezőgazdasági termékeket (gyümölcsöt és...
Portfólió (56)
Olaszország, San Giovanni In Persiceto
...-érték arányra törekedett. Ma képesek vagyunk olyan gépeket biztosítani, amelyek olyan tapasztalatot és tudást ötvöznek, amit csak az idő adhatott nekünk. Aki a gépeinket választja, az figyelmes felhasználó, és tudja, hogy egy nagy márkára számíthat. Benassi a hagyomány, a tapasztalat és a minőség, a Via Lampedusa, 1 San Giovanni in Persiceto - San Matteo della Decima (BO) címen található.
Portfólió (70)
Olaszország, Albanella
Az Olaszország iránti szeretet és a nagy kulináris hagyomány iránti elkötelezettség gazdag és gondos válogatásban nyilvánul meg hazánk gasztronómiai specialitásaiból. A legjobb sajtok, a leghíresebb felvágottak, olajok, borok és édes-savanyú ecetek, a tészta, száraz vagy friss, a mediterrán étrend királynője, egészen a Mozzarella di Bufala Campana-ig, amely finom ízével el fog varázsolni...
Olaszország, Savignano Sul Panaro
...keresve az innováció és a hagyomány közötti harmóniát. Elkötelezettségünk a keverék egyensúlyának keresésére irányul, kiemelve minden egyes összetevő értékét, amely alkotja. A kávéültetvények ismerői és a kávé utazói csak magas minőségű alapanyagot válogatnak számunkra; egy minőség, amelyet egy kézműves gyártási folyamat garantál és emel ki. Csak kis tételekben termelünk, hogy kiemeljük és értékesítsük az alapanyagot.
Portfólió (17)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play