Franciaország, Bohas-Meyriat-Rignat
...A bio tavaszi Darjeelingek világszerte nagyon vártak a teakedvelők által, akárcsak a bordeaux-i primeurokat a borrajongók körében. Igazi „teás pezsgő”, ez a Very Thés® által kiválasztott tavaszi Darjeeling a nagyon kifejezett virágos és mandulás aromáival tűnik ki. Az áztatás során a csésze olajzöld színe alig színezett, az ízélmény friss és hosszú, mandulás jegyekkel és kevés asztringenciával. Ebben a nagyon magas minőségű Darjeelingben érezni lehet a tavaszi fiatal hajtások minden illatát, tele illóolajokkal. Egy tökéletes és kifinomult indiai fekete tea. Referencia: TNP21019...
Portfólió (187)
Belgium, Courcelles
Új házat épít, és szüksége van egy olajtartályra, hogy ellássa fűtési rendszerét? Az évek súlya kezd érezhetővé válni a tartályán, és sürgősen ki kell cserélnie? Tartályok terén a Metalconstruct 2000 az Ön megbízható partnere. A Hainaut tartománybeli Courcelles-ben található Metalconstruct 2000 az olajtartályok gyártására (építkezésen, pincében vagy műhelyünkben) és telepítésére specializálódott.
Franciaország, Paris
...Szüksége van egy egyszerre lágy és tonizáló teapauzára? Bárhol is legyen, csak egy csésze és egy kis forró víz szükséges ahhoz, hogy meglocsolja a stickjét. Ez néhány perc áztatás után felfedi friss és mentolos ízeit. A stickjeinket bárhová magával viheti, és eredeti, játékos ízt adnak a teázásának. Így megőrizheti gyermeki lelkét, miközben friss és prémium minőségű bio zöld teát fogyaszt, amely...
Portfólió (35)
Németország, Lüdenscheid
...Felhasználás: Olajba áztatás, pesto, hummusz, aioli, tapas, fokhagymagerezdek helyettesítése Most használja a "kaliforniai fokhagymagranulátumunkat" reklámozási eszközként vagy ajándékként. (Kérjük, érdeklődjön e-mailben: info@gojundgoj.de) Szívesen kínáljuk termékeinket magáncímkézéssel, nagy kiszerelésben és viszonteladók számára is.
Portfólió (23)
Franciaország, Poiroux
...Infúzió: öntsön egy evőkanálnyi növényt csésze forró vízbe, és hagyja ázni 5-10 percig. Külső használat: borogatás formájában a bőr irritációira. Kiváló regeneráló az epidermisz számára napraforgó növényi olajban való áztatás során (lásd a "macerát" szakaszunkat). Használati óvintézkedések Terhes nőknek és 6 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Ne lépje túl az orvosa által javasolt napi adagot. Kérje ki orvosa véleményét pajzsmirigy problémák esetén. A jobb megőrzés érdekében ajánlott őket fénytől, hőtől és nedvességtől védett helyen tárolni. Nettó súly: 20g...
Portfólió (93)
...Bármilyen tekercstestet kezelünk, minden elterjedt magformával, beleértve a gyűrűmagokat is. >> Finomdrót Ø 0,01 - 0,6 mm További szolgáltatásaink és lehetőségeink a következőket tartalmazzák: >> Tekercsek forrasztott tüskékkel >> A drótvégek sodrása / ónbevonása >> Marás, ragasztás, tűzés, kiegyenlítés >> Mérési protokollok készítése >> Öntés, áztatás...
Portfólió (11)
Franciaország, L'union
...A Nature & CBD természetes, kiváló minőségű összetevőkből készült teát kínál, amelyet kifejezetten az ízületi fájdalmak és reumás panaszok leküzdésére választottak ki. Az Anti-douleur 30%-ban kenderből áll, és természetes módon tartalmaz CBD-t, hogy Ön élvezhesse a természet legjavát. Ajánlott zsíros anyagot (tejet vagy tejszínt) adni a forró vízhez. 1-2 kanál tea és 3 perc áztatás elegendő. Márka: Nature & CBD Tartalom: 30 G Összetétel: Kender 30%, Csalán 20%, Réti méh 18%, Kék virág 7% Terméktípus: Tea / Tisane...
Portfólió (200)
Franciaország, Saint-Esteve
... élelmiszer- és kozmetikai termékekben találjuk meg, köszönhetően olajának figyelemre méltó tulajdonságainak és magas fehérjetartalmának. A virágok és levelek aktív összetevőket tartalmaznak, mint például kannabinoidok, terpének és flavonoidok, és táplálékkiegészítők és terápiás termékek előállítására szolgálnak. Összetevőinek terápiás potenciálja valódi forradalmat jelent az orvosi világban. Mi az a CBD? A CBD (kannabidiol) az a sok anyag egyike, amelyet a kendertől nyernek. Csomagolás (g-ban): 40 g, 80 g, 250 g Elkészítés: 1-2 teáskanál, hőmérséklet 80°, áztatás 2-5 percig...
Portfólió (36)
Franciaország, Port Saint Père
...Az AGASTA a második eredeti szeszesital, amelyet a Saka Spirits ház készített Franciaországban, és 2022. április 1-jén jelent meg. Az AGASTA-ban található ánizsos agastache virágokat szenvedéllyel, permakultúrában termesztjük, bio és helyi termelés céljából a Loire-Atlantique régióban. Ezeket kézzel szüreteljük, és az áztatás után édes és friss érzést adnak a szájban. Rum típusa: Botanikai rum Űrtartalom: 70cl Alkoholtartalom: 35°...
Portfólió (17)
Franciaország, Cognac
...Eredeti recept, amely az ázsiai utazásaink illatait idézi fel. Ez a bio gin citrusos ízekkel és finoman fűszeres jegyekkel rendelkezik, amelyet gondosan válogatott gyümölcsök és fűszerek áztatásával nyerünk ki. A receptünk főbb összetevői a boróka bogyó, kumquat, narancsvirág, keserű narancs héja, aszalt szőlő és Timut bogyó. Hosszan tartó áztatás után a Koom Gin egy charentais lepárlóban kerül...
Portfólió (5)
Franciaország, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Narancsbor Összetétel: Roussanne Érlelési potenciál: Körülbelül 5 év Borászat: Ez a cuvée a grúz fehérborok hagyományos, ősi macerálási technikájából inspirálódott. Kézi szüret, a fehér szőlő ezután macerálódik. Az áztatás után a bort gránit amphorákba töltik, és egy évig érlelik ebben a tartályban.
Portfólió (53)
... (zsírtalanítás), öblítési, passziválási és szárítási folyamatoknak vannak kitéve (a modelltől függően). Mivel ezek a folyamatok szekvenciálisak és folyamatosak, minden folyamat gyorsan és hatékonyan valósul meg egyetlen gépben. A teljes behatolást a permetezés és a nyomás alatti áztatás hatásai biztosítják minden szakaszban. AISI 304: Rozsdamentes acél mosótest...
Portfólió (44)
Szlovénia, Ljubljana
...Szlovén Vörösbor Kortinca 2009, Korenika & Moškon A borász: Korenika & Moškon. Régió: Isztria, Szlovénia. Alk.: 14,5 % vol. Édesség: Száraz. Évjárat: 2009. Térfogat: 750 ml. Szőlőfajta: Refošk (Refosco). Borászat: 25 napos áztatás. Erjesztés: inox (rozsdamentes acél), helyi élesztők, malolaktikus erjedés helyi baktériumokkal. Érlelés: 6 év francia tölgyfahordókban. Szűretlen. Érlelési...
Portfólió (10)
Spanyolország, Almeria
... Szőlőfajták: Chardonnay és Garnacha Kóstolási jegyzet: Vonzó kék szín, tiszta és fényes. Intenzív mediterrán gyümölcsaromák. Gyümölcsös érzés, bőséges és finom buborékok, frissek és pezsgők. Gyártás: 4 órás áztatás a teljes aromák megőrzése érdekében. Nyomás alatt. Fermentálás 12ºC-on rozsdamentes acél tartályokban. Később az összes mustot, amelyből áll, megkóstolják és összeszerelik homogenizálás céljából. A második fermentáció egy izobár tartályban zajlik, hogy megőrizzük a buborékokat, végül palackozásra kerül.
Portfólió (2)
Franciaország, Charleval
...Franciaországban készült méteráru méhsejt szövet. A fürdőköpenyek és törölközők kollekciónkban használt termék. Fekete színben, 150 cm szélességben. 250 gr/m2, mosáskor stabilizált, maximális zsugorodás 10%. Ha mintát szeretne kérni, látogasson el a Méteráru minták oldalra. Mosógépben 60°C-on mosható. 100% pamut. Hideg áztatás javasolt minden meleg mosás előtt. SKU: CLARA1786...
Portfólió (53)
Franciaország, Saint Orens De Gameville
...Fekete tea, fenyőgyökérrel füstölve. Világos a csészében, nagyon aromás, ideálisan kíséri a sós vagy fűszeres ételeket. Összetevők: Fekete tea Illat: Füstölt Ideális pillanat: Javasoljuk, hogy ezt a teát reggel fogyassza el. Ajánlott áztatási idő: Javasoljuk, hogy 3 percig áztassa forrásban lévő, 85°C és 90°C közötti vízben. Az áztatás után karamell színűvé válik, többé-kevésbé sötét árnyalatban.
Portfólió (85)
Spanyolország, Barcelona
...Alkilszulfátok és magas molekulatömegű alifás szénhidrogének származéka  Nagyon jó fény- és hőállóság.  Mély és egyenletes behatolás a bőrbe.  Jó természetes zsír eloszlás, és megakadályozza a zsír kicsapódását (repousse).  Javítja a wet-blue lecsöpögését, és meghosszabbítja a filcek élettartamát, mivel azok tisztábbak maradnak.  Jó csúszási képesség a dobban, ezzel elkerülve a dörzsölés miatti virágzási hibákat.  Könnyebb és egyenletesebb lecsökkentés.  Megakadályozza a bőr széleinek kiszáradását a króm áztatás utáni rakodás során.
Portfólió (10)
Franciaország, Paris
... tárolásához helyezze légmentesen záródó edénybe a hűtőszekrény gyümölcs- és zöldségrekeszébe. Hagyja néhány percig szobahőmérsékleten, hogy visszanyerje aromás és vizuális tulajdonságait. Megjelenés: A hüvelyek zsírosak, olajosak, fényesek és rugalmasak. Illat és íz: Csokoládés, intenzív és gyümölcsös vanília. Felhasználás: Áztatás, Tejszín, Pékáru, Fagylalt, Joghurt, Csokoládé, Sós és édes receptek.
Portfólió (8)
Franciaország, Banyuls Dels Aspres
...Talajok: Limono-Calcaire Aranyérmes Gilbert és Gaillard által Borászat: Szőlőszüret, hosszú áztatás inox tartályban, majd francia tölgyfahordókban érlelés. Fényes, gránátvörös szín Intenzív és gazdag illat, pörkölt, vaníliás és édesgyökér aromák, érett gyümölcsökkel mint a szilva. Ízben a tanninok selymesek és jól összeértek. Szőlőfajta: 100% Cabernet Sauvignon Talajok: Limono-Calcaire...
Portfólió (8)
Franciaország, Saint-Vérand
...goblet, nagyon rövid, lehetővé teszi a hozamok szabályozását. Borászat: Szüret: kézi. Módszer: hagyományos Beaujolais, fél-szén-dioxid, egész fürtben. Áztatás: 6-10 nap. Érlelés: tartályban. Kóstolás: Egy jól felismerhető bor. Szép lila szín. Az illatában nagyon tipikus ibolya és pézsma aromák. Ízben a bor tágas és lágy. A lecsengés hosszan tartó és intenzíven gyümölcsös.
Portfólió (18)
Franciaország, Donchery
... hatással a kezelt felületekre, mint például szerszámgépek, festett felületek, betonpadlók, fa, műanyagok, sütők, konyhai páraelszívók, nyomdák, repülőgépipar, tengeri alkalmazások, acélok (zsírtalanít és véd a festés előtt). Eltávolít mindenféle erős szennyeződést (még a megégett vagy karamellizált zsírokat is). Nem hagy hátra maradványokat. *HASZNÁLATI MÓD 2-5%-os hígításban használható a szennyeződés állapotától függően. Nagy sokoldalúság a használatban (kézi, permetező, áztatás, magasnyomású mosó, önjáró mosógép). Referencia:DEG-DECGRA/5 Súly:5 LITER, 30 LITER, 60 LITER, 210 LITER...
Portfólió (187)
... méretű cég számára: 2; 5; 10 és 25 tonna árpa egy adagban • Könnyű egységbővítési lehetőség további csíráztatási-szárítási kombinált dobokkal a meglévő komponensek (áztatás, fűtési szellőztetési technológia, üvegcső hőcserélő, automatizálás) használatakor • Rugalmas adagméretek 25–100% összes kapacitás • A maximális szintű automatizálás lehetővé teszi a munkaerő/munkaerőköltségek csökkentését...
Portfólió (14)
Franciaország, Cognac
...Eredeti recept, amely az ázsiai utazásaink illatait idézi fel. Ez a bio gin citrusos ízekkel és finoman fűszeres jegyekkel rendelkezik, amelyet gondosan válogatott gyümölcsök és fűszerek áztatásával nyerünk. A boróka, kumquat, narancsvirág, keserű narancshéj, aszalt szőlő és Timut bogyó a mi egyedi receptünk fő összetevői. Hosszan tartó áztatás után a Koom Gin egy charentais lepárlóban kerül desztillálásra, hogy a lehető legjobban kihozza az ízeket és az organoleptikus jellemzőket.
Portfólió (4)
Németország, Koblenz
...Készítse el előző este, és hagyja éjszakára a hűtőben ázni. Próbálja ki áztatás nélkül joghurttal és egy kis tejjel. Legyen Ön is GENIE! Hozzávalók: teljes kiőrlésű zabpehely, 11 % szárított alma darabok és 14 % mogyoródarabok.
Portfólió (94)
Egyesült Királyság, Sheffield
...A sófürdők gyógyító erejét a mai napig értékelik, köszönhetően az ókori görögök jól dokumentált egészségügyi előnyeinek. És amikor sót választunk a fürdéshez, a tiszta himalájai só a legjobb választás! Mivel a himalájai só rendkívül gazdag ásványi anyagokban... pontosan 84 ásványi anyagban... a sós vízben való áztatás megnyugtatja és helyrehozza a sérült bőrt, valamint elősegíti a sejtek...
Portfólió (9)
Franciaország, Malataverne
...TERROIR Az IGP Var "Argens" egy szürke bor, amely összhangban áll az Argens vízgyűjtő területének mészkő, gipsz és kristályos képződményeivel. Ez a folyó Seillons-ból ered, és a Var középső részén halad át keletről nyugatra. Ez a völgy a Var megye természeti örökségének része, gazdag geológiájával, biodiverzitásával és történetével. VINIFIKÁCIÓ Éjszakai mechanikai szüret. Rövid héjon áztatás...
Portfólió (188)
Franciaország, Auxerre
...{"Dégustation":"Kóstolás\nSárgás árnyalatú. Gyümölcsös aromák körtejegyekkel. Frissesség a szájban, nagyon könnyen emészthető bor.\n\nVinification\n3 napos héjon áztatás, majd 3 órás kíméletes préselés. Erjesztés acél tartályban, malolaktikus erjesztés elvégezve. Finom seprőn érlelés 8 hónapig tartályban. Kénmentes bor.\n\nAccord metvin\naperitif, kagylók\n\nA borász tanácsa: 10°C-on tálalni...
Portfólió (190)
Franciaország, Gennevilliers
...A virág szirmaiból kinyert léből, áztatás után készült hibiszkuszvirágot ezután szegfűszeggel és fahéjjal ízesítik. A hibiszkusz zselé megőrzi a piros gyümölcsök illatát, amelyet ezek a fűszerek erőteljes és határozott aromákkal gazdagítanak. Teljesen természetes, nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, színezéket vagy tartósítószert. Az utánozhatatlan íze mellett a fűszeres hibiszkuszvirág zselé...
Portfólió (27)
ufs.country_names.RU, Yaroslavl
...A "Luxus" osztályú gabonaalkohol modern berendezésekkel és hagyományos lepárlási módszerekkel kombinálva egy kivételes terméket állít elő - gazdag ízvilággal és lágy aromával. Hosszú lecsengése, amely finom kömény és rozskenyér jegyekkel nyílik, emlékeztet a ital minőségére. Stílusos dizájn – egy eredeti és emlékezetes címke, amely a sárgarézre emlékeztet. Az ital alapja méz, rozs keksz áztatás, rozs pehely áztatás, kömény áztatás. Tápláló, frissen sült Borodino kenyér aromájával.
Portfólió (9)
Németország, Hamburg
...Formázott üveg tartós, rozsdamentes acél hálós állandó szűrővel. A szűrő elegendő helyet biztosít a tealevelek kibővüléséhez és ízük kifejlődéséhez. Miközben óvatosan áztatja a teáját, a fedél megakadályozza a hőveszteséget és megőrzi az aromát. Amikor az áztatás befejeződött, a fedél praktikus csepegtető tálcaként szolgál a főzőkosár számára. A nagyon robusztus üveg ideális szállodák, éttermek...
Portfólió (37)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre