Franciaország, Colombes
...Premier gin rózsaszín Franciaországban Készült Corrèze-ben Desztillálva réz Charentais típusú üstben Hozzávalók: Semleges alkohol, boróka, koriander, angyalgyökér, jamaikai bors, kardamom, gyömbér, koriander, kasszia Hibiszkusz áztatás Kiszerelés: 50cl. Fokozat: 41,50 %vol. A gin színe, amelyet különösen a szárított hibiszkusz áztatása során nyerünk a gyártási folyamat végén, további vizuális élményt nyújt.
Portfólió (9)
Olaszország, Barletta
...A héjon való áztatás kontrollált hőmérsékleten zajlik, és 20 napig tart. Ezután a bor tölgyfahordókba kerül, ahol legalább 12 hónapig érlelődik, majd még egy évet palackban tölt, hogy elérje a nagy egyensúlyt és aromagazdagságot. A Barbera nagylelkű és nagy struktúrájú, robusztus, jelentős, amely lenyűgöz a fűszerek, a kis piros gyümölcsök, az erdő aljnövényzete, a menta, a vanília és az édesgyökér összetett jegyeivel. Kiváló Barbera, amely jól illik a vörös húsokhoz és az érlelt sajtokhoz, izgalmas gasztronómiai élményt nyújtva.
Franciaország, St Jean Kourtzerode
... alkalmazásának megfelelően lett kifejlesztve. A munkajog betartása, amely előírja, hogy a vállalatvezetőnek minden szükséges technikai intézkedést meg kell tennie a porosodás csökkentése érdekében. Referencia: EGP1IMP Cél: Nedves munka - Áztatás - Mintavételezés porózus anyagokról Csomagolás: 1 L-es permetező flakon Színes gél: Nem Minimális mennyiség: 6 egység...
Portfólió (142)
Belgium, Namur
...Sencha Zöld Tea (Kína) Biogazdálkodásból. Természetes ízek: citromfű, gyömbér, citromhéj, körömvirág virágok. Választék: Csomag - 100 g Adagolás: 12 - 15g/L Víz hőmérséklete: 75-80°C Áztatás: 2 - 3 perc...
Portfólió (46)
Franciaország, Soing-En-Sologne
...Szomjas bor. Helyi élesztőkkel fermentálva, adalékanyagok nélkül. 3 hetes áztatás. Barátokkal fogyasztandó! Birtok: CHÂTEAU FRÉDIGNAC Borvidék: VIN DE FRANCE Régió: BORDEAUX Szín: Piros Szőlőfajták: 15% Merlot, 35% Malbec, 50% Cabernet Sauvignon Termesztési mód: Bio Jellemző: Könnyű/Gyümölcsös Űrtartalom: 75cl Évjárat: 2020 Súly: 1 kg...
Portfólió (100)
Franciaország, Roubia
...-VINS":"BOR ÉS ÉTEL PÁROSÍTÁS","Elle est vinifiée à température régulée et après une cuvaison de 20 jours avec des pigeages réguliers, elle est entonnée en barriques neuves de chêne français pour un élevage de 8 à 12 mois.":"Szabályozott hőmérsékleten erjesztik, és 20 napos áztatás után, rendszeres borogatásokkal, francia új tölgyfahordókba töltik, ahol 8-12 hónapig érlelődik.","Degré Alcool...
Portfólió (28)
Németország, Lübbenau
...A gép pasztás termékek és folyadékok adagolására szolgál. Alkalmazási terület: Folyadékok, szószok, pasztás termékek stb. hozzáadása. Különösen: - Áztatás - Sóoldat - Szósz stb. Felépítés: A dugattyús adagoló egy kiegészítő gépként van megtervezve, összesen nyolc töltőhellyel. A termékellátás a gép terméktartályából történik. Működés: A dugattyús adagoló könnyen integrálható egy meglévő...
Portfólió (25)
Spanyolország, Murcia
...Egyedi recept eredménye, amely kiváló minőségű fehérborra épül. A finom és elegáns áztatás aromás gyógynövényekkel, mint például a közönséges üröm, a krétai dittany és a kina, egyedülálló illatot kölcsönöz neki. Rubinvörös vermut téglás árnyalatokkal. Édes, ragyogó, intenzív és friss oregano, menta és karamell aromával. Méret: 25L, 2L, 5L, 6cl, 75cl...
Portfólió (178)
Franciaország, Lardier Valença
...Gyógyhatású növény, amely ismert vízhajtó és gombaellenes tulajdonságairól. Tonizáló hatással van a vénás rendszerre is. Bio, friss növényi kivonat (nem fagyasztott). Áztatás a gyűjtés helyén (Franciaország) 50 ml-es üvegpalack...
Portfólió (311)
Franciaország, Brissac Loire Aubance
...Hachette Útmutató 2020 SZÜRET ÉVE: 2017 SZŐLŐFÉLE: Cabernet franc. TERROIR: Ostra marnák agyagos-mészkő talajon. BORÁSZAT ÉS ÉRLELÉS: A szőlőt nagyon szép érettségben szüretelték, 100%-ban lefejtették. 1 hónapos áztatás a színkivonás és a komplex struktúra elősegítése érdekében. 12 hónapos tölgyfahordós érlelés. APPELLÁCIÓ: AOP Anjou Villages Brissac. KOSTOLÁSI MEGJEGYZÉSEK: Intenzív vörös...
Portfólió (12)
Franciaország, Porto Vecchio
...Ez a 60 ml-es Hidrataló Sárgarépa Olaj nem csupán egy egyszerű sárgarépa préselés vagy áztatás, mivel tartalmazza a csodálatos Vad Sárgarépa Illóolajat, amelyet a mi mezőinkről szüreteltünk, Korzikán. A vad sárgarépa illóolaj a virágok és magok szüreteléséből származik, amely július környékén történik a Dél-Korzikai ellenőrzött területeinken, míg a termesztett sárgarépa olaj (a mi gyártású...
Portfólió (50)
Franciaország, Pont D Ain
...Az ánizs ízét kedvelőknek itt egy csillagánizs áztatás, más néven "badiane", valamint a híres Madagaszkári vanília, amely édességet és kerek ízt ad ennek a cuvée-nek. Állapot: Új termék Ország: Franciaország Termelési régió: Normandia Megnevezés: Calvados likőr Évjárat: 2020 Alkohol: 26° Űrtartalom: 50cl...
Portfólió (95)
Franciaország, Saint Cannat
...TERROIR ÉS BIRTOK Agyag és mészkő keveréke. Hoztamány 36 hl hektáronként SZŐLŐFÉLESÉGEK Mourvèdre 25% Grenache 30% Cinsault 45% BORÁSZAT Hagyományosan megművelt talaj (mind mechanikusan, mind kézzel) indokolt talajkezelés. Kézi szüret. A fürtöket kézzel válogatják a szőlőültetvényen. Lombtalanítva és zúzva. Közvetlen préselés vagy bőr hideg áztatás (12°). Erjedés hőmérséklet-szabályozottan...
Portfólió (46)
Franciaország, Guenange
...BIO Assam Fekete Teánk tökéletesen illik a Cseresznye Pitéhez, egyedi ízt hagyva a szájban, miközben a CBD terápiás előnyeit is biztosítja. Élvezheti a fekete tea kellemes ízét, valamint a kender növény jótékony gyógyhatásait. Hozzávalók: BIO Jinjing fekete tea Kínából. 13g/L 3-5 perc áztatás 100°-on CBD virágok aránya: 10%, 20%...
Portfólió (98)
Franciaország, Brue Auriac
...Név: BASTIDE DE FAVE – OENOFIL Szín: Rozé Megnevezés: AOP Coteaux Varois en Provence Szőlőfajta: Cinsault 60%, Vermentino 30%, Syrah 10% TAV: 13.0% vol. Termelés: Fenntartható szőlőtermesztés Rövid héjon áztatás, Fermentáció 16-18°C-on Kóstolási jegyzetek Az ŒnoFil cuvée élénk és finom karakterrel rendelkezik. A Cinsault szőlőfajta, amely a házasítás többségét adja, nagy finomságot és fehér...
Portfólió (7)
Franciaország, Monchy-Lagache, France
...étkezési minőségű kukoricakeményítő A kukoricakeményítőt kukoricaliszt néven is ismerik. Közismert nevén Liugu por. Egy enyhén sárgás fehér por. Áztatás után a kukoricát zúzással, szitálással, ülepítéssel, szárítással és őrléssel nyerik ki. A gyakori termékek kis mennyiségű zsírt és fehérjét tartalmaznak. Magas nedvességfelszívó képességgel bír, akár 30%-ot is elérhet. Táplálkozási elemzés...
Portfólió (10)
Franciaország, Durtal
... tiszteletben tartja környezetünket. Mosás minden típusú burkolaton. Hideg vízű felülettisztítás akár 200 bar nyomással a CC1200 fejjel. Kézi kupolás CC600 a nehezen hozzáférhető helyekhez. Hóeltakarító berendezések (1m3-es sózó, első lapát, átalakítható orr, hóseprű, turbó fúró…). Mosó tartály áztatás. Kompakt, hidrosztatikus meghajtású, 4 kerékmeghajtású és kormányzott: Gyors felszerelés...
Portfólió (26)
Németország, Kirchheim
...Intenzív, gyümölcsös, savszegény fehérbor a Piwi Cabernet blanc-ból Leírás: Intenzív, gyümölcsös, savszegény · új, fehér szőlőfajta a Cabernet családból. Aranyérmet nyert a 2021-es Nemzetközi PIWI Borversenyen. Ételajánlás: Sütőben grillezett óriás garnélarák olívaolajjal, friss petrezselyemmel készült tálspitz zöld szósszal. Füstölt pisztráng vagy pisztráng Müllerin módra. Zöldséges quiche. Borászat: 24 órás héjon áztatás, kíméletes préselés, spontán erjesztés tölgyfahordóban, 12 hónapig seprőn érlelve, biológiai savbontás, csak egy szűréssel palackozva.
Portfólió (9)
Franciaország, Libourne
...Az áztatás történhet teás eszközökkel (áztató golyó, teáskanna, szűrők) vagy kávés eszközökkel (piston, szűrő, v60, chemex). Az italok melegen vagy hidegen fogyaszthatók. A BIBO pörkölt összetevőit értékesíti, lehetőséget biztosítva egyedi készítésre is. A felhasználás nem korlátozódik az italokra, hanem magában foglalhatja a konyhában, pékségben, cukrászatban, fűszerként, gomasio formájában való...
Portfólió (15)
Franciaország, Aiglun
... kiválasztására és összetételükre. Növényi eredetű alkohol, magas parfümkoncentráció és hosszú áztatás garantálja termékeink minőségét. Fedezze fel különböző illatgyertyáink, füstölőink, bio levendula illóolaj alapú kozmetikáink, Eau de Toilette és illóolajaink választékát weboldalunkon. Jó tudni! Egyedi igények szerint is dolgozunk, hogy kifejleszthessük az Ön által keresett terméket.
Portfólió (8)
Franciaország, Arrien En Bethmale
...- Magas alumíniumtartalmú chamotte. Munkamódszer: - áztatás, permetezés, préselés… - Nagyon jó tapadás a viaszokhoz. - Égetési hőmérséklet: 700°C - Hőmérséklet-tartósság 1500°C-ig, maximum 1700°C. - Kiváló magleválasztás. - Kiváló definíció olvadás után. - Nincs szükség állandó keverésre a habarcsoknál, fagyálló. - Alkalmazási terület: Művészeti és ipari öntészet, kristályüzemek, ékszerészet...
A Lugrade egy olyan vállalat, amely szenvedélyesen foglalkozik a tőkehal világával. A Lugrade folyamatosan fektet be a modernizációba és új berendezések, valamint infrastruktúrák beszerzésébe, amelyek támogatják tevékenységét, így a sózás és szárítás, valamint a tőkehal áztatás és mélyhűtés egyik legfontosabb vállalatává válik. A Lugrade - Bacalhau de Coimbra SA egy P.M.E. családi vállalkozás...
Spanyolország, Santiago De Compostela
...A LOS LICORES DE MARIA-nál, ahogy az várható, GALICIAI PÁLINKÁT használunk. Az áztatás során felhasznált gyógynövények TERMÉSZETESEK, lehetőség szerint idényjellegűek, ezért készítünk ilyen kis tételeket és ilyen lassan. Elkészítésükhöz Galícia minden tájáról származó gyógynövényeket használunk, "HERBAS PARA NAMORAR" a TISZTASÁGUK, AROMÁJUK és gyógyító tulajdonságaik miatt. A citromfű - a...
Egyesült Királyság, Shoreham By Sea
... Folyadékok Teszt Laboratóriuma kalorimetrikus hőcserélő szélcsatornákat és alkatrész tesztelő berendezéseket tartalmaz, amelyek robbanás, öregedés, savállóság, hőciklus, hő sokk, pulzálás, nyomásciklus, magasság, korrózió, erózió, SWAAT, rezgés, ütés, szivárgás, áramlás vs dP, forró áztatás és hideg áztatás tesztelésére szolgálnak. Az Alkatrész Tisztaság Laboratóriuma az ISO 16232 szabvány szerint...
Portfólió (6)
Olaszország, San Donaci
... készült, kalap alá merülő erjesztőkben végzett áztatás, a fermentáció hőmérsékletének ellenőrzése, a lágy prések hozzájárulnak a termékek már így is kiváló organoleptikus és minőségi jellemzőinek kiemeléséhez, hangsúlyozva azok tipikus ízeit és aromáit. A Cantina San Donaci csak a saját szőlőültetvényeinek őshonos szőlőit dolgozza fel: a három történelmi szőlőfajta, a Negroamaro, a Primitivo és a Malvasia Nera mellett kisebb mennyiségben más fajtákat is használnak, mint például a Malvasia Bianca, a Chardonnay, a Bombino és a Trebbiano.
Portfólió (5)
Belgium, Chatelineau
...A Decamps intézmények teljeskörű termékválasztékot kínálnak a tetőzéssel kapcsolatosan: fa, fedés, szigetelés, panelek, kiegészítők és befejezések. Fa szakértőiként segítjük a választását az alkalmazásának megfelelően: építés, tetőszerkezet vagy padló. Szükség esetén ezt a fát felhasználjuk és az Ön igényei szerint előkészítjük: impregnálás/áztatás, fűrészelés, gyalulás.
Spanyolország, Blanes
A fogyasztható virágok olyan virágok, amelyeket biztonságosan lehet fogyasztani. A fogyasztható virágokat tárolhatjuk későbbi felhasználásra olyan technikákkal, mint a szárítás, fagyasztás vagy olajba áztatás. Használhatók italok, dzsemek, saláták, levesek, szirupok és főételek készítésére. Virágokkal ízesített olajok és ecetek készíthetők úgy, hogy a szirmokat ezekbe a folyadékokba áztatjuk...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre