Franciaország, Roubia
...Biológiai kultúra. Kézi és gépi szüret. Teljes fürtleválasztás, Erjedés hőszabályozott rozsdamentes acél tartályban, Helyi élesztők használata. Érlelés hőszabályozott rozsdamentes acél tartályban, Technikai parafadugó. Agyagos-mészkő talajok. Szem Erőteljes ibolya szín, ibolya reflexekkel. Illat Enyhe fekete ribizli aromák, enyhe friss gyümölcs aromák, finom málna aromák. Étel-ital párosítás Grillezett vörös húsok, grillezett fehér húsok Szervírozási hőmérséklet: 16° - 17° Szín: Vörös Szőlőfajta: Cinsault, Syrah Alkoholtartalom: 12,5% Űrtartalom: 75 cl (Palack)...
Portfólió (28)
Spanyolország, Murcia
...A legjobb Tempranillo szőlőkből készült, amelyeket a legöregebb szőlőültetvényeinkről válogattunk, kis dobozokba kézzel szüretelve és a válogató asztalon osztályozva. Malolaktikus erjedés és további érlelés 24 hónapon át új francia tölgyfahordókban. Végül a bor legalább 12 hónapig a palackban marad, mielőtt értékesítésre kerül. Palack: 0,75L Magnum palack: 1,75L...
Portfólió (178)
Franciaország, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2018 CEPAGE : Chenin. TERROIR : Gravier d'Anjou. VINIFICATION ET ELEVAGE : A szőlőszemek kíméletes préselése 3 válogatás során, amelyeken aszalt és botritiszes szőlő található. Erjedés tölgyfahordóban, majd 12 hónapos érlelés finom seprőn, hogy komplex aromás struktúrát nyerjünk. APPELLATION : AOP Coteaux de l'Aubance. NOTES DE DEGUSTATION : Csillogó, arany szín. Harmonikus...
Portfólió (12)
Franciaország, Saint Cannat
...TERROIR ÉS BIRTOK Agyag és mészkő keveréke. Hoztamány 36 hl hektáronként SZŐLŐFÉLESÉGEK Mourvèdre 25% Grenache 30% Cinsault 45% BORÁSZAT Hagyományosan megművelt talaj (mind mechanikusan, mind kézzel) indokolt talajkezelés. Kézi szüret. A fürtöket kézzel válogatják a szőlőültetvényen. Lombtalanítva és zúzva. Közvetlen préselés vagy bőr hideg áztatás (12°). Erjedés hőmérséklet-szabályozottan...
Portfólió (46)
Egyesült Királyság, Ellesmere Port
Az SPL International széles választékban gyárt és szállít fermentációs termékeket és nyersanyagokat mind a kereskedelmi alkoholtartalmú italok gyártói, mind a házi sörfőző nagykereskedők számára. A termékkategóriák közé tartozik az Élesztő, Tápanyagok, Enzimek, Finomítók, Savszabályozás, Fermentálható anyagok és még sok más; ha a meglévő portfóliónkban nem találja meg a szükséges termékeket, rende...
Portfólió (9)
Szlovénia, Maribor
A Borgla d.o.o. vállalatot 2015-ben alapították, és egy kefir készítő eszköz ötletéből indult. Mint sikeres projekt a Kickstarteren, a vállalat elkezdte működését, és új eszközöket fejlesztett a fermentált ételek és italok készítéséhez. A vállalat eddig a fermentált ételek és italok otthoni készítésére szolgáló termékek fejlesztése mellett ökológiai kultúrák (vízkefir kultúrák, tejkefir kultúrák,...
Portfólió (3)
Olaszország, Milano
A NeroSano egy egyedülálló olasz termék. A fekete fokhagyma egyszerűen friss fokhagyma (Allium sativum L.), amelyet csak a hőmérséklet, a levegő páratartalma és a légnyomás kontrollált változtatásával fermentálnak egy meghatározott időn keresztül. A folyamat során a gerezdek fehérből sötét színűvé válnak, édes ízt kapnak, és állaguk rágósból zselésre változik. A fehér fokhagymából fekete fokhagymá...
Portfólió (7)
Olaszország, Dorgali
...Kiváló minőségű bor, amely gondos válogatással készült Cannonau szőlőből, nagyrészt 40 évnél idősebb, szőlőbokor formájában termesztett szőlőből. A héjon való lassú erjedés után, amely körülbelül 20 napig tartott kis acéltartályokban, 24 hónapig francia tölgyhordókban érlelődik. Ezt követi legalább 8 hónapos palackos érlelés. Csodálatos gránátvörös szín. Illatában impozáns. Gazdag érett piros...
Portfólió (5)
Franciaország, Cormontreuil
...Bemutató: A permanens aphrométer folyamatosan ellenőrzi a nyomás alakulását a második erjedés során. A palack nyakára rögzítjük, amikor a bort kiöntjük, anélkül, hogy lezárnánk. Az aphrométer tehát a palack nyakán marad a habképződés teljes időtartama alatt. Alkalmazható aphrométer: - Jéroboam. - Különleges palackok kérésre. Rozsdamentes manométer: (0/10) Bar. Előnyök: - Megbízható és robusztus mechanizmus. - Rozsdamentes manométer. - Franciaországban, saját gyártásban készült. - Testreszabható aphrométer. Megjegyzés: Ne üssük, ne ejtsük le. Termékadatlap letöltése...
Portfólió (19)
Spanyolország, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...A hagyományos készítési módszer a mi régiónkban. Az egész fürtöket egy tartályba helyezik, ahol természetes erjedés zajlik szén-dioxid gáz atmoszférájában. Az eredmény egy aromás, gyümölcsös ízvilágú bor, amely lila színű.
Portfólió (1)
Spanyolország, Madrid
...EREDETI MEGJELÖLÉS: CIGALES A szüret október elején zajlott, amely során enyhe zúzást és kíméletes leválasztást alkalmaztak. Ellenőrzött hőmérsékleten erjedt. Ezt követően malolaktikus erjedés történt. Végül tisztították, stabilizálták és palackozták.
Olaszország, Marciano Della Chiana
...Alò egy értékes bor, amely napfényen szárított Aleatico szőlőből készült. A természetes erjedés után a bort kis fahordókban érlelik. Ennek a késői szüretelésű édesbornak a termelése évente 500 palackra korlátozódik. Gazdag bor, nagyon széles aromaprofilel, a szilva gyümölcsösségétől a rózsa virágosságáig, egészen a fahéj fűszerességéig, rubinvörös színben tűnik fel. Lédús és telt ízének...
Portfólió (10)
Franciaország, Brue Auriac
...Szín: Piros Évjárat: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Szőlőfajták: Syrah 90%, Grenache 10% Alkoholtartalom: 14.0% vol. BORÁSZAT: Mértékletes szőlőtermesztés Hideg előerjedés, Erjedés 20-25°C-on, Két hétig tartó áztatás, finom seprőn érlelés KOSTOLÁSI MEGJEGYZÉS Az illat intenzív fekete gyümölcsöket, fekete ribizlit és szeder aromákat, enyhén vaníliás jegyekkel fejez ki. Ezután fűszeres és...
Portfólió (7)
...Szín: intenzív rubinvörös. Illatok: széles és tartós, érezhető cseresznye és vanília jegyekkel. Íz: testes, kerek, lágy és kiegyensúlyozott tanninokkal. Szerviz hőmérséklet: 16-18°C. Párosítások: kiváló vörös húsok, vad és érlelt sajtok kísérőjeként. Borászat: a szőlőszemek lefejtése után a must 6-7 napig héjon ázik 24-26°C-on. A malolaktikus erjedés befejezése után egy része barrique hordókban, a másik része acélban érlelődik. Érlelési potenciál: 2 év és több a szürettől függően.
Portfólió (4)
Spanyolország, Sant Cugat Del Vallès
...Gyors részletek Típus: Zöld kávébab Fajta: Egyéb Feldolgozási mód: napfényen szárítás Érettség: nagyon jó erjedés Fokozat: 1 és 2 Tanúsítvány: SGS, Nemzeti Kakaó és Kávé Tanács (NCCB) Súly (kg): 71 Származási hely: Spanyolország Márka: hagyományos kakaó és kávé...
Portfólió (1)
Franciaország, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICATIÓN : Részleges malolaktikus erjedés. Öregedés a pincében 5 évig. ASSEMBLAGE : 15 % rezervbor perpetuális solérából. DOSAGE : 10 g/l DÉGUSTATION : Ez a tiszta Pinot Noir cuvée fehér virágok és citrusfélék aromáit ötvözi. A szájban kerek és lágy támadás, amely gyümölcsös, lekváros és vaníliás ízeket hordoz, a végén fás jegyeket mutat. Ez a pezsgő aperitifként és az étkezés során egyaránt élvezhető.
Portfólió (9)
Bulgária, Plovdiv
...Kekszjavító Kekszjavító – a kekszekhez készült, hengeren nyújtott és permetezett finom szerkezet, amely hosszabb ideig megőrzi a frissen sült kekszek ízét. Javítsa a sütik és a ropogós kekszek minőségét. A tészta fejlődésének fokozásától kezdve a következetes erjedés eléréséig, a fermentált ropogós kekszek színének javításáig – növelje a sütik és a ropogós kekszek minőségét. A weboldalunkon...
Németország, Budenheim
A Budenheim KG Vegyi Gyár a magas minőségű és tiszta foszfátok, valamint speciális vegyszerek nemzetközi szakértője, amelyek alkalmazása minden élet területén és iparágban megtalálható. A foszfátok számos iparágban alkalmazhatók, például: •Építés •Festék és bevonat •Erjedés •Tűzállóság •Lángvédő •Üveg és üvegkerámia •Műanyag •Lítium-ion akkumulátor •Orvostechnika •Fém •Élelmiszer •Papír és fa kompozit •Gyógyszer és kozmetikum •Tisztítószerek •Textil és bőr •Víz...
Olaszország, Toscanella Di Dozza
... használják) -bio szőlőszármazékok. A boripar számára a két fő termék a vörös/fehér szőlőlé koncentrátum, amelyet a bor színének korrigálására használnak, és az RMC (rektifikált koncentrált must), amelyet a mustok és az új borok gazdagítására használnak erjedés közben, de édesítésre és mind a csendes, mind a pezsgő minőségű borok kidolgozására is alkalmazzák. Étel-, ital- és akár boripar számára is...
... nyert levet, amelyet mustnak neveznek, ülepítés után a pincébe viszik, és hordókba töltik, ahol az alkoholos erjedés zajlik. A vörösborok esetében a szőlőt részben lecsumázzák (a cél a szőlőszemek és a kocsányok elválasztása); ezt követően egy héten vagy annál tovább, a szüret évjáratától függően, erjesztik a tartályban (lehetőleg fából). Ez a fázis lehetővé teszi a tanninok és a szőlő héjában található szín kivonását. Amikor a tartályok hőmérséklete körülbelül 16-18 °C-ra emelkedik, az élesztők aktivitása megkezdődik, és megindul az alkoholos erjedés.
Ausztria, Hof Bei Salzburg
100% természetes összetevőkből készült bioitalok, mesterséges édesítők és mesterséges összetevők nélkül. Erjesztett italok, tejsavas erjedés. Bioital gyermekeknek. IXSO termékcsalád.
Németország, München
Szerződéses szintézis ; Utófeldolgozás, Erjedés ; Peptidek ; Fehérjék...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play