Németország, Höhenkirchen-Siegertsbrunn
...A természetes bélfélék az egyik legrégebbi és legtermészetesebb "csomagolás" a kolbász számára! Cégünk széles választékot kínál juh, sertés és marha bélből. Folyamatosan frissített ajánlatok!
Azonos termékek
Természetes Bél
Természetes Bél
Portfólió (1)
Olaszország, Guidonia
...Hagyományos Calabrese kolbász, tiszta sertéshúsból, durván őrölve, sóval, természetes fűszerekkel és minőségi chilivel keverve, természetes bélbe töltve és körülbelül 45 napig érlelve. Körülbelül 300 g-os darab természetes bélben. Csomagolás: A.T.M. - S.V Tartósítószerek nélkül Gluténmentes Laktózmentes Színezékek nélkül...
Olaszország, GRUMO NEVANO NA
...Magas minőségű sózott juhbél az optimális kolbász textúrához és ízhez Átmérők: 14/16, 16/18, 18/20, 20/22, 22/24, 24/26, 26/28 Minőségek: AA, AB, BC, Rövid Prémium sózott juhbéljeink magas minőségi szabványoknak felelnek meg: - AA Minőség: Körülbelül 95% juh tartalom, amely kivételes textúrát és a legjobb ízt biztosít. - AB Minőség: Körülbelül 60% juh tartalom, kiemelkedő teljesítményt nyújt. Erős textúra, egységes fehér szín, kiváló választék Különböző típusú kolbászokhoz alkalmas...
Azonos termékek
Kolbászburkolatok
Sózott juhbél
Egyéb termékek
Juh Sasings Hanks-ben
Sózott juhbél
Portfólió (2)
... kizárólag természetes adalékokkal készítsük. A ŽŪB "Delikatesas" ismert a HoReCa ügyfelei körében. Új vásárlókat keresünk: emigráns-diaszpóra boltok, kiskereskedelmi üzletek, forgalmazók, viszonteladók, kis kereskedők, etnikai boltok külföldön.
Olaszország, Firenze
...Nduja di Spilinga üvegben A Nduja di Spilinga egy pikáns, kenhető kolbász, amely Calabria területéről, pontosabban Spilingából származik, a Monte Poro és Capo Vaticano lábainál található területről. És ebben a vidám településen készül ez a termék, szigorúan követve a helyi ősi hagyományokat. A nduját gondosan válogatott húsokból és a legjobb helyi paprikából készítik. A természetes érlelés után...
Portfólió (1)
Belgium, Lokeren
A Van der Jeugt természetes bélfeldolgozásra specializálódott. A tapasztalat és a precizitás kiemelkedő fontosságú a természetes belek előkészítése és kiválasztása során. Az iparosnak a tudását kell alkalmaznia a természetes belek tisztításához és válogatásához, hogy azok használhatóak legyenek a kolbászgyártók számára. A Van der Jeugt természetes belek hírneve kompromisszumok nélküli minőségre és garantált termékre épül. Ezért vagyunk a legjobb beszállítója. Sertés, juh és marha belek.
Portfólió (6)
Spanyolország, Sant Feliu de Pallerols
A FONT-SANS egy családi vállalkozás, amely a legjobb száraz kolbászok szakértője. 1917 óta a Pireneusokban működünk, és csak a legjobb minőségű friss sertéshúst használunk helyi beszállítóktól, amelyet válogatott fűszerekkel és gasztronómiai összetevőkkel keverünk. A Pireneusok éghajlata lehetővé teszi a természetes szárítási folyamatot, amely autentikus ízt, aromát és textúrát biztosít. A FONT-SANS termékei egyenként kézzel ellenőrzöttek, garantálva ezzel a tökéletes ajándékot és egy kivételes gasztronómiai élményt.
Franciaország, Rillieux La Pape
... egészségügyi engedéllyel rendelkezik, amelyet a Rhône DDPP adott ki, a hatályos jogszabályoknak megfelelően. 3 kulcspont: - Kézműves receptek Gondoskodtunk arról, hogy megtaláljuk az eredeti recepteket, és szívügyünk, hogy életre keltsük őket és továbbörökítsük. - Főként helyi húsok Minden Bio tanúsítvánnyal rendelkező húsunk az Auvergne-Rhône-Alpes régióból vagy a szomszédos megyékből származik. - Természetes összetevők Minden termékünk Bio tanúsítvánnyal rendelkezik, és nitrit, tartósítószer és színezék nélkül készül, természetes sertés- vagy marhahús bélbe töltve.
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... jellemez minket. Több gazdasággal rendelkezünk, ahol az állatainkat neveljük, és ahol a takarmányainkat gabonákból és kiválasztott természetes élelmiszerekből készítjük. A vállalatunk kiváló létesítményekkel rendelkezik, amelyek együtt a humán csapatunk szakszerűségével biztosítják, hogy termékeink referenciaértékűek legyenek fogyasztóink számára.
Portfólió (2)
Olaszország, Castel Guelfo Di Bologna
... ki kézműves módon előállított természetes termékcsaládokat. A húskészítő sonkákat, extra friss kolbászt, szárított kolbászt, Luganegát, Zia Ferrarese kolbászt, grillezhető Guelfo kolbászt, paraszt kolbászt és nagyobb helyi kolbászt, Milano, Magyar, Felino, Ferrarese, Nápolyi, Fabriano kolbászt, érlelt guancialét, fejhúsos sonkát, tepertőt, cotechino-t és zampone-t, bondiolát, pap kalapot és egyéb különlegességeket kínál kiskereskedelmi, GDO és vendéglátóipari értékesítésre.
Olaszország, Reggio Emilia
... Reggiano DOP a síkságról, dombvidékről és hegyvidékről, érlelési idő 36 hónaptól 80 hónapig. Hagyományos Modenai Balzsamecet IGP, amely 12-24, akár 30 évig érlelődik fából készült hordókban. Parma sonka DOP, Culatello di Canossa (RE) minimum 24 hónapos érleléssel, Felino kolbász, Zsírkolbász, Zsírkolbász, Strolghino. Előfőzött termékek: Cotechino, Zampone, főtt kolbász, trüffelle ízesítve - Truffle...
Portfólió (10)
Spanyolország, Tudela (navarra)
A Leframa egy családi vállalkozás, amely fokozatosan nőtt a két világos elvnek köszönhetően: a kemény munkának és a maximális minőségnek, hogy a legjobb terméket kínálhassuk ügyfeleinknek. Szeretjük a munkánkat, és ezt próbáljuk átadni minden termékünkben. Termékeink: FRISS KOLBÁSZ, CHISTORRA, SZÁRAZ ÉS FRISS CHORIZO, LONGANIZA, KURTÍTOTT SZALONNA, TOCINETA, FŰSZERES LOMBOC, FEHÉR CHORIZO, CULARES. Minden termékünk természetes bélből készült. Megvan a Navarrai Kézművesek és a Reino Gourmet pecsétje, és most már van egy ökológiai termékcsaládunk is.
Románia, Bucuresti
... (savanyú, mustár, bors, paprika, oregánó, bazsalikom, rozmaring, kapor) - Édességek minden típusban (cukorka, ostya, keksz…) és minden származék - Italok minden típusban, alkohollal (sör, bor, pálinka, vodka…), alkohol nélkül [víz (nagyon jó ár a Közel-Keleten), természetes gyümölcslé, szénsavas], energiaital - Természetes gyümölcslevet is kínálunk vegyszerek nélkül, közvetlenül a moldovai és romániai...
Franciaország, Charmes-Sur-Rhône
Az ANTARTIC II INGRÉDIENTS gyártóegységet 2002-ben hozták létre, hogy technológiai keverékeket biztosítson az élelmiszeripar számára: bevonatok, sózott termékek (pácolt termékek, főtt felvágottak, nyers felvágottak, száraz felvágottak), zselék, marinádák, szószok és szószalapok, aromák, snackekhez való aromák, természetes aromák, kolbász és merguez fűszerek, konyhai segédanyagok, etnikai termékek...
Franciaország, Vigan (Le)
A THOCAVEN vállalat kacsatenyésztésre specializálódott. A kacsákat szemeskukoricával etetjük, hogy egészséges és természetes termékeket garantáljunk. Teljes választékot kínálunk kacsahúsból, mint például libamáj, mellfilé, konfitált hús, tournedos, rillette, kolbász, combok...
Portugália, Leiria
... természetes bél használatával egyedülálló íz elérését teszik lehetővé. A húskészítmények portfóliójába való bevezetésével új márkát hoztunk létre - MANDUCA ®, ahol különféle termékeket kínálunk, mint például: Rizses Hurka; Farinheira; Negrito; Salpicão; Füstölt Has; Sonka; Friss Kolbászok és Merguês; Nyársak; Roti; Házi Kolbász. Mindig hűek maradunk a kézműves gyártási folyamatokhoz és a nyersanyagok...
...A T&K Sp. z o.o. tizenöt éve van jelen a lengyel piacon, együttműködve a legnagyobb holland húsáru beszállítóval, a Combinatie Teijsen v.d. Hengel (C.T.H.) B.V.-vel, amely ma a VION Food Group része. Tevékenységünk a kolbász- és sonkagyártáshoz elengedhetetlen termékek kiskereskedelmi értékesítésére összpontosít. A termékkínálat főként természetes bélből (főként sertés- és juhbélből), mesterséges...
Törökország, Gaziantep
...LEZZET YURDU Gaziantep-ben alapított cégünkkel az élelmiszeriparban végezzük tevékenységeinket, 1. osztályú 100% természetes termékeket gyártunk/ellátunk, és napi szállítmányokat küldünk Törökországba és számos más országba. Az élelmiszeriparban folyamatosan kutatás-fejlesztési munkákat végzünk, és számos újítást valósítottunk meg a termékfejlesztés és csomagolás terén. Földimogyorós kolbász...
Franciaország, Foix
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
Törökország, Afyonkarahisar
... (beleértve az állat különleges húsát, bélszín, steak, ribeye, sült marhahús stb.), olaj: omentum olaj, fűszer: igazi fokhagyma (nem fokhagymapor), gondosan válogatott fűszerek, kősó és természetes állati bél, a fenti összetevőkön kívül nem használnak további termékeket, mesterséges és szintetikus adalékanyagokat. Arra invitálunk, hogy kóstold meg a sujukunkat, hogy a hagyományos természetes íz örökségét a jövő generációira hagyjuk, egy felejthetetlen ízt hagyva a szád ízében.
Portfólió (2)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
Textúra, aroma és páratlan íz; kézműves, természetes termékek, hagyomány, intenzív, ragyogó színek, tele élettel: ezek a Don Ibérico termékek páratlan tulajdonságai. Ilyenek a termékeink, a lélek tápláléka és a test öröme: Ibérico egy különleges Don-nal. DON IBÉRICO.
Olaszország, Sant'egidio Del Monte Albino
...kizárólag természetes liszteken alapuló étrenddel. Az egész gyártási folyamat a kézműves műhelyünkben zajlik, alapos kutatás és folyamatos fejlesztés alapján, a hagyományos hentesipar művészetének elengedhetetlen tiszteletben tartásával, a megszilárdult és észlelhető jellemzőivel. Felvágottainkat a forgalmazásra és fogyasztásra bocsátjuk, tudatában és büszkeséggel, hogy egy vitathatatlanul kiváló minőségű és magas kulináris hagyománnyal rendelkező élelmiszert kínálunk.
Belgium, Izier
... sem. Dió: A sonka finom része, enyhe, természetes pácban sózva, füstölt vagy sem. Szalonna: Szárazon sózott has, füstölt vagy sem. Kézműves főtt sonka: Kiváló minőségű sonka, kézműves módon sózva, sütőben főzve és párolva. Száraz kolbász: Kiváló minőségű sertés- és marhahúsból készült készítmény.
Spanyolország, Valencia
Cég, amely a természetes béltermékek gyártására és forgalmazására specializálódott kolbász készítéséhez. Szakértők a bárány, sertés és marha belekben. Országos és nemzetközi forgalmazás. További információ: www.vgallent.es...
Spanyolország, Cazorla
... felvágottak, - Kézműves sonkák, - Fűszerezett olívabogyók, - Hús-, hal- és zöldségpástétomok, - Készített húsok, kolbász és vad hús olajban, - Kézműves sajtok, - Csokoládé és ízesített lekvárok, - Tiszta méz, - Méhpollen, - Ökológiai növények és fűszerek. Ne habozzon élvezni kézműves termékeinket a legjobb ízélménnyel, valamint olyan kozmetikumokat, amelyek segítenek ápolni a bőrét.
Franciaország, Ivry Sur Seine
A boutargue vagy poutargue, a különböző kiadások szerint, a Larousse gasztronómiai szótárban egyik írásmódról a másikra ingadozik, de ugyanazt a meghatározást tartja: Sózott, szárított és préselt sügértojások. A boutargue lapos kolbász formájában jelenik meg, általában viasszal bevonva, hogy jobb tartósítást biztosítson. Természetes termék, tartósítószer, adalékanyag és színezék nélkül, csupán...
Spanyolország, La Roda
...gazpacho torták, kézműves torták, torták Manchego gazpachóhoz, a gazpacho Manchego fő összetevői. A legjobb érlelt, főtt és friss felvágottak Albacete hegyvidékéről. Borsos szalámi, chorizo la mancha, pokoli chorizók, hagymás véres hurka, fehér kolbász, chistorra, érlelt chorizo. A végén néhány kézműves sör, házi sör, dupla erjesztésű sör, szűretlen sör, hozzáadott gáz nélküli sör, spanyol kézműves sörök. Vagy néhány pálinka vagy házi rum, mint a krém pálinka, gyógynövény pálinka, gyógynövény likőr, mézes pálinka, mézes likőr, mézes rum.
Németország, Grüna
MTG Fűszerek kolbász fűszerek gyártója hobbi hentesek és szakemberek számára. Emellett gazdag választékot kínálunk természetes bélből, nyers fűszerekből, gyógynövényekből, gyógyhatású növényekből és segédanyagokból a kolbászgyártáshoz.
Németország, Erftstadt
... szakértelem, a megbízhatóság, a kreativitás, a rugalmasság, a gyorsaság és még sok más jellemzi. Több mint 70 éve cégünk az egyik vezető európai szakértő az élelmiszer-adalékanyagok és zselatin területén - exkluzív szakértelemmel és a legjobb termesztési területekről származó, magas minőségű természetes nyersanyagokkal. Szállítási programunk magában foglalja a nagy hatékonyságú adalékanyagokat, fűszereket...
Franciaország, Montreuil Bellay
Önök örömére Roger BODET, mesterszakács, bemutatja tehetségét és tudását egy széles választékú szárazkolbász révén. A természetes bélbe töltött kolbászokat egy érlelő helyiségbe helyezik, ahol fokozatosan elérik az ízek és a jó szárazkolbászra jellemző felületi virágok fejlődéséhez ideális hőmérsékletet. Ez az a szakasz, amikor a legjobban kényeztetik őket, mivel ezután szigorúan időzített lépcsőkben kell lehűlniük. Ezután következik az érlelés a szárítóban, ahol a hőmérsékletet és a páratartalmat szoros felügyelet alatt tartják több héten keresztül.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play