Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...A termék a hátsó végtagból készült, az ischiopubicus szinapszis szintjén levágva, lábbal és csonttal, amely tartalmazza az épen megmaradt osteomuszkuláris részt. Felnőtt sertésektől származik, amelyeket 3-4 hónapon át tölgyfalevéllel, fűvel és szármaradványokkal etettek. A megfelelő sózás és érlelés folyamatának alávetve. Hozzávalók: Ibériai tölgyleveles sertés sonka és tengeri só...
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A termék felnőtt sertések hátsó végtagjából készült, amely a megfelelő sózás és érlelés folyamatán ment keresztül. A Brisa ibériai sertések A Brisa ibériai sertések olyan különleges jellemzőkkel bírnak, amelyek jelentősen megkülönböztetik őket a többitől, így a legmagasabb minőségű ibériai termékek jönnek létre. Ezek olyan példányok, amelyek genetikai történettel rendelkeznek, és amelyek eredete...
Spanyolország, Córdoba
HÚSÁRUHÁZAK ÉS FELVÁGOTT TERMÉKEK GYÁRTÁSA, SONKA SÓZÁS ÉS ÉRLELÉS, KERESKEDELEM ÉS ELADÁS FOLYAMATOS TERMÉKEK.
Spanyolország, Madrid
A Bellota Ibérica a Grupo Mendoza ibériai termékeinek kizárólagos forgalmazója, amely a ibériai sertések tenyésztésére és sonkák, lapockák és lombozók gyártására specializálódott. Több birtokkal rendelkezik a Huelva-i Sierra különböző településein (ANDALÚZIA), és minden terméke saját tenyésztésű, a saját földjeiken legelnek. A tenyésztés, vágás, formázás, sózás, szárítás és érlelés folyamata hagyományos módon zajlik, ahogyan ezt ezen a vidéken ősidők óta szokás, hagyományos és kizárólag sertésvágóhídakban, szárítókban és a térség hentesüzemeiben.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play