Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...A termék a hátsó végtagból készült, az ischiopubicus szinapszis szintjén levágva, lábbal és csonttal, amely tartalmazza az épen megmaradt osteomuszkuláris részt. Felnőtt sertésektől származik, amelyeket 3-4 hónapon át tölgyfalevéllel, fűvel és szármaradványokkal etettek. A megfelelő sózás és érlelés folyamatának alávetve. Hozzávalók: Ibériai tölgyleveles sertés sonka és tengeri só...
Portfólió (43)
Olaszország, Pasturo
...hogy elősegítsék a gorgonzolára jellemző penészgombák fejlődését, amelyek meghatározzák a zöld színeződést (érlelés). A tészta egybefüggő, szalmasárga színű, gazdag fényes zöld penészgombák fejlődésével tarkított. Határozott, csípős, jellegzetes ízű. Átlagos súly: 12 kg Minimális érlelés: 90 nap...
Portfólió (7)
A Food Ingredients Technologies küldetése az élelmiszer-aromák és ízek testreszabott létrehozása és gyártása, az ételek receptjeinek megvalósítása és átalakítása érdekében. A Food Ingredients Technologies-nél az élelmiszer a szenvedélyünk, és tudjuk, hogy Önnek is az. Aki ételekről beszél, az ízekre gondol. A tevékenységünk szíve a tudásunk harmonizálása, funkcionális és aromás összetevők felhas...
Portfólió (19)
Franciaország, LANGEAIS
...Személyre szabottan készült, 316 vagy 321 rozsdamentes acélból készült rácsaink használhatók érleléshez, szárításhoz vagy sózáshoz, és könnyen rakodhatók és szállíthatók a rácstartó kocsijainkon. A Servi Doryl rácsokat olyan elválasztókkal látja el, amelyek megakadályozzák a sajtok érintkezését a szállítás és a sózás során. Anyag: Rozsdamentes acél 304 és 316 Méretek: - Rácsok minden méretben - Drótok száma: 35, 31 vagy 51 - Drót átmérője: 2,4 mm...
Portfólió (68)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A termék felnőtt sertések hátsó végtagjából készült, amely a megfelelő sózás és érlelés folyamatán ment keresztül. A Brisa ibériai sertések A Brisa ibériai sertések olyan különleges jellemzőkkel bírnak, amelyek jelentősen megkülönböztetik őket a többitől, így a legmagasabb minőségű ibériai termékek jönnek létre. Ezek olyan példányok, amelyek genetikai történettel rendelkeznek, és amelyek eredete...
Olaszország, Montelibretti
... kecske termékek fogyasztását. A vállalat sajtkészítője CE jelöléssel rendelkezik (IT F8W1G CE). A vállalat friss sajtok, például első só, stracchino és robiola, érlelt sajtok és ricotta előállítására specializálódott. Fehér és gyümölcsös joghurtot, valamint pasztőrözött tejet is készítenek. Kereskedelmi ajánlatunk a Orazio sajt köré összpontosít, amely egy félig érlelt sajt, amely asztali fogyasztásra alkalmas, és néhány hét érlelés után kerül forgalomba. A száraz sózás és a természetes helyiségben történő érlelés egyedivé teszi érzékszervi tulajdonságait.
Olaszország, Cremona
... mindegyik felbecsülhetetlen, mint a régi receptekben. A hosszú érlelés nap mint nap a "megfelelő távolságban" történik, hogy egy megkülönböztető illatot és ízt ajándékozzon a sózás és a kézi kötések révén. A napi minőségellenőrzések, a kiválóság iránti mániákus figyelem, a kiválasztott, magas minőségű olasz nemes húsok exkluzív választása. Értékes összetevők, amelyeket minden nap belefoglalunk...
Spanyolország, Córdoba
HÚSÁRUHÁZAK ÉS FELVÁGOTT TERMÉKEK GYÁRTÁSA, SONKA SÓZÁS ÉS ÉRLELÉS, KERESKEDELEM ÉS ELADÁS FOLYAMATOS TERMÉKEK.
Olaszország, Castel Goffredo
Rugalmas, lélegző szövetcsövek készítése sonkák, vállak, capocollo, coppe, filze, pancette stb. védelmére bármilyen rovar ellen a érlelés során. A sonkát, capocollo-t stb. a csőbe helyezve használják, közvetlenül a sózás után. Nagykereskedelmi védőcsövek gyártása az élelmiszeripar számára, cégünk, amely Mantova megyében található, szintetikus és természetes anyagokból készült csöveket gyárt a húskészítményekhez. Speciális gépek és szálak segítségével antibakteriális és tartós termékeket garantálunk. Ezenkívül képesek vagyunk az ügyfél igényei szerint egyedi termékeket létrehozni.
Spanyolország, Madrid
A Bellota Ibérica a Grupo Mendoza ibériai termékeinek kizárólagos forgalmazója, amely a ibériai sertések tenyésztésére és sonkák, lapockák és lombozók gyártására specializálódott. Több birtokkal rendelkezik a Huelva-i Sierra különböző településein (ANDALÚZIA), és minden terméke saját tenyésztésű, a saját földjeiken legelnek. A tenyésztés, vágás, formázás, sózás, szárítás és érlelés folyamata hagyományos módon zajlik, ahogyan ezt ezen a vidéken ősidők óta szokás, hagyományos és kizárólag sertésvágóhídakban, szárítókban és a térség hentesüzemeiben.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play