Franciaország, Patornay
...A COOKIPACK fekete ételtartó doboz kedvelt a vendéglátók körében, de a gyorséttermek és elviteles étkezések szakemberei is használják, mivel lehetővé teszi egy kis főtt étel tárolását. Az ételtartó doboz alkalmas meleg ételek, például paella, kuszkusz vagy más ételek tárolására... Az ételtartó doboznak számos előnye van: - Biztonságos szállítást biztosít a tökéletes vízállóságának köszönhetően...
Portfólió (122)
Franciaország, Pineuilh
...hogy egy testes és húsos bort kínáljon, amely a Bordeaux borok presztízsét képviseli. BORÁSZAT Hagyományos erjesztés rozsdamentes acél tartályokban. SZŐLŐFÉLESÉGEK Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon KÓSTOLÁS Fényes sötét gránát szín. Gyümölcsös illat fekete ribizli, szeder és meggy aromákkal. Kerek, kiegyensúlyozott és tartós íz, érett és meleg tanninokkal. ÉTEL ÉS BOR PÁROSÍTÁSOK Érdemes élvezni marhahús szelettel, sült sertéssel szilvával vagy érlelt sajttal. Tálalási hőmérséklet: 18°C. DÍJAK 2012: Bronzérem az IWC 2013-on.
Portfólió (96)
Franciaország, Saint-Bris-Le-Vineux
... acél tartályban zajlik, hogy megőrizzük frissességét és élénkségét. A bor jellege Friss bor, színe általában világos arany, fényes reflexekkel. Az illata virágos és friss gyümölcsös jegyekkel nyílik. Ízében lágy és aromás. Gyakran fehér virágok és mogyoró aromákat mutat. Ez egy ízletes bor, azonnali élvezetre! Étel-ital párosítások A bor aperitifként szolgál, gyakran keverik fekete ribizli krémmel, hogy elkészítsék a híres burgundi kirt. Természetesen tökéletesen kíséri a felvágottakat, omletteket vagy szószos halakat. Élénksége és jegyei...
Portfólió (60)
Franciaország, Bordeaux
...aromásak, és tannin szerkezetük különösen alkalmassá teszi őket az érlelésre. Kóstolás "Les Charmes de Laurette" rendkívül mély színű, fekete árnyalatú bíborvörös bor. Elegánsan testes, kiegyensúlyozott, gyümölcsös, fekete bogyós gyümölcsök lekvárjára emlékeztető aromákkal, erdei aljnövényzet és fűszerek árnyalataival. Ez a válogatás inkább kerek és lágy tannint kínál. Étel-ital párosítás...
Portfólió (93)
Franciaország, Valréas
...Egy utazás a föld és a tenger között, amely a Guérande-i só és a valódi Provence-i fekete trüffel forgácsok egyesítéséből származik, így felfedi aromás erejét. Kóstolási tanácsok: Egy csipet elegendő ahhoz, hogy feldobja a friss tésztát, egy rizottót, fehér húst, carpacciót, és ideális lesz a libamájra és a tojásokra. Csak a legvégén használja az elkészítéseknél, miután a főzés befejeződött.
Portfólió (10)
Franciaország, Talant
...A Splendid Color termékcsalád természetes, lipodispersibilis színező élelmiszerek mikronizált porból áll, amely növényi alapú (zöldségek, gyümölcsök, növények). Egy valódi 100%-ban természetes növényi koncentrátum színező hatással, adalékanyagok nélkül, amely nem befolyásolja az elkészített étel ízét. Összetevők Kurkumakivonat, spirulina, retek, alma és fekete ribizli. Cukorszirup, maltodextrin...
Portfólió (192)
Franciaország, Balma
...Könnyű élelmiszer tárolók perforált aljjal és falakkal. Összecsukhatóak és kompaktak, körülbelül 80%-os helymegtakarítást kínálnak. Stabilak és könnyen kezelhetők. Újrahasznosítható műanyag. Anyag: ÉLELMISZER Szín: fekete Méretek (Sz x H): 400x600 mm Magasság: 131 mm Belső méret: 572x372x122 mm Külső méret: 600x400x131 mm Súly: 1,5 kg Verzió: Perforált Falak: Perforáltak Alj: Perforált Összecsukható: Igen Fogantyúk: Nyitott fogantyúk...
Portfólió (183)
Franciaország, Olivet
...Referencia 3317960007527 Fás, friss, csípős és kellemesen aromás parfüm. A fekete bors bogyókat zölden szüretelik, majd néhány napig fermentálják és napfényen szárítják, amely hatására összeráncolódnak és megfeketednek. A bors hagyományosan kiemeli az összes sós étel ízét. Előnyösen használjunk egész borsot a húslevesek fűszerezésére. Annak érdekében, hogy a bors ne veszítse el aromáját és ne adjon keserűséget az elkészített ételnek, érdemes a főzés végén hozzáadni. Használati tippek: szószok, húsok, tojások, töltelékek, pástétomok, zöldségek...
Portfólió (114)
Franciaország, Les Eyzies De Tayac
...antracit szürke és fekete szemek Ingyenes szállítás 90€ bruttó rendelés felett Expressz szállítás 24/48 órán belül A hideg lánc betartása 100% Périgord Referencia: PTCAVC20 Összetevők: tokhal tojás, só, E285 tartósítószer Tenyésztés: Franciaország Faj: Szibériai tokhal (Acipenser Baerii) Tartósítás: Maximum 4 hónapig 4 °C-on; lásd a doboz hátoldalán a DLUO-t Ajánlott mennyiség: 15g / fő...
Portfólió (18)
Franciaország, Livry Gargan
... tárolja elkészített ételeit ebben a fagyasztóba is alkalmas bemutató tálban. Ez az élelmiszerekhez készült vitrin tál 2 színben elérhető: fehér vagy fekete. ELŐNYÖK - Számos bemutatási kombináció - Szép kivitelezés - Könnyen karbantartható LEÍRÁS - ABS bemutató tál vitrinhez - Téglalap alakú - Élelmiszer-minőség, BPA-mentes - Mosogatógépben mosható - Fagyasztóba alkalmas - Mikrohullámú sütőben nem használható Ref:861107 Anyag: BPA-mentes ABS Méretek SzéxMxM: 300 x 190 x 15 mm Sarkok típusa: Lekerekített Használati hőmérséklet-tartomány: -40°C-tól +80°C-ig...
Portfólió (46)
Franciaország, Paris
...30g-os csomag fekete lime "Limou Amani Sia" Shirazból. Ez a lime elengedhetetlen alapja a Fekete Arany lekvárnak, és egy kivételes termék az iráni gasztronómiából.
Franciaország, Lyon
...A Bigorre fekete sertésből készült terrinénk kiemeli ennek a kivételes zsíros sertésnek a Pireneusokból származó jellegzetes ízeit, a 100%-ban természetes és autentikus hús füstös ízével.
Portfólió (40)
Franciaország, Sauviat
...Súly: 150g viasz + / - 30 óra olvadás Növényi szójaviasz és parfüm, amely Grasse-ban készült, az európai IFRA szabványoknak megfelelően. Garantáltan mentes CMR anyagoktól (rákkeltő, mutagén és reproduktív toxikus anyagok). Nem tartalmaz ftalátot. *Az összes gyertya kézzel készült, így előfordulhat, hogy a kapott termék nem pontosan úgy néz ki, mint a fénykép. Illatpiramid Jegyek: Étel, Gyümölcsös, Zöld Fej: szeder/fekete ribizli Szív: ibolya Alap: vanília/praliné...
Portfólió (14)
Franciaország, Paris
Fedezze fel a GRECOS-t, a görög finomságokra specializálódott élelmiszerboltunkat. Nálunk a Görögország szerelmesei vagyunk, és büszkén kínálunk Önnek kivételes termékeket, amelyek biogazdálkodásból és tudatos mezőgazdaságból származnak. Szoros együttműködésben dolgozunk elkötelezett kis görög termelőkkel, akik osztják a talajok, évszakok, termékek és emberek iránti tiszteletünket. A termékeink k...
Portfólió (21)
Franciaország, La Seauve Sur Semene
Élelmiszer-extrudálás szakértője Innovatív, Egészséges és Gluténmentes 2015-ben alapított SEREALYS, független és családi vállalkozás, képes gyártani az Ön márkájának minden extrudált termékét Bio, Gluténmentes, Finom és Clean Label! - Csokoládéval, Málnával vagy krémmel töltött snackek - Töltött reggeli gabonák - Reggeli gabonák, amelyek formája lehet szirmok, golyók, gyűrűk, csillagok stb... -...
Portfólió (7)
Franciaország, Carros
...Egy íz, amelyet már nem kell bemutatni: ez a fekete csokoládéval készült makaron ízletes élvezetet és egy édes-savanyú, megnyugtató ízt kínál, egy falatnyi élvezetért. A makaron súlya: 16 és 18 g között. Allergének és intoleranciák: Diófélék, tojás, laktóz, nyomokban szóját tartalmazhat. Gluténmentes termék.
Portfólió (10)
Franciaország, Roubia
... toutefois assez tannique. On y retrouve le fruit noir et les tonalités un peu boisées et épicées. Un vin solide.":"Szép, mély rubin szín, fiatalos megjelenés. Érett magvas gyümölcsök illata, állati jegyekkel. Az íz inkább kiegyensúlyozott, de viszonylag tanninos. Fekete gyümölcsök és enyhén fás, fűszeres tónusok fedezhetők fel. Egy szilárd bor.","DÉGUSTATION":"KÓSTOLÁS","ACCORDS METS-VINS":"BOR ÉS ÉTEL PÁROSÍTÁS"}...
Portfólió (28)
Franciaország, Banyuls Dels Aspres
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge vörös Côtes du Roussillon Villages Les Aspres Szüretelt, a Carignan szőlőn szén-dioxid maceráció, a másik 2 fajtánál hideg előfermentáció, hőszabályozott tartályokban. Kóstolás: A szín intenzív, rubin színű, ibolya árnyalatokkal. Az illat erőteljes és összetett, édesgyökér, fűszerek és fekete gyümölcsök jegyeivel. Az íz kerek és tágas. Étel és Bor Párosítás Sült Báránylapocka, Sült Camembert. Fajták: Syrah - Carignan - Grenache noir Talaj: Agyagos-Mészkő, az Aspres terroir...
Portfólió (8)
Franciaország, Auxerre
... Földrajzi Jelzés","Œil":"Szem","Temps de garde:5 ans":"Érlelési idő: 5 év","Conditionnement:Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Csomagolás: 6 db 75 cl-es palack kartonban","Le conseil de l’œnologue":"A borász tanácsa","petits fruits noirs, poivre blanc, épices":"kis fekete gyümölcsök, fehér bors, fűszerek","Taux d’alcoolémie:13,5% vol.":"Alkoholtartalom: 13,5% vol.","arômes de petits fruits noirs, tannins fins et serrés sur la jeunesse":"kis fekete gyümölcsök aromái, finom és szoros tanninok a fiatalon","Vinification":"Borászat","Millésime:2019":"Évjárat: 2019"}...
Portfólió (190)
Franciaország, Parnac
...Rugalmas és gyümölcsös. Egy garnet színű bor, amely a piros gyümölcsök aromáit fejezi ki: fekete ribizli, szeder, piros ribizli, cseresznye, ibolya, gondosan adagolt rugalmas tanninokkal. Szervírozás: 15 -16°C. Ajánlott étel: Aperitifként egyféle étellel, húsipari termékekkel, grillezéssel, mediterrán konyhával, salátákkal, sajtokkal.
Portfólió (4)
Franciaország, Brissac Loire Aubance
... piros gyümölcsök, fekete ribizli és piros ribizli aromáival. Kellemes és kiegyensúlyozott szerkezet. ÉTEL-BOR PÁROSÍTÁS: Felvágottak, vörös húsok, lágy sajtok. SZOLGÁLATI HŐMÉRSÉKLET: 15 és 17 °C között. 6 palack 75cl-es kartonban...
Portfólió (12)
Franciaország, Montelimar
...Bio kókuszolaj – fekete köményolaj – 10% kender kivonat CBD...
Portfólió (5)
Franciaország, Brue Auriac
... és vaníliával. Ezután fűszeres és rózsaborsos jegyekre vált. A szájban a támadás kerek és húsos, fűszeres jegyekkel, majd édes fekete gyümölcsök és fás ízek felé fejlődik, amelyek szép és hosszú lecsengést támogatnak. ÉTEL-BOR PÁROSÍTÁS: Vörös húsok, mártásos húsok, gombák, sajtok SZOLGÁLTATÁS: 18-20°C TÁROLÁS: Most fogyasztható, vagy tovább javul az elkövetkező 5 évben...
Portfólió (7)
Franciaország, Fontanes
... cahorsi sajt és bor számára, hogy ezeket beépítsük a készítményeinkbe. Kacsa húsát kínáljuk, például konfitált combok, gésák, guérande-i sóval szárított mellfilék vagy foie gras, konfitált és/vagy szárított kolbászok, töltött bél és még sok más ínycsiklandó étel... Az elmúlt 5 évben minden évben díjakat nyertünk a párizsi általános mezőgazdasági verseny keretében (arany- és ezüstérmek). Ezen kívül...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play