Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
Olaszország, Pasturo
...A legjobb lombard tejből készült, a régi hagyományok tiszteletben tartásával, első osztályú termelésünk elsősorban a legigényesebbeknek szól, és a legjobban kidolgozott sajtjaink válogatásának ékkövének tekintjük. Ez egy D.O.P. (Eredetvédett Megjelölés) lágy sajt, mosott kérgével, teljes tejből készült. A túrója fehér, enyhén sárgás színű, szemcsék nélkül. Íze finom és illatos. Átlagos súly: 2,2 kg Minimális érlelés: 35-45 nap...
Portfólió (7)
Olaszország, Martina Franca
...A „Formaggio al Peperoncino” egy egyedülálló gasztronómiai élmény, amely a édes és csípős ízek tökéletes egyensúlyát ötvözi. Ez a pecorino sajt puha és élénk állagú, chili pehelykel gazdagítva, amelyek serkentik az ízlelőbimbókat. Rücskös, aranybarna héja alatt egy fehér, sárgás árnyalatú szív rejtőzik, chili bogyókkal tarkítva. Minden falat egy ízbomba, amelynek intenzitása a érlelés során fokozódik, így ellenállhatatlanná teszi a sajt kedvelői számára. Ez nem csupán egy sajt, hanem egy érzéki utazás, amely új ízárnyalatok felfedezésére hív.
Portfólió (29)
Olaszország, MILANO
...A Grana Padano Dop a világ legismertebb és legkedveltebb Dop sajtja. Ezen kívül a Grana Padano Dop egész formája sötét sárga héjjal rendelkezik, amelynek vastagsága 4-8 mm. Továbbá, a sajt fehér vagy sárgás színű tésztával bír, finoman szemcsés szerkezettel. Végül, az íze jellegzetes, illatos és lágy. Ahogy könnyen kitalálható, minél hosszabb a érlelés, annál testesebb az íz. Ezen kívül a Grana Padano Dop egész formájának átlagos súlya körülbelül 45,640 kilogramm. ÁR KG-KÉNT EURÓBAN 6,00 LEJÁRAT 24/10/2025 MINIMÁLIS RENDELÉS 50 EGÉSZ FORMÁ...
Portfólió (229)
Olaszország, Radicofani
... barlangban érlelődik. Ennek a terméknek a jellegzetessége éppen az érlelésben rejlik. Ez természetes módon történik, egy tufába vájt barlangban; és éppen ebben a környezetben, az érlelés teljes időtartama alatt, a sajt felejthetetlen aromákat és ízeket nyer el - „valóban felejthetetlen” A barlangban körülbelül 4 hónapig tartózkodik, ezalatt a sajtot gondosan őrzik, valamint növényi olajjal kezelik a héját, hogy megőrizzék az ízét.
Portfólió (48)
Olaszország, Noci
...A provolone stagionato egy érlelt, fonott tésztájú sajt, amelyet kizárólag tehéntejből készítenek, hagyományosan kézzel dolgoznak fel és formáznak, és körülbelül 9-12 hónapig érlelik. Sárga színű, nagyon krémes állagú, kívülről kemény, íze pedig nagyon intenzív és kissé csípős, remekül fogyasztható forgácsokban is, vagy egy kiváló bor kíséretében.
Portfólió (10)
Olaszország, Dorgali
...Egy sajt, amely magával hozza Szardínia ízét és hagyományait. Juhtej, só és borjúalvadék felhasználásával készült, ez a sajt sima, sötét sárga héjáról ismert, amely egy tömör, világos sárga pasztát rejt. Fiatalon rugalmas és lágy, érlelés után kissé szemcsés és oldódó lesz, intenzív illatot és ízt kínál, amely az édes és a kissé csípős között változik. Henger alakja és nem ehető héja a kézműves...
Portfólió (10)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...Pézsma sajt körtével ízesítve. Súly: 350 g. Vákuumcsomagolt termék. Jellemzők: Szemcsés állagú, nagyon morzsolódó, kifejezett körte íz. Szenzoros jellemzők: Érlelés: körülbelül 60 nap. Formátum: tálcás. Összetevők: Pasztőrözött tehéntej, pasztőrözött juhtej, körte aroma (min 1%), só, oltóanyag, kultúrák. Olívaolajjal kezelt héj. Nem ehető héj. Tárolási mód: Hűvös, száraz helyen tárolandó. Átlagos lejárati idő: 120 nap.
Portfólió (10)
Olaszország, Monteu Roero
... aristokratikus ételeket kísér, mint a fondü, vadételek és néhány érlelt sajt. Tálalási hőmérséklet: körülbelül 18°C. Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 értékelés 86 Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Spain 2017 ezüstérem...
Portfólió (10)
Olaszország, Montelibretti
... kecske termékek fogyasztását. A vállalat sajtkészítője CE jelöléssel rendelkezik (IT F8W1G CE). A vállalat friss sajtok, például első só, stracchino és robiola, érlelt sajtok és ricotta előállítására specializálódott. Fehér és gyümölcsös joghurtot, valamint pasztőrözött tejet is készítenek. Kereskedelmi ajánlatunk a Orazio sajt köré összpontosít, amely egy félig érlelt sajt, amely asztali fogyasztásra alkalmas, és néhány hét érlelés után kerül forgalomba. A száraz sózás és a természetes helyiségben történő érlelés egyedivé teszi érzékszervi tulajdonságait.
Olaszország, Vedelago
...San Pio X és Neve del Grappa származási helye. A sajtokat friss tejből készítjük, amelyet naponta kapunk a helyi gazdaságoktól, és széles választékban kínáljuk a fogyasztóknak: egész forma, fél és negyed forma, 100, 300 és 400 g fix súlyban. Az HACCP önellenőrzési rendszer végrehajtott és garantált. Minden munkatársunk kitartása és lelkesedése, embereink szakmai tudása, a gyártás és érlelés gondossága, valamint az innováció és a hagyomány tiszteletének ötvözésének képessége lehetővé teszi számunkra, hogy kiváló minőségű termékeket állítsunk elő.
A Guffanti Formaggi 1876 óta válogatja és érleli a legjobb sajtokat az olasz és európai sajtkészítési hagyományból. A legnagyobb figyelmet fordítják a kézműves minőségű tejtermékek keresésére és kiválasztására, valamint a precíz érlelés iránti szenvedélyük az alapvető szabályok, amelyeket a Guffanti-Fiori család öt generáción keresztül féltve őriz. A Guffanti Formaggi több mint kétszáz olasz sajt...
Olaszország, Vercurago
Érlelés és sajtkereskedelem...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play