Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
Olaszország, Pasturo
...A legjobb lombard tejből készült, a régi hagyományok tiszteletben tartásával, első osztályú termelésünk elsősorban a legigényesebbeknek szól, és a legjobban kidolgozott sajtjaink válogatásának ékkövének tekintjük. Ez egy D.O.P. (Eredetvédett Megjelölés) lágy sajt, mosott kérgével, teljes tejből készült. A túrója fehér, enyhén sárgás színű, szemcsék nélkül. Íze finom és illatos. Átlagos súly: 2,2 kg Minimális érlelés: 35-45 nap...
Portfólió (7)
Lengyelország, Warszawa, Poland
...A gouda egy holland sárga sajt, amely tehéntej alapú. Ez egy érlelt (félig) kemény sajt. A termék kapható tömb vagy kocka formájában, sárga vagy piros színű alumíniumfóliába csomagolva. A gouda jellegzetessége a lágy íz, amely az érlelés időtartamával fokozódik. Az íz lágy, édes és aromás, finom pasztörizálás utóízzel, amely enyhén savanyú vagy fűszeres lehet. Textúrája és állaga szilárd és sima...
Portfólió (278)
Olaszország, Martina Franca
...A „Formaggio al Peperoncino” egy egyedülálló gasztronómiai élmény, amely a édes és csípős ízek tökéletes egyensúlyát ötvözi. Ez a pecorino sajt puha és élénk állagú, chili pehelykel gazdagítva, amelyek serkentik az ízlelőbimbókat. Rücskös, aranybarna héja alatt egy fehér, sárgás árnyalatú szív rejtőzik, chili bogyókkal tarkítva. Minden falat egy ízbomba, amelynek intenzitása a érlelés során fokozódik, így ellenállhatatlanná teszi a sajt kedvelői számára. Ez nem csupán egy sajt, hanem egy érzéki utazás, amely új ízárnyalatok felfedezésére hív.
Portfólió (29)
Olaszország, MILANO
...A Grana Padano Dop a világ legismertebb és legkedveltebb Dop sajtja. Ezen kívül a Grana Padano Dop egész formája sötét sárga héjjal rendelkezik, amelynek vastagsága 4-8 mm. Továbbá, a sajt fehér vagy sárgás színű tésztával bír, finoman szemcsés szerkezettel. Végül, az íze jellegzetes, illatos és lágy. Ahogy könnyen kitalálható, minél hosszabb a érlelés, annál testesebb az íz. Ezen kívül a Grana Padano Dop egész formájának átlagos súlya körülbelül 45,640 kilogramm. ÁR KG-KÉNT EURÓBAN 6,00 LEJÁRAT 24/10/2025 MINIMÁLIS RENDELÉS 50 EGÉSZ FORMÁ...
Portfólió (229)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...Nyers juhtejből készült sajt. Íze telt és tartós, vajszerű, olajos beütéssel. Érzékszervi jellemzők Íze telt és tartós, vajszerű, olajos beütéssel, tökéletes sózással, belseje kompakt, kis szabálytalan lyukakkal, szalma színű és rövid, de nem morzsolódó tésztával. Eredet: Zamora Tej típusa: Teljes és nyers juhtej Elkészítési mód: Enzimatikus alvadás Rennet: Fiatal állat rennetje Család típusa: Érett, préselt tészta, nem főzött, penészes/mosott héj Érlelés: Három és öt hónap között.
Portfólió (43)
Németország, Hamburg
...A cheddar sajt egy népszerű sajtfajta, amelynek származása az angliai Somersetben található Cheddar falucskához köthető. Ez egy kemény és sima sajt, világos sárga színnel. A cheddar sajtot tehéntejből készítik, és gazdag, krémes íze van, amely az érlelés során egyre élesebbé és kifejezettebbé válik. A sajt általában több hónapig érlelődik, hogy kifejlett ízét és különleges textúráját kifejlessze...
Portfólió (180)
Belgium, Celles
Rochefort-i sajtok és vajak gyártója. Cégünk "extra" minőségű tejtermékeket csomagol. Ezeket a legszigorúbb higiéniai követelmények betartásával csomagoljuk! A legjobb regionális, nemzeti és európai vajakat választjuk ki, és több mint 200 csomagolásban és 14 különböző formátumban biztosítjuk a csomagolást. A vajgyár, amely a vaj csomagolására specializálódott, Houyet településen található, míg a s...
Portfólió (47)
Olaszország, Radicofani
... barlangban érlelődik. Ennek a terméknek a jellegzetessége éppen az érlelésben rejlik. Ez természetes módon történik, egy tufába vájt barlangban; és éppen ebben a környezetben, az érlelés teljes időtartama alatt, a sajt felejthetetlen aromákat és ízeket nyer el - „valóban felejthetetlen” A barlangban körülbelül 4 hónapig tartózkodik, ezalatt a sajtot gondosan őrzik, valamint növényi olajjal kezelik a héját, hogy megőrizzék az ízét.
Portfólió (48)
Franciaország, Belley
... Megakadályozza a ragadást a formákban Elősegíti és lehetővé teszi a morgott kéreggel rendelkező sajtok jobb kezelését Funkciók: Lecsöpögtetés, Formázás, Szűrés, Préselés, Kinyerés Szakmák: Érlelés, Tejüzemek – Sajtműhelyek...
Portfólió (30)
Franciaország, Esquiule
...A Balaka sajtműhely az Ossau Iraty farm sajtkészítés specialistája. Friss sajtokat vásárolunk, majd 4-8 hónapig érleljük őket a Baszkföldi pincénkben. Ezeket a sajtokat kizárólag a Baszkföld és a Béarn hegyeinek pásztorai készítik. Kézi és kézműves érlelés. Ez a sajt AOP minősítéssel rendelkezik. Származási helyi ellenőrzés.
Portfólió (8)
Franciaország, Marseille
Olasz élelmiszerek importálásának szakértője Franciaországban szakemberek számára. Olasz termékek nagykereskedője: olasz sajtok, olasz felvágottak, olasz szószok. Olasz termékek forgalmazása: nagykereskedők, GMS, delikát boltok, ipari felhasználók, éttermek. Olasz specialitások közvetlen importálása Olaszországból friss és fagyasztott formában. Hétfőnként friss termékek érkezésekkel történő szá...
Portfólió (9)
Franciaország, Fayl-Billot
...Lehetővé teszi a sajt érlelését a konyhában, a pincében, ... legyek, rovarok ... kockázata nélkül, a természetes érlelés kedvelőinek. Hossz: 20 cm Magasság: 24 cm...
Portfólió (984)
Németország, Stiefenhofen
...min. 50 % zsírtartalom; Sajt éles chilivel; darab a sajtból (sajt mérete kb. 4 kg); min. 8 hét érlelés; Íz: finoman fűszeres, enyhén savanykás, chilí íz Zsírtartalom: 50 % Íz: finoman fűszeres, enyhén savanykás, chilí íz...
Portfólió (9)
Olaszország, Noci
...A provolone stagionato egy érlelt, fonott tésztájú sajt, amelyet kizárólag tehéntejből készítenek, hagyományosan kézzel dolgoznak fel és formáznak, és körülbelül 9-12 hónapig érlelik. Sárga színű, nagyon krémes állagú, kívülről kemény, íze pedig nagyon intenzív és kissé csípős, remekül fogyasztható forgácsokban is, vagy egy kiváló bor kíséretében.
Portfólió (10)
Franciaország, Auxerre
...Nez Nagyon aromás, finom, diszkrét és illatos. Vadgyümölcsök (szeder, fekete ribizli), fűszerek és édesgyökér jegyei. Bouche Ropogós és karakteres tanninok, finomság, szép egyensúly, kellemes rugalmasság, aromás tartósság. Accord metvin vörös hús, fehér hús, vad, szárnyas, sajt és gomba Vinification új francia tölgyfahordókban való érlelés egyharmad részes arányban Œil: Szép intenzív bíbor...
Portfólió (190)
Litvánia, Bajorai, Vilniaus R.
...Egy egyedülálló holland sajt, amely könnyen felismerhető a természetes érlelés során keletkező jellegzetes légbuborékokról. Tejjel készült, és legalább 4 hétig érlelik. Simább, sárga héja van, és sárga belseje, amelyben a érlelési folyamat miatt lyukak találhatók.
Portfólió (10)
...Egy magasabb szegmensben a Senras Cheese Premium 6 hónapos érlelés során fából készült polcokon lágy textúrát és hangsúlyos, éles ízt fejleszt.
Portfólió (21)
Olaszország, Dorgali
...Egy sajt, amely magával hozza Szardínia ízét és hagyományait. Juhtej, só és borjúalvadék felhasználásával készült, ez a sajt sima, sötét sárga héjáról ismert, amely egy tömör, világos sárga pasztát rejt. Fiatalon rugalmas és lágy, érlelés után kissé szemcsés és oldódó lesz, intenzív illatot és ízt kínál, amely az édes és a kissé csípős között változik. Henger alakja és nem ehető héja a kézműves...
Portfólió (10)
Franciaország, LANGEAIS
A sajttechnológiára alkalmazott műanyagipar szakértőjeként a Servi Doryl világszerte tervez, gyárt és forgalmaz sajtformákat, formablokkokat, koaguláló edényeket, csepegtető tálcákat és számos egyéb terméket, amelyek mindenféle lágy és préselt sajt előállításához szükségesek. 1972 óta a Servi Doryl egyedi perforálási, szöveti, formázási és hegesztési technikákat fejleszt ki magas teljesítményű és...
Portfólió (68)
Franciaország, Montmorot
...A "vache bleue" (kék tehén), piros vagy piros és zöld címkével ellátott "Hagyományos" érlelés azt jelenti, hogy ezek a Comté sajtok a hagyományos Comté módszer szerint érlelődtek, amelyet cégünk alapítása óta, közel 140 éve használnak. A Comté sajtokat az optimális fermentáció elősegítése érdekében érlelik. Minden sajtkerék legalább három pincén fog áthaladni, mindegyik...
Portfólió (18)
Szerbia, Novi Sad
...A Pak Sistemi a Dry Ager hivatalos forgalmazója. Az eredeti német Dry Aging szekrény, amely a modern technológiát ötvözi a hús iránti nagy szeretettel. A Dry Ager az egyetlen gép, amely lehetővé teszi a száraz érlelés élményét anélkül, hogy félnünk kellene a baktériumok, gombák vagy bármilyen más mikroorganizmus fejlődésétől, amelyek károsíthatják a húst és ehetetlenné tehetik a végterméket. A hús mellett a Dry Ager hal, sajt, kolbász, valamint tészta és bor érlelésére is alkalmas.
Portfólió (2)
Franciaország, Amayé-Sur-Seulles
... savanyú és krémes aromával rendelkezik, a Cheese virágos és friss jegyeivel. Színe világos, fejei közepes méretűek és tömörök. A Cheese CBD organikus gazdálkodásból származik, peszticid nélkül. Négyhetes érlelés OGL módszerrel. Boveda Humidipack a virágokkal együtt a jobb tárolás érdekében. Üvegházban termesztve. Nincs hozzáadott terpén. Sativa L kivonat (a francia jogszabályok által engedélyezett és az Európai Unió által engedélyezett mag). Fajta: Finola CBD tartalom: 4,9% THC tartalom: 0,17%...
Olaszország, Marciano Della Chiana
...Pézsma sajt körtével ízesítve. Súly: 350 g. Vákuumcsomagolt termék. Jellemzők: Szemcsés állagú, nagyon morzsolódó, kifejezett körte íz. Szenzoros jellemzők: Érlelés: körülbelül 60 nap. Formátum: tálcás. Összetevők: Pasztőrözött tehéntej, pasztőrözött juhtej, körte aroma (min 1%), só, oltóanyag, kultúrák. Olívaolajjal kezelt héj. Nem ehető héj. Tárolási mód: Hűvös, száraz helyen tárolandó. Átlagos lejárati idő: 120 nap.
Portfólió (10)
Olaszország, Monteu Roero
... aristokratikus ételeket kísér, mint a fondü, vadételek és néhány érlelt sajt. Tálalási hőmérséklet: körülbelül 18°C. Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 értékelés 86 Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Spain 2017 ezüstérem...
Portfólió (10)
Franciaország, Banyuls Dels Aspres
...Szőlőfajták: Grenache Blanc - Grenache Gris Talaj: Argilo-Calcaire, régi szőlőültetvények a napos Aspres terroir teraszain Borászat: Közvetlen préselés, hőszabályozott tartályban erjesztés, majd francia tölgyfahordókban érlelés seprőn való keveréssel. Kóstolás: Ezüstös árnyalatú szín, Az illat finom őszibarack, körte és pirított kenyér vagy briós aromákat kínál. A szájban kerek, miközben megőrzi frissességét. Ez egy kiegyensúlyozott és összetett fehérbor. Étel- és borpárosítás: Grillezett tubot vagy dorade, Comté sajt, zöldségek plancha módra Aranyérmes Gilbert és Gaillard által...
Portfólió (8)
Spanyolország, Cuarte De Huerva
... olaj behatol a sajtba, így megvédi azt a szennyeződésektől, és egyúttal a Boffard sajtjainak egyedi ízét is megadja. A Boffard több mint 130 éve készít sajtokat, és a spanyol korona hivatalos forgalmazója a Királyi Palotában. Érlelés: legalább 8 hónap a 3 kg-os nagy sajtok esetén és 4 hónap az 1 kg-os kis sajtok esetén.
Portfólió (10)
Spanyolország, Totanes
... készül. Az érlelés minimum 30 napig tart, a héja természetes és paprikaszínű. A sajt belseje fehér, egyenletesen elosztott lyukakkal. A krémesség, a lágy textúra és az íz a Campos de Toledo kecskesajtunk fő jellemzői. Minden sajtunk adalékanyagok nélkül készül, és mentes a lizoszimból, natamicinből és szorbátokból. Gluténmentes.
Portfólió (6)
Franciaország, Mamirolle
A tej sajttá alakításának automatikus kezelése (kád munkája): melegítés, érlelés, koaguláció, vágás, keverés. Testreszabott sajtkészítés kis és nagy kapacitás között.
Portfólió (29)
... olyan sajtokat készít, amelyek krémesebbek és ízletesebbek, mint a standard gyári sajtok. Két hét érlelés után a farmon, a sajtokat átköltöztetjük modern raktárunkba Gouda közelében, ahol további érlelés és gondos kezelés után készülnek fel a szállításra és értékesítésre – Önnek! A hagyományos Gouda Farmhouse Cheese (nyers tej, 48% zsírtartalom) és Farm Cheese (thermizált tej, 50% zsírtartalom...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play