Franciaország, Auros
...Laktóz- és gluténmentes száraz kolbász. Természetes bél, hamvas virágzattal. Hagyományos, kézműves készítés, házi. Ugyanaz a hús, mint a Pireneusi kolbásznál, de még ízletesebb aromákkal, köszönhetően a szűkebb bélnek. Boldoggá teszi a vacsorás előételeket.
Portfólió (31)
Németország, Obermoschel
...A szabadon élő szarvasok természetes környezetben fejlődnek. A kontrollált, szakszerű etetés és nevelés, valamint a vágás után a sovány hús azonnal feldolgozásra kerül. A takarmányhoz egyáltalán nem adnak hozzá vegyi anyagokat vagy izomnövelő készítményeket. A szalámi több mint 74 % szarvashúsból és csupán 22 % sertéshúsból áll - ez ritkaságnak számít a német piacon. Különleges fűszerek hozzáadásával, részben saját termesztésből, a szalámi különleges ízt kap. A tölgyfán való füstölés során a finomítás elér egy csúcsot.
Portfólió (10)
Hollandia, Halle
...játszhatnak, futhatnak és fürödhetnek. Ezen kívül több időt kapnak a növekedésre, ami javítja a hús minőségét. Sertéseink a Duroc sertés és a régi, hagyományos fajták, mint a Bonte Bentheimer és a Mangalitza keresztezései. Ez ízletes márványos húst eredményez, csodálatos ízzel.
Portfólió (10)
Olaszország, Villafranca Piemonte
... felvágottak ízét varázsolhassuk az asztalra. A cég a sertéshús vágásával, feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozik, mindig friss és eredeti választékot biztosítva. A termékek között szerepel: friss és fagyasztott sertéshús, kolbászok, sonkák, szalámi, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta és cotechino.
Franciaország, Carpentras
1985 óta a kézműves, egyedi kolbászok gyártására specializálódtunk, legyenek azok kicsi vagy nagy kaliberűek. Büszkék vagyunk arra, hogy 100%-ban helyi és francia minőségű termékeket kínálunk, amelyek világszerte elismertek és 2018-ban, valamint 2023-ban díjakat nyertek. A Mont Ventoux lábánál, Carpentrasban található üzemünkben a hagyományt és a kiválóságot ötvözzük, hogy a legjobb kolbászokat...
Portfólió (16)
Spanyolország, Granollers
A Martin Barnils S.L. egy spanyol vállalat, amelynek székhelye Granollersben (Barcelona) található, és természetes bélfélék előállításával és forgalmazásával foglalkozik, amelyeket kolbászok készítéséhez használnak. 1920-ban alapították, a vállalat széleskörű tapasztalattal rendelkezik az iparágban, és nemzeti és nemzetközi szinten is referenciaként állt be. A Martin Barnils S.L. széles...
Portfólió (6)
Spanyolország, Cuéllar, Segovia
Családi vállalkozás vagyunk, amely ibériai sertések tenyésztésével és kézműves kolbászok készítésével foglalkozik Cuéllarban, Segoviában. Fenyők és tölgyek között születnek és nevelkednek az állatok a saját birtokunkon, ahol alaposan figyelemmel kísérjük táplálkozásukat, valamint egészségügyi és környezeti körülményeiket. Mindig is készítettük a saját disznóvágásunkat, amikor megérkezett a tél...
Belgium, Mouscron
A Devameat cég a hús szakértője: darált vagy előkészített termékek, grillezés, előkészített steak, kolbászok. Műhelyünkben a húst adagolják és csomagolják. A fondük, ínycsiklandó ételek vagy grillezett válogatások néhány példa előkészített ételeinkre.
Belgium, Villers la Ville
A Maison Courtain széles választékot kínál termékekből: mini kolbászok, kis fehér hurkák, fűszeres marinád, szendvics szolgáltatás, sajtosbolt és catering ételek.
Egyesült Királyság, Birmingham
... szállítsunk, valamint megfeleljünk az EU/UK jóléti státusz szabványainak. Csont nélküli sertéshúst kínálunk, amely alkalmas: feldolgozott húsokhoz, mint például kolbászok, kolbászos tekercsek, skót tojások, sertéspiték, főtt sonkák, szárított kolbászok és kontinentális húsok; Fagyasztott A-osztályú csirke és fagyasztott A-osztályú kacsa; Marhahúst minden vágásban, beleértve a csonttal és csont...
Franciaország, Saint-Jean-Le-Vieux
... pástétom, baszk pástétom Espelette borssal, vidéki pástétom, rillettek, hűre, baszk véreshurka, konfitált kolbászok és Ibaïona konfitált sertés) és vadból (nyúlpástétom, vaddisznó pástétom és galambpörkölt). Végül a Mayté húsüzem kötelező baszk receptjeit is elkészíti, mint az axoa, a piperade és a baszk pacal, valamint olyan ételeket, mint a cassoulet vagy a burgundi marhahús.
Spanyolország, Ripollet (Barcelona)
Az Antonijoan L.C. egy spanyol húsipari termelő, amely 1976 óta működik. Fő termékeink: - Szalonna, - Kolbászok, - Főtt sonka, - Chorizo Rosario, - Pâték. A HORECA (Szálloda, Étterem és Catering) kereskedelmi szektorára specializálódtunk. Székhelyünk Ripolletben található (7 km-re Barcelonától) egy 3000 m2-es gyárban, amely a legmodernebb ipari berendezésekkel és gyártási módszerekkel...
Spanyolország, Pobladura de Pelayo García
A Ferjunál a hagyományos kézművességünk adja a hátteret, amely a legősibb technikák ismeretén alapul a kolbászok és sózott termékek előállításakor. A nyersanyag kétségtelenül a legfontosabb része a magas minőségű termékek előállításának, ezért különös figyelmet fordítunk a legjobb húsok, fűszerek és összetevők kiválasztására, és természetesen a sózásra és a természetes érlelésre, mindezt a...
Spanyolország, Bescano
Katalán húsipari gyártó és forgalmazó: 110 g-os fuet választék darabokkal, parasztkolbászok, kis kolbászok, 150 g-os fuet választék; sonkadarabok, csonttal vagy anélkül készült vidéki sonka, csonttal vagy anélkül készült serrano sonka, vákuumcsomagolt lomo. Nagyon jó ár-érték arány. Egy csapat, amely figyel Önre!
Portugália, Leiria
... természetes bél használatával egyedülálló íz elérését teszik lehetővé. A húskészítmények portfóliójába való bevezetésével új márkát hoztunk létre - MANDUCA ®, ahol különféle termékeket kínálunk, mint például: Rizses Hurka; Farinheira; Negrito; Salpicão; Füstölt Has; Sonka; Friss Kolbászok és Merguês; Nyársak; Roti; Házi Kolbász. Mindig hűek maradunk a kézműves gyártási folyamatokhoz és a nyersanyagok...
Belgium, Florenville
A Blaise salaison a prémium minőségű, kézműves módon készült helyi termékekre specializálódott, vegyi anyagok hozzáadása nélkül. A hagyományosan bükkforgács füstöléssel készült felvágottak, mint például a kolbászok, sonkás diók és cobourgok, szigorúan kézműves receptek és eljárások szerint készülnek. Az olyan különlegességek, mint az Orval sörös kolbász, a mézes kolbász vagy a hagymás nyak, az...
Szlovénia, Ljubljana
Friss hús és húsipari termékek gyártója. Hagyomány 1881 óta. HACCP, ISO, IFS, Halal tanúsítványok. GMO-mentes termékek Széles termékportfólió: - Friss hús (Makro és Mikro késztermékek) - Emulgeált húsipari termékek (Frankfurti virsli, Párizsi szalámi ...) - Főtt kolbászok - Füstölt hús - Fél-száraz feldolgozott húsipari termékek - Száraz (erjesztett) húsipari termékek - Konzerv termékek...
Olaszország, Cremona
... felvágottainkba. Fáradhatatlanul. Az Antica Valle-ban a kolbászok és felvágottak olyan kiválóságok, amelyeket meg kell őrizni. Kicsi ínycsiklandó remekművek, amelyek életben tartják a régi készítési, feldolgozási és érlelési fázisokat. Az Antica Valle egy olyan föld, amely megőrzi a hagyomány időtlen alapelveit. Itt a terület kiemelkedő előnyben részesül, mert az alapanyagokat meleg feldolgozásnak vetik...
Belgium, Evergem
A Noyen egy családi vállalkozás, amely kolbászokat és friss készítményeket készít hentesek, vendéglátók, éttermek, élelmiszerboltok és szupermarketek számára. Helyi beszállítóink a legszigorúbb minőségi normákhoz kötődnek. A Noyennél már három generáció óta szenvedélyünk a finom hús és a kézműves receptek. Termékkínálatunkban megtalálhatók a lóhús kolbászok, fehér hurkák, grillezhető kolbászok, mini kolbászok, véreshurkák és lengyel kolbászok. Az elkészítmények terén kulináris különlegességeket kínálunk, mint például paella, Coq au vin és kuszkusz.
Belgium, Baileux
A Chimaci régió szívében található a Chimay Tradition vállalat. Fedezze fel helyi húsáruk választékát, amelyeket kézműves módon készítettek. A termékpaletta a következőkből áll: kolbászok, tészták és főtt sonkák, valamint baromfiproduktumok. Minden hús kézműves gyártású, tiszteletben tartva az alapanyagokat és a hagyományokat. Minden termék exkluzív jellemvonásokkal bír, magas minőségű, gazdag és egyedi ízvilággal.
Belgium, Oostende
...Magától értetődő, hogy ebben a folyamatban a lehető legjobban tiszteletben tartjuk az Ön kívánságait. Így Ön teljes mértékben elégedett lehet a vágási súllyal, a vágással, a csomagolással, a választékkal és a feldolgozással. Előre elkészített ételek: aperobrochette-től a zigeurschnitzel-ig. Darált hús osztály: húsgombócok, húskenyerek, különféle hamburgerek, kolbászok… Hideg ételek: tálalt saláták… Meleg konyha: pörkölt, vol-au-vent,… Halal, vegetáriánus és haltermékek is.
Belgium, Moeskroen
... megfeleljen a címke által előírt követelményeknek. A vágóhíd, amely a legszigorúbb minőségi normáknak (HACCP, BRC) felel meg, lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a legjobb marha-, borjú- és bárányhúsra számíthassanak. Egy fél marha, egy elülső vagy hátsó negyed és különféle technikai darabok, a filet pur-tól az americain-ig, a széles választék részét képezik. Az új moeskroeni vágóhídon egy műhelyt is kialakítottak a marha-, borjú-, sertés- és bárányhús adagolására és csomagolására. Itt készülnek a darált húsok és darált hús alapú termékek, mint például kolbászok, hamburgerek, vinkel, …...
Lengyelország, Międzyrzec Podlaski
... készételeket gyártunk. A gondosan kiválasztott nyersanyag és a termék tökéletes kivitelezése hozzájárult a vállalat piaci sikeréhez. A termékek és a hús értékesítése mellett sertéshúst darabokban, valamint friss és fagyasztott baromfit is forgalmazunk. A mottónk, a "Kifejezetten Önnek" határozza meg fő célunkat. Szeretnénk, ha ügyfeleink elégedettek lennének a cégünkből származó termékekkel. Termékeink széles választéka lehetővé teszi, hogy a legigényesebb ínyencek ízlésének is megfeleljünk. Elsődleges célunk a hagyományos és természetes módon készült húskészítmények előállítása.
Spanyolország, Geras de Gordon
Több mint 60 éve és három generáción át az Entrepeñas S.L. hagyományos módon készít spanyol hús- és kolbásztermékeket. Tevékenységünket Geras De Gordónban, León tartomány északnyugati részén, 1200 méter magasságban végezzük, ahol a nedves éghajlat ideális körülményeket biztosít a minőségi kolbászok érleléséhez. Termékeink minőségét csak rendkívül alacsony áraink múlják felül.
Luxemburg, Ehlerange
... kivételes árak, amelyeket szeretnénk összekapcsolni az internet új technológiáival, hogy megkönnyítsük a mindennapjait. Megbízható és kizárólagos partnerünk: Artisal és Kern. Termékeink: Hentesáru: marha, Angus marha, borjú, sertés, malac, bárány, szárnyas, ló, vad és egzotikus hús. Húskészítmények: olasz termékek, főtt termékek, kolbászok, szalámik és szárított húsok. Ételkiszállítás: saláták és pástétomok. Halak: halnyársak, tengeri gyümölcsök koktélja, rákfélék, halfilék, halsteak. COLOP, TRODAT, REINER, AMANO termékek...
Belgium, Mussy La Ville
Hagyományos, ínycsiklandó pástétomok és füstölt kolbászok szaküzlete. A csomagolásokat természetesen szigorú normák szabályozzák az AFSCA által, amelyek az etiketten feltüntetik: a tételszámot, a hús, fűszerek, liszt, tojások nyomon követhetőségét, valamint a késztermékben található allergéneket, ami plusz munkát és jelentős figyelmet igényel. Frédéric azt kívánja, hogy még sokáig folytathassa termékeinek hagyományos előállítását, megőrizhesse szüleitől és nagyszüleitől örökölt recepteket, és továbbra is népszerűsítse a gaumai termékek védelmét.
Belgium, Ingelmunster
A Dobbels egy prémium húsáru gyártó. Kínálatukban szerepel: Marinált húsáruk, Bacon, Sonka, Vegyes (Húskenyér, Galantine, Zsír), Marhahús, Kolbászok, Piték.
Spanyolország, Piedrahita-Ávila
Kolbász- és sonkagyár. Sonkák, csontozott és szeletelt. Vállak, hátsók, kolbászok és ibériai sertéshús.
Olaszország, Vaiano-Loc. La Foresta
...egyedi és megkülönböztethető ízű, gondosan válogatott gasztronómiai termékekkel, teljes mértékben tiszteletben tartva az eredeti paraszti hagyományokat és azokat, akik szenvedéllyel és elkötelezettséggel végzik munkájukat. Sonkák, kolbászok, virslik, capocollo, finocchiona, pancetta, juh- és tehéntejből készült sajtok csak néhány a vállalat által előállított számos élelmiszer különlegesség közül...
Belgium, Gistel
A Laeremansnál a tevékenység kezdetben élő sertések vásárlására, levágásukra és saját feldolgozásukra korlátozódott. Most különböző termékeket kínálnak: Sonka, Főtt Kolbászok, Bacon, Szalonna, Pástétom.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play