Franciaország, Aurillac Cedex
... szárítása és érlelése 7 hónapig tart. A kolbászok és a szárazkolbászok a régi hagyományok szerint készülnek, ugyanazzal a tudással. A Maison a modern technikákat ötvözi a régi mesterséggel, hogy kivételes termékeket állítson elő.
Belgium, Evergem
... kolbászok Sonkás kolbász, borjúkolbász, gombás kolbász, ebédkolbász… * Pástétomok Kenyérre kenhető pástétom, parasztpástétom, szezonális pástétom… * Sózott húsáruk Sózott szalonna, füstölt szalonna, csülök, filet d’anvers…...
Belgium, Neufchâteau
Ebben a tipikus ardenne-i farmon egyedül, párban, családdal vagy csoportban várják Önt egy régi környezetben, ahol különböző regionális és eredeti recepteken keresztül kóstolhatja meg a termékeket. A Sanglochons farm lehetőséget ad arra, hogy a régi ízeket újra felfedezze a hagyományos felvágottjaik (füstölt sonkák, Sanglochons kolbászok, stb.) révén. Meglátogathatja a sonkamúzeumot, üdvözölheti...
Belgium, Sint-Pieters-Leeuw
...Családi kézműves húsáru gyártó vagyunk, amely a kézműves és hagyományos főtt sonkákra, minőségi füstölt és sózott termékekre specializálódott, kiemelkedő termékünk a füstölt marhahús, főtt kolbászok hentes minőségben, megrendelésre készült termékek és az ügyfél igényei szerint készült, kizárólag az ügyfél számára készült termékek. 2013. július 31-én megkaptuk az UNIZO kézműves autentikus címkét "Kézműves Belgiumban"...
Belgium, Houthalen-Helchteren
Buva Húsáru termékei: Kézműves készítésű sült pástétom tiszta sertéshúsból. Sült csirke pástétom kizárólag csirke májból és csirkehúsból. Szárnyas pástétom borssal, kizárólag csirkehúsból készült. Húskenyér természetes. Húskenyér provanszi módra. Csirkehús kenyér természetes. Csirkehús kenyér provanszi módra. Vérkolbász. Grillezhető kolbászok.
Franciaország, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER Lorp sentaraille-ban a tudásának gazdagságából merít, és számos éve következetesen, a "Terroir" hagyományainak legteljesebb tiszteletben tartásával készít minőségi húskészítményeket. A vállalat a prémium termékekre összpontosít, mint például: a száraz sonkák, a kolbászok, a friss húskészítmények stb....
Spanyolország, Caldes De Montbui
Hagyományos módon készítünk természetes sertés-, bárány- és marhahús-bélből a legjobb minőségű és származású nyers, főtt és érlelt kolbászok előállításához.
Spanyolország, Zaragoza
Az Embutidos Bernal tevékenysége két fő blokkra összpontosít. Egyrészt van egy Húsfeldolgozó Termünk friss Sertés, Bárány és Marha-Hússal. A Ternasco és a Marhahús szelet a legkiemelkedőbb termékeink. Másrészt van egy Húsüzemünk. Itt a specialitásunk a német stílusú kolbászok (főtt és füstölt) és a csülök. Ezen kívül más termékeket is kínálunk, mint például a Bacon (héj nélkül, hártya nélkül és...
Belgium, Vilvoorde
...A Luka, amely Vilvoordében található, húsáru gyártója és beszállítója, a főtt sonkákra specializálódott. Termékkínálatunkba emulziós termékek (pl. főtt kolbászok, húspékek, ...) és érlelési termékek (pl. szalonna, pancetta, filet d'Anvers) is tartoznak.
Franciaország, Amancy
Maison Alpin La Salaison családi Maison Alpin több mint 30 éve gyárt és forgalmaz helyi savoyai termékeket Amancyban, Haute-Savoie-ban. Online értékesítés: kézműves, hagyományos füstölt felvágottak, száraz kolbászok, virslik, diots, száraz sonkák és prémium minőségű sertéshús. A Maison Alpin-nál azt szeretnénk, hogy egy falatban felfedezhesse a savoyai lélek igazi ízét. Semmi több, semmi kevesebb...
Olaszország, Ginestreto-Pesaro
A vásárlóknak számos ínycsiklandó finomságot kínálunk, mint például lonza, lonzini, kolbászok, szalámik és sonkák, amelyek különböző ízjegyekkel rendelkeznek. Ezek az értékes különlegességek válogatott sertéshúsból készülnek, és mesterségesen fűszerezik tapasztalt kézműveseink. Minden felvágott esetében garantált a minimális érlelési idő, és az ideális klíma, amelyben az érlelés befejeződik...
Bulgária, Sofia
...A KEN JSC egy bolgár húsfeldolgozó vállalat, modern és nagy kapacitású gyártó létesítményekkel, amely sok szegmensben piacvezető – például hot dogok, kolbászok, szalámik, sonkák stb. Nagyon rugalmasak és költséghatékonyak vagyunk beszállítóként, és nagyon rövid időn belül képesek vagyunk privát címkés/ügyfél receptúrájú termékeket fejleszteni a kért íz, csomagolás és ár szerint. Képesek vagyunk...
Portugália, Coimbra
A PROBAR 1967-ben kezdte meg tevékenységét, és egy olyan élelmiszeripari csoport része, amely magában foglalja a NUTRICAMPO-t és a SUIGRANJA-t. A PROBAR a csoport által irányított lánc utolsó láncszeme, amely az állati takarmánytól kezdve az állattenyésztésen át a széles választékú élelmiszertermékek feldolgozásáig és forgalmazásáig terjed. A PROBAR referencia a felvágottak, sonkák, kolbászok...
Belgium, Champlon-Tenneville
Finom kolbász és füstölt sonka az Ardenne szívében. A Marcassou csapata a termékeiket a múló idő tiszteletével készíti, mert a türelem az alapvető összetevője a finom húsáruk minőségének. Az Ardenne-i füstölt kolbászok és sonkák egészben és szeletekben is kaphatók.
Franciaország, Les Aldudes
A PIERRE OTEIZA cég regionális élelmiszereket gyárt. Kínálatunkban sonkák, hasaaljak, kacsamellek, kolbászok, chorizók, garbure-k, krémlevesek, libamáj, rillette, pástétomok, konfitált ételek, cassoulet, sajtok és borok találhatók. Termékeinket Franciaországban és külföldön forgalmazzuk.
Spanyolország, Arévalo-Ávila
Családi vállalkozás vagyunk, amely harmonikus egyensúlyt teremtett elődeink tapasztalata és a legmodernebb technológiák között, ennek eredményeként pedig egy nagy származású terméket hoztunk létre, amely nemesíti munkánkat és arra ösztönöz, hogy napról napra fejlődjünk. Hagyományos termékek, amelyek gazdagítják az ízlelőbimbókat, mindig is létező termékek, sonkák, szűzpecsenyék, kolbászok, amelyeket rendkívüli gondossággal készítünk, a legújabb generációs szárítókban érleljük, hogy Önnek kivételes minőségű és felejthetetlen ízű terméket juttathassunk el.
Franciaország, La Jaille Yvon
... kategóriájában a legjobb íz - Figyelemre méltó textúra - Kevesebb mint 10 természetes és funkcionális összetevő - Nincs adalékanyag és tartósítószer - Francia Michelin-csillagos séfek által ajánlott Termékeink: - Különböző grammázású burgerek - Tömeges darált hús - Húsgombócok - Merguez, chorizette, - Kolbászok, fűszeres, antillai colombo, burgundi, indiai curry, baszk.. - Készítmény, Két textúrában...
Portfólió (5)
Franciaország, MONTREUIL BELLAY
Andouillettes gyártó nagykereskedések, HORECA, vendéglátás, nagykereskedők, beszerzési központok számára. A La Saumuroise andouillettes, Bonbergel andouillettes és Champenoises andouillettes 100%-ban sertéshúsból készülnek. Helyi kolbászok 100% sertéshúsból vákuumcsomagolva. La Saumuroise kolbászok 100% sertéshúsból vákuumcsomagolva. Hagyományos fehér kolbász gyártó, extra sovány kolbász vákuumcsomagolva. Andouillettes Saumur Champigny vákuumcsomagolva. Húsipari termékek gyártója nagykereskedések, HORECA számára...
Belgium, Liege
A La Vielle Abbaye a prémium húskészítmények szakértője. Széles termékválasztékot kínál: véres hurkák, sambák, pástétomok, borjúfej, sonkák, kolbászok, húspástétomok, szalámik, savanyú káposzták, olasz, flamand és spanyol specialitások, sertésfülek, sertéslábak, préselt fej, zöldségzselé, év végi termékek (töltött kacsa, dióval töltött véres hurka, töltött szárnyas, töltött pinty, almás fekete hurka, töltött malac, mazsolás vagy káposztás fehér hurka,…), gombócok, chorizo, amerikai steak, parmai sonka, sült roastbeef,…...
Németország, Versmold
Finom kolbászok és húsáruk gyártása.
Belgium, Gent
... dátumtól számítva), egyesek szobahőmérsékleten is tárolhatók. A hosszú eltarthatóság és a praktikus (egyedi) csomagolás miatt a termékek ideálisak különböző csatornákon való értékesítésre: nagykereskedelem, nagykereskedők, boltok, benzinkutak, cash & carry, automaták stb. A Breughelnek van néhány olyan terméke is, amely jobban alkalmas a hűtőszekrénybe: (Knack) So-Si frankfurti kolbászok, száraz kolbászok multipackban és Apero mini-tanyasi kolbászok. A gyártás a vásárló specifikációi szerint és a magáncímkék is tárgyalhatók. A Breughel extra minőséget és kiváló, rugalmas szolgáltatást garantál!
Franciaország, Quimperle
Fedezze fel a Bigard termékeit, receptjeit és táplálkozási tanácsait, Franciaország húsiparának vezetőjét. Fedezze fel a Bigard termékeit: darált hús, kolbászok, carpaccio, töltött zöldségek, merguez... A BIGARD vágóhídjai válogatott állatokból származó csülköt és vákuumcsomagolt húsokat kínálnak. Kereskedelmi szolgáltatásunk személyre szabott figyelmet és minőségi szolgáltatást nyújt, bármilyen...
Románia, Galati
... számukra. Szállítunk: élelmiszerellátmányt (kiváló minőségű friss hús, csirke, hal, friss zöldségek és gyümölcsök, kolbászok és szalámik, tejtermékek, szárazáru, üdítők és még sok más), szerszámokat, védőfelszereléseket, mérőeszközöket, irodai kellékeket, IMO táblákat, tisztítószereket, konyhai eszközöket, lábasokat és serpenyőket, edényeket, BA térképeket, zászlókat, kikötőköteleket. Üzemanyagellátás...
Belgium, Villers-Le-Bouillet
...A Collon ház a belga kézműves hideg szószok (különféle fajták az elkészített amerikai húshoz, majonéz, stb.) vagy meleg szószok (merguez, vadász, provence-i, gyros, kolbász szószok, stb.) gyártására specializálódott. Ennek a háznak az egyik zászlóshajó terméke kétségtelenül a "teljes fűszerkeverék", amely jól ismert a darált hús és a kolbászok számára, valamint különböző változatokban a régió...
Németország, Dahme
... idő Sóoldat / Hal injekciózása Rákpálcikák "surimi" Stabilizálás "Rugalmasság" Tengeri ételek és ízük Hal kolbászok / Kolbászok Fűszerek Hozam + Szín Glazúrozás Rommá válás Fekete foltok a garnélán...
Portfólió (1)
Románia, Constanta
...Bárány Rackek, Pácolt Steakek, Bárány Darált Hús, Marha Darált Hús, Hamburger, Kolbászok, Pácolt Kocka Húsok és még sok más.. A La Dragalina és a BOVERO megtalálható Románia vezető hipermarketeiben, mint például Kaufland, Carrefour, Metro...
Portfólió (1)
Belgium, Rochefort
A Doneu struccfarm minőségi strucchúst kínál, amely saját termelésből és saját, EGT által engedélyezett vágóházából származik. A helyszínen kapható strucc tenyésztési termékek: strucc hús (tisztán filézett strucc, strucc steak, strucc hús pierrade-hoz, fondue-hoz, carbonade-hoz), strucc felvágottak (füstölt strucc sonka, tiszta strucc húsból készült kolbászok, strucc májkrém, strucc vidéki...
Franciaország, Avignon Cedex 9
... való formázását. A Palgacol eljárásunkkal lehetőséget biztosítunk arra, hogy hideg átalakítással készítsünk nemes és eredeti termékeket, nyers vagy főtt állapotban, eddig alig vagy egyáltalán nem használt alapanyagokból, a vendéglátók és feldolgozó műhelyek számára. A késztermék mindig egyenletes megjelenésű, és az eredeti termékekhez, hús- vagy halizomhoz hasonlítható. A sütési hozam közel áll a nyers izomhoz, és tökéletesen megtartja az állagát a szeletelés és a sütés során.
Spanyolország, Irun
...Természetes hideg hús termékek, színezékek és tartósítószerek nélkül. Valójában olyan hideg hús termékek, amelyek tiszteletben tartják a León hegyvidéki ősi hagyományokat. (Spanyolország) www.menudochorizo.com...
...A La Empresa S.R.L. "Planta Pryluky - "Bilkozin" (17507, Ukrajna, Csernyihiv régió, Pryluky város, Druzhby Narodiv utca, 44) - ukrán kollagénbél gyártó. A vállalat teljes ciklusú, amely kollagénbél gyártásával foglalkozik, amelyet különböző típusú kolbászok előállításához használnak fel. A gyár projektjét ukrán és csehszlovák szakértők dolgozták ki, és 1980. december 30-án indították el. A fő...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play