...A valódi csokoládé önmagában is méltó ajándék, és ha eredeti csomagolásban van, akkor kétszer olyan kellemes. A csokoládé csomagolása clutch formájában - a SHOUD'E névjegykártyája. Tökéletesen helyettesíti a hagyományos képeslapot, mert az újrahasználható gomb lehetővé teszi, hogy egy szép kiegészítést tegyen a borítékba, például egy névjegykártyát vagy készpénzes ajándékot. Valódi csokoládé, kakaóvaj helyettesítők, káros zsírok és mesterséges ízek nélkül. Kézműves csokoládékészítők. Tökéletes ízű étcsokoládé.
Portfólió (10)
Dél-Korea, Bucheon
... állnak rendelkezésre az ügyféligények kielégítésére. A rizs sütemény gépek jellemzői: rizs sütemény kukorica chipsek SYP8502 (85mm rizs sütemény) (720-1,028db / óra) SYP4506 (45mm kukorica chip) (2,160-3,084db / óra) 1. Egészséges snack ételek (rizs sütemények) előállítása sütés nélkül, természetes gabonák felhasználásával 2. Termelési költségek csökkentése 3. Könnyű...
Portfólió (198)
Olaszország, Milano
...Carlos kávéja, amelyet hondurasi ültetvényén termeszt, meglehetősen gazdag aromás és ízprofilú. A 48 órás természetes fermentációnak köszönhetően ezzel a kávéval élvezhetjük a tejcsokoládé és karamell édes jegyeit, valamint a gyümölcsösebb narancs és zöldalma ízeket. Egy robbanékony keverék, amely mindig kiegyensúlyozott közepes savassággal rendelkezik. Helyszín: Corquin, Copan Ültetvény: Carlos Estevez Mejia Magasság: 1450 – 1550 msm Fajta: Red Catuai Folyamat: 48 órás anaerob fermentáció Szenzoros profil: Narancs, fehér csokoládé, zöldalma és karamell...
Portfólió (25)
Franciaország, Saint-Omer
...Természetes Konyak Csokoládé Fekete A grafikáknak fekete-fehérnek kell lenniük, a lézer nem gravíroz árnyalatokat vagy színeket. A logó lehet egy vagy két oldalon - ez nem befolyásolja az árat! Ha vannak konkrét elrendezési irányelvei, kérjük, írja meg nekünk az összes információt, ingyenes tervet küldünk Önnek. Nettó súly: 40 g...
Portfólió (189)
Bulgária, Chirpan
...Védelem csokoládé barna kókuszolajjal sárgarépa magolajjal Egy különleges szűrőkomplexum a világos bőr magas szintű és hatékony védelmére a káros UVA és UVB sugarakkal szemben. E-vitaminnal, valamint természetes védőfaktorokkal rendelkező sárgarépa mag- és kókuszolajjal. Lenyűgöző arcszínért! Kód: 3800201865258 SÚLY: 0,180 kg...
Portfólió (194)
Bulgária, Veliko Tarnovo
... ízével hagyományos élményt nyújt. Felhasználási tippek: A Hunkar Maraslim 500 gr. Natúr Maras Fagylalt önállóan vagy különféle desszertek és gyümölcsök mellett tálalható. Az íze gazdagítható különféle díszítésekkel, mint például csokoládé szósz, mogyoró morzsa vagy gyümölcspüré. Tárolási tippek: A terméket -18°C fok alatt mélyhűtőben kell tárolni. Ajánlott a csomagolás eltávolítása után rövid időn belül elfogyasztani. Csomagolás: A termék higiénikus és tartós műanyag csomagolásban kerül bemutatásra.
Portfólió (24)
Franciaország, Clichy
...A kakaóvaj egy természetes zsír, amelyet a kakaóbabból (Theobroma cacao) nyernek, ugyanabból a gyümölcsből, amelyet a csokoládé előállításához használnak. Ismert lágy textúrájáról, alacsony olvadáspontjáról és enyhe kakaó illatáról. A kakaóvajat széles körben használják az élelmiszeriparban, a kozmetikai iparban és a gyógyszeriparban.
Portfólió (17)
Franciaország, Saint-Gaudens
...Természetes vonzó Gyors és hatékony 2 az 1-ben: megelőző és gyógyító Szagtalan Ragasztóval bevont csali, amely megöli az élelmiszer molyokat és segít megelőzni a lehetséges fertőzéseket. A hím molyakat a szexuális csali (feromon) vonzza, és a csapdára ragadnak, így megszakad a szaporodási ciklus. Egyszerűen használható, a konyhában, az élelmiszerek tárolására szolgáló helyeken (kamra stb.) ragad. A molyok a következő élelmiszereket támadják meg: gabonafélék, tészta, rizs, állateledel, madáreleség, szárított gyümölcsök, csokoládé, keksz, diófélék és fűszerek. Szagtalan, 6 hétig hatékony marad.
Portfólió (200)
Bulgária, Rose Valley, Bulgaria
...Ez a csokoládé rendkívüli, mert sok szeretettel készült a legédesebb és legfinomabb bolgár sárgabarackmagokból, amelyeket Bulgária ökologikusan tiszta területein gyűjtöttek. Először a sárgabarackmagokat lassan, természetes napfényben szárítják, hogy tökéletesen megszáradjanak, és a mag száraz és tele legyen napenergiával és olajjal, hogy a legjobb sárgabarack pépet kapjuk, amelyet a csokoládénkba...
Portfólió (21)
Bulgária, Otets Paisievo
...Kakaóvaj (Theobroma cacao) INCI: Theobroma cacao seed butter A kakaóvaj egy világos sárga zsír, amelyet kakaóbabból nyernek ki, és csokoládé, valamint néhány kozmetikai és gyógyszeripari termék előállítására használják. A kakaóvaj íze és illata kakaóra emlékeztet. A kakaóvaj természetes antioxidánsokat tartalmaz, és gazdag E-vitaminban. A kakaóvaj megnyugtatja és hidratálja a bőrt, segít...
Portfólió (187)
...kakaóvaj, tejsavópor, emulgeáló: szójalecitint E322, természetes vanília ízesítő), 30% mandula, 2% kakaópor Származás A mandulák főként Amerikából, Dél- és Nyugat-Európából származnak. A legnagyobb mandulatermesztő területek Kalifornia, Spanyolország, Olaszország, Portugália, Ausztrália és Chile. A csokoládéval való bevonás Európában történik.
Portfólió (47)
...WAX WAX egy egyedülálló viasz, amely a legjobb tisztított gyantákból készül, mert a bőrünk megérdemli a legjobbat! Kifejezetten úgy tervezték, hogy minden bőrtípushoz illeszkedjen, a WAX WAX nem tapad a bőrhöz, csak a szőrszálakhoz (még a legrövidebbekhez is), így a szőrtelenítés kevésbé fájdalmas, és jelentősen csökkenti az irritáció kockázatát. Csokoládé, banán, avokádó vagy őszibarack: egyedi összetételeink, amelyek gazdagok természetes összetevőkben, nyugtató és regeneráló hatást biztosítanak.
Portfólió (498)
Lengyelország, Warszawa, Poland
... számára, köszönhetően enyhe ízének, fehér színének és alacsony kalóriatartalmának. Olcsósága, alacsony higroszkópossága és vízoldhatósága hozzájárul népszerűségéhez. Használható péksütemények, cukrászati termékek és csokoládé előállításában ízfokozóként és édesítőszerként. A laktóz fontos összetevő a gyógyszeripari és táplálkozási felhasználásban.
Portfólió (278)
Németország, Bad Bentheim
... itallá vált. A kakaófákat különböző európai országok gyarmatai révén vezették be Ázsiába és Nyugat-Afrikába, mivel növekvő kereslet mutatkozott a csokoládé iránt Európában. A kakaóbab a csokoládé előállításához használt nyersanyag. Ezek a kakaóbabok Dél-Amerika trópusi éghajlatáról (Ecuador) származnak. A Theobroma cacao fa szent a maják és az aztékok számára. A fáról a kakaóbabokat kézzel szüretelik, majd a nyers babokat természetes vízben megtisztítják és a legjobb minőségűeket válogatják ki. Ez a folyamat biztosítja, hogy a tápanyagok...
Portfólió (549)
...A CH-MIX termékcsalád olyan márkakészítők, amelyeket egy alacsony keserűségű (10-12 EBU) alap sörhöz adhatunk, hogy különböző csokoládésöröket készíthessünk, mint például tejcsokoládé, fehér csokoládé, étcsokoládé, kakaópor, vanília stb. A CH-MIX termékcsalád fűszerek, szelektív CO2 kivonatok, természetes kakaó ízek és kivonatok, valamint maláta kivonatok keveréke, amely különböző csokoládé ízek...
Portfólió (49)
Svédország, Åkersberga
A Naturell AB-nál az ökológiai élelmiszerek a standard. Hiszünk egy olyan világban, ahol a 100%-ban ökológiai élelmiszerek a norma. Ökológiai élelmiszerek szakértőjeként magas minőségű termékeket kínálunk. Így váltunk fokozatosan a vezető vállalattá az ökológiai élelmiszerek terén. De sokkal többet teszünk, mint hogy ökológiai egészséges élelmiszereket árusítunk nagy tételben. Csak 100%-ban ökológ...
Portfólió (201)
Franciaország, Furiani
AZ ALINE CHOCOLATIERE újraértelmezi a bastiai stílusú csokoládé édességek klasszikusait. Ez egész Korzika a csokoládé finomságaiban: egy finom házasság a Szépség Szigetének kincsei és a jó csokoládé között, méz, citrusfélék, mogyorók, a maquis kincsei és az ikonikus Canistrelli révén, amelyek visszarepítenek a gyermekkori emlékekbe, és meglepő, új ízélményeket ígérnek. Több évvel ezelőtt a Giamme...
Portfólió (97)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bite Crispy — Egy új ropogós dió- és gyümölcs snack sorozat, amely sötét csokoládéba van mártva! 100% természetes összetevők. Vegán tanúsítvánnyal rendelkezik. Nincs hozzáadott cukor vagy glutén. Sötét csokoládéba mártva, cukor nélkül, svájci recept alapján készült. Ropogós ropogósok belül. Összetevők: datolya pép, cukormentes sötét csokoládé (kakaó pép, édesítőszer - maltit, kakaóvaj, emulgeáló...
Portfólió (24)
Románia, Domnesti
...Faforgács A Lana Din Lemn egy ökológiai, környezetbarát csomagolóanyag, amelynek számos felhasználási területe van. Legyen szó gyümölcsök, kerámiák, borok, sajtok, csokoládé vagy más természetes termékek csomagolásáról, a faforgács ideális csomagolás, amely rusztikus megjelenést biztosít és hatékonyan védi a termékeket. Ráadásul állatok számára fekhelyként is használható, vagy az építőiparban...
Németország, Uetersen
... emelkedésének, és egész nap egészséges ellátást biztosít a humán szervezet számára. Főbb előnyök: • Kiváló íz- és édesítőprofil • Tápanyagokban és antioxidánsokban gazdag • Megakadályozza a hipoglikémiát • Kevesebb fruktóz és szacharóz • Alacsony glikémiás reakció Alkalmazási területek: • Péksütemények • Funkcionális élelmiszerek és italok • Cukrászati termékek • Csokoládé Felhasznált kép: © jchizhe / Adobe Stock Származási ország: Indonézia GMO-mentes: IGEN Vegán és vegetáriánus: IGEN Kóser és halal: IGEN BRC tanúsítvány: IGEN USDA-NOP: IGEN EU & JAS: IGEN...
Portfólió (14)
Franciaország, Paris
...Természetes granola kukoricapehelyből, mandulából, chia-ból, tökből, szezámból, kókuszolajból, agávészirupból Személyre szabható az igényeid szerint Címke nélküli zacskó...
Portfólió (27)
Németország, Wippingen
...Eredeti Ferrero Kinder Surprise, Kinder Joy, gyermekeknek Buenos, Csokoládé CSOKOLÁDÉ LEGJOBB MINŐSÉG TERMÉSZETES EMBERI FOGYASZTÁSRA TEJES KINDER JOY SURPRISE CSOKOLÁDÉ 20 g Csokoládé meglepetés játékkal. Intézményi értékesítéshez és kereskedelemhez tudunk biztosítani Kinder Joy meglepetés tojást a Ferrero Rocher cégtől.
Portfólió (120)
Németország, Beselich
...Minden csokoládé édesség fém dobozunk testreszabható a saját művészeteddel és ötletformáiddal. Normál formák: Ovális, Téglalap, Kerek, Négyzet, Oktogon, Szív stb. Művészeti formátum: AI, PDF, EPS, CDR, PSD Nyomtatás: Offset nyomtatás (CMYK vagy PMS) Fényes vagy matt felület kívül Természetes ón ezüst vagy arany lakk belül Fémes hatás elérhető Kiegészítő lehetőségek: Sponge/foam/EVA betét...
Portfólió (169)
...A kakaóbab nibekből csokoládé előállítása, mogyoró- és pisztácia krém gyártásához használt gép. Természetes köveket használnak. A terméket soha nem melegíti fel. Könnyű kiürítés érdekében billenthető kazán kialakítással rendelkezik. 110/220/380 V-os változatokban elérhető. A kazán sebessége inverterrel állítható.
Portfólió (9)
Franciaország, Tilloy Lez Cambrai
... adalékanyag nélkül. Ezek a csokoládék kézműves módon készülnek. Összetevők: Étcsokoládé 73% kakaó: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma. Tejcsokoládé 33% kakaó: cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma. Fehér csokoládé 31% kakaó: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma.
Portfólió (9)
Törökország, Ankara
...Tejcsokoládé: belga tejcsokoládé keverék (minimum %33,6 kakaó), kakaópaszta, cukor, kakaóvaj, tejpor, emulgeáló (szójalecitin), vanília természetes édesítőszer, Ruby Csokoládé: belga ruby csokoládé keverék (minimum %47,3 kakaó), cukor, kakaóvaj, tejpor, kakaó, emulgeáló (szójalecitin), citromsav, vanília természetes édesítőszer. Termék jellemzők: Gluténmentes. Allergén(ek): Tejmaradványok, szója, laktóz. Tárolási feltételek: Közvetlen napfénytől távol, szobahőmérsékleten (18-24 °C) és eredeti csomagolásában tárolandó. Minőségmegőrzési idő: 12-14 nap...
Portfólió (3)
Hollandia, Zwiggelte
...Eredeti Ferrero Kinder Surprise, Kinder Joy, Kinder Buenos, Csokoládé CSOKOLÁDÉ LEGJOBB MINŐSÉG TERMÉSZETES EMBERI FOGYASZTÁSRA KINDER JOY MEGLEPETÉS CSOKOLÁDÉ 20 g Csokoládé meglepetés játékkal. Képesek vagyunk intézményi értékesítésre és kereskedésre a Kinder Joy meglepetés tojással a Ferrero Rocher Csokoládégyártól. Most ebben az szezonban két változatban elérhető, egy fiúknak és egy...
Portfólió (69)
Franciaország, Malataverne
...Hozzávalók: fehér csokoládé (minimum 28% kakaó). Hozzávalók: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, pisztácia 4%, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma. Nyomokban diót tartalmazhat. A fehér csokoládé egy elefántcsont színű édesség, amely kakaóvajból készül. Tejtermékeket, cukrot, lecitin és aromákat is tartalmaz, de kakaóport nem, ellentétben a többi csokoládéval.
Portfólió (188)
Franciaország, Tonneins
...Csokoládé-kókusz ízű mogyorókrém, reszelt kókusz hozzáadásával. 2016-ban született két testvér (Michal és Mikolaj) és egyik barátjuk (Robert) együttműködéséből, akik 100%-ban természetes és ízletes, dióféléken alapuló kenhető termékeket szerettek volna kínálni. Ideális termékek kenyérre kenéshez vagy desszertekhez való hozzáadásra. DDM: 12 hónap Nettó tömeg: 250g Csomagolás: x6...
Portfólió (43)