Olaszország, Orbassano
...Ez a nagy, félhold alakú ravioli, amely spenóttal és ricottával van töltve, a legigényesebb ízlések kielégítésére készült, és úgy van megtervezve, hogy ideális arányt biztosítson a tészta és a töltelék között. A tésztalap és annak bőséges mérete képes körülölelni a tölteléket anélkül, hogy főzés közben eltörne. A töltelék ízek és állagok szimfóniája. A friss, enyhén megpirított spenót és a magas minőségű, lágy és krémes ricotta tökéletes egyensúlyt teremt a könnyedség és az íz között.
Portfólió (57)
Olaszország, Radicofani
...A ricotta egy melléktermék, amely a sajtgyártás során megmaradt savóból készül. A lágyabb és finomabb ricotta érdekében a savót friss tej hozzáadásával dúsítják. A terméket a savó körülbelül 80 °C-ra történő felmelegítésével állítják elő, és körülbelül 2 kg-os termosztatikus csomagolásban forgalmazzák. Kiválóan fogyasztható natúr, valamint cukorral, csokoládéval, alkermes-szel és egyéb hozzávalókkal. A konyhában remek édességek készíthetők, valamint ízletes sós ételek, mint például ricottával és spenóttal töltött ravioli és cannelloni. A fuscella súlya körülbelül 350 g.
Portfólió (48)
Olaszország, Giuliano
...Liszt "00", víz, anyaméh élesztő (természetes élesztő 0-ás típusú puha búzalisztből por formájában, élesztő, malátázott gabonaliszt), só, napraforgóolaj, olívaolaj, paradicsom, mozzarella, padlizsán, ricotta, extra szűz olívaolaj.
Portfólió (129)
...A ricottás és spenótos lasagna, minden konyha alapdarabja, a klasszikus és könnyed ízek kedvelőinek kedvence. A legjobb tojásos tésztából készül, ahogy a hagyomány megkívánja, és a ricotta és a spenót frissességének köszönhetően elbűvöl, miközben minden hozzávaló frissessége meglep.
Portfólió (45)
Lengyelország, Warszawa, Poland
...A savas tejsavó por (AWP) a sajt vagy savas kazein előállításának mellékterméke. Friss tejsavóból készül, amelyet lágy fehér sajtból nyernek, és szárítással állítanak elő. Mikrobiális fermentációval a tej pH-értéke csökken, és a laktóz tejsavvá alakul. A savas tejsavó port elsősorban ricotta és tejsavó vaj előállítására használják. Emellett sok feldolgozott élelmiszer, pl. kenyér, sós keksz, péksütemények, készételek összetevőjeként is alkalmazzák.
Portfólió (278)
Olaszország, Dorgali
...A mi Sarda Ricottánk egy kivételes bionutritív és ízletes termék. A juhsajtok feldolgozása során keletkező savó újra főzésével nyerjük, és szárazon sózzuk, ez a ricotta félkemény, egyenletes állagú, fehér színű, enyhén sós ízű. Ez a sajt meglepő sokoldalúságával tűnik ki: ideális azok számára, akik kontrollált étrendet követnek, alacsony kalóriatartalma és magas fehérjetartalma miatt. A mi Sarda...
Portfólió (10)
Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között friss sajtok talál...
Portfólió (29)
Olaszország, Ripalimosani
...A MINIPOLIVALENS PASZTORIZÁLÓ KÁDAK TELJESEN INOX ACÉLBÓL KÉSZÜLNEK, IDEÁLIS GÉPEK A TEJ PASZTORIZÁLÁSÁRA ÉS KOAGULÁCIÓJÁRA, VALAMINT A RICOTTA KINYERÉSÉRE. MINDEN GÉP ELEKTROMOS PANELLEL VAN FELSZERELVE A MUNKAFOLYAMAT KEZELÉSÉHEZ ÉS KONTROLLÁLÁSÁHOZ. A GÉPEK KAPACITÁSA 100 ÉS 600 LITER KÖZÖTT VÁLTOZIK, KIVÉVE AZ ELEKTROMOS MODELLT, AMELYNEK KAPACITÁSA 50 VAGY 100 LITER. ELEKTROMOS, GÁZOS VAGY...
Portfólió (9)
Spanyolország, Malagón
...Kézműves desszertek: Sajttorták "La Manchega". Ricotta sajttorták "Rustico". Természetes sajttorták "Tarquessia de La-Mancha". Sütött sajttorták "Limousse".
Portfólió (8)
Olaszország, S. Giovanni La Punta
...TERMÉKEINK: SZICÍLIAI KANOLI HÉJAK, FARSANGI CHIACCHIERE, HAGYOMÁNYOS SZICÍLIAI KÉSZÍTETTEK, MARTORANA GYÜMÖLCS - CAVALLARO RICOTTA (100%-os juhsajtos fagyasztott édes ricotta) KERESKEDŐI VAGYUNK - ÉDESIPARI ELŐÁRUK FORGALMAZÓI (tartalékok és tésztakosarak, rétes kanolák stb.) - SZÁLLÍTUNK AZ EGÉSZ OLASZORSZÁGBAN ÉS KÜLFÖLDÖN - NE HABOZZON KAPCSOLATBA LÉPNI VELÜNK TERMÉKEINK AJÁNLATAIÉRT.
Portfólió (1)
...A Bufala Campana ricotta része a tejipari történetnek és hagyománynak, a mezőgazdaságunk szimbóluma, valamint a Dél-Olaszország területei által kifejezett tipikus örökségnek. A Bufala Campana DOP ricotta egy friss tejtermék, tehát érlelés nélküli, amely a bivaly tejsavójának fehérjéinek hőmérséklet általi koagulációjával készül, alapanyaga a Bufala Campana mozzarella gyártásából származik, amely különleges krémességi és puhasági struktúrákat, porcelánfehér színt, valamint kifejezett érzékszervi tulajdonságokat kölcsönöz neki, amelyek finom tejillattal és édességgel írhatók le.
Portfólió (2)
A 100% Italia International Trade egy olyan vállalat, amelynek célja a nemzetközi kereskedelem elősegítése. A cég magas minőségű mezőgazdasági élelmiszerek exportálásával foglalkozik, bemutatva a világ számára a mediterrán étrend egészségügyi előnyeit, és terjesztve a termékeket kereskedelmi forgalmazás révén. E célból, a kereskedelmi kapcsolatok mellett, partnerségi megállapodásokat köthetünk egy...
Portfólió (10)
Olaszország, Catania
...A Ricottás Torták a hagyományunk különlegességei. A készítés A friss ricottát jól megszárítják és lecsöpögtetik a hűtőkamrákban, majd a megfelelő mennyiségű cukorral keverik össze, és steril vödrökbe helyezik. A csomagolás után a vödröket a hőmérséklet-csökkentő alagútba viszik, ahol néhány óra alatt a cukrozott ricotta krém hőmérséklete -18 °C-ra csökken, és speciális kamrákban tárolják. Ez a folyamat lehetővé teszi egy magas minőségű termék előállítását. Különböző méretekben készülnek: 1,2 kg (egységes csomagolás) és 110 g-os egyadagos tortácska (12-es csomagolás).
Olaszország, Belpasso
...Ez egy KÉSZLET, amely tartalmazza: szicíliai cannoli kapszulákat, dehidratált ricottát, pisztáciát, csokoládé darabokat (megfelelő adagolásban), habzsákot és elkészítési útmutatót. A csomagolás nem igényel hűtést, és 16 hónapig eltartható. Ezzel megkönnyítve a szállítást és a fogyasztást. A töltelék a ricotta feldolgozásához alkalmazott legmagasabb technológiákkal készült, hogy hosszú...
Portfólió (1)
Olaszország, Viagrande
...A ricotta, a juh- és kecskesajtok kiválósága, kézműves módon, kizárólag szicíliai állattenyésztésből származó tej felhasználásával, az ősi regionális hagyományok szerint.
Azonos termékek
Szicíliai Sajt
Szicíliai Sajt
Portfólió (1)
Franciaország, Marseille
...Sajttal töltött paprika 2,9 kg olasz termékek Marseille-ben, Franciaországban Ezek a finom Croc'Ella paprikák sajttal töltöttek, és aperitifként vagy főételként is fogyaszthatók. Garantáltan felébresztik az ízlelőbimbókat Önben és vendégeiben. Hozzávalók: Paprika (38%), napraforgóolaj (37%), juhsajtos ricotta (18%) (pasztőrözött juhsajtos savó, só), ecet, só, cukor, extra szűz olívaolaj...
Portfólió (145)
Franciaország, Malataverne
...Hozzávalók A tészta hozzávalói: búzaliszt, durum búzadara, tojások (11,2% a késztermékben), víz. A töltelék hozzávalói: zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, só), ricotta (7,5% a késztermékben) (savó, tejszín), pálmaolaj, tejpehely, pálmaolaj, burgonyapehely, savó, spenót (2% a késztermékben), sajt (tej, só, oltóanyag, tartósítószer tojáslizozim), só, napraforgóolaj, ízesítők, fűszerek, fokhagyma és...
Portfólió (188)
Franciaország, Marseille
...Olasz élelmiszer nagykereskedő. Olasz AOP termékek. Közvetlen import Olaszországból. Olasz sajtok forgalmazásának szakértője: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP vagy Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta vagy mozzarella di bufala… Olasz felvágottak nagykereskedése: tipikus olasz felvágottak: San Daniele AOP sonka, coppa, speck. Olasz szószok importálása: Pesto Genovese...
Portfólió (9)
Olaszország, Mazara Del Vallo
...Klasszikus ricotta torta ropogós réteggel és pisztáciás mázzal.
Portfólió (8)
Olaszország, Siano
...) - 1 Mérőedény ml 2,5-3-5-10-15-ös beosztással. - 1 Hőmérő -10 +110 °C-ig - 4 Sajtformázó, 300/500 g sajt készítéséhez. - 2 Ricotta vagy primosale formázó, 200-300 g-os adagokhoz. Receptkönyv: Egy útmutató a jó minőségű, rövid és nagyon rövid érlelésű sajtok elkészítéséhez.
Olaszország, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, friss, kézzel készített tésztával elérhető: Nodini, Treccia, súly kérésre is elérhető. Bivaly mozzarella DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Teljesen kézzel készített, a tészta belsejében egy finom szív található stracciatellával és tejszínnel. Kézműves ricotta, kizárólag tehéntej felhasználásával. Kellemesen gazdag és krémes, különösen alkalmas főzéshez. Mascarpone: Friss, kizárólag tehéntej tejszínből készült, tartósítószerek nélkül.
Portfólió (7)
Olaszország, Parma
...KIFEJEZETTEN TEJ PASTEURIZÁLÁSÁRA ÉS FELDOLGOZÁSÁRA, PUHA SAJT, MOZZARELLA ÉS RICOTTA ELŐÁLLÍTÁSÁRA TERVEZVE. Teljes egészében rozsdamentes acélból készült, a Caseartecnica Bartoli Minipolivalente készüléke egy mobil kocsira van szerelve, amely lehetővé teszi a felborítást és megkönnyíti a tisztítást. Kapacitás: 5 Q. Tartozékok: Rozsdamentes acél pengével ellátott keverő. Frangicagliata lira. Kérésre elérhető tartozékok: Kocsi a formákhoz. Túró adagoló. CE szabványoknak megfelelően készült.
Portfólió (47)
Olaszország, Noci
Az Ignalat sajtműhely egy közepes méretű, családi vállalkozás, amely 1948 óta működik a piacon, és kizárólag kiváló minőségű, helyi tehéntejből készült tejtermékek előállítására specializálódott. Az Ignalat különböző típusú tejtermékeket gyárt: friss, füstölt, érlelt, valamint különféle tipikus pugliai specialitásokat, mint például mozzarella nodino és treccia, burrata, természetes füstöléssel ké...
Portfólió (10)
Olaszország, Sassano
...RICOTTA RAVIOLI VALÓDI ÖSSZETEVŐKKEL, HÁZI KÉSZÍTÉSŰ, ADDITÍVOK NÉLKÜL...
Portfólió (4)
...Az 1962-es olasz ipar, jelen van az Aversano területén, most a harmadik generációban, az első vállalat, amely bivalytej feldolgozására sajtkészítő üzemeket hozott létre, most Campaniában és a nemzeti határokon túl is jelen van. Készítünk gépeket olvadósajtokhoz - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, joghurt stb. Ezen kívül kérésre és testre szabott projekteket is megvalósítunk, tapasztalt...
Portfólió (1)
Spanyolország, Geneto San Cristobal De La Laguna
Kik vagyunk Az Antica Compagnia Siciliana ERL SL, egy dinamikus élelmiszeripari vállalat, amely az Etna vulkán lábánál található. Az "Antica Compagnia Siciliana", "Mongibello Sicily GmbH", "Food of Sicily" és "Mongibello Sicily Franchising" márkák alatt működik, és sikerült ötvöznie a tipikus szicíliai termékek előállításában a régi szicíliai főzés művészetére való figyelmet a hagyományos és moder...
Portfólió (6)
Olaszország, San Giorgio a Cremano
...Professzionális Karamellizáló Pisztoly Édességekhez Vagy Jégszobrok Formázásához, Állítható Lánggal, Az Eredeti És Elegáns Patisserie-hez. Leírás Professzionális Pisztoly Ideális Konyhai Használatra. Tökéletes A Cukor Gyors Karamellizálására Crème Brûlée-n, Ricotta Tortácskákon Vagy Jégszobrok Készítésénél, Stb. Töltési Autonómiája Körülbelül 45 Perctől 90 Percig Terjed (A Modelltől Függően). Piezoelektromos Gyújtórendszer Lángvédő Eszközzel. Állítható Láng. Újratölthető Gáz Karamellizáló Űrtartalom: 60 Ml...
Portfólió (1)
Olaszország, Eboli
... felé is nyitott, mivel a terület lehetővé teszi további üzletek fejlesztését: pihenőhelyek kialakításával, amelyeket étterem és vendéglátó tevékenységek szolgálnak ki, bar/gelateria formájában, a kézműves termékekre összpontosítva. A vállalat fő üzleti tevékenysége a mozzarella, ricotta és scamorza előállítása.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play