Németország, Dissen
A Fuchs Gruppe Dissenben (Németország) található, és a fűszerektől kezdve a technológiai megoldásokig szakértője az ízek kérdéseinek az élelmiszeripar és a kereskedelem számára. Több mint 70 éves tapasztalatunkkal állunk rendelkezésre átfogó nemzetközi iparági tudásunkkal, házon belüli termékfejlesztéseinkkel, érzékszervi laboratóriumainkkal, valamint fűszer-sommelier-inkkel és sommelier-inkkel.
Olaszország, Radicofani
A Cacio di Pienza előállítása egy ősi hagyomány, amely generációról generációra öröklődött egészen a mai napig. A tejtermelők a Cooperativa di Cotignano-ba tömörültek, felhasználva és megőrizve a feldolgozás tipikus módszereit: a tej beszerzése különleges aromákkal, amelyeket a Val d'Orcia legelőinek jellegzetes füvei adnak, kifinomult érlelési technikák, és ami a legfontosabb, a sajt minősége irá...
Portfólió (48)
Lengyelország, Warszawa, Poland
...A gouda egy holland sárga sajt, amely tehéntej alapú. Ez egy érlelt (félig) kemény sajt. A termék kapható tömb vagy kocka formájában, sárga vagy piros színű alumíniumfóliába csomagolva. A gouda jellegzetessége a lágy íz, amely az érlelés időtartamával fokozódik. Az íz lágy, édes és aromás, finom pasztörizálás utóízzel, amely enyhén savanyú vagy fűszeres lehet. Textúrája és állaga szilárd és sima...
Portfólió (278)
Franciaország, Les Rues-Des-Vignes
...Egy gazdag és ízletes amber sör, amely finoman fűszeres oldalával elvarázsol. Édes illatú, finoman fűszeres szerecsendió és fahéj jegyekkel. A karácsonyi hangulat 100%-ban! Stílus: Amber sör Alkohol: 6° Maláták: Pilseni, Biscuit, Cara Ruby, Spécial B Humulusok: Challenger, Golding és Strisselspalt IBU: 18 Ételek: Töltött fácán, Flamand carbonnade, Libamáj mézes kenyérrel, Maroilles krokett Sajtok: Extra Érett Mimolette Desszertek: Csokoládéval töltött hóember, Tiramisu...
Portfólió (14)
Olaszország, Fidenza
...Húskészítmény, amely a sertés combjának legfinomabb részéből készült, édes, aromás és fűszeres ízű. Bőr nélküli termék, amely készen áll a szeletelésre. 25,90€/KG...
Portfólió (54)
Olaszország, Sizzano
...Bor minden étkezéshez Fehér húsok Friss és közepes sajtok SZÍN Intenzív rubinpiros ILLAT Fűszeres és virágos jegyek Tipikus borsos jegy ÍZ Sós, kellemesen intenzív Finom és harmonikus tanninok HŐMÉRSÉKLET: 16-18 °C ALKOHOL: 13% vol...
Portfólió (13)
Spanyolország, Guardamar Del Segura
...Fűszerkeverék tengeri sóval és fűszerekkel Hozzávalók: Tengeri só (90%), fűszerkeverék (10%): (majoránna, oregánó, rozmaring és kakukkfű). Ajánlások: Tökéletes saláták, tészták, szószok, lágy sajtok, valamint bármilyen hús vagy hal grillezéséhez vagy sütéséhez. Tápanyag-információ 100 g-ra: Energiaérték: 119 Kj/29 Kcal. Zsírok: 0,9 g, ebből telített: 0,3 g. Szénhidrátok: 2,4 g, ebből cukrok: 0 g. Fehérjék: 0,9 g. Só: 84,9 g. 100 g-os 100% újrahasznosítható karton hengeralakú sótartó.
Portfólió (10)
Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között friss sajtok talál...
Portfólió (29)
Olaszország, Noci
Az Ignalat sajtműhely egy közepes méretű, családi vállalkozás, amely 1948 óta működik a piacon, és kizárólag kiváló minőségű, helyi tehéntejből készült tejtermékek előállítására specializálódott. Az Ignalat különböző típusú tejtermékeket gyárt: friss, füstölt, érlelt, valamint különféle tipikus pugliai specialitásokat, mint például mozzarella nodino és treccia, burrata, természetes füstöléssel ké...
Portfólió (10)
Olaszország, Dorgali
... és fűszeres íze kiemeli az első fogások ízét, és csodálatosan illik a carasau kenyérhez vagy a házi kenyérhez, egy érzéki utazást kínálva a hagyományos és elfeledett ízek között. Legyen szó szeletekről, forgácsokról vagy kockákról, ez a sajt a hagyomány és az innováció tökéletes egyensúlyát képviseli, karaktert adva minden asztalhoz.
Portfólió (10)
Belgium, Nivelles
...A ChèvrArdennes több figyelemre méltó ízváltozatban érhető el: virágos kéregben, friss fűszeres rönk formájában, mézes, aszalt szőlős, hagymás, bruschetta, citromos, szalonnás. De megtalálható hamvas kocka formájában, mézes kecskesajtos rétesben, Parmigiano Reggiano parmezánnal, Dán kékkel, és még sok más változatban. A minőség iránti elkötelezettségünk szerint készült kecskesajtok csak növelhetik az Ön hírnevét, mint egy igényes forgalmazó, aki friss és exkluzív sajtokat választ ügyfelei számára.
Franciaország, Marseille
...Olaszország középső és déli részéről, valamint a szigetekről származó tipikus sajt, amely teljes, friss juhtejből készül, és növényi vagy állati (bárány vagy kecske) rennet segítségével alvad meg. Sózott és aromás, ha néhány hónapig érlelik, jellegzetes fűszeres íze van, ha az érlelés hosszabb ideig tart; Többféle változat elérhető: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano és pecorino Sicilien.
Portfólió (9)
Franciaország, Roubia
... toutefois assez tannique. On y retrouve le fruit noir et les tonalités un peu boisées et épicées. Un vin solide.":"Szép, mély rubin szín, fiatalos megjelenés. Érett magvas gyümölcsök illata, állati jegyekkel. Az íz inkább kiegyensúlyozott, de viszonylag tanninos. Fekete gyümölcsök és enyhén fás, fűszeres tónusok fedezhetők fel. Egy szilárd bor.","DÉGUSTATION":"KÓSTOLÁS","ACCORDS METS-VINS":"BOR ÉS ÉTEL PÁROSÍTÁS"}...
Portfólió (28)
Spanyolország, Granada
... árnyalatokkal. Hosszú és tartós. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 17℃ Ajánlott párosítások: Hagyományos pörköltekhez (pörkölt, főtt ételek), zsíros húsok és halak sütéséhez. Felerősíti a felvágottak, pástétomok és érlelt sajtok ízét. A szőlőültetvények a Sierra Nevada lábainál, a Huétori Sierra Természetvédelmi Parkban és a Baza Sierra Természetvédelmi Parkban terülnek el, körülbelül 1.000 méter magasan a tengerszint felett: Felső-Andalúzia. Borászat a granadai Mezőgazdasági Élelmiszeripari Kiválósági Központban.
Portfólió (5)
Franciaország, Auxerre
...Ételpárosítás: sajtok, vad, szószos ételek, fűszeres ételek, vörös húsok (töltött fácán, tyúk, bélszín leveles tésztában) Borászat: A szüret kézi, rekeszekben, dupla válogatással történik. A borászat kis hőmérséklet-szabályozott rozsdamentes acél tartályokban zajlik. A malolaktikus erjedés külön helyiségben, tartályokban történik. A 18 hónapos érlelés tölgyfahordókban zajlik (20-30% új). Szem...
Portfólió (190)
ufs.country_names.RU, Moscow
...szószok, levesek, húsételek, szárnyas- és vadételek, köretek, sajtok, marinádék. Íz: Illatos, fűszeres, csípős Tápérték 100 g-ra vonatkoztatva: Fehérjék (g / 100g)… 2,0 Zsírok (g / 100g)… 0,2 Szénhidrátok (g / 100g)… 8,0 Energiaérték (kcal / 100g)… 40...
Portfólió (178)
Franciaország, Brissac Loire Aubance
...Ezüstérem Nemzetközi Kihívás Gilbert & Gaillard 2019 ÉVJÁRAT: 2017 SZŐLŐFÉLE: Chenin. TERROIR: Agyagos-homokos. BORÁSZAT ÉS ÉRLELÉS: Finom préselés nap által megérlelt szőlőkből. Érlelés tölgyfahordóban finom seprőn, hogy összetett szerkezetet nyerjünk. APPELLÁCIÓ: AOP Anjou Blanc. KOSTOLÁSI MEGJEGYZÉSEK: Világos arany szín, ragyogó. Sárga húsú gyümölcsök aromái, virágos, fűszeres (vanília) jegyek. Tágas íz, telt, gazdag. ÉTELBOR PÁROSÍTÁS: Szószos halak, tengeri fűszeres rákok, füstölt sonkák, sajtok. SZOLGÁLATI HŐMÉRSÉKLET: 9°C. 6 palack 75cl-es karton.
Portfólió (12)
Franciaország, Saint-Etienne
Franciaország, Ham
... tökéletes saláták, nyers zöldségek és nyári ételek ízesítésére. Az ízek finom egyensúlya harmonikusan illeszkedik számos hozzávalóhoz, mint például friss zöldségek, zöld saláták, sajtok és szárnyasok. Használat előtt alaposan rázza fel az üveget, hogy jól összekeverje az összetevőket és felszabadítsa az összes ízt. Nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére. A La Picarde vinaigrette magas minőségű, biogazdálkodásból származó összetevőkből készül. Referencia: AR805811 Tartalom: 250ml...
Portfólió (127)
Franciaország, Brue Auriac
... és vaníliával. Ezután fűszeres és rózsaborsos jegyekre vált. A szájban a támadás kerek és húsos, fűszeres jegyekkel, majd édes fekete gyümölcsök és fás ízek felé fejlődik, amelyek szép és hosszú lecsengést támogatnak. ÉTEL-BOR PÁROSÍTÁS: Vörös húsok, mártásos húsok, gombák, sajtok SZOLGÁLTATÁS: 18-20°C TÁROLÁS: Most fogyasztható, vagy tovább javul az elkövetkező 5 évben...
Portfólió (7)
Olaszország, Maruggio
...nagyon jellegzetes Íz: Jó tanninok és struktúra, lágy és körülölelő Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C Ajánlott: Vörös húsok, vaddisznó, fűszeres sajtok, húsok, bárány, húsos szósz, tűzön sült hús, marha, kolbász, sajtok.
Portfólió (8)
Törökország, Istanbul
...Her biri egy-egy falat, összesen 150 gramm kézműves Tulum sajt, ízesítés - Ez a föld a hagyományos módszerekkel készült érlelt Ariste sajtok legértékesebbjei közé tartozik, az Erzincani Tulum sajt, amelyet ősi tejtermelő üzemekben készítenek. A közelmúltban nem nagyon próbálkoztak új tejüzemek létrehozásával. Nagyon régi tejüzemek a mai igényeknek megfelelően megújultak, hogy eljussanak a mai...
Portfólió (5)
Spanyolország, Lanjarón (granada)
...enyhe savanyú és sós jegyekkel. Alacsony viszkozitású, kissé magas nedvességtartalommal bír. Fontos figyelembe venni, hogy bár az avokádó egy amerikai kultúrnövény, a granadai trópusi partvidéken nagy kiterjedésű ültetvények találhatók. Ez a fajta méz nagyon jól illik a sózott tőkehal, a sült majd főtt bárány fűszeres pürével, a sült sertés vagy a fagylaltok és sajtok, különösen a nem túl erős kecskesajtok, mint a friss, lágy vagy akár félig érlelt sajtok ételeihez.
Portfólió (6)
A LACTOVIL egy referencia cég a tejtermékek szektorában Portugáliában, amely különböző típusú sajtok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik: Sajtok juhtejből, Sajtok kecsketejből, Sajtok tehéntejéből, Juh túró. Tálalósajtok, Érett sajtok, Vajkrémes sajtok, Fűszeres sajtok, Félzsíros sajtok, Light sajtok, Flamengo sajtok, Gömbsajtok, Rúd sajtok, Túrós sajtok, Vegyes sajtok... A középkori...
Belgium, Mol
...Ricotta, Pecorino, Parmesan), angol (Cheddar). A sajtok mellett kínálnak vajat, tejszínt, joghurtot, gyümölcsjoghurtot, túrót és gyümölcssajtot, desszerteket, rizspudingot, írót, kenhető sajtot, de kínálnak fűszeres vajat, friss tejszínt, kulináris tejszínt, csokoládét, csokoládé light-ot, csokoládémousse-t, pudingot különböző márkákból (Danone, De Lelie, Meylandt, Inza, Paschca, Stroobloem, Nazareth, Becel, Planta, Solo, Debic, Goudkuipje, Philadelphia).
Franciaország, Saint-jean-d'ardieres
... készült vörös borok révén. Ezek a borok könnyen fogyaszthatók, és csodálatosan illeszkednek különböző étkezésekhez. A nyers vagy párolt ételektől kezdve a bisztró ételeken át a fúziós konyháig, a vörös vagy fehér húsok, piros gyümölcsök, sajtok és fűszeres ételek mellett. Minden ínycsiklandó vágy jó, ez egy lehetőség, hogy megkóstolja egyik borukat MODE, CLASSIC vagy CHIC, az aktuális inspirációja szerint.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play